Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1111 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 18 June 2008 - 20:07

Δεν είναι ο νεοφερμένος user που φταίει και ούτε κυνηγάμε σαν την Ιερά εξέταση να καταδικάσουεμ όσους γράψαν μια φορά greeklish ή αλλάζουνε το ε με 3 και το θ με 8. Δεν θέλουμε να μειώσουμε αυτούς που κάνουν ορθογραφικά ούτε συντακτικά λάθη. Αλλά το όλο φαινόμενο που εμφανίζεται σε πολλά forums(όχι μόνο εδώ) οι χρήστες που πέφτουν σε αυτά τα παραπτώματα να υιοθετούν μία επιθετική στάση του στυλ "στο κάτω κάτω όπως μπορώ θα εκφράζομαι" αντί να πουν ότι θα προσπαθήσουν να μην το ξανακάνουν είναι εκνευριστικό. Όλοι κάνουν ορθογραφικά λάθοι και όλους μας διορθώνουν και έρχεται κάποιος με κάποια ιδέα γα τον ευατό του και ζητά το ακαταλόγιστο και μαζί με αυτόν έρχονται και οι διάφοροι που τον υποστηρίζουν μόνο και μόνο για να την πούνε στους άλλους, χωρίς να γνωρίζουν τις συνθήκες, με αποτέλεσμα να ξεφεύγουν πάντα τα πράγματα.

Για του στραβού το δίκιο, έχεις μερικές μέρες τώρα και συ Sponi που τους τσιγκλάς πολλούς. :P
Posted Image

#1112 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2008 - 20:18

Κοιτα απο την στιγμη που καποιος συμμετεχει σε ενα forum εξυπακουεται οτι πρεπει να υπακουει και στους κανονες σωστα??? Τουλαχιστον εγω το θεωρω αυτονοητο... Και μενα μου εχουν γινει παρατηρησεις πανω σε καποια ζητηματα και απο την στιγμη που ειχαν βαση αυτες οι παρατηρησεις απλα κοιταξα να μην επαναλαβω αυτο το οποιο δημιουργουσε το προβλημα...Με λιγα λογια σε αυτο το σημειο συμφωνω μαζι σου... Απλα στην συγκεκριμενη περιπτωση μου φανηκε λιγο υπερβολικο το οτι στριμωχτηκε απο τοσα ατομα ενας και μονο user. Eκει ειναι η μονη ενσταση μου... Με αλλα λογια απο την στιγμη που εχουν γινει οι καταλληλες παραινεσεις απο Mods και admins ποιος ο λογος να παρεμβαινουμε και οι υπολοιποι?

#1113 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 18 June 2008 - 20:44

Η ορθογραφία είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί αρκετές φορές .Δυστυχώς (για τους ανορθόγραφους) οι mods δεν έχουν την δυνατότητα να διορθώνουν ΚΑΙ τα ορθογραφικά των υπολοίπων (εκτός αν δεν έχουν καθόλου προσωπικά ζωή οπότε πάσο).Πρέπει ο καθένας να κατανοήσει ότι το να γράφει ορθογραφημένα κάνει τα ποστ του και πιο εύκολα στην ανάγνωση και ποιό ελκυστικά .Αυτό αν δεν το κατανοήσει ο καθένας από μόνος του ,δουλειά δεν γίνεται .
Δεν θέλεις να συμμορφωθείς ,δεν διαβάζουμε τα ποστς σου .

Καλό 8α ήταν να το 3έρεις αυτό

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1114 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 June 2008 - 22:06

θ + ξ = 11

Και για άλλη μια φορά τα καλύτερα εξακολουθούν να συμβαίνουν όταν λείπω :nanana:. Δυστυχώς σε αυτό το forum οι παρεξηγήσεις γίνονται ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο.

Πίου πίου, έχεις κάνει τόσα posts για να διαμαρτυρηθείς για την ελευθερία των 8θ, 3ξ. Το πρόβλημα θα λυνόταν πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τόσα posts και να χαλάσεις την καρδιά σου, αν απλώς πάταγες ένα πλήκτρο πιο κάτω σε αυτά τα δύο γράμματα (αριθμούς). Σε κάποιον που διαβάζει αυτά που έχεις γράψει, δίνεις πλέον την εντύπωση πως δεν θέλεις να γράψεις με καθαρά ελληνικά απλά και μόνο λόγω πείσματος, μιας και για να πατήσεις ένα πλήκτρο παρακάτω θα ξόδευες πολύ πολύ λιγότερη ενέργεια-χρόνο απ' ό,τι ξόδεψες για να γράψεις τόσα πολλά posts.

