Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1141 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 20 June 2008 - 17:56

68957343 (οποιος καταλαβε, ας το μεταφρασει:P)

Sorry για το spam αλλά δε μπορώ να αντισταθώ...

*ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύτεται mode on*
Your phone number maybe????
*ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύτεται mode off*

Και για να μην είναι όλο το post off topic να πω ότι πλέον αυτό που με ενοχλεί στο forum είναι το παρών thread. κάθε φορά που μπαίνω λες και έχω ανοίξει την τηλεόραση στο βραδινό δελτίο ειδήσεων και έχω πέσει σε πολιτική συζήτηση. Relax people

Edit: Πλάκα πλάκα κι με μένα είχε ψιλοπαιχτεί ένα σκηνικό με την Eri όταν πρωτομπήκα αλλά ούτε που θυμάμαι τι ήταν.....

Posted Image

#1142 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 20 June 2008 - 17:56

btw κι εγώ έφαγα το πρώτο μου pm από την Eri!Ωραία εμπειρία!:P

Ναι κι εγώ.Μου φώναζε επειδή νόμιζε ότι της είχα στείλει χαλασμένα DVD ενώ τελικά δούλευαν μια χαρά:uhh:

Αλλά πολύ off-topic βγήκαμε οπότε ας σταματήσουμε εδώ.

Posted Image

#1143 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 20 June 2008 - 18:00

Sorry για το spam αλλά δε μπορώ να αντισταθώ...

*ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύτεται mode on*
Your phone number maybe????
*ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύτεται mode off*

[spam]
Nope....:bleh: Μην το ψαχνετε, ακομα δεν εχει καθιερωθει απο το κρατος ως η Επισημη γλωσσα....[spam]

#1144 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 June 2008 - 19:34

:terror2::terror2::terror2::terror2::terror2: :terror2::terror2::terror2::terror2::terror2:

Όλα τα είχε αυτό το thread, το bitch fight του έλειπε. :fromabove:

(Άσε που για άλλη μια φορά ο πάπιας χάνει τα "καλύτερα". :|)

1. Πολύ εύθικτοι έχετε γίνει μερικοί τον τελευταίο καιρό. Που να σας έπιανε το στόμα του PoM δηλαδή (BTW, μας παράτησε ο εν λόγω :nanana:)...

2. Όπως λέει και ο odin, λύστε το μεταξύ σας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ FORUM. Με άλλα λόγια, για άλλη μια φορά, ΚΑΚΩΣ POSTΑΡΕΤΕ ΕΔΩ.

2. Iristella, έχεις 17.35 posts per day. AFAIK, τέτοιο νούμερο δεν έχει πιάσει ποτέ άλλοτε μέλος του forum. Ούτε καν μέλος της .aNiMe//GR Team. Οπότε μισό δίκιο το έχει η Erisabetsu. Από την άλλη, η πτώση της ποιότητας των threads δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεσαι εσύ, κατ' εμέ.

Αλλά αν κόπτεστε για την ποιότητα των posts του forum, ξεκινήστε την βελτίωση από τον εαυτό σας.

> Λιγότερα posts στο community bar
> Περισσότερα posts στο anime/manga
> Μη βαριέστε να περιγράψετε τις εντυπώσεις σας από αυτά που είδατε. Αν είχα ένα ευρώ για κάθε post της μιας γραμμής, όπως και για κάθε post που δεν λέει τίποτα το καινούργιο, τώρα θα ήμουν διακοπές. Στις Μπαχάμες. Με δυο καυτά μωρά παρέα. :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1145 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 June 2008 - 19:58

(Άσε που για άλλη μια φορά ο πάπιας χάνει τα "καλύτερα". :|)

Όντως, αυτό που το πας ? :nanana:

Τέλος πάντων, το συγκεκριμένο thread έχει χρησιμοποιηθεί άπειρες φορές για ένα σωρό προβλήματα στα οποία έχουν ήδη δοθεί εξηγήσεις.
Αν θέλετε να μαλώσετε μεταξύ σας υπάρχουν τα ΠΜ και το ΜΣΝ. Αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε για το κλείδωμα ενός thread μπορείτε κάλλιστα να στείλετε ένα ΠΜ στον mod που το κλείδωσε. Αν έχετε πρόβλημα με κάποιον mod (ή admin) στείλτε ΠΜ σε εμένα.
Αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε για πολιτικά/θρησκευτικά/λολι/emo/greeklish και λοιπά θέματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το search function, θα βρείτε σίγουρα τις συζητήσεις και τα συμπεράσματα που έχουμε καταλήξει.

Posted Image

Ο επόμενος που θα ποστάρει σε αυτό το thread, καλό θα ήταν να πει κάποιο πραγματικό (σοβαρό) πρόβλημα που υπάρχει στο forum.

P.s.
Εμένα με ενοχλεί που αυτό το θέμα έχει φτάσει σχεδόν 80 σελίδες ενώ αυτό έχει μόνο 4 (!!!). Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα σκεφτείτε να γράψετε κι εκεί.

E5VV38U.jpg

#1146 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 20 June 2008 - 21:13

Κάνετε εγγραφή σε ένα δημόσιο φόρουμ. Αρχίζετε να ποστάρετε χωρίς να δείτε τι παίζει; Εδώ μέσα μπορεί να συζητάμε για το πως κάνουμε θυσίες και σφάζουμε κότες. Αντε άντε είδατε anime.gr ορμάτε;

Και είδατε τελικά ότι όντως μιλάμε για αυτά τα άνιμε. Βλέπετε ότι οι κοινότητα αριθμεί κάποια μέλη. Διαβάσατε τους κανόνες να δείτε πως καταφέρνουν επικοινωνούν. Πως γίνετε η συνεννόηση βρε αδερφέ...

