Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#406 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 18 December 2007 - 14:29

Αν αυτος ειναι πραγματικα φιλος σου κ εσυ εχει το θαρρος να του το πεις κ εσυ προθανως αφου ειναι φιλος σου δεν το λες με κακη διαθεση
αυτη την διαφορα δεν καταλαβαινετε
Ενω οι admin προφανως κ θελουν ενα περιβαλλον φιλίκο η τουλαχιστον να αρεσει στους περισσοτερους αυτο το νοημα του φορουμ αλλωστε η συζητηση...
απο την στιγμη που αυτη γινετε σωστα γιατι να υπαρχει προβλημα?

Να σου πώ, έχω πάει σε σπίτια φίλων (κ αγοριών κ κοριτσιών) που σκεφτόμουν που να κάτσω αλλά δεν τους την είπα ποτέ και ξαναπήγα απο τότε ξανά. Άρα συμβιβάστηκα με την ακαταστασία και ότι άλλο δεν μου άρεσε γιατί και ήταν φίλοι αλλά και μου άρεσε που πήγαινα.
Όπως και εδώ, μπορεί και εγώ να έχω παράπονα αλλά κάθε μέρα συνεχίζω να μπαίνω και να λέω ότι μου κατέβει στο κεφάλι:wis:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#407 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 18 December 2007 - 14:32

Τελικα αυτο το thread ειναι για feedback απο χρηστες ή για να προσπαθουμε να επιβαλουμε την αλλαγη σε κατι που δε μας αρεσει πισω απο το "απλα το συζηταμε..."?

x2 :sigh2:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#408 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 18 December 2007 - 14:32

και απάντησε μου κάτι. Μπαίνω εγώ στο σπίτι σου... φιλοξενούμενος... και έχω και δύο φιλαράκια μαζί... Εσύ μας λές, μην πατάτε με τα παπούτσια στο χαλί και μην καπνίζετε. Εμείς όμως επειδή είμαστε τρεις και είσαι ένας, κάνουμε ότι θέλουμε... Σωστό;

όχι αλλά αν τα ρωτήσω τα φιλαράκια και μου πούνε τι θέλουν τότε ίσως μπορούμε να βρούμε μία μέση λύση..
όπως στην περίπτωση υπάρχει το αντίστοιχο τόπικ που μας ρωτάτε τι δεν μας αρέσει...
το ξέρω επίσης ότι είναι άνιμε τόπικ απλά υπάρχει και ο τομέας οφ τόπικ που μπορούμε να συζητήσουμε ότι θέλουμε έτσι δεν είναι?
α btw εννοώ όλους.Προσοχή όχι να καταργηθούν όλοι οι κανόνες αλλά πρέπει να μπορούν να είναι ύπο αμφισβήτηση και όχι το είπε ο mod τελείωσε...
Τέλος βρίσκω λίγο ακραίω το "δεν μου αρέσει κάτι οπότε πρέπει να φύγω" νομίζω πως κάθε νοήμων άνθρωπος μένει η φεύγει για κάποιους λόγους . Αν με ενοχλούσαν τόσο πολύ το να μην έχουμε greeklish θα είχα φύγει εννοείται , προφανώς μπορώ να το δεχτώ αλλά δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να το κριτικάρω...
υπογραφή εκτός κανονισμών

#409 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 18 December 2007 - 14:34

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος σάλος για τους emo :/ Τα σχόλια θα έπρπε να σταματήσουν με αυτό που είπε ο spawn ότι αφού έχει δοκιμαστεί ήδη να υπάρχουν τέτοια θρεντ και πάντα κατάληγαν άσχημ η πρόληψη είναι καλύτερη.
Οστόσο αν υπάρχουν πια τόσοι πολλοί που βλέπουν ανιμε και ακούνε κ emo μουσική το σχόλιο του πάστορα να γίνει emo θρεντ στο μουσικο κομμάτι του φορουμ δεν βλέπω γιατί είναι παράλογο και ειδικά αν το συνδιάσεις με κάτι ακόμη που είπε ο spawn (κανε και μόνταρε το μονος(χοντρικα αυτό)) δηλαδή σε τέτοια θέματα που έχει υπάρξει πρόβλημα στο παρελθόν ο θρεντ σταρτερ να μπορεί να έχει και δικαιόματα μοντερεσιον στο θρεντ του ώστε να μην είναι τόσο αναγκαία να είναι κάποιος κανονικός μοντ απο πάνω. Δεν μου φαίνεται άσχημο σαν ιδέα