Το θέμα βέβαια δεν άρχισε από εκεί, ούτε είσαι ο μόνος που αρνείται να γράψει καθαρά ελληνικά. Όπως είπε ο Jiraiya, ο καθένας μπορεί κάθε φορά να κρέμεται από παραθυράκια που υπάρχουν στους κανόνες. Μπορούμε πολύ άνετα να προσθέσουμε στους κανόνες αυτήν ακριβώς την στιγμή πως απαγορεύονται τα 8θ,3ξ. Το θέμα όμως δεν είναι οι κανόνες μας να γίνουν σαν τα άρθρα του συντάγματος όπου ο καθένας ψάχνει να βρει ένα παραθυράκι για να τους εκμεταλευτεί. Οι κανόνες του forum αναφέρουν τα σημαντικότερα που πρέπει να έχει στο μυαλό του ο μέσος χρήστης πριν κάνει post, και είναι όσο το δυνατόν πιο ευκολονόητοι ώστε να τηρούνται από όλα τα μέλη, χωρίς όμως να πρέπει να φάνε ώρες διαβάζοντάς τους.

Το τι έχει προσφέρει ο κάθε mod στο forum δεν μπορεί να το ξέρει το κάθε μέλος, πόσο μάλλον αν είναι καινούργιος (αλλά από την άλλη δεν είναι υποχρεωμένος να το ξέρει). Όμως έχετε υπ' όψιν σας πως πριν από εσάς, έχουν περάσει κι άλλες πάρα πολλές παρόμοιες περιπτώσεις. Και σε όλες πρέπει να αφιερώσουμε πολύ χρόνο όπως κάνουμε και τώρα, είτε στο forum δημόσια, είτε σε ΠΜ, είτε σε MSN.
Ο Sponis από την αρχή που ανέλαβε mod έχει κάνει ένα σωρό ευγενικές (και λέγοντας ευγενικές το εννοώ) παρατηρήσεις είτε στο forum, είτε (κυρίως) σε ΠΜ. Όμως ύστερα από δεκάδες περιπτώσεις, είναι λογικό κάποιος να φτάσει σε επίπεδο απελπισίας όταν βλέπει πως συνεχώς εμφανίζονται νέα άτομα τα οποία δεν έχουν διαβάσει τους κανόνες και πρέπει φτου κι απ' την αρχή σε έναν έναν να στείλει ΠΜ, να τους κάνει παρατήρηση στο forum κλπ.
Έχετε υπ' όψιν σας πως κι εμείς είμαστε κανονικοί άνθρωποι όπως ακριβώς κι εσείς, και ομολογουμένως δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα να ξοδεύουμε τόσον χρόνο σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση, όμως το κάνουμε, όσο τουλάχιστον τα μεγέθη του forum μας το επιτρέπουν.
Δεν λέω πως ο τρόπος του Sponi ήταν ο κατάλληλος, όμως από την άλλη δεν έχει άδικο σε αυτά που λέει, απλά ο τρόπος του παρεξηγείται από πολλούς.

Εν ολίγοις, οι κανόνες είναι κανόνες και ισχύουν για όλους. Δεν είναι διαταγές, είναι κανόνες που έχουν θεσπιστεί από την ομάδα μας, οι οποίοι ευελπιστούμε πως πιο πολύ διευκολύνουν τα μέλη, παρά τα δυσκολεύουν ;)

Edited by Phantom Duck, 18 June 2008 - 22:14.

E5VV38U.jpg

#1115 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 June 2008 - 23:36

Και για άλλη μια φορά τα καλύτερα εξακολουθούν να συμβαίνουν όταν λείπω :nanana:. Δυστυχώς σε αυτό το forum οι παρεξηγήσεις γίνονται ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο.

Sorry for the spam, αλλά είμαστε δηλαδή κάτι σαν το γαλατικό χωριό από το Asterix ένα πράγμα; :hahaha:
phmava.php

#1116 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 June 2008 - 23:45

phantom i would agree with u, αλλα δεν ειναι πεισμα. ετσι εχω μα8ει απλα να γραφω. καταλαβαινω αυτα π λες περι κανονων των κανονων απλα το 8εωρω παρα πολυ υπερβολικο..

Δεν θέλεις να συμμορφωθείς ,δεν διαβάζουμε τα ποστς σου .

