Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1906 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 September 2009 - 00:38

Μετά από 3 σελίδες ενδιαφέρουσας πρέπει να παραδεχτώ "συζήτησης", να προτείνω έναν συνδυασμό που μπορεί να λύσει αυτό που ενόχλησε την misayoshiko και το μισό+forum: Αντί για τις παλιές ανακοινώσεις να μπει μια που να λέει για το πρόβλημα με τα avatar και τις sig. Έτσι θα σταματήσουμε να έχουμε την ίδια ερώτηση και κατα συνέπεια καυγάδες για το ίδιο πράγμα. (Eλπίζω)
Αν και ήταν καλή και η ιδέα για τα lolcats.:P

Posted Image

Posted Image

#1907 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 September 2009 - 00:43

Ξεκιναω προσφεροντας το κορμι μου και μερικες φιγουρες

ok στελνεις pm με ολα τα στοιχεια σου
διευθυνση, τηλεφωνο, τι, που, πως, ποτε, κλπ
εννοειται πως σε θελω για
Spoiler:

zanza, αμα γουσταρεις, εμεις διακρισεις δεν κανουμε, ο καλος ο μυλος, ολα τα αλεθει. θα δουνε χαρα και τα yaoi fangirls

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1908 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 04 September 2009 - 00:44

Hall of FLAME χαχαχαχα.......

Quote:
Originally Posted by Rin Posted Image
Μπαινετε τσαμπα εδω μεσα, δε προσφερετε τιποτα (και εγω μεσα), δεν εχετε κανενα απολυτως δικαιωμα να απαιτητε πραγματα.Ελεος πραγματικα.

ακου τι λέει το ατομο omg δηλαδη OMG ....έχετε το παράλογο αίτημα να απαιτείτε αβαταρ ,όπως καθε φορουμ οφέιλει να έχει και δέν προσφαιρετε τιποτα...που ζουμε ρε τι λές να πληρόσουμε και απο πάνω που είμαστε μέλοι...και δηλαδη οποιος δέν το ξέρει και ποστάρει για το συγκεκριμενο θέμα εσείς θα τον κράζετε....

να στίσουμε κώλο να μας πηδήξετε κιολας για να μιλαμε ελέυθερα...ειμαι 2 βδομάδες εδώ μεσα και έχω ακούσει τα τόσα κουλά....

Την έχω έτοιμη την βαζελίνη αν ψήνεσαι.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#1909 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 September 2009 - 00:48

Hall of FLAME χαχαχαχα.......

Quote:
Originally Posted by Rin Posted Image
Μπαινετε τσαμπα εδω μεσα, δε προσφερετε τιποτα (και εγω μεσα), δεν εχετε κανενα απολυτως δικαιωμα να απαιτητε πραγματα.Ελεος πραγματικα.

ακου τι λέει το ατομο omg δηλαδη OMG ....έχετε το παράλογο αίτημα να απαιτείτε αβαταρ ,όπως καθε φορουμ οφέιλει να έχει και δέν προσφαιρετε τιποτα...που ζουμε ρε τι λές να πληρόσουμε και απο πάνω που είμαστε μέλοι...και δηλαδη οποιος δέν το ξέρει και ποστάρει για το συγκεκριμενο θέμα εσείς θα τον κράζετε....

να στίσουμε κώλο να μας πηδήξετε κιολας για να μιλαμε ελέυθερα...ειμαι 2 βδομάδες εδώ μεσα και έχω ακούσει τα τόσα κουλά....

Δε ξερω αν το εχεις καταλαβει η οχι, αλλα για αυτο το forum, καπιοι κουραστηκαν για να το φιαξουν, καποιοι πληρωσαν για servers, irc και σπαταλησαν τον ελευθερο τους χρονο για να οργανωσουν προβολες, meetings κλπ, εσυ το θεωρεις σωστο να μπαινει ο καθενας γερα γερα με τσαμουκα και να λεει "εμενα μου κατεβασε η γκαβλα μου να αλλαξω avatar, τσακιστειτε φιαξτε το", γιατι εδω και κατι μηνες οι μισοι μπαινουν εδω μεσα με το υφος του μαμια και αρχιζουν τις ειρωνιες.....

