Αν και ήταν καλή και η ιδέα για τα lolcats.

Posted 04 September 2009 - 00:38
Posted 04 September 2009 - 00:43
ok στελνεις pm με ολα τα στοιχεια σουΞεκιναω προσφεροντας το κορμι μου και μερικες φιγουρες
Posted 04 September 2009 - 00:44
Hall of FLAME χαχαχαχα.......
Quote:
Originally Posted by Rin![]()
Μπαινετε τσαμπα εδω μεσα, δε προσφερετε τιποτα (και εγω μεσα), δεν εχετε κανενα απολυτως δικαιωμα να απαιτητε πραγματα.Ελεος πραγματικα.
ακου τι λέει το ατομο omg δηλαδη OMG ....έχετε το παράλογο αίτημα να απαιτείτε αβαταρ ,όπως καθε φορουμ οφέιλει να έχει και δέν προσφαιρετε τιποτα...που ζουμε ρε τι λές να πληρόσουμε και απο πάνω που είμαστε μέλοι...και δηλαδη οποιος δέν το ξέρει και ποστάρει για το συγκεκριμενο θέμα εσείς θα τον κράζετε....
να στίσουμε κώλο να μας πηδήξετε κιολας για να μιλαμε ελέυθερα...ειμαι 2 βδομάδες εδώ μεσα και έχω ακούσει τα τόσα κουλά....
Posted 04 September 2009 - 00:48
Hall of FLAME χαχαχαχα.......
Quote:
Originally Posted by Rin![]()
Μπαινετε τσαμπα εδω μεσα, δε προσφερετε τιποτα (και εγω μεσα), δεν εχετε κανενα απολυτως δικαιωμα να απαιτητε πραγματα.Ελεος πραγματικα.
ακου τι λέει το ατομο omg δηλαδη OMG ....έχετε το παράλογο αίτημα να απαιτείτε αβαταρ ,όπως καθε φορουμ οφέιλει να έχει και δέν προσφαιρετε τιποτα...που ζουμε ρε τι λές να πληρόσουμε και απο πάνω που είμαστε μέλοι...και δηλαδη οποιος δέν το ξέρει και ποστάρει για το συγκεκριμενο θέμα εσείς θα τον κράζετε....
να στίσουμε κώλο να μας πηδήξετε κιολας για να μιλαμε ελέυθερα...ειμαι 2 βδομάδες εδώ μεσα και έχω ακούσει τα τόσα κουλά....
Posted 04 September 2009 - 00:48
Posted 04 September 2009 - 00:50
Την έχω έτοιμη την βαζελίνη αν ψήνεσαι.
zanza, αμα γουσταρεις, εμεις διακρισεις δεν κανουμε, ο καλος ο μυλος, ολα τα αλεθει. θα δουνε χαρα και τα yaoi fangirls
Δε ξερω αν το εχεις καταλαβει η οχι, αλλα για αυτο το forum, καπιοι κουραστηκαν για να το φιαξουν, καποιοι πληρωσαν για servers, irc και σπαταλησαν τον ελευθερο τους χρονο για να οργανωσουν προβολες, meetings κλπ, εσυ το θεωρεις σωστο να μπαινει ο καθενας γερα γερα με τσαμουκα και να λεει "εμενα μου κατεβασε η γκαβλα μου να αλλαξω avatar, τσακιστειτε φιαξτε το", γιατι εδω και κατι μηνες οι μισοι μπαινουν εδω μεσα με το υφος του μαμια και αρχιζουν τις ειρωνιες.....
Αλλο μιλαω ελευθερα, και αλλο δε σεβομαι τιποτα.
Posted 04 September 2009 - 00:50
Posted 04 September 2009 - 01:02
Posted 04 September 2009 - 01:05
'nuff said
Posted 04 September 2009 - 01:18
'nuff said
Posted 04 September 2009 - 01:19
Posted 04 September 2009 - 01:25
Με ενοχλει σε αυτο το φορουμ οτι τα αλλα θρεντς δεν έχουν τόση πλάκα....
Posted 04 September 2009 - 01:37
χαχαχαχχα καρφωτη πηγε σε σενα
Posted 04 September 2009 - 01:39
Posted 04 September 2009 - 01:40
Με ενοχλει σε αυτο το φορουμ οτι τα αλλα θρεντς δεν έχουν τόση πλάκα....