αυτο το ειδα και καποιος αλλος το ειπε, δεν ειναι επιχειρημα αυτο, γιατι που 3ερεις εσυ αν με πειραζει που εσυ δεν διαβασες το ποστ μ.. ειναι προβλημα μου κα8αρα αυτο. Τελος παντων εγω θα προσπα8ησω να διορθωθω, η αληθεια ειναι επισης οτι το ποστ αυτο στην αρχη δεν το εκανα για να υπερασπισω το 3-8 αλλα γιατι πραγματικα μ την ειχε δωσει ο σπονης με την συμπεριφορα του και δικαιωθηκα με τν τροπο π απαντησε. στο κατω κατω δεν φταιω εγω για παλιους χρηστες που τον επρηζαν! αυτα.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1117 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 June 2008 - 00:32

ολοι ετσι ειχαμε μαθει να γραφουμε, εγω οταν μπηκα δε εγραφα καθολου σε ελληνικα, βασικα το πληκτρολογιο μου εχει το γερμανικο outline με αποτελεσμα να ειναι ακομα πιο δυσκολο γτ δεν ηξερα που ηταν το καθε γραμμα, αλλα εμαθα σιγα σιγα απλως γιατι ειναι στους κανονες και δεχτηκα να τους τηρησω οταν μπηκα, υπερβολικο ξε υπερβολικο, προσπαθεις λιγο και μετα συνηθιζεις ;)

#1118 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 19 June 2008 - 09:20

Επισης βρε παιδια...ο μεσος ορος ηλικιας του φορουμε ειναι περιπου 16-17...κοινως, φοιτητες, και μαθητες...ρε πιου πιου εξηγησε μου κατι απλο...στο σχολειο, στην εκθεση, στα διαγωνισματα, με 3 και 8 γραφεις?Και οσοι επιμενετε και γραφετε greeklish...και στο σχολειο και στη σχολη σας με greeklish γραφετε? Δεν μπορω να διανοηθω καν το να λεει καποιος που ειναι προσφατος απο σχολειο ή ακομα και κατα τη διαρκεια του σχολειου οτι ετσι εχω συνηθισει...δεν γινεται να συνηθισεις κατι τετοιο πως να το κανουμε...

τα greeklish ηταν λυση του διαδυκτιου οταν δεν γινονταν δεκτοι απο παντου οι ελληνικοι χαρακτηρες στο πληκτρολογιο...οταν πλεον γινεται, δεν υπαρχει λογος υπαρξης τους.

Απο την αλλη, οι Mods..ΟΛΟΙ ομως, εχουν ξοδεψει φαια ουσια οταν ημασταν λιγοτερα ατομα στο φορουμ, για να φερονται με το σις και με το σας σε ατομα που αγνοουσαν τους κανονες...ειτε με πμ, ειτε μεσω msn ειτε ακομα και στο δημοσιο φορουμ. Εχουμε φτασει δεν ξερω κι εγω ποσα μελη, τα οποια με το που κανουν register πλεον, αρχιζουν και πατανε reply reply reply, χωρις να εχουν ριξει ουτε βλεφαριδα στους κανονες..(δεν παει για σενα προσωπικα πιου πιου). Ειναι πρακτικα αδυνατον να πιασει πλεον καποιος να διαβαζει ΟΛΟ το φορουμ και να ψαχνει τα ατομα που δεν συμμορφωνονται, και να τους κυνηγανε με την αποχη λεγοντας "μη γιωργακη, μη κωστακη, μη ελενιτσα κτλ κτλ". Το team του φορουμ ειναι ατομα που και αυτα εχουν διαβασματα με τις σχολες τους, εχουν δουλεια, εχουν προσωπικη ζωη, και η ζωη τους δεν ειναι το φορουμ. Πολλοι βλεπω δεν σεβονται τον κοπο που κανει ενας mod τρωγοντας ωρες απο τη ζωη του, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και για να υποστηριξει το hobby του και να προσφερει κατι σε ενα ευρυτερο κοινο. Το μονο που βλεπω ειναι παραπονα, και τα περισσοτερα αβασιμα. Γι αυτο, πριν τα κανετε, πρωτα δειτε τους κανονες, μετα δειτε αν αυτα που κανετε συμβαδιζουν με τους κανονες, μετα αν λαβετε παρατηρηση δειτε για ποιο λογο σας την εκαναν. Δεν ειναι στο χερι του καθε μελους να κρινει αν η παρατηρηση εγινε για σοβαρο λογο ή οχι. Αυτο ειναι δουλεια του mod. Απλα διορθωνετε το λαθος και προχωρατε.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1119 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 19 June 2008 - 10:38

