Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 06 January 2008 - 01:49

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 06 January 2008 - 02:01
Δε με ενοχλεί πάρα πολύ, απλώς ήθελα να κάνω αυτήν την πρόταση:
Συμφωνώ απόλυτα με τον Σήφη. Ειδικά τώρα που άρχισα να γράφω και εγώ με άλλη γραμματοσειρά, ωραία θα ήταν να υπάρχει κάτι τέτοιο αντί να πατάμε Reply κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε post...

But this is the whole point of "Quick Reply".
Το παρόν reply box είναι επίτηδες πιο λιτό, γιατί έχει σαν συνέπεια να γίνονται πιο "ελαφριές" οι σελίδες του forum που το περιέχουν. Και κάτι τέτοιο θα ακύρωνε τον λόγο ύπαρξης του "Go advanced" button. D:
Δεν έχεις και άδικο...

Αλλά βασικά νομίζω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιείται το κανονικό Reply Button. Προσωπικά, παλιότερα ο μόνος λόγος για τον οποίο το χρησιμοποιούσα ήταν όταν ήθελα να βάλω σεντόνι, ή γενικά μία οργανωμένη απάντηση. Τώρα πια δυστυχώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω μιας και μου κόλλησε να βάζω πάντα font...

Τέλος πάντων, νομίζω θα ήταν υπεραρκετό να προσθέτονταν Font, Color και Size αν θα ήταν δυνατόν...

Posted 06 January 2008 - 18:16
εμένα δεν με χαλάει καθόλου.
Posted 07 January 2008 - 01:18
Posted 11 January 2008 - 01:45

Posted 11 January 2008 - 14:03
(άκυρο, αλλά ήθελα να το πω)
Posted 11 January 2008 - 16:46
Με ενοχλεί που δε βλέπω πολλά post του Dante πλέον T_T, είναι από τα πιο ευχάριστα και εμπεριστατωμένα^^
(άκυρο, αλλά ήθελα να το πω)
Same here.

Posted 11 January 2008 - 17:38

Posted 11 January 2008 - 17:46

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 January 2008 - 20:52
Ποιο Style χρησιμοποιείς;;Το link για τα downloads απο το portal σε βγαζει στο "http://www.anime.gr/downloads.php" αντι του "http://www.anime.gr/forums/downloads.php"
Posted 12 January 2008 - 01:56

Posted 12 January 2008 - 01:59
τι με ενοχλει? χεσε μας ρε Kenny τη μια μερα θα εχει 45 posts στην Μαυρη Τρυπα, την αλλη 5. get on with it. ο λαος εχει προβληματα
)))))))))

και δικιο θα χει.αμε.
Posted 12 January 2008 - 02:08

(Αν και τώρα που το λες, θα προτιμούσα αυτά τα 45 να μην είναι τύπου MSN chat. Το Black Hole ΔΕΝ χρησιμοποιούταν έτσι. Τώρα τελευταία το κάναμε έτσι. And it kinda sucks.

Posted 12 January 2008 - 14:15
Steel BlueΠοιο Style χρησιμοποιείς;;

Posted 12 January 2008 - 14:39
και δικιο θα χει.αμε.
αν εσυ δεν καταλαβαινεις απο πλακα εγω δεν φταιω
και στο κατω κατω γιαυτο δεν υπαρχει αυτο το thread? bannαρετε με το παραμικρο εδω περα? ωραιοι ειστε
Το πρόβλημα δεν είναι τα 5 ή τα 45 spam posts per day. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπω να αυξάνονται τα posts per day στο anime/manga forum. Κι ΑΥΤΟ κι αν είναι πρόβλημα όλων μας.
(Αν και τώρα που το λες, θα προτιμούσα αυτά τα 45 να μην είναι τύπου MSN chat. Το Black Hole ΔΕΝ χρησιμοποιούταν έτσι. Τώρα τελευταία το κάναμε έτσι. And it kinda sucks.)
ναι οντως. γιαυτο βαζουμε το msn address στο profile. πλην ομως στρωσανε ή δεν στρωσανε τα πραγματα απο τα Χριστουγεννα?
στο ξαναειπα . επρχεται κορεσμος για καποιο διαστημα και μετα προς τη δοξα τραβαμε