Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2281 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 30 May 2008 - 22:32

Αν ειναι ο Pain τοτε γιατι δεχεται διαταγες απο τον Madara για να παει να πιασει το Kyuubi?

απαντηση στο σποιλερ¨: γιατι πολλοι απλα λατρευουν να τους μισουν

αν το σκεφτεις λογικα ο madara ειναι μεγαλυτερος απο τον pain και υποθετικα πιο σοφος και ο pain οφειλει να τον σεβετε. επισης ο pain μου φαινεται να ειναι ο final villain γιατι το sharingan ηταν αρκετο κοινο ως bloodline ενω το rinnegan ειναι κατι σπανιο εως και μυθικο.

επισης για να μην εχει βγαλει ακομα την μασκα ο tobi-madara λογικα θα δουμε ενα γνωστο προσωπο και οχι κατι ξεμπαρκο γιατι ποιος ο λογος ο kishi να μην μας δειχνει ενα αγνωστο προσωπο. οποτε πιστευω οτι ο danzou πρεπει να ειναι γιατι αν καταστρεψουν την konoha θα εχει οφελος και θα πραγματοποιησει το ονειρο του να διοικησει την konoha που ηθελε τοσα χρονια.
Posted Image

#2282 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 30 May 2008 - 22:41

@iristella :respect::respect::respect::respect::respect:Αυτό δεν μου είχε πέραση από το μυαλό...πλακά πλακά 100 και βαλε χρονάκια είναι ο Madara πως διάτρητε νέος λογικά όχι με κρέμες και τέτοια!!!:hihi2:

χαλαρωσε λιγο ρε...δν ειναι 100 με τν καμια,ειναι η νεοτερος η συνομιληκος με τον shodaime,που ειναι παππους τσουναντε.η τσουναντε ειναι 50 περιπου.αρα δν θα εχουν καμια σαρανταρα χρονια διαφορα?(αναλογα βεβαια),μπορει ανετα να ειναι 90,80.που 80κατι ειναι πολυ νορμαλ ηλικια,εδω ζουσε η κωλογρια της sand και ο αντρας της...:hahaha:
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#2283 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 May 2008 - 22:43

αν το σκεφτεις λογικα ο madara ειναι μεγαλυτερος απο τον pain και υποθετικα πιο σοφος και ο pain οφειλει να τον σεβετε. επισης ο pain μου φαινεται να ειναι ο final villain γιατι το sharingan ηταν αρκετο κοινο ως bloodline ενω το rinnegan ειναι κατι σπανιο εως και μυθικο.

ισως να ηταν ετσι, αλλα μην ξεχνας οτι τωρα κα ιτο Sharringan το εχουνε μονο ο Sasuke, ο Μadara, και ο kakashi, ξωφαλτσα ομως.

επισης για να μην εχει βγαλει ακομα την μασκα ο tobi-madara λογικα θα δουμε ενα γνωστο προσωπο και οχι κατι ξεμπαρκο γιατι ποιος ο λογος ο kishi να μην μας δειχνει ενα αγνωστο προσωπο. οποτε πιστευω οτι ο danzou πρεπει να ειναι γιατι αν καταστρεψουν την konoha θα εχει οφελος και θα πραγματοποιησει το ονειρο του να διοικησει την konoha που ηθελε τοσα χρονια.

αν κα ιεπειδη ειναι τοσο παρανοικο, την υποστηριζω αυτη την αποψη , εντουτοις ( α ρε ψωνιο ), ας μην βιαζομαστε. το να μην αποκαλυψει ακοαμ πληρως το προσωπο ειναι seed για μετεπειτα ιστορια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2284 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 22:49

χαλαρωσε λιγο ρε...δν ειναι 100 με τν καμια,ειναι η νεοτερος η συνομιληκος με τον shodaime,που ειναι παππους τσουναντε.η τσουναντε ειναι 50 περιπου.αρα δν θα εχουν καμια σαρανταρα χρονια διαφορα?(αναλογα βεβαια),μπορει ανετα να ειναι 90,80.που 80κατι ειναι πολυ νορμαλ ηλικια,εδω ζουσε η κωλογρια της sand και ο αντρας της...:hahaha:

