Ahem, peace niggas, ήρθε ο ειρηνοποιός... 
Το γεγονός είναι ότι το παρόν thread εξυπηρετεί περισσότερο για να μας λέτε "βρήκα το τάδε bug στο site σας" κι εμείς να το διορθώνουμε... αλλά τον τελευταίο καιρό, με απαρχή την, άκυρη κατ' εμέ, γκρίνια περί απαγόρευσης των greeklish, έχετε αρχίσει να γκρινιάζετε για κάθε forum policy που δεν σας γεμίζει το μάτι... λοιπόν, ακούστε να δείτε μερικά πράγματα:
Όσο κι αν δεν αρέσει και σε μένα να το παραδέχομαι, κανένα forum δεν ακολουθεί απόλυτα δημοκρατικούς κανόνες. Το δικό μας forum μπορώ να υπερηφανευτώ ότι προσεγγίζει τη δημοκρατία αρκετά καλύτερα από κάθε άλλο forum που ξέρω, αλλά και πάλι δεν είναι δημοκρατία. Αν σας ενοχλεί αυτό, σας προκαλώ να γίνετε μέλη άλλων forums, όπου το σύστημα είναι ξεκάθαρα ολιγαρχικό, αν όχι downright μοναρχικό, όπου οι admins bannάρουν άτομα έπειδη ξύπνησαν από το λάθος πλευρό κτλ.
Το κυριότερο: κανένα forum δεν θα γίνει ποτέ δημοκρατία. Ο λόγος είναι ότι τα fora διαφέρουν από τις χώρες σαν κοινωνικές δομές. Σε μια δημοκρατία γεννιέσαι και έχεις δικαιώματα. Αντιθέτως, σε ένα forum εγγράφεσαι και σου παραχωρούνται προνόμια. Δεν μπορώ να το συνοψίσω καλύτερα τη διαφορά ανάμεσα στα δύο. Αυτό εννοεί ο Spawn_I όταν σας λέει "Our house, our rules".
Εδώ μιλάμε για προνόμια και όχι για δικαιώματα. Από το προνόμια να μιλάς για το τάδε θέμα, μέχρι το προνόμιο να σου επιτρέπεται η είσοδος στο site. Και ναι, ένα προνόμιο που δεν παραχωρούμε, είναι η πρόκληση flamewars.
Σαν διαχειρηστές αυτού του site, έχουμε αποφασίσει ότι κάποια θέματα που διαταράσσουν την ηρεμία του forum και προκαλούν αλληλοβρισίματα, κακοκαρδίσματα και άλλα "φτου-κακά", πρέπει να αποτρέπονται. Ε, ένα από αυτά τα θέματα είναι οι emo. Το έχω πει και θα το ξαναπώ: Μισώ την έννοια του taboo term, αλλά από την άλλη διαπιστώνω ότι τα πράγματα γύρω από αυτόν τον όρο είναι πολύ πολωμένα. Κάποια μέλη του forum θίγονται από το emo bashing, με αποτέλεσμα, τι άλλο, flamewars.
Δεν σας ρωτήσαμε σ' αυτήν μας την απόφαση να αποτρέπουμε τα flamewars. Μπορείτε να μας μισείτε όσο θέλετε γι' αυτό, να τα πάρετε στην κράνα και να φύγετε απ' αυτό το forum, μέχρι και να στήσετε ολόκληρο site για να μας βρίζετε. Αλλά μην βιάζετε αυτό το thread.
Have a nice day. 
Οκ αυτο με αυτο το ποστ συμφωνω απολυτα
αλλα η βασικη μου γκρινια ειναι ναι μεν ειναι σωστα αυτα που λες και οντως ειστε απο τα πιο δημοκρατικα φορουμ το παραδεχομαι...
Αλλα η "δημοκρατια" σας ειναι λιγο οτιναναι επιτρεπετε η ανεχεστε πραγματα πολυ πιο ασχημα πολλες φορες και απαγορευετε ενα emo threat Πχ που πραγματικα ΟΛΑ τα φορουμ εχουν ενα (δηλ τα αλλα φορουμ γουσταρουν Flames?) η σας ενοχλει πχ το song of the day, δεν λεω οτι δεν ειστε αρκςτα δημοκρατικοι απλως ειστε παραλογοι.. οταν κατι δεν ας κατσει καλα κ το πιο χαζο αν ειναι θα το κυνηγησετε ενω μπορειτε να κανετε τα στραβα ματια για ολα τα υπολοιπα...
Για αυτο γκρινιαζω κ κανω τον "επαναστατη" οπως λετε γιατι η ζυραγια γερνει μια απο την μια μια απο την αλλη, δεν σκεφτεστε οτι απλα εδω μεσα γινετε μαι συζητηση κ οτι οι κανονες δεν υπαρχουν ΠΡΙΝ απο την συζητηση αλλα υπαρχουν για αυτην
Και για αυτο λεω οτι αυτα που συζητηθηκαν δεν με ενοχλουν τοσο τα ιδια οσο η γενικοτερη σταση του οτι "περνω με την σκουπα αυτα που φαινονται κ τα ριχνω κατω απο χαλι"
Δεν διαφωνω με τους κανονες απλως πολλες φορες μου δινετε την εντυπωση οτι βαζετε κανονες μονο κ μονο για αν υπαρχουν δηλ. λες και τα ατομα που μπαινουν θελουν καθοδηγηση δεν μπορουν να κανουν 2 πραγματα μονοι τους.
Τα περισσοτερα απο αυτα δεν ειναι οτι ειναι αντιδημοκρατικα η δεν ξερω εγω τι... ειναι απλα παραλογα, τουλαχιστον κατα την γνωμη μου
u still fail to amuse me....
<3 Μρ Αγιου-Μανια