Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#2236 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 13:25

ο tobi ως "good boy" εχει κλασης ανωτερη ευφεια απο τον σασκε. ο σασκε πλεον ειναι GTPK(οποιος δεν καταλαβενει τι σημαινει να με ρωτησει να του πω).

seraphimon κοριφαιο το avatar. ο πραγματικος τιτλος του anime.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2237 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 13:33

seraphimon κοριφαιο το avatar. ο πραγματικος τιτλος του anime.

εχμμμ...το παιδι το εχει κανει σαν σασουκε φαν...και το εκανε avatar...δλδ δν εχει καμια σχεση με τα "κρυα" αστεια που λεγονται εδω περα:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2238 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 13:34

Εγω πιστευω πως ο νικητης απο ολα αυτα ειναι ο Μανταρα, που καταφερε να στρεψει τον Sasuke κατα της Konoha, θελοντας να παρει και αυτος εκδικηση. Καλα αμα δεν δειξει Naruto στο επομενο chapter...
Και μην βιαζεσται να προβλεψετε την συνεχεια δεν νομιζω να μας απογοητευσει ο Kishimoto.

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2239 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 13:36

Εγω πιστευω πως ο νικητης απο ολα αυτα ειναι ο Μανταρα, που καταφερε να στρεψει τον Sasuke κατα της Konoha, θελοντας να παρει και αυτος εκδικηση. Καλα αμα δεν δειξει Naruto στο επομενο chapter...
Και μην βιαζεσται να προβλεψετε την συνεχεια δεν νομιζω να μας απογοητευσει ο Kishimoto.

κοιτα να δεις,λογικα θα δουμε ναρουτο,αλλα επειδη ελεγε στ τελος του μανγκα "the goal" δν αποκλειω ενα κοματι(μεγαλο)να ειναι team hawk...απλα υποθεσεις μου
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2240 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 13:48

To Παιδι των λουλουδιων
Posted Image

Τωρα εγινε Χιπις ωραια,πιστευω πως μπορει να κερδισει ενα καλο συμβολαιο σε δισκογραφικη εταιρια,ο νεος Σακης ειναι γεγονος

Οπως ειπε ο Ptomahawk o Σασουκε ειναι μακραν ο πιο ανοητος χαρακτηρας του μανγκα

Αν πεις στον Ναρουτο οτι πεταει ενας Γαιδαρος θα το πιστεψει
Αν το πεις στον Σασουκε αποκλειεται να το πιστεψει
Αν πεις στον Ναρουτο οτι υπαρχουν φαντασματα θα το πιστεψει
Αν το πεις στον Σασουκε αποκλειεται να το πιστεψει

Αν πεις στον Ναρουτο οτι η κλανια του σκοτωσε τους γονεις του δεν θα το πιστεψει
Αν το πεις στον Σασουκε θα κυνηγαει τα αερια

The Ultimate Deciding Difference Between Uchihas and Namikazes
Spoiler:

Οποιος πει οτι κανω flame δεν ξερει τι θα πει ανοητο humor :D

#2241 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 14:01

Εμένα το chapter δεν με ενόχλησε καθόλου, γιατί δεν υπάρχει τίποτα αλλο να υποθεί. Επιτέλους στο επόμενο ch και για πολλά ακόμα (ελπίζω) δεν θα τους ξαναδούμε. Αρκετη MadaroSasukήλα πήρα, δεν θέλω άλλη.

Στον story τομέα. Με ενόχλησε το γεγονός που ο Kishi "πήδηξε" τον Kisame γιατί έτσι δεν ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα. Δεν δημιουργεί κάποιο suspense έτσι, απλά του δίνει χρόνο να σκεφτεί μια πιθανή του χρήση.Με μια λογική σκηνοθετική άποψη ο Kisame λογικά εμαθε για την συμμαχία και αρχισε να περιπλανιέται περιμένοντας εντολές (μέχρι την brother battle ήταν ο μόνος εν ζωή Akatsuki που δεν ήξερε ποιος είναι ο Pein και ο Τοbi).