Ναι αλλα ο madara φραπα την ειχε την επιδερμιδα. Ο τριτος που ηταν και μαθητης του πρωτου ειδαμε σε τι κατασταση ηταν..... Οποτε αλλο το να ζεις απλα και αλλο το να εισαι μελος των akatsuki, πληρως ετοιμοπολεμος και να κινεισαι με την ταχυτητα του φωτος που να λαχανιαζει και την aloe vera που οσο να ναι ειναι στο ανθος της ηλικιας της.........Υγ : μερος του προσωπου του madara το εχουμε δει και με την KAMIA δεν ειναι ο Danzou. Και στο κατω κατω που το βρηκε το Mangekyou?

#2285 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 22:56

Ο Madara ήταν στη ηλικία του 1 Hokage άρα ήταν γύρο στα 30 τότε...ο 3 ήταν μικρός 8-10 άρα + 70 χρονάκια περίπου από τότε είναι 100+ ο Madara και από αυτά που είδα (την μισή μάσκα που έβγαλε) δεν είναι πανό από τα 40...α επίσης μου φαίνετε ή το πρόσωπο του θύμιζε λίγο αυτό του Itachi ή μου φάνηκε (σαν να ήταν πατέρας του ή κάτι τέτοιο) :orly::orly::orly:
Posted Image

#2286 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 23:04

Παιδια μη το παιδευουμε Madara = Obito. Οι μονοφθαλμοι uchiha δεν ειναι και πολλοι σε αυτο το manga και ιδιως οσοι εχουν χασει το ματι εκεινο το οποιο εχει κληρονομησει ο kakashi. Kαι υποστηριζω οτι ειναι ο Obito επειδη ειναι στανταρ οτι θα αποτελεσει την νεμεση του Kakashi. Αυτος ισως ειναι και ο λογος που θα γινει αλλο ενα αφιερωμα στον Kakashi μετα την oλοκληρωση της uchihiαδας. Για να μας προετοιμασει για την συγκρουση αυτην και να καταλαβουμε καλυτερα τις επιπτωσεις στην ψυχολογια του Hatake (γνωριζομαστε απο παλια και τον φωναζω με το μικρο του).

#2287 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 30 May 2008 - 23:55

Παιδια μη το παιδευουμε Madara = Obito. Οι μονοφθαλμοι uchiha δεν ειναι και πολλοι σε αυτο το manga και ιδιως οσοι εχουν χασει το ματι εκεινο το οποιο εχει κληρονομησει ο kakashi. Kαι υποστηριζω οτι ειναι ο Obito επειδη ειναι στανταρ οτι θα αποτελεσει την νεμεση του Kakashi. Αυτος ισως ειναι και ο λογος που θα γινει αλλο ενα αφιερωμα στον Kakashi μετα την oλοκληρωση της uchihiαδας. Για να μας προετοιμασει για την συγκρουση αυτην και να καταλαβουμε καλυτερα τις επιπτωσεις στην ψυχολογια του Hatake (γνωριζομαστε απο παλια και τον φωναζω με το μικρο του).

αρχιζω να σε συμπαθω πολυ με αυτα που λες:wooi2:

και εγω ειμαι υπερ της θεωριας madara=obito αλλα και η θεωρια για τον danzou στεκει αρκετα.παρολα αυτα ελπιζω και πιστευω οτι ο madara ειναι ο obito:congrats:
Posted Image

#2288 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 31 May 2008 - 00:00

Βασικά πιστεύω ότι καθώς ο Kishimoto επιρεάζεται από αυτά που ζητάει το κοινό μάλλον θα μας εμφανίσει Madara=Obito που θα έρθει παρέα με μια τρύπα στο σενάριο ή κάποια κουλή εξήγηση. Εκτός και αν έχει κάτι στο νου του οπότε και μάλλον δεν θα κάνει αυτό που μοιάζει και το προφανές.
Posted Image