Για το πρόβλημα των greeklish πιστεύω πως οι υπεύθυνοι είναι οι messengers/ mirc και τα online παιχνίδια, όπου όλοι επικοινωνούν με αυτό τον τρόπο. Επίσης αυτοί που ασχολούνται περισσότερο με αυτά είναι μαθητές σχολείου και φοιτητές σε νεαρές ηλικίες (ένα σοβαρό ποσοστό χρηστών του anime.gr ανήκει σε αυτή την ηλικιακή ομάδα)
Εφόσον έχουν μάθει να γράφουν με αυτό τον τρόπο, τους είναι πολύ δύσκολο να γράψουν σωστά.
Πρέπει όμως κάποια στιγμή να ξεπεράσουν αυτό την συνήθεια γιατί θα τους μείνει βίωμα και δεν θα μπορούν να γράφουν σωστά.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1120 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 June 2008 - 14:13

Tωρα εσυ δεν θα με πιστεψεις. Τα γραμματα μ εμενα ειναι καλλιγραφικα (μ εχει μεινει απο τα Γαλλικα) και το θ και το ξ μ μοιαζουν πολυ με τους αντιστοιχους αριθμους. Οσο για τα υπολοιπα που ειπες, δεν με πειραξε το οτι μ εγινε παρατηρηση, αλλα ο τροπος που μου εγινε. Στην τελικη δεν εγιναν Mods κλπ με τη βια. Ηθελαν. Και δε ζητησα να μου πουν " ελα ελλακι μου..". Ζητησα απλα να μου γινει παρατηρηση η οποια ομως να μην ειναι σε επιθετικο στυλ.. Δεν καταλαβα γιατι με ειρωνευτηκε και στα 3 πραγματα που μου πε. Θα μπορουσε να μου κανει μια κανονικη, τυπικη παρατηρηση, οπως αρμοζει σε ενα ατομο που δεν ξερει και δεν εχει δει ποτε στη ζωη του. Δηλαδη ουτε καν ευγενεια δεν ζητησα. Απλως λιγο σεβασμο. Η εστω λιγη τυπικοτητα. Αυτο.

ααα. ναι. και συμφωνω μαζι σου ματου-σαν, οντως το προβλημα με αυτους τους χαρακτηρες το απεκτησα στο mirc. εγω τουλαχιστον..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1121 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 19 June 2008 - 14:22

Εδω λοιπον κολλαει αυτο που σου ειπαν παραπανω...οτι στα σχεδον 3 χρονια λειτουργιας του φορουμ, εχουν γινει τοσες παρατηρησεις τυπικα, ευγενικα με καθε τροπο που μπορεις να φανταστεις, και τις περισσοτερες φορες επεφταν στο κενο..ειτε επιδεικτικα τα μελη εγραφαν στα τετοια τους τις παρατηρησεις, ειτε εκαναν την ιδια ακριβως διαδικασια με σενα..παραπονα...
πισω απο το ψευδωνυμο με το fancy χρωματακι, βρισκεται ανθρωπος, και αυτο το αγνοειτε...αυτος ο ανθρωπος εχει κι αυτος νευρα που καποια στιγμη σπανε, και σπανε γιατι εσεις αγνοειτε αρκετα πραγματα...οπως για παραδειγμα το να διαβαζετε περι κανονων. η να διαβαζετε αποριες παλαιοτερων μελων, ή να πατατε το απλο κουμπακι search...λοιπον, μπορει να εγιναν μελη της ομαδας με τη θεληση τους και οχι με το ζορι, αλλα αυτο δε σας δινει το δικαιωμα να τους μπιπ, και να τους κανετε να βλασφημανε την ωρα και τη στιγμη...ειναι εδω για να βοηθανε να πηγαινουν τα πραγματα ομαλα, και οχι για να σας κυνηγανε απο πισω.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1122 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 June 2008 - 10:52

μήπως να σας μιλάνε και στον πληθυντικό κυρια πίου πίου, συγγνώμη κυρια μη μου άπτου ?
άντε πάστορας που σας χρειάζεται μερικούς εδώ μέσα.

