Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1171 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 27 June 2008 - 14:06

Τι εννοείς ;

Βασικα,τιποτα:terror2:
Εξαλλου τα δυο links που εδωσες ηταν ακριβως τα ιδια,τι θα μπορουσαμε να κανουμε για αυτο:hahaha:?

#1172 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 27 June 2008 - 21:28

EDITED

Αυτό μ' ενοχλέί λιγάκι : http://www.anime.gr/forums/arcade.php?do=play&gameid=128
Θα μπορούσαμε στην θέση του να βάλουμε : games.gr - Gyroball

Correct links now ....
Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#1173 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 28 June 2008 - 08:54

Επίσης , αν είναι εφικτό να προστεθεί η γραμματοσειρά "Monotype Corsiva".
Eυχαριστώ .

Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#1174 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 28 June 2008 - 09:22

Θα μπορούσαμε στην θέση του να βάλουμε : games.gr - Gyroball

gyro1

Και εγώ θα ήθελα να μπει η Myriad Pro, αλλά 1. δεν την έχουν όλοι, 2. δεν νομίζω να είναι εφικτό. :

oR4yYRl.gif

#1175 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 28 June 2008 - 11:08

Επίσης , αν είναι εφικτό να προστεθεί η γραμματοσειρά "Monotype Corsiva".
Eυχαριστώ .

[URL="http://www.games.gr/games/4/gyroball.html"]
gyro1

Και εγώ θα ήθελα να μπει η Myriad Pro, αλλά 1. δεν την έχουν όλοι, 2. δεν νομίζω να είναι εφικτό. :

Παιδιά, έχω την εντύπωση πως αν γράψετε με κάποιο από τα fonts που βρίσκονται στη λίστα, αλλά αλλάξετε το όνομα στο font tag, θα εμφανιστεί το font που θέλετε, μόνο αν το έχει και ο viewer φυσικά.

Monotype Corsiva
Myriad Pro

#1176 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 June 2008 - 03:49

Το παρακάτω που θα αναφέρω δεν είναι και τόσο ενοχλητικό εάν αναλογιστεί κανείς άλλα που έχουν αναφερθεί ,ωστόσο επειδή μου συνέβη μερικές φορές θα ήθελα να το ποστάρω .

Το πρόβλημα έχει να κάνει με τα emoticons .Ta emoticons απαιτούν κάποιο συγκεκριμένο κώδικα για να μπούν στο ποστ κάποιου ,πχ
:stubborn.: για το emoticon :stubborn: .

Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν εκεί που γράφεις στα καλά καθούμενα εμφανίζονται emoticons και αυτό λόγω του ότι πάτησες των κωδικό τους . Δηλαδή θέλεις να πεις κάτι αλλά μια συγκεκριμένη ακολουθία συλλαβών σχηματίζει των κωδικα του emoticon με αποτέλεσμα να εμφανιστεί αυτό και η λέξη σου να μείνει μισή . Το πρόβλημα που συναντώ συνήθως όμως είναι το πρόβλημα του 8 .Eπειδή τυχαίνει φέτος να είναι 2008 μου χρειάστηκε αρκετές φορές να γράψω το έτος 2008 μέσα σε παρένθεση . Εάν δοκιμάσω να το κάνω αυτό ,το 8_) χωρίς την κάτω πάυλα θα εμφανιστεί ως 8) .
Φυσικά το συγκεκριμένο πρόβλημα (του 8 ) ελάσσονα σημασία έχει αλλά έχω παρατηρήσει πως μου συμβαίνει και με άλλα emoticons.

Προτείνω το εξής : Γιατί δεν αλλάζετε των κώδικα για την εισαγωγή εικονιδίων από :κάτι: σε [κάτι] ;

Αυτο + οτι μερικα emoticon ειναι πολυ δυσκολα!!

Δλδ εγω πχ αν καποιο δεν ειναι στην μπαρα κατω το θυμαμαι απ εξω και το γραφω...

Αλλα μερικα οπως το :deadga6 : :deadga6:γιατι να μην ειναι σκετο :dead: πχ??

ή το :gn2 : :gn2: σκετο :gn: (καλα αυτο θα μου πειτε ειναι μικρο,αλλα μερικα αλλα ειναι δυσκολα να τα θυμασαι!!)

