Τώρα με το καλοκαίρι, ε, το θέλει το φρουτάκι του
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 09:46
Τώρα με το καλοκαίρι, ε, το θέλει το φρουτάκι του
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 13:45
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:01
i use dictionary add on and greeklish converter and still i have mistakes
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:10
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:46
Υπάρχουν συζητήσεις του στυλ:
-"Ρε φίλε πολύ πρώτος ο Sasuke αν και είναι gay"
-"Ναι ρε φίλε, μίλαγα τις προάλλες με έναν άλλο και λέγαμε τα ίδια"
-"Άσε άσε, κορυφαίος, κρίμα που δεν κάνει τίποτα με την άλλη."
-"Άρα είναι gay, τέσπα τί ώρα θα πάμε για καφέ;"
Οκ παραδέχομαι ότι μερικά chat posts όπως τα ονομάζω γράφουν περισσότερα, αλλά με το ίδιο περιεχόμενο. Σε ένα forum γράφεις για να αναπτύξεις τις ιδέες σου, όχι επειδή κάποιος έφερε αντεπιχειρήματα στα δικά σου, να ξαναποστάρεις τα ίδια με διαφορετική σύνταξη και άλλες λέξεις.
Και οκ, έχω δεχτεί ότι το anime.gr forum είναι πιο ανεκτικό και δεν έχω πρόβλημα. Αλλά να γράφουν ποστ του τύπου
-"Φαντάζεσαι ο τάδε να κάνει αυτό, θα έχει πολύ γέλιο"
-"Φαντάζεσαι να κάνει το άλλο, θα κατουριθώ από τα γέλια"
-"Ω, ναι θα είναι τραγικό"
Αυτά δεν είναι ποστ forum, αυτή είναι συζήτηση για chat.
Πιστεύω πως τον ρόλο αυτών των "chat rooms" εξυπηρετούν τα social groups. Είναι groups που όποιος έχει κ@υλες πάει και γράφει τέτοια πράγματα και τα βλέπει όποιος θέλει να τα δει εκεί. Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε τέτοια άχρηστα ποστ στο κεντρικό thread, θέλω να δω πχ ένα καλό ποστ κάποιου και μετά από 5 ώρες γυρνάω 2-3 σελίδες μέχρι να το βρω, οι οποίες έχουν περιεχόμενο επιπέδου "ΧΑΧΑΧΑ,χουχουχου".
Αυτά μπορούν κάλλιστα να γράφονται σε ένα social group έτσι ώστε κάποιος που θέλει απλώς να κοιτάει τα σοβαρά ποστ στο κύριο Thread, απλά δεν θα τα υπομένει.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:49
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΣΟΥ.Spoiler:
Όταν κάνω εγώ τα ίδια παράπονα, είμαι ο "γεροπαράξενος ξενέρωτος mod".

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:55
Think about it
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 15:00
συγγνωμη αν εγραψα σε λαθος μερος...
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 19:06
Τα forums δεν είναι chat. Γεμίζοντας τα συγκεκριμένα threads με τόση σαβούρα, γίνεται δυσλειτουργικός ο ρόλος τους. Αν θέλει ένα μέλος να βρει μια πληροφορία για ένα συγκεκριμένο anime, θα χαθεί με τόση σαβούρα που έχει μαζευτεί, θα βαριέται να ψάξει όλες τις σελίδες μία προς μία, με αποτέλεσμα να ξανακάνει την ίδια ερώτηση που έγινε πριν μερικές σελίδες, και η διαιώνιση καλά κρατεί.
μερικες φορες το κουτι που γραφω (σε quick και κανονικη απαντηση ειναι σκουρο γκρι και δεν μπορω να γραψω(και αν καταφερω να γραψω δεν μπορω να ''ποσταρω'')....και μετα απο λιγο ή μετα απο ενα logouti/login ολα μια χαρα
Είσαι σίγουρος πως έχεις επιλέξει την επιλογή "remember me" στο παραθυράκι που κάνεις log-in ?
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 19:33
Είσαι σίγουρος πως έχεις επιλέξει την επιλογή "remember me" στο παραθυράκι που κάνεις log-in ?
οχι οχι...καμια σχεση.....ποτε δεν κραταω κωδικους αλλωστε....
το πραμα παει καπως ετσι...
-κανω Log in κανονικα
-παταω να κανω ποστ αλλα :
-το πλαισιο ειναι σκουρο γκρι και ο κερσορας δεν λειτουργει μεσα του.
- αν καταφερω να κανω τον κερσερα να
''γραψει'' αφου πατησω να γινει το ποστ με
ξαναγυρναει στην ιδια οθονη αφου εχει σβησει οτι εχω γραψει.
και φυσικα δεν γινεται κανενα ποστ....
αν το αφησω ετσι και βγω απο το σαιτ (χωρις να κλεισω browser ) και ξαναμπω θα ειναι το ιδιο ή θα εχει φτιαξει απο μονο του...
αλλα τις πιο πολλες φορες κανω log out & login ξανα ωστε να φτιαξει....
εδιτ. σε εμενα οταν αλλαζω σελιδα χωρις να κανω Logout και ξαναγυρισω αργοτερα παραμενω συνδεδεμενος....μαλλον αυτο ειναι αυτονοητο και γινεται σε ολους αλλα το λεω σε περιπτωση που...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Serestrum: 16 Ιούνιος 2008 - 19:38
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 20:29
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 20:52
Κοιτα απ τη μια ειναι λιγο βαρετο να ψαχνεις αλλα απτην αλλη ειναι ενοχλητικο καθε φορα που μπαινει καινουργιος στο thread να ρωταει κατι που εχει απαντηθει προσφατα ( και εγω μερικες φορες κοιταω εως και 15 σελιδες πισω.... χανεις 4-5 λεπτα αλλα ...)
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 21:01
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 01:41
Aν και εχεις δικιο γενικα σε οσα λες σε αυτο ειναι που συμφωνω απολυτα!!!Σε ένα forum γράφεις για να αναπτύξεις τις ιδέες σου, όχι επειδή κάποιος έφερε αντεπιχειρήματα στα δικά σου, να ξαναποστάρεις τα ίδια με διαφορετική σύνταξη και άλλες λέξεις.
Και οταν γινεται σε anime/manga thread μπορει να ειναι απλα ενοχλητικο,αλλα οταν γινεται σε θεμα μιας ''σοβαρης'' συζητησης (και γινεται συχνα) τοτε δυσχαιρενει τοσο την εξελιξη του διαλογου οσο και την εκφραση νεων επιχειρηματων (περα απο το οτι δεν απανταει σε οσα εχουν ηδη εκφραστει-στην ουσια ακυρωνει τον διαλογο).Πραγματικα θα ημουν ευτυχης αν το εβλεπα να γινεται λιγοτερο