Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#436 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 18 December 2007 - 15:20

Νομιζω το θεμα ξεκινησε απο thread για emo kids

Ναι απο εκεί ξεκίνησε η ιδέα να γίνει στον μουσικό τομέα ένα emo θρεντ ήταν του πάστορα μου άρεσε και την υποστηρίζω γιατί έτσι και θα έχουν ένα "δικό τους" θρεντ τα emoπαίδια και θα δεν θα μπορούν τόσο εύκολα να τους την πουν οι haters τους γιατί άλλο να συζητας για μουσική και άλλο γιατί σε παράτησε η γκόμενα, έκοψες φλέβες κλπ

#437 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 18 December 2007 - 15:24

Ναι απο εκεί ξεκίνησε η ιδέα να γίνει στον μουσικό τομέα ένα emo θρεντ ήταν του πάστορα μου άρεσε και την υποστηρίζω γιατί έτσι και θα έχουν ένα "δικό τους" θρεντ τα emoπαίδια και θα δεν θα μπορούν τόσο εύκολα να τους την πουν οι haters τους γιατί άλλο να συζητας για μουσική και άλλο γιατί σε παράτησε η γκόμενα, έκοψες φλέβες κλπ

Μα νομιζω ενα emo music thread ειναι απολυτα αποδεκτο...
Posted Image

#438 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 18 December 2007 - 15:25

Ναι, και εγινε κιολας...τωρα ειναι στο χερι μας, να μη γινει και αυτο το τοπικ μετα συγχωρησεως, κωλος, οπως εγινε και αυτο εδω...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#439 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 18 December 2007 - 15:27

Μα νομιζω ενα emo music thread ειναι απολυτα αποδεκτο...

Dunno δεν μου δόθηκε αυτή η εντύπωση πιο πριν :/
Anyway μουσικό θρεντ για emo δημιουργήθηκε οπότε το θέμα είναι ληξαν me thinks

#440 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 18 December 2007 - 15:28

ναι κι εγώ νομίζω οτι δεν ήταν αυτό το θέμα αλλά τέσπα btw σε όσους πέρασε απο το μυαλό δεν είμαι emo...
υπογραφή εκτός κανονισμών

#441 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 18 December 2007 - 15:33

ναι κι εγώ νομίζω οτι δεν ήταν αυτό το θέμα αλλά τέσπα btw σε όσους πέρασε απο το μυαλό δεν είμαι emo...

δεν γινεται απο ανεκαθεν να ΕΙΣΑΙ ενα μουσικο ιδιωμα.

Posted Image

#442 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 December 2007 - 15:36

πστ πσηλέ... ακόμα εδώ είσαι; έχεις ένα τόπικ ανοικτό...

#443 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 18 December 2007 - 15:37

νομίζω οτι όλοι καταλαβαίνουν οτι εννοώ το emo-style...
αν και νόμιζα οτι το emo δεν είναι όπως λέμε rock, metal κτλ νόμιζα ότι είναι στυλ. Διορθώστε με αν κάνω λάθος και συγχωρείστε το οφ τοπικ.

#444 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 posts

Posted 18 December 2007 - 15:55

ενα πραμα δεν καταλαβα γιατι να γινει τοση φασαρια για τους emo... shish ...

http://youtube.com/watch?v=1HQIcdGg63I

http://youtube.com/watch?v=f67_og3v_Ow&feature=related

οχι τιποτα αλλα τοσο καιρο εναν real*** emo εδω στην θεσσαλονικη δεν εχω δει ..

btw γινεται συζητηση για εμο στο black hole(apli aporia) διοτι ειναι μια φαση troll topic to BH ^^

***:ενοοω οτι ολοι που εχω δει + γνωσιρει ειναι απλα ποζερια με ολη τη σημασια της λεξεως... αλλα δεν βλεπω τον λογο αυτης ολης της φασης ...
Posted ImagePosted Image

#445 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 18 December 2007 - 15:57

ενα πραμα δεν καταλαβα γιατι να γινει τοση φασαρια για τους emo... shish ...

http://youtube.com/watch?v=1HQIcdGg63I

http://youtube.com/watch?v=f67_og3v_Ow&feature=related

οχι τιποτα αλλα τοσο καιρο εναν real*** emo εδω στην θεσσαλονικη δεν εχω δει ..

btw γινεται συζητηση για εμο στο black hole(apli aporia) διοτι ειναι μια φαση troll topic to BH ^^

***:ενοοω οτι ολοι που εχω δει + γνωσιρει ειναι απλα ποζερια με ολη τη σημασια της λεξεως... αλλα δεν βλεπω τον λογο αυτης ολης της φασης ...

