Βασικα,τιποταΤι εννοείς ;

Εξαλλου τα δυο links που εδωσες ηταν ακριβως τα ιδια,τι θα μπορουσαμε να κανουμε για αυτο

Posted 27 June 2008 - 14:06
Βασικα,τιποταΤι εννοείς ;
Posted 27 June 2008 - 21:28
Correct links now ....EDITED
Αυτό μ' ενοχλέί λιγάκι : http://www.anime.gr/forums/arcade.php?do=play&gameid=128
Θα μπορούσαμε στην θέση του να βάλουμε : games.gr - Gyroball
Posted 28 June 2008 - 08:54
Posted 28 June 2008 - 09:22
games.gr - Gyroballgyro1Θα μπορούσαμε στην θέση του να βάλουμε :
Posted 28 June 2008 - 11:08
Επίσης , αν είναι εφικτό να προστεθεί η γραμματοσειρά "Monotype Corsiva".
Eυχαριστώ .
[URL="http://www.games.gr/games/4/gyroball.html"]
gyro1
Και εγώ θα ήθελα να μπει η Myriad Pro, αλλά 1. δεν την έχουν όλοι, 2. δεν νομίζω να είναι εφικτό.
Posted 29 June 2008 - 03:49
Το παρακάτω που θα αναφέρω δεν είναι και τόσο ενοχλητικό εάν αναλογιστεί κανείς άλλα που έχουν αναφερθεί ,ωστόσο επειδή μου συνέβη μερικές φορές θα ήθελα να το ποστάρω .
Το πρόβλημα έχει να κάνει με τα emoticons .Ta emoticons απαιτούν κάποιο συγκεκριμένο κώδικα για να μπούν στο ποστ κάποιου ,πχ
:stubborn.: για το emoticon.
Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν εκεί που γράφεις στα καλά καθούμενα εμφανίζονται emoticons και αυτό λόγω του ότι πάτησες των κωδικό τους . Δηλαδή θέλεις να πεις κάτι αλλά μια συγκεκριμένη ακολουθία συλλαβών σχηματίζει των κωδικα του emoticon με αποτέλεσμα να εμφανιστεί αυτό και η λέξη σου να μείνει μισή . Το πρόβλημα που συναντώ συνήθως όμως είναι το πρόβλημα του 8 .Eπειδή τυχαίνει φέτος να είναι 2008 μου χρειάστηκε αρκετές φορές να γράψω το έτος 2008 μέσα σε παρένθεση . Εάν δοκιμάσω να το κάνω αυτό ,το 8_) χωρίς την κάτω πάυλα θα εμφανιστεί ως.
Φυσικά το συγκεκριμένο πρόβλημα (του 8 ) ελάσσονα σημασία έχει αλλά έχω παρατηρήσει πως μου συμβαίνει και με άλλα emoticons.
Προτείνω το εξής : Γιατί δεν αλλάζετε των κώδικα για την εισαγωγή εικονιδίων από :κάτι: σε [κάτι] ;
Posted 29 June 2008 - 11:10
Posted 29 June 2008 - 11:38
Έχω την εντύπωση ότι στην πρώτη σελίδα όπου θα έπρεπε να θπάρχει κουμπάκι, έχει κείμενο... (screen attached)
Επίσης me wants youtube embed back!
Posted 30 June 2008 - 14:33
Ai Doll (Love Doll)
Hentai σαδιστικό με παιδοφιλία. Ωραία ανωμαλία! Κρίμα που δεν έχει ουσιαστικό τέλος. Βλέπεται.
Edited by himawarinosekai, 30 June 2008 - 15:05.
Posted 30 June 2008 - 14:42
Posted 30 June 2008 - 14:53
Για αρχή μην επιχειρηματολογήσεις, απλά γίνε πιο συγκεκριμένος που βρίσκετε αυτό που λες.Θα θελα να σας ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή το anime.gr έχει αναλάβει τη διαμοίραση αρχείου που στηρίζει και προωθεί την παιδεραστία. Φαντάζομαι ότι θα αναλάβετε δράση άμεσα και δε θα χρειαστεί να επιχειρηματολογήσω επί του θέματος.
Απόσπασμα απ' το εν λόγω αρχείο
Posted 30 June 2008 - 15:05
Done.Θα θελα να σας ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή το anime.gr έχει αναλάβει τη διαμοίραση αρχείου που στηρίζει και προωθεί την παιδεραστία. Φαντάζομαι ότι θα αναλάβετε δράση άμεσα και δε θα χρειαστεί να επιχειρηματολογήσω επί του θέματος.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 June 2008 - 15:16
Posted 30 June 2008 - 15:18
Posted 30 June 2008 - 15:45
Σπάσ'το, άλλαξε επάγγελμα, κάνε login αύριο.Εμένα με ενοχλεί ένα αλλο πραγματάκι.
κάθε δευτέρα που λογκάρω μου βγάζει το εξείς μήνημα κάτω απο το good morning kapou
The working week begins again
μήπως μπορεί να γίνει μια τράμπα με κάτι πιο ευχάριστο(σας ικετεύω δήλαδη)
γιατί κάθε φορά που το κοιτάω θέλω να σπάσω το μηχάνημα
άμα δείτε το CP μου ρίξτε μια ματιά στο τι επαγγέλομαι και θα καταλάβετε
το πρόβλημα...
Done.
Σ' αυτό το σημείο, θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα σωστά posts εδώ μέσα. Εννοώ, post που αναφέρει κάτι που πραγματικά ενοχλεί και έχει να κάνει με το forum. Ούτε greeklish, ούτε slang, ούτε emo threads, ούτε μικροί vs μεγάλοι, ούτε ό,τι άλλο κουφό έχει γραφτεί εδώ.