#410 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 18 December 2007 - 14:35

όχι αλλά αν τα ρωτήσω τα φιλαράκια και μου πούνε τι θέλουν τότε ίσως μπορούμε να βρούμε μία μέση λύση..
όπως στην περίπτωση υπάρχει το αντίστοιχο τόπικ που μας ρωτάτε τι δεν μας αρέσει...
το ξέρω επίσης ότι είναι άνιμε τόπικ απλά υπάρχει και ο τομέας οφ τόπικ που μπορούμε να συζητήσουμε ότι θέλουμε έτσι δεν είναι?
α btw εννοώ όλους.Προσοχή όχι να καταργηθούν όλοι οι κανόνες αλλά πρέπει να μπορούν να είναι ύπο αμφισβήτηση και όχι το είπε ο mod τελείωσε...
Τέλος βρίσκω λίγο ακραίω το "δεν μου αρέσει κάτι οπότε πρέπει να φύγω" νομίζω πως κάθε νοήμων άνθρωπος μένει η φεύγει για κάποιους λόγους . Αν με ενοχλούσαν τόσο πολύ το να μην έχουμε greeklish θα είχα φύγει εννοείται , προφανώς μπορώ να το δεχτώ αλλά δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να το κριτικάρω...

Δεν καταλαβαινω τη λογικη σου... Δηλαδη εσυ οπουδηποτε και να πας και εχει καποιους κανονες το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι πως θα τους αλλαξεις για να σου αρεσουν?
Posted Image

#411 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 December 2007 - 14:38

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος σάλος για τους emo :/ Τα σχόλια θα έπρπε να σταματήσουν με αυτό που είπε ο spawn ότι αφού έχει δοκιμαστεί ήδη να υπάρχουν τέτοια θρεντ και πάντα κατάληγαν άσχημ η πρόληψη είναι καλύτερη.
Οστόσο αν υπάρχουν πια τόσοι πολλοί που βλέπουν ανιμε και ακούνε κ emo μουσική το σχόλιο του πάστορα να γίνει emo θρεντ στο μουσικο κομμάτι του φορουμ δεν βλέπω γιατί είναι παράλογο και ειδικά αν το συνδιάσεις με κάτι ακόμη που είπε ο spawn (κανε και μόνταρε το μονος(χοντρικα αυτό)) δηλαδή σε τέτοια θέματα που έχει υπάρξει πρόβλημα στο παρελθόν ο θρεντ σταρτερ να μπορεί να έχει και δικαιόματα μοντερεσιον στο θρεντ του ώστε να μην είναι τόσο αναγκαία να είναι κάποιος κανονικός μοντ απο πάνω. Δεν μου φαίνεται άσχημο σαν ιδέα

καλώς ή κακώς ο Λεωνίδας έχει κάνει το report button δεύτερο του σπίτι... οπότε ευκολότατα μπορεί να ειδοποιεί αν κάτι πάει στραβά και να μην είμαστε από πανω σας όλη την ώρα...

εδιτ : αμαν ρε Despic... Μην προλάβω να απαντήσω, τσοοουυυυπ πετάγεσαι. Θανάση σβέλτα το project

#412 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 18 December 2007 - 14:39

Δεν καταλαβαινω τη λογικη σου... Δηλαδη εσυ οπουδηποτε και να πας και εχει καποιους κανονες το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι πως θα τους αλλαξεις για να σου αρεσουν?

