Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1876 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 03 September 2009 - 21:54

Spoiler:

#1877 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 September 2009 - 22:09

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνήσω, αυτο είναι υπερβολικό. Το να σεβεται κανείς την γλώσσα του αλλα και το να καταλαβαινει οτι δεν ξερουν/δεν ειναι υποχρεωμενοι όλοι να ξερουν να διαβάζουν αγγλικα είναι υποχρέωση σε ένα ελληνικο φορα και είναι διαφορετικό σε πολλά σημεία απο τον εθνικισμο. Απο εκει και περα εφόσων δεν απαγορεύεται απο τους κανόνες ο καθένας μπορει να κάνει οτι νομίζει/θελει και να επιλέξει σε ποια γλώσσα θα κάνει ποστ. :nod:

Υποθέτω ότι ήθελες να πεις δημοσίευση. Το ποστ δεν είναι ελληνική λέξη.

...

Μην σκοτίζεσαι, δεν με πειράζει εμένα αν γράφεις "post" αντί για "δημοσίευση" (κι εγώ το κάνω). I am making a point here. Μόνο ένας υπέρ το δέον Εθνικά Υπερήφανος Έλλην™ (ή ένα troll που ξέρει καλό roleplay) θα μπορούσε ποτέ να αρχίσει να διαμαρτύρεται εδώ μέσα για τη χρήση αγγλικής γλώσσας σε ένα forum για anime (κι ας είναι κι ελληνικό to forum). Δηλαδή έλεος. Ας σοβαρευτούμε. Forum posts γράφουμε εδώ μέσα, όχι επιστολές στον πρωθυπουργό.

Οι κανόνες του forum μας δεν απαγορεύουν ρητά τη γραφή αγγλικών. Και καλά κάνουν. Τέλος συζήτησης πάνω στο θέμα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1878 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 03 September 2009 - 22:27

Spoiler:

#1879 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 September 2009 - 22:32

στην αριστερη γωνια εχουμε τον Kenny με βαρος 82KG (διακοπες = μασα) ενω στην δεξια τον Gbak με αγνωστο βαρος, let the fight-o (ειμαστε wapanese forum) begin!

Posted Image

#1880 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 03 September 2009 - 22:35

πωπω κολλημαα.
με ενοχλει το οτι το συνεχιζουμε ακομη
με ενοχλει ακομη και το οτι μπηκα στον κοπο να κανω ποστ.
Posted Image

#1881 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 03 September 2009 - 22:35

εμενα με ενοχλει οτι στις μεταβασεις ειναι πιο αργο απο τα αλλα φορουμ δεν ξερω γιατι ομως.μηπως φταιει ο ογκος του περιεχομενου του ?

Edited by spartankid, 03 September 2009 - 22:41.

#1882 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 03 September 2009 - 22:55

Που να ήσουν όταν είχαμε τα error 500! εκεί να δεις νεύρα, γι' αυτό τώρα δε λέμε τίποτα μην το γκαντεμιάσουμε

#1883 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 03 September 2009 - 23:03

ασχετα απο το ολο flame που εγινε, να απαντησω στο δικο μου προβλημα, οχι με τα αβαταρς. Melkor εφοσον το θεμα αυτο λεγεται οπως λεγεται, εχω καθε δικαιωμα να κανω μια παρατηρηση για την κεντρικη σελιδα που εχει να αλλαξει μηνες, αυτο με ενοχλησε αυτο ειπα. δεν υπηρχε λογος να απαντησεις αποτομα. Phantom, για τις προβολες του φλεβαρη που ειπα, το ειπα επειδη λεει προβολες στο Nosotros, και οι προβολες εχουν σταματησει να γινονται εκει 6-7 μηνες. αυτο ειπα ολο κ ολο. δεν εξαρταται η ζωη μου απ αυτο, απλα εκανα μια μικρη παρατηρηση. δε χρειαζοταν να ξεκινησει ολη αυτη η φασαρια

#1884 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 September 2009 - 23:14

ασχετα απο το ολο flame που εγινε, να απαντησω στο δικο μου προβλημα, οχι με τα αβαταρς. Melkor εφοσον το θεμα αυτο λεγεται οπως λεγεται, εχω καθε δικαιωμα να κανω μια παρατηρηση για την κεντρικη σελιδα που εχει να αλλαξει μηνες, αυτο με ενοχλησε αυτο ειπα. δεν υπηρχε λογος να απαντησεις αποτομα. Phantom, για τις προβολες του φλεβαρη που ειπα, το ειπα επειδη λεει προβολες στο Nosotros, και οι προβολες εχουν σταματησει να γινονται εκει 6-7 μηνες. αυτο ειπα ολο κ ολο. δεν εξαρταται η ζωη μου απ αυτο, απλα εκανα μια μικρη παρατηρηση. δε χρειαζοταν να ξεκινησει ολη αυτη η φασαρια

το θεμα ειναι οτι αν δε βγει καποια νεα ανακοινωση / main event / poll δεν υπαρχει λογος να αλλαξει, το να τα αφαιρεσουμε και να μην εχει τπτ δε νομιζω να ειναι καλυτερο. Εκτος αν θες να εισηγηθεις να βαλω κανα lolcat ^_^

#1885 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 03 September 2009 - 23:17

ειναι και το αλλο προσωπικα εμενα δεν μου αποθηκευει το αβαταρ και ειναι ακριβως 150 επι 150 και 147 κβ εχει παρουσιαστει σε κανεναν παλι αυτο το προβλημα ?

#1886 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 03 September 2009 - 23:20

...και να ονειρεύονται να γίνουν ninja αντί για δημόσιοι υπάλληληοι...

:oo:

Ναι σωστα: Ελλαδα = Δημοσιοι υπαλληλοι
Ιαπωνια = Ninja

ειναι και το αλλο προσωπικα εμενα δεν μου αποθηκευει το αβαταρ και ειναι ακριβως 150 επι 150 και 147 κβ εχει παρουσιαστει σε κανεναν παλι αυτο το προβλημα ?

Πλακα κανεις...

Posted ImagePosted Image

#1887 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 03 September 2009 - 23:21

ε ενταξει θα μπορουσε να ηταν αντι για νοσοτρος το ντασειν. θα μπορουσε να χει μπει αφισα απο τα τρεχοντα παρτυ, η καποιο αλλο ανιμε, αντι για το ανιμε του μηνα μαρτη. τελος παντως!! αφηστε τα αυτα? δε βλεπεις εδω? εχετε να απαντησετε παλι για τα αβαταρς:hahaha:

#1888 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 03 September 2009 - 23:25

εφιαλτη δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξερω τι παιζει και εσενα προσωπικα σε μισω γιατι με προδωσες στις θερμοπυλες σπαρτιατης βλεπεις ... κρατησου μακρια μου

#1889 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 September 2009 - 23:26

Posted Image

Seriously.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1890 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 September 2009 - 23:28

δε νομιζω να ειναι το θεμα αν εχει συμβει σε καποιον, αλλα αν ..

Posted Image