Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1126 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 June 2008 - 16:05

Δεν ειναι αναγκη στην ζωη να τα καταλαβαινουμε ολα Erisabetsu...Αυτο δεν το καταφερε ουτε ο Φαουστ και αυτος ειχε πουλησει και την ψυχη του στον διαβολο.....Καποια πραγματα αναποφευκτα μενουν εκτος της αντιληψης μας....
Οπως ειπα και πριν το εξυπνο και το βλακωδες ειναι τελειως υποκειμενικα και συγκριτικα.... Αν κατι σε ενοχλει καλο ειναι να κανεις ευγενικα προτασεις στα καινουρια μελη ωστε να τους δωσεις αλλες κατευθυνσεις...Εμενα για παραδειγμα πιο βλακωδες απο ενα ηλιθιο thread μου φαινεται το να αναλωσω χρονο και προσπαθεια για να προσβαλλω καποιον απο την στιγμη που δεν με αφορα.....Αλλα και παλι τελειως υποκειμενικο το ζητημα...Προφανως πολλα ατομα εχουν αντιθετη αποψη...
Και αν ενοχλουν τοσο τα καινουρια μελη θα μπορουσε να γινει private το forum οπου να μπαινεις μετα απο invite...αλλα και παλι και εσυ καινουριο μελος δεν ησουν σε καποια φαση? Η μηπως γεννηθηκες με ολα τα εξυπνα anime θεματα εντυπωμενα στο μυαλο σου? Αντι να κρινουμε τα νεα μελη καλο ειναι να τους κανουμε προτασεις ωστε να εχουν εναλλακτικες και να εξελιχθουν σταδιακα......
Και κατι τελευταιο....αν ειναι spamming το να λες την αποψη σου σε ενα ζητημα το να μπαινεις σε ενα thread μονο και μονο για να κραξεις τι ειναι?

Εdit.... η ευγενεια δεν ειναι ασυμβιβαστη με την ειλικρινεια... Μπορεις να πεις αυτο που θες χωρις να προσβαλλεις τον αλλο...Με τον τροπο αυτο δειχνεις οτι σεβεσαι τον εαυτο σου πρωτα απο ολα και μετα τον αλλο...Το ειμαι αγενης σημαινει ειμαι αγενης οχι ειμαι ειλικρινης. Καταλαβες spam queen??

Edited by iristella, 20 June 2008 - 16:19.

#1127 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 20 June 2008 - 16:21

κοπελα μου το οτι για εσενα δεν υπαρχει ευγενεια δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να πιστευουν το ιδιο. επειδη εσυ μιλας σε ολους χυμα οπως λες, δεν σημαινει οτι ειναι σωστο! Η ευγενεια δεν υπερεκτιμαται, τι λες τωρα? Αλλα το τονισα στο ποστ μου πως δε ζητησα ευγενεια, ζητησα απλα κατι τυπικο ρε κοπελα μου χωρις ευγενεια εστω ας μ λεγε ενα σκετο : απαγορευεται αυτο+αυτο πιου πιου. Κατι δηλαδη λιτο. Ουτε ευγενικο αλλα ουτε ειρωνικο.

εγώ αντιμετωπίζω τους πάντες σαν ίσους προς εμενα είτε τους ξέρω είτε όχι, γι αυτό δεν προσποιούμαι ευγενεια και δεν το παίζω δήθεν και μιλάω χύμα όπως σκέφτομαι χωρίς να κρίbω λόγια. αν βλέπω κάτι και δεν μου αρέσει θα το πω.

1) οι περισσοτεροι δηλωνουν αυτο που του δεν τους αρεσει, αυτο εκανα κι εγω και οριστε που καταληξαμε, εκτος κι αν δεν δεχεσαι απο τουσ αλλουσ να λενε τι δεν τουσ αρεσει
2)Οταν λες ολοι ειναι ισοι? Δηλαδη με τον ιδιο τροπο θα μιλουσες σε ενα γηραιοτερο ατομο? Σεβασμος γιοκ?
3)Δηλαση οσοι ειναι ευγενικοι και δειχνουν σεβασμο, προσποιουνται??
μηπως τελικα εσυ εισαι ανωτερη ολων? Αυτο εδειξες δηλαδη..Μα να μπεις απλα για να κραξεις?

Εκτος αν αυτα π ειπες και π εβαλα σε quote τα παρεξηγησα τοοοσο πολυ!

Αλλα δεν καταλαβα γιατι το συνεχιζεις το θεμα αφου εγω ειπα οκ θα διορθωθω.