εσυ δηλ δεν εχεις παει ποτε σε νοσοκομειο, εστιατοριο, super market μπλα μπλα
και να εχει δηλωση παραπονων?
και πολλες απο αυτα ειναι ιδιωτικα επισης....
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#413 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 18 December 2007 - 14:40

όχι αλλά αν με ρωτήσεις τι δεν μου αρέσει ή ποιός κανόνας δεν μου αρέσει θα το πώ όπως το κάνω και τώρα.

#414 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 18 December 2007 - 14:41

Μόνο που εκεί σκάς λεφτά,εδώ τα δίνουν άλλοι για να γράφεις ότι σου κάνει κέφι....
Posted Image

#415 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 18 December 2007 - 14:42

Προσοχή όχι να καταργηθούν όλοι οι κανόνες αλλά πρέπει να μπορούν να είναι ύπο αμφισβήτηση και όχι το είπε ο mod τελείωσε...

Αλήθεια να κάνω ένα Poll για το πόσοι από εδώ μέσα έχετε διαβάσει τους κανόνες...;

Η συμμετοχή στο .aNiMe//GR προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων, οι οποίοι έχουν ως σκοπό να προφυλάξουν τους χρήστες που συμμετέχουν και να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. Οι διαχειριστές του site είναι οι υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών των κανονισμών και σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθείτε για ό,τι έχει σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του site.

Αυτό σου απαντάει στην άποψή σου νομίζω...δεν λέει πουθενά ότι οι όροι είναι συζητήσιμοι και μπορούν να αλλάξουν κατόπιν ψηφοφορίας των μελών, αυτό επαφίεται στην καλή μας διάθεση όσες φορές έχει γίνει αφού στα περισσότερα φόρουμ κανόνες περί απαγόρευσης των greeklish έχουν μπει αυτομάτως από τους admins χωρίς να ρωτήσουν τα μέλη, πόσο μάλλον το γεγονός ότι το καλοκαίρι είχαμε κάνει ψηφοφορία για το αν θέλετε να παραμείνει ένα μέλος που μόλις είχε φάει μόνιμο ban...πόσο πιο δημοκρατικοί και διαλλακτικοί θέλετε να είμαστε;!!!:erk:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#416 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 18 December 2007 - 14:42

όχι αλλά αν με ρωτήσεις τι δεν μου αρέσει ή ποιός κανόνας δεν μου αρέσει θα το πώ όπως το κάνω και τώρα.

Ναι αλλο προτεινω και αλλο τρωω 10 σελιδες προσπαθωντας να το επιβαλω ή να τους πεισω ολους...
Posted Image

#417 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 18 December 2007 - 14:45

Μόνο που εκεί σκάς λεφτά,εδώ τα δίνουν άλλοι για να γράφεις ότι σου κάνει κέφι....

στο δημοσιο νοσοκομεια δεν σακας λεφτα τουλαχιστον αμεσα

Αλλα κ ετσι να ειναι οι ιδιοι admin εχουν δωσει αυτο το δικαιωμα με σκοπο να γινει το Forum καλυτερο, δηλ λειτουργουν ακριβως με τον ιδιο τροπο εμ τις παραπανω επιχειρησεις, κ στο κατω κατω οτιδηποτε αναφερετε σε πολυ κοσμο πρεπει να ειναι ικανο να ανεχετε την κριτικη (οταν αυτη δεν ειναι προσβητικη εννοειτε)

Ναι αλλο προτεινω και αλλο τρωω 10 σελιδες προσπαθωντας να το επιβαλω ή να τους πεισω ολους...

εγω δεν το βλεπω ετσι αυτη ειναι η γνωμη σου....
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#418 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 18 December 2007 - 14:46

δεν λέει πουθενά ότι οι όροι είναι συζητήσιμοι

έστω αλλά εγώ το βρίσκω απαράδεκτο και αφού μου παραχωρείτε το δικαίωμα να πω την άποψη μου εδώ την λέω..(btw δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώνεις για να μπορείς να παραπονεθείς).

