Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 18 June 2008 - 10:49
Θα μου πείτε,μα καλά δεν θα το βλέπαμε εμείς?
Ε..εντάξει είπα να το αναφέρω καλού κακού μιας και το είχα κιόλας απορία εδώ και καιρό!
Δηλαδή αν είναι λάθος του forum να μην αναφερθεί?
Εγώ γι'αυτό το ανέφερα!Ούτε για να κάνω τον έξυπνο ούτε για κάτι άλλο!
Ανη δημιούργησσα κάποιο πρόβλημα τότε ειληκρινά το λέω ζητώ συγνώμη!
Posted 18 June 2008 - 10:53
Νομίζω ότι ο ichigo δεν ήρθε για να επιχειρηματολογήσει σ' αυτό το thread, παρά να λύσει μια απορία...
Το οποίο όμως μου θυμίζει: τέτοιες απορίες τις λύνετε και με ένα PM σε έναν admin/mod... το συγκεκριμένο thread πλέον το χρησιμοποιείτε για ψύλλου πήδημα.
Οπως και ειπα, δεν αναφερομαι στον απο πανω, μιας και το παλικαρι μια φορα το ειπε...εγω αναφερομαι σε αυτους που το εχουν κανει καραμελα..και οχι εδω, γενικα στα τοπικ, που οταν τους στριμωξεις λενε οτι πεσαμε να τους φαμε...σορρυ αν παρεξηγηθηκε αυτο που εγραψα, δεν εννοουσα τον ichigo...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 18 June 2008 - 16:16
1)
Μου την σπάει ο τσαμπουκαλισμός κι ο απολυταρχισμός του Sponis o oποίος κάθε φορά που δεν του αρέσει ένα post να επιτίθεται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, ειρωνίες και ύβρις.
Δυστυχως, ερχομαι να συμφωνησω με αυτο αφου μια εβδομαδα ειμαι εδω και 2 φορες μου την μπηκε υπο το προσχημα της διορ8ωσης (και λεω μ την μπηκε γτ δεν ειναι τροπος αυτος να διορ8ωνεις τον αλλο, και η ειρωνια δεν ταιριαζει σε ατομα που δεν γνωριζεις και που δεν σε πειρα3αν)
Βρισκω τη συμπεριφορα του καπως εριστικη..
και 2) καμια φορα, ενω εχω τικαρισμενο το remember me,αν ειμαι πολυ ωρα μεσα, με κανει sign out 3ερω γω και το ανακαλυπτω τη στιγμη π παω να κανω ενα ποστ και δεν μπορω..Αλλα εντα3ει δεν ειναι τιποτα σημαντικο αυτο, μπορει και να φταινε ρυ8μισεις του pc μου.
Τελος παντων, κατι τελευταιο, αφου 3επερασαμε το προβλημα των greeklish, υπαρχει στα αλη8εια προβλημα με το "3" και το "8" που χρησιμοποιει ο πλη8υσμος? πραγματικα Σπονη, επαναλαμβανομαι, το 3ερω, αλλα δεν το 8εωρω μητε ενοχλητικο προς τους αλλους, μητε λογος για να αρχισεις τις ειρωνιες. Δηλαδη υπαρχει προβλημα και που βαζω [?] αντι για [;] ? Η που δεν βαζω τονους και κεφαλαια ? Ειναι συνη8ειες αυτες δυστυχως αλλα δεν ενοχλουν κανενα, ουτε και την καλαισ8ησια του αλλου.
Ετσι νομιζω δηλαδη..
Posted 18 June 2008 - 16:45
Συμφωνω οτι με ενοχλει κι εμενα στο φορουμ οταν ειρωνευομαστε ατομα που δεν ξερουμε (ειδικα στο θεμα "Καλως Ηρθατε" αφου πρακτικα δινει την αντιθετη εντυπωσηη ειρωνια δεν ταιριαζει σε ατομα που δεν γνωριζεις (...) δεν το 8εωρω μητε ενοχλητικο προς τους αλλους, μητε λογος για να αρχισεις τις ειρωνιες.

Απ'την αλλη διαφωνω για το "δεν ειναι ενοχλητικο" - το αν ειναι ενοχλητικο ή οχι προφανως το κρινουν αυτοι που το διαβαζουν, οχι αυτος που το γραφει. Εγω προσωπικα προτιμω το "ξ" και το "θ" χιλιες φορες απο τα "3" και "8".