Με τα πολλά... Η κοινότητα αυτή βρίσκεται στον αέρα εδώ και τρία χρόνια και αριθμεί πάνω από πέντε χιλιάδες μέλη. Είναι μια μικρή κοινωνία είτε το θέλει είτε όχι. Όπως σε κάθε κοινωνία έτσι και εδώ θα βρεις κάθε καρυδιάς καρύδι.
Προσωπικά από τη στιγμή που οι συνετίσεις με το καλό έχουν βρει κενό αρκετές φορές η αντιμετώπισή μου άλλαξε. Τους πιάνω όλους με το κακό. Αν ο άλλος θέλει πραγματικά να συνεχίσει εδώ θα συνετιστεί,θα το προσπεράσει, θα μου ρίξει και ένα μπινελίκι και όλα καλά.
Παράδειγμα...
υπάρχουν κάποιοι κανόνες για τις υπογραφές. Και όμως κάθε μέρα θα πρέπει να ασχοληθούμε γιατί ο Νικολάκης ο Μιχαλάκης και η Μαιρούλα δεν καταλαβαίνουν ή δε θέλουν να καταλάβουν. Και θα τους γίνει η παρατήρηση [με το καλό ή το κακό] πάλι μετά από λίγο θα τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.
Ε, από κάποια στιγμή υπάρχει η παρατήρηση μόνο με το κακό. Δε θα σας κάνουμε ανθρώπους εμείς στην τελική.

Το φόρουμ αυτό πείτε ότι είναι ένα σπίτι. Σε αυτό μένουν κάποιοι και κάποιοι είναι επισκέπτες. Ε, δε μπορεί ο κάθε επισκέπτης να βάζει τους κανόνες του. Τους κανόνες τους βάζει ο σπιτονοικοκύρης. Αν ο επισκέπτης θεωρεί οτι οι κανόνες είναι χαζοί ή οτι δεν του κάνουν, δεν πάει να επιβάλει τους δικούς του. Πάει σε άλλο σπίτι που θα περνάνε οι κανόνες του.

Αυτά είπε ο Σπόνης και άρπαξε το ρόπαλό του στο ένα χέρι, την κοτσίδα της γυναίκας του στο άλλο και γύρισε στη σπηλιά του...

ΟΥΓΚ!

#1147 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 20 June 2008 - 22:38

....ειπε κατι για υπογαφες ... εμενα λεει ( παω στοιχημα, αλλα θελω να πω πως δεν το εκανα επιτηδες ).
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1148 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 20 June 2008 - 23:20

αλλα τουλαχιστον φτιαξε το 3 και το 8...

κατι τελευταιο

το ειχα ηδη φτιαξει απο πολυ πριν αρχισει ο καυγας με την erisabetsu

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1149 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 20 June 2008 - 23:44

Οταν λες ολοι ειναι ισοι? Δηλαδη με τον ιδιο τροπο θα μιλουσες σε ενα γηραιοτερο ατομο? Σεβασμος γιοκ?
Δηλαση οσοι ειναι ευγενικοι και δειχνουν σεβασμο, προσποιουνται??

Οπως ειπε ο Σπονις το φορουμ ειναι μια μικρη κοινωνια...
Καθενας οπως κ στην κοινωνια παιρνει τον σεβασμο που του αρμοζει.
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#1150 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 21 June 2008 - 00:22

Οπως ειπε ο Σπονις το φορουμ ειναι μια μικρη κοινωνια...
Καθενας οπως κ στην κοινωνια παιρνει τον σεβασμο που του αρμοζει.

Sure thing, αλλα το να μη σεβεσαι καποιον και να τον προσβαλλεις ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα.
Οκ, δεν ειμαστε συνοδος του ΟΗΕ, χαβαλε κανουμε, αλλα δε γνωριζομαστε κι απο χτες (οκ μερικοι ισως αλλα αυτο ειναι ασχετο). Γενικα καποια ορια καλο να υπαρχουν γιατι ειναι πια βαρετο το θεμα με τα προσωπικα. Επισης, αν θελει κανες σωνει και καλα να βρισει, pm, msn, irc τον περιμενουν με ανοιχτες αγκαλες...

Posted Image

#1151 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 23 June 2008 - 17:24

Τωρα τελευταια οταν παω να μπω οπουδηποτε στο forum (πχ στο προφιλ καποιου ή σε ενα thread) μου πεταει ενα:

Spoiler:

ξερει κανεις τι γινεται? Μονο σ' εμενα συμβαινει?
Ειδικα τωρα τελευταια το κανει πολλες φορες και εχει καταντησει πολυ ενοχλητικο

Edited by Ephialtes, 23 June 2008 - 17:29.

Posted ImagePosted Image

#1152 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 23 June 2008 - 18:45

Το είχα πει κι εγώ, μου το κάνει κι εμένα και σήμερα το έχει κάνει αρκετές φορές. Άλλες φορές με refresh φτιάχνει, άλλες φορές όχι.

#1153 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 23 June 2008 - 18:48

αν δε πιασει 1 refresh καντε 2.. οποτε μου το κανει αμα και αμεσως βαρεσεις 1 -2 refresh φτιαχνει, ποτε δε χρειαστηκε να κανω κατι παραπανω η να περιμενω.

#1154 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 23 June 2008 - 19:37

Κι εμενα το κανει αρκετα συχνα, αλλα δεν μπορω να πω οτι με ενοχλει και τοσο..ενα κουμπι ειναι...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1155 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 23 June 2008 - 19:55

Εμένα ακόμα τίποτα , ούτε σ' άλλο forum .... ;)
Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5