#2289 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 00:16

αρχιζω να σε συμπαθω πολυ με αυτα που λες:wooi2:

και εγω ειμαι υπερ της θεωριας madara=obito αλλα και η θεωρια για τον danzou στεκει αρκετα.παρολα αυτα ελπιζω και πιστευω οτι ο madara ειναι ο obito:congrats:

και εγω ξαναρωτω πως ειναι δυνατο να ειναι ο danzou ο madara και να θελει νεκρο τον Sasuke. Στοχος του Madara ηταν να γινει η αναμετρηση Itachi Sasuke να πεθανει ο Itachi για να παρει με το μερος του τον Sasuke Και να κανουν το konoha σταχτη ωστε παιρνοντας παραλληλα και το Kyuubi να εχουν τον απολυτο ελεγχο. αντιθετα ο Danzou θελει να αποκτησει μεν την εξουσια στο konoha αλλα οχι και να το κανει σταχτη γιατι τοτε θα του ειναι αχρηστο. Και το οτι εμαθε ο Sasuke την αληθεια ειναι ο χειροτερος του εφιαλτης γιατι το τομαρι του κυνηγαει τωρα. Ποιος ο λογος εαν ο Madara ειναι ο Danzou να πει στον Sasuke κατι τετοιο. Και επιπλεον και σημαντικοτερο ο Ιtachi ηταν τον περισσοτερο καιρο μαζι με τον Madara στα πλαισια των akatsuki. O madara ηταν ο δασκαλος του Itachi πριν και αφου φυγει απο το konoha. Πως ειναιδυνατον να ειναι ο Danzou o oποιος τον περισσοτερο καιρο βρισκοταν στο Konoha για να μηχανορραφει και να ελεγχει τους Roots?EEEEEEE???

Edited by iristella, 31 May 2008 - 00:58.

#2290 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 31 May 2008 - 01:05

και εγω ξαναρωτω πως ειναι δυνατο να ειναι ο danzou ο madara και να θελει νεκρο τον Sasuke. Στοχος του Madara ηταν να γινει η αναμετρηση Itachi Sasuke να πεθανει ο Itachi για να παρει με το μερος του τον Sasuke Και να κανουν το konoha σταχτη ωστε παιρνοντας παραλληλα και το Kyuubi να εχουν τον απολυτο ελεγχο. αντιθετα ο Danzou θελει να αποκτησει μεν την εξουσια στο konoha αλλα οχι και να το κανει σταχτη γιατι τοτε θα του ειναι αχρηστο. Και το οτι εμαθε ο Sasuke την αληθεια ειναι ο χειροτερος του εφιαλτης γιατι το τομαρι του κυνηγαει τωρα. Ποιος ο λογος εαν ο Madara ειναι ο Danzou να πει στον Sasuke κατι τετοιο. Και επιπλεον και σημαντικοτερο ο Ιtachi ηταν τον περισσοτερο καιρο μαζι με τον Madara στα πλαισια των akatsuki. O madara ηταν ο δασκαλος του Itachi πριν και αφου φυγει απο το konoha. Πως ειναιδυνατον να ειναι ο Danzou o oποιος τον περισσοτερο καιρο βρισκοταν στο Konoha για να μηχανορραφει και να ελεγχει τους Roots?

οφείλω ένα συγχαρητήρια στην ανάλυση.....:riiight:δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μ' έπεισε και δεν θα 'θελα να ξανακούσω τίποτα για την θεωρία Danzou:knock-knock:

ωστόσο είμαι ενάντια στη θεωρία obito για τον εξής λόγο που έχει ξαναειπωθεί : για να πάρει ο Madara το σώμα του obito θα έπρεπε να ήταν τόσο κοντός όσο και ο obito παιδάκι (θυμάστε που ο orochimaru περίμενε να ενηλικιωθεί o sasuke για να πάρει το σώμα του - καθώς και ότι έπρεπε να αλλάζει συνεχώς)

επίσης δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάξει σώμα κάποιος που έχει ms και να κρατήσει το ms του! όταν αλλάζεις σώμα αλλάζεις και μάτια, έτσι δεν είναι????