Posted 18 June 2008 - 16:54
TO ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΜΕΣΟ. ΑΝ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ.
όταν κατανοήσετε αυτό το απλό θεματάκι ελάτε να τα ξαναπούμε...
Posted 18 June 2008 - 17:35
Posted 18 June 2008 - 17:43
Posted 18 June 2008 - 17:54
Posted 18 June 2008 - 18:02
δηλαδη πραγματικα πιστευω οτι το παρακανουμε με το 8εμα 8-3..Ελληνικα γραφω οπως λενε οι κανονες, σας σεβομαι ολους αν και δεν 3ερω κανενα σας, δεν σας ειρωνευομαι και συμβαδιζω με τους κανονες.
Και η άλλη πήγε και έβαλε τη γάτα της να στεγνώσει μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων επειδή δεν έλεγε το manual ότι απαγορεύεται.Κάποια πράγματα είναι προφανή πιστεύω

Posted 18 June 2008 - 18:09
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τόσο δυσκολο ειναι να γράφεις ελληνικα σωστα.
Το 3 δεν ειναι ξ και το 8 δεν ειναι θ.Τέλος.
Δεν τιθεται θέμα συζητησης.
Εγω προσωπικα αρνουμε να διαβασω ποστ σε greeklish ή ''περίπου'' greeklish.
Τα έχουμε πει ενα εκατομυριο φορες αυτά τα πράγματα.
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 18 June 2008 - 18:24
Posted 18 June 2008 - 18:37
να σου πω κι εγω αρνουμαι να βλεπω το "αρνουμαι" με [ε] αλλα ελληνικα ειναι αυτα και οι περισσοτεροι εμα8αν με αγγλικους χαρακτηρες και τωρα κανουν ορ8ογραφικα. δεν 8α τους κοψω το κεφαλι ουτε 8α μου κακοφανουν,στο κατω κατω επαναλαμβανω ειναι απλα ενα φορουμ, γτ πρεπει ολα να ειναι τοσο επισημα? η μαλλον "γιατι" μην παρε3ηγη8ει κ αυτο..
Αν και έχει συζητηθεί πολύ το θέμα αν ψάξεις σε προηγούμενες σελίδες του thread να σου πω.
Γιατί είναι υπερβολικό να διορθώνουν οι mods ένα κείμενο που είναι σωστά διατυπωμένο αλλά έχει ορθογραφικά λάθη. Αν δεν είναι σωστά διατυπωμένο πάλι δεν θα το διορθώσουν σε γενικές γραμμές απλά πολλοί θα αποφύγουν να το διαβάσουν.
Παρόλα αυτά αν νομίζεις ότι είναι το ίδιο με το να γράφεις στα greeklish κάνεις λάθος. Το θέμα είναι ότι το 3 στην ελληνική γλώσσα είναι αριθμός όχι γράμμα. Επειδή έχεις συνηθίσει εσύ να γράφεις έτσι δεν σημαίνει πως έχουν υποχρέωση οι άλλοι να συνηθίσουν κι αυτοί. Εγώ δηλαδή άμα αρχίζω να γράφω με ιδεογράμματα και πω, "μα ελληνικά γράφω απλά με άλλους χαρακτήρες!" δεν θα σου κακοφαίνονταν; Ίσως κάποιους να μην τους πειράζει. Όμως αρκετά άτομα στο forum ενοχλούνται από τα greeklish. Και μην νομίζεις. Κι εγώ γράφω με greeklish στο msn, όμως εδώ με πειράζει, επειδή εδώ γράφουμε μεγαλύτερα και ενδεχομένως και πιο σοβαρά κείμενα από ότι συνήθως στο msn. Άλλωστε το msn προσπαθεί να αντικαταστήσει τον προφορικό λόγο. Το forum όμως όχι.
Και αν έρθεις να πεις," σιγά μωρέ πως κάνετε έτσι τόσο δύσκολα είναι να καταλάβετε τι γράφω;". Θα σου πω κι εγώ το ακόμα πιο "έξυπνο": Σιγά μωρέ, τόσο δύσκολο είναι να γράφεις ελληνικά;

Posted 18 June 2008 - 18:55
Παρόλα αυτά αν νομίζεις ότι είναι το ίδιο με το να γράφεις στα greeklish κάνεις λάθος.
ακριβως το αντι8ετο λεω! δεν γραφω greeklish και ελα τωρα..ειναι παραδειγμα τα ιδεογραμματα? που στην τελικη 8α ηταν αποδεκτα αν ηταν ευρεως διαδεδομενα οπως το 3-8
Posted 18 June 2008 - 19:02
Posted 18 June 2008 - 19:28