Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#2206 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:59

Κοιτα εγω με τον Jiraya εχω προσωπικη βεντετα. Το λεω ξεκαθαρα οτι δεν τον παω μια για παρα πολλους λογους..... Και επειδη ακριβως σεβομαι οσους τον συμπαθουν το εβαλα σε spoiler tag ωστε οποιος δεν θελει να μην το βλεπει...... οποτε κανω ενσταση για την κιτρινη καρτα.... τα τραγικοτητα και μοναδικοτητα δεν τα σχολιαζω γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα μου δωσεις κοκκινη

ειλικρινα ελπιζω να κανεις πλακα οπως εκανα εγω.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2207 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:59

Spoiler:

#2208 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:02

ειλικρινα ελπιζω να κανεις πλακα οπως εκανα εγω.

Φυσικα και κανω πλακα

#2209 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:30

Βασικά ο Jiraiya παραλίγο να ξεκάνει τον Pein δεν νομίζω να κολούσε στον Itachi
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2210 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:38

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα Ptomahawk. Jiraya ήτανε αυτός. Δεν αποκαλείσαι legendary για το τίποτα!

Και ο θάνατός του... αδικία!:uhh:

Πίσω τώρα: Raws, scans, τίποτα...;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2211 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:44

το ποιος παραλιγο να ξεκανει ποιον και το ποιος τελικα κατεληξε νεκρος απεχουν παρασαγκας μεταξυ τους:nosey:. Επισης ο τιτλος Sanin δοθηκε σε jiraya ΤSunade και Orochi επειδη καποιος πιο δυνατος τους λυπηθηκε να τους σκοτωσει αν και αναγνωρισε το θαρρος τους:orly: (τωρα γιατι ακριβως ειναι περηφανοι γι αυτο δεν εχω καταλαβει) τον οποιο καποιον ο pein τον σκοτωσε μονος του. Ενω η Tsunade και ο Orochimarou εχουν τα ταλεντα τους ποτε δεν καταλαβα τι special εχει ο Jiraya (Περα απο το Rasengan και τα βατραχια):hahaha::hahaha::hahaha:

#2212 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:51

το ποιος παραλιγο να ξεκανει ποιον και το ποιος τελικα κατεληξε νεκρος απεχουν παρασαγκας μεταξυ τους:nosey:. Επισης ο τιτλος Sanin δοθηκε σε jiraya ΤSunade και Orochi επειδη καποιος πιο δυνατος τους λυπηθηκε να τους σκοτωσει αν και αναγνωρισε το θαρρος τους:orly: (τωρα γιατι ακριβως ειναι περηφανοι γι αυτο δεν εχω καταλαβει) τον οποιο καποιον ο pein τον σκοτωσε μονος του. Ενω η Tsunade και ο Orochimarou εχουν τα ταλεντα τους ποτε δεν καταλαβα τι special εχει ο Jiraya (Περα απο το Rasengan και τα βατραχια):hahaha::hahaha::hahaha:

Ας μην χτυπούσε πισώπλατα ο Pain τον Jiraiya και θα σου έλεγα ποιος νικούσε ποιον.Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Jiraiya τον σκότωσε 4 φορές τον Pain:nosey: και ότι ''if we hadn't kept our secret,we would have never won'':orly:

Και μετά από κάποια chapter βλέπεις κάποιον με ταλέντο και χάνει σε μια σελίδα:yawn2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2213 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:53

4??? Εγω εναν μετρησα καλε,,,,,,, Αυτον που πεθανε επειδη πιαστηκε στο Barrier.... και οσο για την ατακα του pein νομιζω οτι ισχυει για ολους οσο δυνατοι και αν ειναι. Αν ο αντιπαλος μαθει το μυστικο της τεχνικης ενος shinobi οσο δυνατος και αν ειναι μπορει να την αποκρουσει,,, Παντως η αληθεια ειναι οτι στεναχωριεμαι για τον naruto οταν μαθει τι απεγινε ο pervert hermit εχει και τις μαυρες του για τον sauce-kay θα ερθει και θα δεσει το γλυκο

#2214 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:58

4??? Εγω εναν μετρησα καλε,,,,,,,

Τότε μάλλον δε ξέρεις αριθμητική:hehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2215 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 00:03

τι να σου πω μπορει οντως να κανω λαθος γιατι τα βαρεθηκα και τα ψιλοπροσπερασα τα chapters αυτα (ειχα αγωνια για το itachi vs sasuke) μονο στο σημειο με το βατραχακι συμβολαιο σταθηκα λιγο παραπανω... και εκει που μιλαγε για το jutsu του Minato

#2216 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 00:04

http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1187-naruto-31.html#post110513

:nod: απλα...
και μονο το γελιο που προσεφερε, τον κανει αναντικαταστατο.

anyway, προσεξτε λιγο οτι σε μισο χρονο εχουμε κανει περιπου τις 100 απο τις 150 σελιδες αυτου του 8ρεντ, ενω εχει που ανοιξε 2 χρονια...
προβλεπω να μας τη λεει ο Kenny για spamming ( και flooding ) σε λιγο να το ξερετε:hahaha:

#2217 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 00:07

τι να σου πω μπορει οντως να κανω λαθος γιατι τα βαρεθηκα και τα ψιλοπροσπερασα τα chapters αυτα (ειχα αγωνια για το itachi vs sasuke) μονο στο σημειο με το βατραχακι συμβολαιο σταθηκα λιγο παραπανω... και εκει που μιλαγε για το jutsu του Minato

:terror2:Προσπέρασες ένα από τα καλύτερα σημεία του manga.Yare yare:bahhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2218 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 00:14

Ρε παιδια συγγνωμη! δεν ξερω τι αλλο να σας πω, εμενα ο perverted hermit δεν μου αρεσει. Προσπαθησα πραγματικα να τον συμπαθησω (μεχρι και τσαντα Longchamp μου εταξαν για να πω εναν καλο λογο) δεν τα καταφερα (για Louis Vuitton το ξανασυζηταμε)...Γουστα ειναι αυτα δεν αλλαζουν (ιδιως σε ενα τοσο ξεροκεφαλο ατομο σαν και μενα).......Πιο πολυ συμπαθω πχ τoν Orochimaru (ενδεχομενως γιατι οπως ειπε και ο Neuro παραπανω τον οραματιζομαι ως τσαντα η μποτες)........

#2219 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 00:23

ε αμα εφτασες στο σημειο να αρνηθεις τσαντα ( αν και την μαρκα αυτη δεν την ξερω ), τοτε σιγουρα η αντιπαθεια ειναι βαθια ριζωμενη και δικαιολογημενη ( απο πλευρας σου ),
δεν πειραζει, εμεις ( εγω δηλαδη ) και ετσι ( μογγολο mode on ) σου μιλαμε ( μογγολο mode off )

Mina, tread lightly...

#2220 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 03:52

Ρε το anime εαν δεν ειχε τον πορνογερο και τον ντεμεκ χαζο Naruto δεν θα ειχε καθολου γελιο παλλυ καλα να λεμε!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!