Οπως ειπα και πριν το εξυπνο και το βλακωδες ειναι τελειως υποκειμενικα και συγκριτικα.... Αν κατι σε ενοχλει καλο ειναι να κανεις ευγενικα προτασεις στα καινουρια μελη ωστε να τους δωσεις αλλες κατευθυνσεις...Εμενα για παραδειγμα πιο βλακωδες απο ενα ηλιθιο thread μου φαινεται το να αναλωσω χρονο και προσπαθεια για να προσβαλλω καποιον απο την στιγμη που δεν με αφορα.....Αλλα και παλι τελειως υποκειμενικο το ζητημα...Προφανως πολλα ατομα εχουν αντιθετη αποψη...
Και αν ενοχλουν τοσο τα καινουρια μελη θα μπορουσε να γινει private το forum οπου να μπαινεις μετα απο invite...αλλα και παλι και εσυ καινουριο μελος δεν ησουν σε καποια φαση? Η μηπως γεννηθηκες με ολα τα εξυπνα anime θεματα εντυπωμενα στο μυαλο σου? Αντι να κρινουμε τα νεα μελη καλο ειναι να τους κανουμε προτασεις ωστε να εχουν εναλλακτικες και να εξελιχθουν σταδιακα......
Και κατι τελευταιο....αν ειναι spamming το να λες την αποψη σου σε ενα ζητημα το να μπαινεις σε ενα thread μονο και μονο για να κραξεις τι ειναι?
Εdit.... η ευγενεια δεν ειναι ασυμβιβαστη με την ειλικρινεια... Μπορεις να πεις αυτο που θες χωρις να προσβαλλεις τον αλλο...Με τον τροπο αυτο δειχνεις οτι σεβεσαι τον εαυτο σου πρωτα απο ολα και μετα τον αλλο...Το ειμαι αγενης σημαινει ειμαι αγενης οχι ειμαι ειλικρινης. Καταλαβες spam queen??
Edited by iristella, 20 June 2008 - 16:19.