#1123 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 June 2008 - 15:47

Πιθανοτατα εχει ξαναειπωθει γιατι δεν νομιζω να ειμαι η μονη στριμμενη που εχει παρατηρησει την παρακατω συνηθεια αλλα αυτο που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ειναι με ποιο σκεπτικο μπαινει καποιος σε ενα thread η μια συζητηση μονο και μονο για να πει πχ οτι το thread sucks η οτι η συζητηση ειναι ανουσια, η οτι εν παση περιπτωση δεν του γουσταρει...... Το παρατηρησα σημερα σε ενα thread αλλα το εχω παρατηρησει αρκετες φορες στο παρελθον..... Καταρχας μια τετοια παρατηρηση ειναι αμεση προσβολη οχι μονο σε αυτον ο οποιος εγραψε το thread αλλα και σε ολους οσους συμμετεχουν και με βαση τα δικα τους κριτηρια το θεμα τους φαινεται ενδιαφερον.... Αλλα εστω να δεχτω οτι ενα θεμα ειναι ανουσιο και τα ατομα που το εχουν γραψει ειναι καμμενα.... Δλδ αν αυτοι ειναι καμμενοι μια φορα τοτε αυτος ο οποιος παρεμβαινει σε μια συζητηση μονο και μονο για να πει οτι η συζητηση ειναι ανουσια δεν ειναι 100 φορες περισσοτερο? Αλλα thread δεν υπαρχουν στα οποια μπορει να συνεισφερει πιο παραγωγικα?.... Δλδ αυτος και αν ειναι ο ορισμος του θελω να "δειχτω " και να το παιξω εξυπνη η εξυπνος.... Καλο θα ειναι να κατανοουμε τις διαφορες στον τροπο σκεψης του αλλου και να σκεφτομαστε λιγακι οτι δεν εχουμε το δικαιωμα να υπαγορευουμε την τροπη την οποια θα λαβει καθε συζητηση η οποια γινεται στο forum.... Aν κατι δεν μας αρεσε η το θεωρουμε χιλιοειπωμενο μπορουμε απλουστατα να μην συμμετασχουμε (δεν μιλαω για πανομοιοτυπα thread τα οποια κλειδωνουν οι mods εννοειται) Δεν μας εξαναγκαζει κανεις να λαβουμε μερος σε μια συζητηση και σιγουρα δεν μπορουμε να εξαναγκασουμε εμεις τους αλλους να σταματησουν μια συζητηση εφοσον αυτη υπαγεται στα πλαισια των κανονων του forum....
Kαι κατι τελευταιο...Με αφορμη το αμεσως προηγουμενο post.... Το γεγονος οτι δεν γνωριζομαστε ουσιαστικα και οτι δεν βρισκομαστε στον ιδιο χωρο δεν αναιρει τους κανονες ευγενειας και σωστης συμπεριφορας...Μπορει καποιος με την παρεα του να εχει την οικειοτητα να μιλαει με διαφορετικο τροπο, αλλα σε ατομα τα οποια δεν ξερει και με τα οποια δεν εχει ξαναμιλησει καλο ειναι στην αρχη τουλαχιστον να κρατα τα τυπικα..Μπορει να μην αναγραφεται στους κανονες αλλα ο αλληλοσεβασμος ειναι σημαντικο μερος για την λειτουργια ενος forum......Δεν το λεω για την Erisabetsu συγκεκριμενα(δεν την ξερω καν την κοπελα) ουτε για να υπερασπιστω την πιου πιου (ειναι απολυτως ικανη να προστατεψει η ιδια τον εαυτο της - και δεν μου πεφτει και λογος στο κατω κατω) απλα σχολιαζω την αποψη που ακουστηκε....

#1124 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 20 June 2008 - 15:54

Γιατι τοσο ενταση ρε παιδια......ελεος να πουμε ηρεμηστε λιγο....

Ναι κατι που με ενοχλει εδω μεσα ειναι οτι οταν καποιοι δεν γνωριζονται καν αρχιζουν της ειρωνιες,της ψευτομαγκιες και το υπερανο στιλακι σε παιδια που απλα λενε τη γνωμη τους.....αυτο ειναι χειροτερο απο του να του πεις ευθεως του αλλου το προβλημα σου.....

Και για το θεμα με το 8-3 ουτε καν που θα το παρατηρουσα αν δεν γινοταν ολο αυτο.....αντι να κολλατε σε αυτα διαβαστε τα post του αλλου ρεεε....και το πολυ πολυ πειτε του με ευγενικο τροπο να προσπαθησει να το διορθωσει....με αυτο τον τροπο μονο χειροτερευετε την κατασταση....