δεν ξέρω βέβαια σίγουρα γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ!!!:kakaka:

Υ.Γ : είμαι ανοιχτή σε διαφωνίες - δεν κατέχω το αλάθητο:wis:

#2291 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 31 May 2008 - 01:33

Τι μάτια είναι αυτά π έχει ο sasuke τώρα?wtf..
Posted Image

#2292 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 01:42

Thanks archeria ........ (Αν γνωρισει κανεις τον Kishi ας πει και καναν καλο λογο για μενα μπας και αποκατασταθω επαγγελματικα)

Αυτο που λες το εχω σκεφτει επισης.....και εχω καταληξει στο εξης. Η αθανασια την οποια προσφερει το ms δεν εγγειται στο οτι δεν γερναει κανεις αλλα στο οτι εχει την δυνατοτητα να περναει την ψυχη του μεσα σε αλλα σωματα οπως ακριβως κανεις format σε ενα pc. η σωματικη διαπλαση δεν παιζει σημασια. και ας μην ξεχναμε οτι ο orochi δεν περιμενε τον sasuke να ενηλικιωθει. Απλα αργησε ο sasuke να φτασει σε αυτον και με τη ζημια που ειχε υποστει απο τον τριτο αν δεν αλλαζε σωμα θα πεθαινε και γι αυτο αναγκαστηκε να παρει εναν αλλον τον οποιο θα μπορουσε να τον ειχε κρατησει και πιο πολυ αλλα εφοσον μετα τα 3 χρονια μπορουσε να παρει το σωμα του Sasuke εννοειται οτι θα τον εγκατελειπε.
Το σωμα του ομπιτο λογικα ηταν το μονο διαθεσιμο για τον madara γιατι αν επaιρνε το σωμα καποιου uchiha απο το konoha που δεν εθεωρειτο νεκρος δεν θα μπορουσε να κινηθει ανετα καθως θα ταξινομουταν ως missin ninja και θα ειχε τους anbu στο κατοπι του και δεν θα μπορουσε να κινει τα νηματα απο το πρασκηνιο. Οι δυνατοτητες του Sharingan λογικα μεταφερονται και γι αυτο ειναι που φοβαμαι μην θελησει να παρει και το σωμα του Sasuke (πιθανον να ηθελε να το δοκιμασει στον itachi αλλα αρρωστησε kαι γιαα αυτο ηθελε ο itachi να τον κρατησει μακρια απο τον sasuke οχι επειδη φοβοταν τοσο μην μαθει την αληθεια)

#2293 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 31 May 2008 - 03:03

Kοιταξτε το σκινηκο λιγο με αλλο ματι...

Ο itachi δεν μπορουσε να σκοτωσει τον σασκε επειδη τον λαυτρευε οπως και ο καθε λογικος αδερφος ασε που τα ασθηματα ηταν αμηβεα.Ασε που μετα απο το καθαρισμα τις clan σκοπος του itachi ηταν τα γηνει δυνατος ο σασκε και να τον με σκοπο να ξεκλιδωσει το ms του με πιο καλο τροπο απο οτι ο ιδιος....1το κρατουμενο
Ο itachi απο ενα σημειο και μετα δεν αποτελουσε οπλο προς οφελος για τον mandara.2τα κρατουμενα
Ο Danzou ηθελε νεκρο τον σασκε (ο mandara ηθελε νεκρη την clan γενικοτερα αρα και τον σασκε).3τα κρατουμενα..
Και τους δυο τους εμποδιζε ο αδερφος itachi τον οπιον τον φοβοντουσαν μιας και απλα ηταν ΔΥΝΑΤΟΣ...4τα κρατουμενα...
Εφοσον λοιπον ο itachi δεν θα μπορουσε να σκοτωσει ποτε τον bro αλλα το αντιθετο θελει να τον κανει δυνατο και τον διευκολινει στο ανηγμα του ms του τοτε απλα βαζουμε τον σασκε να σκοτωσει τον itachi ετσι εχουμε μ' ενα σμπαρο δυο τριγωνια.....