Και του φορουμ το επιπεδο δεν πεφτει αναγκαστικα απο τα νεα μελη. Αν ειναι ετσι βαλτε περιορισμο να μη μπει κανενας αλλος και να μεινετε "οι καλοι των χιλιαδων ποστ"

PS: ελπιζω αυτη η ψευτο-ανωτεροτητα που εχουν καποιοι λιγοι (και που την αντλουν απο το νουμερο των χιλιαδων τους ποστ) να μην εξαπλωθει περαιτερω.

PS2: Iristella μολις ειδα οτι απαντησες κι εσυ, εσπευσα να απαντησω οταν ειδα το ποστ της! δεν σε ειχα δει με καλυψεσ απολυτως!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1128 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 June 2008 - 16:23

έχεις δίκιο μονο που άρχισα να "σπαμαρω" μετά τους 6 μήνες, όχι την πρώτη μέρα, και τέλος το σκεφτόμουν πολύ καλά πριν ανοίξω ένα thread και έψαχνα να δω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο.

ισα ισα θέλω νέα μέλη, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι τα νέα μέλη δεν θα υπακούν τους κανόνες του forum και θα τα ισοπεδώνουν όλα από την χαρά τους να μιλήσουν για "ανιμε".

και αφού ρε φιλενάδα είσαι τόσο έξυπνη και μου την λες τόσο όμορφα, γιατί κάθεσαι και αναλώνεσαι και αγωνίζεσαι για ηλίθια thread?

°•πίΟu-πίΟu•°™: προτιμώ να είμαι ειλικρινείς, είμαι ευγενική σε αυτούς που πρέπει και θρασύτατη σε αυτούς που πρέπει.
και δεν θεώρησα ποτε ότι είμαι ανώτερη από κανέναν.

Edited by Erisabetsu, 20 June 2008 - 16:34.

#1129 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 20 June 2008 - 16:39

Σοβαρα? Γιατι και απο το ποστ της Ιριστελλας βλεπουμε οτι κι εκεινη αυτο καταλαβε! Και δηλαδη με μενα ησουν θρασυτατη για ποιο λογο? Με ξερεις? Σου ειχα μιλησει? Σου εχω δωσει δικαιωμα? Το θεμα δεν ειχε να κανει καθολου με σενα, και ειχε ηδη λυθει. ΟΚ?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1130 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 20 June 2008 - 16:41

Κοριτσια,αν θελετε να μαλωσετε υπαρχουν και τα pm:nanana:

#1131 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 June 2008 - 16:41

Ενταξει εγω εχω αλλους ρυθμους και αρχισα απο την πρωτη μερα....Μηνυστε με μηνυστε με που λεει και ο Λαζοπουλος... Οσο για το σπαμαρω θα σου πω οτι οποιοδηποτε off topic comment εχω κανει οι Mods are more than welcome να το σβησουν.... Σε τετοια περιπτωση που ειχαν εμπλακει και αλλα ατομα ειχα παρει το μερος του mod μαλιστα...Οποτε καλο ειναι να μην συγχεουμε την εννοια συμμετεχω με το σπαμαρω...Θα προτιμουσες δλδ σε ενα thread να λεμε μονο καλημερα καληνυχτα και ποτε βγηκε το νεο επεισοδιο?
Οσο γι αυτο που λες για παρομοια thread να σου υπενθυμισω οτι α)υπαρχει περιπτωση πολλα μελη να μην θελουν να αναλυθει ενα ζητημα σε τοση εκταση οση ενος ξεχωριστου thread μεσα στο ηδη υπαρχον
β) αν καποιο thread ειναι οντως παρεμφερες oi mods δεν δισταζουν καθολου να το κλεισουν και κανεις δεν βγαζει αχνα....
Στο θεμα νεα μελη και κανονες εχω ηδη πει την αποψη μου και κοινως συμφωνω με αυτο που λες. Το μονο που συμπληρωνω ειναι οτι ακριβως επειδη ειμαστε (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) νεα μελη η πρωτη παραινεση μπορει να μην ειναι και τοσο αυστηρη.
Και για να απαντησω στην τελευταια σου απορια θα παραφρασω τον Βολταιρο "Διαφωνω με αυτα που λες (η να τα θεωρω ηλιθια threads) αλλα θα υπερασπισθω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να τα λες (αρκει να μην προσβαλεις τους αλλους στην πορεια και να παρεκτρεπεσαι απο τους κανονες του forum)"...

@ odin... Συγγνωμη για το off topic εχεις δικιο..

#1132 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 June 2008 - 16:46

°•πίΟu-πίΟu•°™εγώ μια κουβέντα είπα από εκεί και πέρα ας ήσουν αρκετά έξυπνη για να σου φανεί αστείο και να μη το σχολιάσεις.
και πίστεψε με αν θέλω να στη πω δεν χρειάζεται να μου δόσεις δικαίωμα.