σε κάθε συζήτηση ο ένας πάει να πείσει τον άλλον και αφού είπα την άποψή μου και πέσαν να με φάνε θα απαντήσω...και για τελευταία φορά ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ...ουφ...

#419 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 December 2007 - 14:46

Ahem, peace niggas, ήρθε ο ειρηνοποιός... :hero:

Το γεγονός είναι ότι το παρόν thread εξυπηρετεί περισσότερο για να μας λέτε "βρήκα το τάδε bug στο site σας" κι εμείς να το διορθώνουμε... αλλά τον τελευταίο καιρό, με απαρχή την, άκυρη κατ' εμέ, γκρίνια περί απαγόρευσης των greeklish, έχετε αρχίσει να γκρινιάζετε για κάθε forum policy που δεν σας γεμίζει το μάτι... λοιπόν, ακούστε να δείτε μερικά πράγματα:

Όσο κι αν δεν αρέσει και σε μένα να το παραδέχομαι, κανένα forum δεν ακολουθεί απόλυτα δημοκρατικούς κανόνες. Το δικό μας forum μπορώ να υπερηφανευτώ ότι προσεγγίζει τη δημοκρατία αρκετά καλύτερα από κάθε άλλο forum που ξέρω, αλλά και πάλι δεν είναι δημοκρατία. Αν σας ενοχλεί αυτό, σας προκαλώ να γίνετε μέλη άλλων fora, όπου το σύστημα είναι ξεκάθαρα ολιγαρχικό, αν όχι downright μοναρχικό, όπου οι admins bannάρουν άτομα έπειδη ξύπνησαν από το λάθος πλευρό κτλ.

Το κυριότερο: κανένα forum δεν θα γίνει ποτέ δημοκρατία. Ο λόγος είναι ότι τα fora διαφέρουν από τις δημοκρατίες σαν κοινωνικές δομές. Σε μια δημοκρατία γεννιέσαι και έχεις δικαιώματα. Αντιθέτως, σε ένα forum εγγράφεσαι και σου παραχωρούνται προνόμια. Δεν μπορώ να συνοψίσω καλύτερα τη διαφορά ανάμεσα στα δύο. Αυτό εννοεί ο Spawn_I όταν σας λέει "Our house, our rules". Εδώ μιλάμε για προνόμια και όχι για δικαιώματα. Από το προνόμια να μιλάς για το τάδε θέμα, μέχρι το προνόμιο να σου επιτρέπεται η είσοδος στο site. Και ναι, ένα προνόμιο που δεν παραχωρούμε, είναι η πρόκληση flamewars.

Σαν διαχειρηστές αυτού του site, έχουμε αποφασίσει ότι κάποια θέματα που διαταράσσουν την ηρεμία του forum και προκαλούν αλληλοβρισίματα, κακοκαρδίσματα και άλλα "φτου-κακά", πρέπει να αποτρέπονται. Ε, ένα από αυτά τα θέματα είναι οι emo. Το έχω πει και θα το ξαναπώ: Μισώ την έννοια του taboo term, αλλά από την άλλη διαπιστώνω ότι τα πράγματα γύρω από αυτόν τον όρο είναι πολύ πολωμένα. Κάποια μέλη του forum θίγονται από το emo bashing, με αποτέλεσμα, τι άλλο, flamewars.

Δεν σας ρωτήσαμε σ' αυτήν μας την απόφαση να αποτρέπουμε τα flamewars. Μπορείτε να μας μισείτε όσο θέλετε γι' αυτό, να τα πάρετε στην κράνα και να φύγετε απ' αυτό το forum, μέχρι και να στήσετε ολόκληρο site για να μας βρίζετε. Αλλά μην βιάζετε αυτό το thread.

Have a nice day. :nod:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#420 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 18 December 2007 - 14:48

Ανταλλαγή απόψεων για ένα ορισμένο θέμα
Λέγεται συζήτηση, google it