Τωρα γιατι ο sai σταλθηκε να σκοτωσει τον σασκε μπορουμε να πουμε οτι απλα οτι ή οντως ο Danzou/Mandara ηθελε να δει την δυναμη του σασκε και σε τι επιπεδο ειναι αυτος ο uchiha η απλα και μια προσπαθια να τον αφανησει με εναν καλο ambu δεν εβλαψε ποτε κανεναν αλλα στραβοσε η δουλεια λογο που ο sai γουσταρε την ομαδα!!!

Αυτη η θεωρια του mandara/danzou ειναι αρκετα εξυπνη τολμω να πω(τρομαρα μου)...

Αλλα δεν ξεχναω οτι ο kishi μας βγαζει λαλακες 99% τωρα ποτε δεν ξερεις...
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2294 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 03:59

ο Danzou τον φοβοταν τον Itachi . Ο Madara παλι οχι. Ειχε καταλαβει πολυ περισσοτερα γι αυτον απο οτι πιστευε ο Itachi και ειχε λαβει τα μετρα του.Aν ο Madara ηθελε να σκοτωσει τον Sasuke οπως σιγουρα θελει ο Danzou (γιατι τον θεωρει απειλη προς το Konoha αλλα και προς τον ιδιο στην περιπτωση που μαθει τι εχει παιχτει) θα το ειχε κανει Α) μετα την μαχη με τον Deidara οπου ο itachi για καποιο διαστημα πιστευε τον Sasuke νεκρο
Β) αμεσως μετα την μαχη με τον itachi oπου ο Sasuke ηταν νοκ αουτ Γ) καποια γενικοτερη στιγμη και θα ενοχοποιουσε το Konoha. Toν itachi o madara δεν ειχε κανεναν λογο να τον σκοτωσει γιατι μπορουσε να τον χρησιμοποιει επαρκως απο την στιγμη που ηξερε τα κινητρα του και δευτερον γιατι πολυ απλα ηταν ηδη ετοιμοθανατος απο ανιατη ασθενεια. Οσο δυνατος και αν ηταν ο itachi σιγουρα δεν μπορει να σταθει απεναντι σε εναν ανθρωπο που εχει ζησει τρεις φορες την ζωη του, ηταν ενας φοβερος αντιπαλος ακομη και για τον πρωτο hokage και εχει ενα MS χωρις τους περιορισμους του MSτου Itachi. O Sai δεν σταλθηκε για να δοκιμασει τον Sasuke. Oσο και να γελαμε με την αδεξιοτητα του στην κοινωνικοποιηση ειχε ενα Bingo book γεματο με S-Rank που ειχε ξεκανει. Kαι τελος επαναλαμβανω το εξης: μερος του προσωπου του Madara το εχουμε δει και δεν ειναι ο Danzou. Aπο ηλικια και μονο. Και αν ο Danzou ηταν ο Madara, στην επιθεση του Kyuubi 17 xρονια πριν θα ειχε αρπαξει την ευκαιρια για να το "εξημερωσει " και να παρει ολη την δοξα.......

#2295 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 31 May 2008 - 11:29

θεωριες υπαρχουν πολλες και αρκετα ωραιες που στεκουν αλλα με τον kishi δε μπορει να εισαι ποτε σιγουρος για τιποτα.

πιστευω πως ο zetsu ειναι κλειδι της υποθεσης για το ποιος θα ειναι ο madara. μην ξεχναμε οτι ο zetsu συστησε τον tobi για μελος των akatsuki οποτε αυτο σημαινει οτι γνωριζονται απο παλια.

εχω ακουσει μια πολλη τρελη θεωρια οτι ο zetsu καταπιε τον obito οταν τον πλακωσε η πετρα και ετσι δεν πεθανε.:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image