Θα σου ψησω μηλοπιττα αν μου πεις τι σχεση εχει αυτο εδω το ποστ με το τοπικ....οποιος βρει εστω και κατι, εχει κερασμα απο τα χερακια μου....:terror2:
Posted Image

#446 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 December 2007 - 16:02

Επειδή ο από πάνω του κάτι είπε για emo αυτός το συνέχισε.Λοιπόν περιμένω κέρασμα:blingeye2:

Posted Image

#447 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 18 December 2007 - 16:14

Επειδή ο από πάνω του κάτι είπε για emo αυτός το συνέχισε.Λοιπόν περιμένω κέρασμα:blingeye2:

Σιωπη εσυ...γλωσσαδικο...εννοουσα το ποστ, με το παρον τοπικ...οχι που κολλαει το ποστ...αλλα εχουμε βγει εκτος τελειως...βασικα οι τελευταιες 15 σελιδες τουλαχιστον, ειναι για πεταμα...και για να μεινω εντος θεματος, θελω να ενημερωσω οτι με ενοχλει αυτο το τοπικ, που αντι να εξυπηρετισει το σκοπο του, εγινε κι αυτο ενα τοπικ φιλοξενιας ακατασχετου σπαμ και flamewar, χωρις κανεναν προφανη λογο,μονο και μονο απο την επιμονη καποιων εδω μεσα, οχι μονο να σεβαστουν τους κανονες, αλλα και τα υπολοιπα μελη της κοινοτητας που ορεξη δεν ειχαμε να σας βλεπουμε να ξεκατινιαζεστε...και δεν ειναι απαντηση "αν δε σου αρεσει, μην βλεπεις το τοπικ" γιατι μεσα στο ολο ξεκατινιασμα, θα μπορουσε να υπαρχει ενα παραπονο αξιο προσοχης....
Posted Image

#448 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 December 2007 - 16:25

ΟΧΙ, ΔΕΝ είναι troll topic το Black Hole.-

Άλλο "λέμε και καμιά off-topic κουβέντα", κι άλλο "trollάρουμε κι από δω παν' οι άλλοι". Ελπίζω να καταλαβαίνετε τη διαφορά.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#449 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 18 December 2007 - 19:12

προτιμώ να γίνει flame war (και αν γίνει τι έγινε στο φινάλε) παρά να μου απαγορεύεται να το συζητήσω σε ένα φόρουμ που στο φινάλε κατά τα άλλα μ' αρέσει...

προσωπικά προτιμώ 3 προειδοποιήσεις και ban, πραγματικά απο το τίποτα το προτιμώ αυτό

προσωπικά προτιμώ poll για το κλείδωμα ή όχι

Ευχααριστουμε που μας υπεδειξες του τι ειδους moderation προτιμας.Οι γνωμες σου θα ληφθουν υπ'οψιν.

δεν το παίζω επαναστάτης αλλά οι κανόνες είναι για να σπάνε και να ξαναφτιάχνονται και φτου και από την αρχή..

Να υποθεσω οτι αυτο το λες για αστειο?
Και οι moderators δεν εχουν καμια διαθεση να μπαινουν σε αυτη τη διαδικασια συνεχεια και τα μελη θα μπερδευονται αντι να βοηθουνται απο συνεχως μεταβαλομενους κανονες.Νομιζω οτι αυτο που λεω εινια λογικο,ετσι δεν ειναι?

εμενα με ενοχλει σε αυτο το φορουμ οτι αντι να λεμε για anime εχετε πεσει ολοι με τα μουτρα σε αυτο το ρημαδι thread.

Ω,ναι,εχω σχεδον ξεχασει οτι βλεπουμε anime εδω μεσα:terror2:

ΥΓ.Λεπτομερεια:Ειχα να μπω στο anime.gr μερικες ωρες,και ξαφνικα βλεπω 5 σελιδες συζητηση για το αν θα πρεπει να επιτρεπoνται τα emo threads:terror2::terror2::terror2:

#450 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 18 December 2007 - 19:49

μιλούσα γενικότερα αφ' ενός και όχι συγκεκριμένα για αυτό το φόρουμ και αφετέρου αν θες να το πάρεις συγκεκριμένα γι αυτό το φόρουμ δεν χρειάζεται να αλλάζεις συνέχεια τους κανόνες αυτό είναι το ένα άκρο το άλλο άκρο είναι να μένουν στάσιμοι. Κάπου στη μέση νομίζω οτι βρίσκεται το πιό λογικό.
Anyway θέμα λήξαν απ' ότι κατάλαβα...
ΥΓ

Ευχααριστουμε που μας υπεδειξες του τι ειδους moderation προτιμας.Οι γνωμες σου θα ληφθουν υπ'οψιν.

διακρίνω μια ειρωνία στον τόνο σου ή όχι?