Δεν ειναι κατι που με ενοχλει τρομερα απλα αναρωτιεμαι γιατι τα ονοματα δεν ειναι πιο απλα...:)

Επισης,adventurer οντως τα δαχτυλα σου πρεπει να χουν μυες απο το σκορ που επιασες!!Κι εγω γυρω στο 73 εφτασα μετα βιας!!!:hahaha:

#1177 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 29 June 2008 - 11:10

Έχω την εντύπωση ότι στην πρώτη σελίδα όπου θα έπρεπε να θπάρχει κουμπάκι, έχει κείμενο... (screen attached) :hmmm:
Επίσης me wants youtube embed back! :wooi2:

Attached Files

Posted Image

#1178 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 29 June 2008 - 11:38

Έχω την εντύπωση ότι στην πρώτη σελίδα όπου θα έπρεπε να θπάρχει κουμπάκι, έχει κείμενο... (screen attached) :hmmm:
Επίσης me wants youtube embed back! :wooi2:

+10000000 για το youtube

#1179 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 30 June 2008 - 14:33

Θα θελα να σας ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή το anime.gr έχει αναλάβει τη διαμοίραση αρχείου που στηρίζει και προωθεί την παιδεραστία. Φαντάζομαι ότι θα αναλάβετε δράση άμεσα και δε θα χρειαστεί να επιχειρηματολογήσω επί του θέματος.
Απόσπασμα απ' το εν λόγω αρχείο

Ai Doll (Love Doll)
Hentai σαδιστικό με παιδοφιλία. Ωραία ανωμαλία! Κρίμα που δεν έχει ουσιαστικό τέλος. Βλέπεται.

Edit: εδώ

Edited by himawarinosekai, 30 June 2008 - 15:05.

#1180 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 June 2008 - 14:42

woot? που? ποιος? ποτε?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1181 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 30 June 2008 - 14:53

Θα θελα να σας ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή το anime.gr έχει αναλάβει τη διαμοίραση αρχείου που στηρίζει και προωθεί την παιδεραστία. Φαντάζομαι ότι θα αναλάβετε δράση άμεσα και δε θα χρειαστεί να επιχειρηματολογήσω επί του θέματος.
Απόσπασμα απ' το εν λόγω αρχείο

Για αρχή μην επιχειρηματολογήσεις, απλά γίνε πιο συγκεκριμένος που βρίσκετε αυτό που λες.
Η μοναδική ιδέα που μου έρχεται είναι ότι προέρχεται από την λίστα του roriconfan με όλα τα anime που υπάρχουν στο anidb και στην οποία έχει βαθμολογήσει και σχολιάσει τις σειρές που έχει δει.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1182 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 June 2008 - 15:05

Done.

Σ' αυτό το σημείο, θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα σωστά posts εδώ μέσα. Εννοώ, post που αναφέρει κάτι που πραγματικά ενοχλεί και έχει να κάνει με το forum. Ούτε greeklish, ούτε slang, ούτε emo threads, ούτε μικροί vs μεγάλοι, ούτε ό,τι άλλο κουφό έχει γραφτεί εδώ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1183 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 30 June 2008 - 15:16

Γιατί ένα hentai με lolis προωθεί την παιδεραστία?
Δηλαδή αν εγώ δω ένα με tentacles πρέπει μετά να φαντασιώνομαι χταπόδια..?:nosey:

#1184 Kapou

Kapou

Alt τίς εί;;

• Members
  • 33 posts

Posted 30 June 2008 - 15:18

Εμένα με ενοχλεί ένα αλλο πραγματάκι.
κάθε δευτέρα που λογκάρω μου βγάζει το εξείς μήνημα κάτω απο το good morning kapou

The working week begins again

μήπως μπορεί να γίνει μια τράμπα με κάτι πιο ευχάριστο(σας ικετεύω δήλαδη)
γιατί κάθε φορά που το κοιτάω θέλω να σπάσω το μηχάνημα
άμα δείτε το CP μου ρίξτε μια ματιά στο τι επαγγέλομαι και θα καταλάβετε
το πρόβλημα...

Posted Image
Spoiler:

#1185 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 30 June 2008 - 15:45

Εμένα με ενοχλεί ένα αλλο πραγματάκι.
κάθε δευτέρα που λογκάρω μου βγάζει το εξείς μήνημα κάτω απο το good morning kapou
The working week begins again

μήπως μπορεί να γίνει μια τράμπα με κάτι πιο ευχάριστο(σας ικετεύω δήλαδη)
γιατί κάθε φορά που το κοιτάω θέλω να σπάσω το μηχάνημα
άμα δείτε το CP μου ρίξτε μια ματιά στο τι επαγγέλομαι και θα καταλάβετε
το πρόβλημα...

Σπάσ'το, άλλαξε επάγγελμα, κάνε login αύριο.

Done.

Σ' αυτό το σημείο, θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα σωστά posts εδώ μέσα. Εννοώ, post που αναφέρει κάτι που πραγματικά ενοχλεί και έχει να κάνει με το forum. Ούτε greeklish, ούτε slang, ούτε emo threads, ούτε μικροί vs μεγάλοι, ούτε ό,τι άλλο κουφό έχει γραφτεί εδώ.

Μπράβο ρε Kenny, όντως σε 2-3 σειρές υπήρξε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αλλά αφαίρεσες το link μόνο, όχι και το όνομα και την περιγραφή. Θα πίστευα σαν πιο σωστό να αφαιρεθεί και η περιγραφή ετσι ώστε να μην δωθεί σε κάποιον να το ψάξει περισσότερο; Δεν ξέρω... απλά μια ιδεά.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"