Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1096 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 June 2008 - 10:49

Ε..μα sorry ρε παιδιά μπορεί να υπήρξε κάποιο λάθος και ήθελα να δω αν ήταν εντάξει!
Θα μου πείτε,μα καλά δεν θα το βλέπαμε εμείς?
Ε..εντάξει είπα να το αναφέρω καλού κακού μιας και το είχα κιόλας απορία εδώ και καιρό!
Δηλαδή αν είναι λάθος του forum να μην αναφερθεί?
Εγώ γι'αυτό το ανέφερα!Ούτε για να κάνω τον έξυπνο ούτε για κάτι άλλο!
Ανη δημιούργησσα κάποιο πρόβλημα τότε ειληκρινά το λέω ζητώ συγνώμη!
Posted Image

#1097 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 18 June 2008 - 10:53

Νομίζω ότι ο ichigo δεν ήρθε για να επιχειρηματολογήσει σ' αυτό το thread, παρά να λύσει μια απορία... :beaten:

Το οποίο όμως μου θυμίζει: τέτοιες απορίες τις λύνετε και με ένα PM σε έναν admin/mod... το συγκεκριμένο thread πλέον το χρησιμοποιείτε για ψύλλου πήδημα. :nanana:

Οπως και ειπα, δεν αναφερομαι στον απο πανω, μιας και το παλικαρι μια φορα το ειπε...εγω αναφερομαι σε αυτους που το εχουν κανει καραμελα..και οχι εδω, γενικα στα τοπικ, που οταν τους στριμωξεις λενε οτι πεσαμε να τους φαμε...σορρυ αν παρεξηγηθηκε αυτο που εγραψα, δεν εννοουσα τον ichigo...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1098 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 June 2008 - 16:16

Tωρα λεει να πω κι εγω ή ειμαι πολυ καινουρια? λοιπον δοκιμαζω...

1)

Μου την σπάει ο τσαμπουκαλισμός κι ο απολυταρχισμός του Sponis o oποίος κάθε φορά που δεν του αρέσει ένα post να επιτίθεται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, ειρωνίες και ύβρις.

Δυστυχως, ερχομαι να συμφωνησω με αυτο αφου μια εβδομαδα ειμαι εδω και 2 φορες μου την μπηκε υπο το προσχημα της διορ8ωσης (και λεω μ την μπηκε γτ δεν ειναι τροπος αυτος να διορ8ωνεις τον αλλο, και η ειρωνια δεν ταιριαζει σε ατομα που δεν γνωριζεις και που δεν σε πειρα3αν)
Βρισκω τη συμπεριφορα του καπως εριστικη..

και 2) καμια φορα, ενω εχω τικαρισμενο το remember me,αν ειμαι πολυ ωρα μεσα, με κανει sign out 3ερω γω και το ανακαλυπτω τη στιγμη π παω να κανω ενα ποστ και δεν μπορω..Αλλα εντα3ει δεν ειναι τιποτα σημαντικο αυτο, μπορει και να φταινε ρυ8μισεις του pc μου.

Τελος παντων, κατι τελευταιο, αφου 3επερασαμε το προβλημα των greeklish, υπαρχει στα αλη8εια προβλημα με το "3" και το "8" που χρησιμοποιει ο πλη8υσμος? πραγματικα Σπονη, επαναλαμβανομαι, το 3ερω, αλλα δεν το 8εωρω μητε ενοχλητικο προς τους αλλους, μητε λογος για να αρχισεις τις ειρωνιες. Δηλαδη υπαρχει προβλημα και που βαζω [?] αντι για [;] ? Η που δεν βαζω τονους και κεφαλαια ? Ειναι συνη8ειες αυτες δυστυχως αλλα δεν ενοχλουν κανενα, ουτε και την καλαισ8ησια του αλλου.

Ετσι νομιζω δηλαδη..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1099 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 18 June 2008 - 16:45

η ειρωνια δεν ταιριαζει σε ατομα που δεν γνωριζεις (...) δεν το 8εωρω μητε ενοχλητικο προς τους αλλους, μητε λογος για να αρχισεις τις ειρωνιες.

Συμφωνω οτι με ενοχλει κι εμενα στο φορουμ οταν ειρωνευομαστε ατομα που δεν ξερουμε (ειδικα στο θεμα "Καλως Ηρθατε" αφου πρακτικα δινει την αντιθετη εντυπωση:emptyonexg1:). Οπως και να το κανουμε υπαρχουν πολλα διαφορετικα ειδη ανθρωπων στον κοσμο, και μερικοι προσβαλλονται απο κατι τετοια.

Απ'την αλλη διαφωνω για το "δεν ειναι ενοχλητικο" - το αν ειναι ενοχλητικο ή οχι προφανως το κρινουν αυτοι που το διαβαζουν, οχι αυτος που το γραφει. Εγω προσωπικα προτιμω το "ξ" και το "θ" χιλιες φορες απο τα "3" και "8".
Posted Image

#1100 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 June 2008 - 16:54

TO ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΜΕΣΟ. ΑΝ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ.