Αλλο μιλαω ελευθερα, και αλλο δε σεβομαι τιποτα.

qzMHWHd.png

#1910 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 04 September 2009 - 00:48

ποιός χρειάζεται βαζελίνη όταν υπάρχει αυτό?
Posted Image

#1911 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 04 September 2009 - 00:50

Την έχω έτοιμη την βαζελίνη αν ψήνεσαι.

zanza, αμα γουσταρεις, εμεις διακρισεις δεν κανουμε, ο καλος ο μυλος, ολα τα αλεθει. θα δουνε χαρα και τα yaoi fangirls

γιατι για καμια γκόμενα δέν το βλεπουμε ε?

αντε σοβαρευτήτε ρέ και μήν κράζετε τους νέους

Δε ξερω αν το εχεις καταλαβει η οχι, αλλα για αυτο το forum, καπιοι κουραστηκαν για να το φιαξουν, καποιοι πληρωσαν για servers, irc και σπαταλησαν τον ελευθερο τους χρονο για να οργανωσουν προβολες, meetings κλπ, εσυ το θεωρεις σωστο να μπαινει ο καθενας γερα γερα με τσαμουκα και να λεει "εμενα μου κατεβασε η γκαβλα μου να αλλαξω avatar, τσακιστειτε φιαξτε το", γιατι εδω και κατι μηνες οι μισοι μπαινουν εδω μεσα με το υφος του μαμια και αρχιζουν τις ειρωνιες.....

Αλλο μιλαω ελευθερα, και αλλο δε σεβομαι τιποτα.

πιος δέν σέβετε τιποτα...? ο άλλος μπήκε πόσταρε και τόν είπε ο άλλος νεάτερνταλ

#1912 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 04 September 2009 - 00:50

'nuff said

Posted Image
Posted Image

#1913 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 04 September 2009 - 01:02

Ε ρε ποιος να μου το λεγε πριν από ένα μήνα και να τον πίστευα ότι θα μου λείψει η ειρωνική πλευρά του Θείου εδώ μέσα....

On topic: Αυτό που με ενοχλεί σ αυτό το forum είναι ότι όλα τα καλά τα flames αρχίζουν όταν θέλω να πάω για ύπνο....Και που να διαβάζεις άλλες 5 σελίδες με την τσίμπλα στο μάτι μετά.....Σκάστε πια να πάω να κοιμηθώ :nanana:

Trawlll~~~!!!

Posted Image

#1914 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 September 2009 - 01:05

'nuff said

Posted Image

εντάξει ρε φίλε ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα;
δηλαδή πόσο βλάκας μπορείς να είσαι και έβαλες τέτοια φωτό;
τι να σου πω ρε ψηλέ είσαι πολύ λίγος για να καταλάβεις όλα αυτά
που παίχτηκαν... αλλά τι να πεις...σε ένα άτομο σαν εσένα
που δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο του νέου χρήστη
και της έλλειψης σεξ.. συγνώμη άβαταρ ήθελα να πω...

δεν μπορείς ρε φίλε να καταλάβεις την σημαντικότητα των σχολίων αυτών...
πραγματικά σε λυπάμαι...

#1915 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 04 September 2009 - 01:18

'nuff said

Posted Image

άμα απλά ο άνθρωπος δεν έχει μυαλό...!!!

#1916 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 04 September 2009 - 01:19

Με ενοχλει σε αυτο το φορουμ οτι τα αλλα θρεντς δεν έχουν τόση πλάκα....
Posted Image
Spoiler:

#1917 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 04 September 2009 - 01:25

χαχαχαχχα καρφωτη πηγε σε σενα

#1918 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 04 September 2009 - 01:37

χαχαχαχχα καρφωτη πηγε σε σενα

Μελκορ τι λενε έδω??? ποια καρφωτή δεν καταλαβαίνω...

:nosey:
Posted Image
Spoiler:

#1919 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 September 2009 - 01:39

ξερω και γω ρε Σειριε?
ιδεα δεν εχω...

τιποτα αλλο?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1920 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 September 2009 - 01:40

Εμενα παλι με ενοχλει που δε σε βλεπουμε πια καθολου:hahaha:
Που εχεις χαθει ρε παιδι?

qzMHWHd.png