Τα τελευταία λόγια του Itachi ήταν πολύ ωραία, λόγια αδερφικής αγάπης. Εμένα ο Itachi μου άρεσε όπως ήταν κανονικά (καλός). Οπως έχω ξαναπεί μου την έσπασε η ματαιότητα των τόσων πολλών chapter μέχρι να τα μάθουμε όλα αυτά.

Τέλος πιστεύω ότι ο Sasuke δεν μπορεί να πέσει περισσότερο στα μάτια μου. Εκτός από την λογική (ως προς το manga) και αναμενόμενη αντίδρασή του, αυτά τα μάτια είναι το λιγότερο άθλια... Και αυτό που μου την σπάει είναι ότι τα μικρά,βλαμένα Sasukofanακια του εξωτερικού θα τα αγαπήσουν και θα αρχίσουν το μπουρου-μπουρου για τις κρυφές τους δυνάμεις.

Ως προς την τελική απόφαση του Sasuke έχω να πω ότι αυτή την στιγμή φαίνεται τελείως παράλογη ή ο Sasu φένεται τελείως αψυχωλόγητος.Μπορει ως προς το manga να έιναι λογικό αλλά σε καμία περίπτωση πολλά χρόνια μίσους δεν αλλάζουν με μίσης ώρας ωραίες αναμνήσεις... Μπορεί βέβαια να υπήρξε μια εσωτερική μάχη στον Sasuke που να κράτησε κάποιο διαστημα και να την μάθουμε αργότερα.Μπορεί επίσης ο Sasuke να παίξει παγίδα και στον Madara. Στην χαζή κατάσταση που είναι τώρα όλα είναι πιθανά.

@Kakashi
Δεν είναι ακριβώς ανόητο χιούμορ. Είναι facts, απλά κινούνται στο φάσμα του αστείου.
Εγώ πάντως σαν μη - Uchiha fan δεν διαφωνώ με ότι γράφεται. Πιστέυω πάντως πως και ο Sasu θα θυσιαστεί για την Konoha στο τέλος....

EDIT: Σαν παρακαλώ να λέτε την ομάδα "Hawk" και όχι "eagle". Ακούγετε πολύ πιο cool έτσι...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 30 Μάιος 2008 - 14:14

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2242 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 15:39

:roar::roar::roar::roar::roar:
Για εμενα τελειωσε το θεμα του Sasuke πλεον παντοτε ετρεφα καπιες ελπιδες αλλα....:fromabove:
Νταξ πλεον τι αλλο να του δωσει του Sasuke εχει ms με σχεδιο που δηλωνει "ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑ" εε να του δωσει και τις ιδετερες επιθεσεις του ms του ως φυσικο επακολουθο και τελος δεν υπαρχει τπτ αλλο εχει ολοκληρωθει πληρως ΔΙΑΒΟΛΕ!!!!Δηξε και τπτ αλλο....:mador2::mador2::mador2:
Εγω παντως πιστευω οτι θα υπαρξει μια αλφα προπονιση και του Sasuke με τον Mantara μιας και ο Naruto θα χρειαστει να κανει ιδικες προπονισεις οντα μαθει για τον Jiraya...
Δλδ μια μαχη τωρα ειναι λιγο ακυρη απο την ροη του manga!!!
Εκτος βεβαια μαθει ο Naruto αυτα που εχει να μαθει και την κανει μαζει με τον Kakashi οπως το κοβο για τιν τελικη προπονιση και τοτε ερθουν τα "κορακια" τα κανουν λαμπογυαλα και μετα ερθει ο Naruto με τον Kakashi και καθαρισουν!!!:dwarf::kakashithumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2243 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 15:54