όταν κατανοήσετε αυτό το απλό θεματάκι ελάτε να τα ξαναπούμε...

#1101 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 June 2008 - 17:35

Το 8εμα ειναι οτι γραφω σωστα και ορ8ογραφημενα οπως λεσ (η μηπως διαταζεις?) κλπ και αμα το πας ετσι, αν κοιτα3εις, το 8 μοιαζει με το θ (8θ) αρα δεν παρουσιαζει προβλημα οπως και το ξ. και σταματα επιτελους την ειρωνια, ετσι δεν 8α καταφερουμε ποτε να λυσουμε τιποτα!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1102 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 18 June 2008 - 17:43

Το ξ γιατί δεν το έβαλες δίπλα στο 3 (ξ3); Όπως και να έχει άλλο τα γράμματα, άλλο οι αριθμοί.

Posted Image

#1103 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 June 2008 - 17:54

Τι εννοεις? ναι μπορει να μην εχει τοση ομοιοτητα οσο το 8 και το θ αλλα κ παλι μοιαζουν και τελος παντων δεν πιστευω οτι εχω να απολογη8ω σε κανεναν αν χρησιμοποιω 2 αρι8μους ως γραμματα γτ εχω μα8ει να γραφω στα αγγλικα και για να αποφευγω το ks και το th εχω επιλε3ει οπως και εκατομμυρια αλλοι ελληνες αυτο τον τροπο. και φυσικα ειναι δυσκολο να το καταπολεμησεις επειδη σε ενα forum πρεπει να γραφεις ελληνικα. δηλαδη ελεος, δεν γραφουμε επισημα εγγραφα στη κυβερνηση, ειναι ενα FORUM και μονο οπου φυσικα ο σεβασμος ειναι απαραιτητος στον αλλο, και πρεπει ολοι να τηρουμε κανονες αλλα οχι κι ετσι ρε παιδια δηλαδη πραγματικα πιστευω οτι το παρακανουμε με το 8εμα 8-3..Ελληνικα γραφω οπως λενε οι κανονες, σας σεβομαι ολους αν και δεν 3ερω κανενα σας, δεν σας ειρωνευομαι και συμβαδιζω με τους κανονες. Αυτο εγω δεν το βρηκα στους κανονες και οταν μ επισημαν8ηκε το βρηκα υπερβολικο. το γνωστοποιησα και πηρα 3η απαντηση απο Σπονη με ειρωνια.. δλδ ελεος ακομα και το welcome σου ηταν μες στο φαρμακι! not a welcome at all!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1104 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 June 2008 - 18:02

δηλαδη πραγματικα πιστευω οτι το παρακανουμε με το 8εμα 8-3..Ελληνικα γραφω οπως λενε οι κανονες, σας σεβομαι ολους αν και δεν 3ερω κανενα σας, δεν σας ειρωνευομαι και συμβαδιζω με τους κανονες.

Και η άλλη πήγε και έβαλε τη γάτα της να στεγνώσει μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων επειδή δεν έλεγε το manual ότι απαγορεύεται.Κάποια πράγματα είναι προφανή πιστεύω:yawn2:Επειδή δε λένε οι κανόνες για το 3 και το 8 δε σημαίνει ότι επιτρέπεται.

Posted Image

#1105 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 18 June 2008 - 18:09

Οταν μπήκες σε αυτο το φορουμ με την εγγραφη σου συμφωνησες με τους κανόνες λειτουργιας του.
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τόσο δυσκολο ειναι να γράφεις ελληνικα σωστα.
Το 3 δεν ειναι ξ και το 8 δεν ειναι θ.Τέλος.
Δεν τιθεται θέμα συζητησης.
Εγω προσωπικα αρνουμε να διαβασω ποστ σε greeklish ή ''περίπου'' greeklish.
Τα έχουμε πει ενα εκατομυριο φορες αυτά τα πράγματα.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#1106 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 June 2008 - 18:24

να σου πω κι εγω αρνουμαι να βλεπω το "αρνουμαι" με [ε] αλλα ελληνικα ειναι αυτα και οι περισσοτεροι εμα8αν με αγγλικους χαρακτηρες και τωρα κανουν ορ8ογραφικα. δεν 8α τους κοψω το κεφαλι ουτε 8α μου κακοφανουν,στο κατω κατω επαναλαμβανω ειναι απλα ενα φορουμ, γτ πρεπει ολα να ειναι τοσο επισημα? η μαλλον "γιατι" μην παρε3ηγη8ει κ αυτο..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1107 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 June 2008 - 18:37

να σου πω κι εγω αρνουμαι να βλεπω το "αρνουμαι" με [ε] αλλα ελληνικα ειναι αυτα και οι περισσοτεροι εμα8αν με αγγλικους χαρακτηρες και τωρα κανουν ορ8ογραφικα. δεν 8α τους κοψω το κεφαλι ουτε 8α μου κακοφανουν,στο κατω κατω επαναλαμβανω ειναι απλα ενα φορουμ, γτ πρεπει ολα να ειναι τοσο επισημα? η μαλλον "γιατι" μην παρε3ηγη8ει κ αυτο..