Odin : περνάω τα κορίτσια από ειδική μύηση (Τα ίδια έκανα σε glastenen, locke and matsu :P) {btw η iristella είναι σε πολύ καλο δρόμο μπορώ να πω,αλλα χρησιμοποιεί πόλους ορους}

#1133 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 20 June 2008 - 16:48

εγώ μια κουβέντα είπα από εκεί και πέρα ας ήσουν αρκετά έξυπνη για να σου φανεί αστείο και να μη το σχολιάσεις.

Odin : περνάω τα κορίτσια από ειδική μύηση (Τα ίδια έκανα σε glastenen, locke and matsu :P)

Τι ωραιες εποχες...:wooi2:...τοτε που το φορουμ ηταν πραγματικα ενδιαφερον, και δεν αναλωναμε τοσο χρονο και φαια ουσια σε ανουσια τοπικ....
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1134 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 June 2008 - 16:51

[μογγολος σκλαβος mode on] Don't touch my Mistress!!! [μογγολος σκλαβος mode off]

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1135 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 20 June 2008 - 16:51

εγώ μια κουβέντα είπα από εκεί και πέρα ας ήσουν αρκετά έξυπνη για να σου φανεί αστείο και να μη το σχολιάσεις.

εχεις δικιο, ημουν αρκετα ηλιθια που υπερασπιστηκα του εαυτο μου (σε μια τελειως παραλογη κουβεντα καποιου.)

τα σχολια δικα σας παιδια εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα παραπανω.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1136 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 June 2008 - 16:56

believe me they know it :P:P

#1137 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 20 June 2008 - 17:11

εγω νομιζω οτι εχει κλεισει ο κυκλος αυτου του thread... το forum δεν ειναι καινουριο, εχει παρει καπως μια μορφη που δυσκολα θα αλλαξει...λειτουργικα τουλαχιστον. οποτε δε πιστευω οτι υπαρχουν τοσα πολλα (σοβαρα) πραγματα που να μας ενοχλουν. θα προτεινα στους Mod τη δημιουγια ενος account αποκλειστικα για χρηση ΣΟΒΑΡΩΝ προβληματων μεσω pm...

Spoiler:

Posted Image

#1138 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 20 June 2008 - 17:29

τα σχολια δικα σας παιδια εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα παραπανω.

ειναι απολυτως ικανη να προστατεψει η ιδια τον εαυτο της - και δεν μου πεφτει και λογος στο κατω κατω

Ουτε εμας μας πεφτει λογος να σχολιασουμε λοιπον τη διαμαχη σου με την Λιζα...οσο εμεις δεν σε ξερουμε, αλλο τοσο δεν ξερεις εσυ εμας, και οταν λεω εμας, εννοω ολο το υπολοιπο φορουμ.
Εισαι ικανη να προστατεψεις τον εαυτο σου...καντο, αλλα τουλαχιστον φτιαξε το 3 και το 8...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1139 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 20 June 2008 - 17:42

αλλα τουλαχιστον φτιαξε το 3 και το 8...

Και γιατι να τα φτιαξει? Οι αριθμοι ειναι η νεα γλωσσα των ελληνων..... δεν το ξερατε??

68957343 (οποιος καταλαβε, ας το μεταφρασει:P)

Περα απο τη πλακα, γιατι τοση επιθετικοτητα? Μπορουσατε τουλαχιστον να στειλετε ενα pm στη πιου-πιου αντι
να της βγαζατε ολο το μαλλι (απ'οτι βλεπω στη φωτο πολυ μαλλι εχει:P...) κι εμενα η Λιζα (οι θεοι να την ευλογουν:wooi2:) μου εστειλε πμ την πρωτη φορα που ηρθα εδω με θεμα την sing μου...
Αλλα ρε παιδια, περαστε λιγο απο τους κανονες του φορουμ να ξερετε με τι εχετε να κανετε αντι να δημιουργειτε κοντρες. Κριμα ειναι, μαυριζουν οι καρδουλες μας....

Και πιου-πιου, πιστεψε με........

Spoiler:

Φιλακια παντα.

#1140 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 20 June 2008 - 17:54

Ρε δεν το ξέρετε η Ερι είναι η μαμα του forum!
ΜΑς μαλώνει γαι να γίνουμε καλύτεροι users!Βεβαία έχει ένα αυστήρο και παρεξηγήσιμο ύφος!
btw κι εγώ έφαγα το πρώτο μου pm από την Eri!Ωραία εμπειρία!:P
Posted Image