Ξαναλεω ηρεμηστε....there is a tension in the air.....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1125 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 June 2008 - 15:57

Πιθανοτατα εχει ξαναειπωθει γιατι δεν νομιζω να ειμαι η μονη στριμμενη που εχει παρατηρησει την παρακατω συνηθεια αλλα αυτο που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ειναι με ποιο σκεπτικο μπαινει καποιος σε ενα thread η μια συζητηση μονο και μονο για να πει πχ οτι το thread sucks η οτι η συζητηση ειναι ανουσια, η οτι εν παση περιπτωση δεν του γουσταρει...... Το παρατηρησα σημερα σε ενα thread αλλα το εχω παρατηρησει αρκετες φορες στο παρελθον..... Καταρχας μια τετοια παρατηρηση ειναι αμεση προσβολη οχι μονο σε αυτον ο οποιος εγραψε το thread αλλα και σε ολους οσους συμμετεχουν και με βαση τα δικα τους κριτηρια το θεμα τους φαινεται ενδιαφερον.... Αλλα εστω να δεχτω οτι ενα θεμα ειναι ανουσιο και τα ατομα που το εχουν γραψει ειναι καμμενα.... Δλδ αν αυτοι ειναι καμμενοι μια φορα τοτε αυτος ο οποιος παρεμβαινει σε μια συζητηση μονο και μονο για να πει οτι η συζητηση ειναι ανουσια δεν ειναι 100 φορες περισσοτερο? Αλλα thread δεν υπαρχουν στα οποια μπορει να συνεισφερει πιο παραγωγικα?.... Δλδ αυτος και αν ειναι ο ορισμος του θελω να "δειχτω " και να το παιξω εξυπνη η εξυπνος.... Καλο θα ειναι να κατανοουμε τις διαφορες στον τροπο σκεψης του αλλου και να σκεφτομαστε λιγακι οτι δεν εχουμε το δικαιωμα να υπαγορευουμε την τροπη την οποια θα λαβει καθε συζητηση η οποια γινεται στο forum.... Aν κατι δεν μας αρεσε η το θεωρουμε χιλιοειπωμενο μπορουμε απλουστατα να μην συμμετασχουμε (δεν μιλαω για πανομοιοτυπα thread τα οποια κλειδωνουν οι mods εννοειται) Δεν μας εξαναγκαζει κανεις να λαβουμε μερος σε μια συζητηση και σιγουρα δεν μπορουμε να εξαναγκασουμε εμεις τους αλλους να σταματησουν μια συζητηση εφοσον αυτη υπαγεται στα πλαισια των κανονων του forum....
Kαι κατι τελευταιο...Με αφορμη το αμεσως προηγουμενο post.... Το γεγονος οτι δεν γνωριζομαστε ουσιαστικα και οτι δεν βρισκομαστε στον ιδιο χωρο δεν αναιρει τους κανονες ευγενειας και σωστης συμπεριφορας...Μπορει καποιος με την παρεα του να εχει την οικειοτητα να μιλαει με διαφορετικο τροπο, αλλα σε ατομα τα οποια δεν ξερει και με τα οποια δεν εχει ξαναμιλησει καλο ειναι στην αρχη τουλαχιστον να κρατα τα τυπικα..Μπορει να μην αναγραφεται στους κανονες αλλα ο αλληλοσεβασμος ειναι σημαντικο μερος για την λειτουργια ενος forum......Δεν το λεω για την Erisabetsu συγκεκριμενα(δεν την ξερω καν την κοπελα) ουτε για να υπερασπιστω την πιου πιου (ειναι απολυτως ικανη να προστατεψει η ιδια τον εαυτο της - και δεν μου πεφτει και λογος στο κατω κατω) απλα σχολιαζω την αποψη που ακουστηκε....

και εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί είναι ανάγκη να γραφεις σε όλα thread και να "σπαμαρεις" σε σημείο να με αναγκάσεις να παραδεχτώ την ήττα μου και να σε ανακηρύξω spam princess.

όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα νέα μέλη έχουν ανοίξει αντικειμενικά βλακώδες thread και έχουν ρίξει τι ποιότητα του forum στο πάτο.

η ευγένεια είναι υπερεκτιμημένη. καλύτερα να σου μιλάει κάποιος αληθινά παρα να προσποιείται ότι σε σέβεται.

εγώ αντιμετωπίζω τους πάντες σαν ίσους προς εμενα είτε τους ξέρω είτε όχι, γι αυτό δεν προσποιούμαι ευγενεια και δεν το παίζω δήθεν και μιλάω χύμα όπως σκέφτομαι χωρίς να κρίbω λόγια. αν βλέπω κάτι και δεν μου αρέσει θα το πω.

κατάλαβες spam princess?