Αν και έχει συζητηθεί πολύ το θέμα αν ψάξεις σε προηγούμενες σελίδες του thread να σου πω.

Γιατί είναι υπερβολικό να διορθώνουν οι mods ένα κείμενο που είναι σωστά διατυπωμένο αλλά έχει ορθογραφικά λάθη. Αν δεν είναι σωστά διατυπωμένο πάλι δεν θα το διορθώσουν σε γενικές γραμμές απλά πολλοί θα αποφύγουν να το διαβάσουν.

Παρόλα αυτά αν νομίζεις ότι είναι το ίδιο με το να γράφεις στα greeklish κάνεις λάθος. Το θέμα είναι ότι το 3 στην ελληνική γλώσσα είναι αριθμός όχι γράμμα. Επειδή έχεις συνηθίσει εσύ να γράφεις έτσι δεν σημαίνει πως έχουν υποχρέωση οι άλλοι να συνηθίσουν κι αυτοί. Εγώ δηλαδή άμα αρχίζω να γράφω με ιδεογράμματα και πω, "μα ελληνικά γράφω απλά με άλλους χαρακτήρες!" δεν θα σου κακοφαίνονταν; Ίσως κάποιους να μην τους πειράζει. Όμως αρκετά άτομα στο forum ενοχλούνται από τα greeklish. Και μην νομίζεις. Κι εγώ γράφω με greeklish στο msn, όμως εδώ με πειράζει, επειδή εδώ γράφουμε μεγαλύτερα και ενδεχομένως και πιο σοβαρά κείμενα από ότι συνήθως στο msn. Άλλωστε το msn προσπαθεί να αντικαταστήσει τον προφορικό λόγο. Το forum όμως όχι.

Και αν έρθεις να πεις," σιγά μωρέ πως κάνετε έτσι τόσο δύσκολα είναι να καταλάβετε τι γράφω;". Θα σου πω κι εγώ το ακόμα πιο "έξυπνο": Σιγά μωρέ, τόσο δύσκολο είναι να γράφεις ελληνικά; :nosey:
phmava.php

#1108 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 June 2008 - 18:55

Παρόλα αυτά αν νομίζεις ότι είναι το ίδιο με το να γράφεις στα greeklish κάνεις λάθος.

ακριβως το αντι8ετο λεω! δεν γραφω greeklish και ελα τωρα..ειναι παραδειγμα τα ιδεογραμματα? που στην τελικη 8α ηταν αποδεκτα αν ηταν ευρεως διαδεδομενα οπως το 3-8

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1109 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 June 2008 - 19:02

και κατι ακομα. ειδικα για τα γραμματα εψιλον και θητα που αντικαθιστουνται με τους αριθμους 3 και 8 αντιστοιχα, δεν ειναι να πεις οτι ζοριζεσαι και λογω τυφλου συστηματος. κατω απ οτο 3 ειναι το εψιλον και κατω απο το 8 το θητα. απλα κατεβασε λιγο χαμηλοτερα το δαχτυλακι σου...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1110 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2008 - 19:28

Ρε παιδια ενταξει δεν λεω δικιο εχετε για το θεμα με τα γραμματα, αλλα ειναι αναγκη για τοση επιθετικοτητα?Και αυτο το λεω και για τις 2 πλευρες...Περα απο το οτι συμφωνω με το ολο "ειναι ελληνικο forum" σκεπτικο, το να μαθει κανεις να γραφει στα ελληνικα ειναι κατι το οποιο σιγουρα θα του χρειαστει και στο μελλον οταν θα πρεπει να βαλει δουλεια σε επισημα εγγραφα στον υπολογιστη οπου εκ των πραγματων δεν θα μπορει να γραψει σε greeklish η να αντικαταστησει γραμματα με αριθμους... Ειναι θεμα εξασκησης και αν δεν το κανει καποιος για τους κανονες του forum ειναι καλο να το κανει για τον εαυτο του με την εννοια του οτι θα του χρησιμευσει αργοτερα.... Υπαρχει και η λυση να γραφει καποιος στα αγγλικα εντελως αν τον ενοχλουν τοσο τα greeklish (ειχα δει καποια παιδια που εκαναν αυτο)... Απο εκει και περα ομως τουλαχιστον για το θεμα του 3 και του 8 δεν ειναι υπερβολικο να πεφτουν τοσα ατομα πανω σε εναν νεοφερμενο user απο την στιγμη μαλιστα που υπαρχουν αρκετοι αλλοι οι οποιοι γραφουν τοσο ανορθογραφα και ασυντακτα που πρεπει καποιος να εχει αποκρυπτογραφησει πρωτα την γραμμικη Β ωστε να προετοιμαστει καπως για τα Post τους???