Bασικα οσες ουρες και να προσπαθησει να βγαλει ο naruto, ακομη αν βγαλει και τα αυτια του kyuubi δεν προκειται να πετυχει τπτ, αφου το συγκεκριμενο δεν ειναι αποτελεσματικο εναντια στους Uchiha.Οποτε πρεπει να σκεφτει (λεμε τωρα) κατι αλλο για να νικησει. Aν και συμφωνω οτι ο Sasuke μοιαζει σαν να εχει παθει νοητικη υστερηση απο τα πολλα χτυπηματα στο κεφαλι εντουτοις του δινω το ελαφρυντικο οτι με αυτα που εμαθε λογικο ειναι να τα εχει παιξει, και απο την στιγμη που εχει τον Madara να τον χειριζεται ειναι επισης αναμενομενη ως εναν βαθμο η τροπη . Αυτο που ειναι εντελως αδικαιολογητο ειναι το απαισιο MS του. Μα καλα τι διεστραμμενο ονειρο ειχε δει ο kishimoto (τι ειχε φαει το προηγουμενο βραδυ) για να του δωσει τετοια ματια? Παντως και εγω πιστευω οτι o Sasuke-παιδι των λουλουδιων θα ξαναλλαξει στρατοπεδο (πρωτοτυπο θα ειναι)......Θα πεσει ξυλο με naruto εννοειται αλλα δεν ειναι ο Sasuke o final villain (θελω να πιστευω τουλαχιστον)

#2244 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 18:02

παιδια ηταν αμενομενο οτι θα γινοταν ετσι η ιστορια

για πειττε μου εσεις περιμενατε να γυρισει ο σασουκε πισω στην κονοχα και ολα μελι γαλα;;;

τωρα ολοι θα περιμενουν 200 τσαπτερς να δουν την τελικη μαχη ναρουτο σασουκε

τουλαχιστον ξερουμε το τελος

#2245 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 18:07

Παιδια για ριξτε μια ματια εδω... και αμα θελετε πιστεψτε το

δεν ξερω αν ειναι ομος αλιθινο χμμμ...παντος το σχεδιο ειναι πολυ καλο...τωρα διαβαζω λεπτομεριες θα σας πω σε λιγο(ας ειναι καλα η σχολι που εχει internet)

:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1: Σιγνομι ειναι fan art...:fromabove::deadga6:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Neuro: 30 Μάιος 2008 - 18:12

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2246 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 18:12

Παιδια για ριξτε μια ματια εδω... και αμα θελετε πιστεψτε το

δεν ξερω αν ειναι ομος αλιθινο χμμμ...παντος το σχεδιο ειναι πολυ καλο...τωρα διαβαζω λεπτομεριες θα σας πω σε λιγο(ας ειναι καλα η σχολι που εχει internet)

Δεν ειναι του Κισιμοτο φυσικα...Μιαζει αρκετα,αλλα φαινονται οι διαφορες. Οπως κ να 'χει πολυ καλη δουλεια απο την κοπελια που το εκανε (υποθετω μιας κ λεγετε Kunoichi). Θα του ριξω μια ματια αργοτερα, θενκς Neuro:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2247 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 18:31

παιδια ηταν αμενομενο οτι θα γινοταν ετσι η ιστορια

για πειττε μου εσεις περιμενατε να γυρισει ο σασουκε πισω στην κονοχα και ολα μελι γαλα;;;

sooooo true...

τωρα ολοι θα περιμενουν 200 τσαπτερς να δουν την τελικη μαχη ναρουτο σασουκε

λιγα λες

τουλαχιστον ξερουμε το τελος

παμε στοιχημα? εγω λεω Κλαψουκε

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2248 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 18:34

@ Melkor: δλδ τι? πιστευεις οτι θα νικησει ο sauce-kay? Δεν λεω οτι εχει περασει και λιγα η οτι τον μισω θανασιμα αλλα απο οτι θυμαμαι naruto Λεγοταν η σειρα....Δεν πιστευω να μας κανουν κανα τετοιο αστειο.......:terror2:
εγω λεω οτι στο τελος θα συμφιλιωθουν καπως. Η οτι τουλαχιστον θα πεθανουν και οι δυο. Μονο ο ενας να ζησει θα ηταν περιεργο καπως.........

#2249 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 18:41

αλλα απο οτι θυμαμαι naruto Λεγοταν η σειρα....

παμε στοιχημα?
Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2250 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 18:42

Μην φοβαστε εχει πολυ ακομα να μας διξι και το αποδιξε με τον Sasuke αυτο
Δημοσιευμένη  εικόνα