να κανω και μια ερωτηση τουλαχιστον αφου υπαρχει η επιλογη για dragonball avatars βαλτε και απο αλλα ανιμε να υπαρχει ποικιλια.(μην αρχισετε παλι)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 05 September 2009 - 03:50
Posted 05 September 2009 - 08:35
Μόλις τώρα πρόσεξα ότι δεν έχεις avatar και είχα μια συγκλονιστική συνειδητοποίηση του μεγέθους του προβλήματος με τις sig: Αν δεν λυθεί δηλαδή το πρόβλημα σύντομα, θα την βγάλουμε χωρίς τα κοκορέτσια σου την Σαρακοστή;
Δεν παίζω.
Ganbatte minna.
ΑΑΑΑΑ .Φανταστείτε λοιπόν πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα! Εδώ παίζεται το μέλλον του anime.gr λέμε! Φτιάξτε αυτό το πρόβλημα με τα avatars και υπόσχομαι , ότι όταν φτιαχτεί , κάθε εβδομάδα για δύο μήνες , θα βάζω ένα διαφορετικό φαγητό για ava+sig και στο τίτλο μέλους θα γράφω το πιάτο της εβδομάδας. Τώρα δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν έχετε κίνητρο.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 05 September 2009 - 09:22
Αυτό, και όχι το ανένα forum το οποίο άλλωστε συστηματικά αλλοτριώνει την ελληνική νεολαία με πόκεμανς, ντίτζιμανς κι ένα σωρό άλλα γιαπωνέζικα μπαρμπαδέλια, κάνοντας τους να γράφουν "KAWAII DESU NE ^___________________^", να τρώνε ramen αντί για μουσακά, να πίνουν sake αντί για ρετσίνα, και να ονειρεύονται να γίνουν ninja αντί για δημόσιοι υπάλληληοι.
.
προσκυνω.

Posted 05 September 2009 - 13:36
υποθέτω από τα συμφραζόμενα...
Posted 05 September 2009 - 16:10

Posted 05 September 2009 - 22:24
και μπορει να μην ειμαι προτυπο μελος στο φορουμ αλλα ελεος.
το κανετε σε καθε νεο μελος αυτο το πραγμα.μπηκε το παλικαρι ωραια και καλα εγινε μελος, του εξηγω πως τα αβαταρ κολλανε, να μην μπει στο κοπο να σας κανει παραπονα.ωραια,περναει καιρος και γινεται ενα ποστ μεταξυ αστειου και σοβαρου και το αναφερει,δν εκανε τιποτα κακο.και στην τελικη και να μην του χα πει εγω να μην ποσταρει,δεν ειναι ο καθενας καμμενος σαν κι εμενα να διαβαζει ολα τα παλια ποστ ουτε ξερει καποιον αντμιν να ρωτησει αρα τι κανει ποσταρει τα παραπονα του σε ενα τοπικ που φτιαχτηκε για τα παραπονα,δεν σπαμαρει κιολας κανει ακριβως αυτο που λεει το τοπικ.και το συγκεκριμενο δεν ειναι τοπικ του τυπου που θα βρω το ταδε ανιμ και πως λεγεται αυτο.
ολα τα παραπανω παραμεριζοντας το οτι ολοι σας παρεξηγησατε την πλακα του ποστ του.
αμαν κιολας οσους εχω γνωρισει απο κοντα ειναι μια χαρα παιδια και θα ρχομαι σε καθε συναντηση γιατι σας παω αλλα αυτο το πραγμα ειμαι ο μαγκας πισω απτην οθονη ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,αμα ειστε ετσι απτο πισι καντε λιγο και μπροστα μας.και αυτη την ειρωνια που εχουν καποια ατομα στο φορουμ αντιμ και μοδερατορες και παλιοτερα μελη του τυπου ειμαι κουλ και σας κανω και σας ρανω και το υφακι το τι μας λες ρε κοπελια,οκ καταλαβενω οτι εχετε ενα καρο δουλειες και υποχρεωσεις αλλα μην συμπεριφερεστε σας τοπ σταρ και σελεμπριτι,αυτα ειχα κι εγω να πω
αλλωστε οπου warning και χαρα
η ολγα πρωτη

Posted 06 September 2009 - 15:05
Όποιος έχει αμφιβολίες για το πόσο ελαστική , ανεκτική και ευγενική είναι η ομάδα σαν σύνολο παρακαλείται να περάσει μια βόλτα από μεγάλα διεθνή fora (πχ Αnimesuki, BakaBt, hongfire, στο forum των Dattebayo etc etc) και ας επιδείξει συμπεριφορά ανάλογη με αυτή που παρατηρήθηκε στις τελευταίες σελίδες. Mετά ας μας στείλει τα screenshot με ότι επακολούθησε.
Η ομάδα δεν λειτουργεί βέβαια με βάση το τι γίνεται σε άλλα fora (διαφορετική κοινότητα/διαφορετικό κλίμα) αλλά που και που μια ευρύτερη εικόνα βοηθά στο να υπάρχει μια πληρέστερη εικόνα για το που περίπου στεκόμαστε.
Lucy Nyu μέσα στον χαμό που προηγήθηκε δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιόν νέο χρήστη ακριβώς αναφέρεσαι και ποιά ανάρμοστη συμπεριφορά από μέλος της team έχεις στο μυαλό σου επί της προκειμένης οπότε θα μιλήσω γενικά.
Α) καταρχάς λες ότι το μέλος γνώριζε για την κατάσταση με τα avatar από σένα όπως και τον πανικό γύρω από αυτό. Παρόλαυτά είπε να ρωτήσει for the lulz να δεί τι θα γίνει. Sorry αλλά εγώ αυτό δεν το λέω πλάκα trolling το λέω. Εφόσον λοιπόν trollare δεν νομίζω ότι βρίσκεται σε θέση να διατυπώσει παράπονο από την ανταπόδοση συμπεριφοράς.
Β) εντούτοις όμως επειδή έχουμε κανόνες οι οποίοι δεν επιτρέπουν τις προσβολές εναντίον μελών όσοι επέδειξαν αγενή/προσβλητική συμπεριφορά καινούριοι ή μη φιλοδωρήθηκαν κατάλληλα. Οπότε το παράπονό σου έχει αντιμετωπίστει με πράξεις πριν ακόμη διατυπωθεί.
Γ) Αν δεν μίλαγες για φίλο σου. Θα υπερασπιζόσουν ένα άτομο που έχει δείξει τέτοιου είδους συμπεριφορά? Trolling και flamming? (γιατί τα νέα μέλη στις προηγούμενες σελίδες απάντησαν με καθόλου κολακευτικές εκφράσεις)
Δ) It comes without saying ότι ακόμη και η έμφυτη ευγένεια ενός ανθρώπου εξαντλείται όταν βλέπει ότι αυτός ο τρόπος προσέγγισης δεν λειτουργεί στον άλλο. Members of the team are no exception to that.
Posted 06 September 2009 - 15:21

Posted 06 September 2009 - 15:37
το θεμα μου ειναι οτι πρωτον δεν γινεται ολα τα μελη να καθονται να κοιταναι παλια ποστ ετσι ωστε να ξερουν οτι υπαρχει καιρο τωρα προβλημα με τα αβαταρ,ειναι ενα τοπικ στο οποιο λεμε τα παραπονα και δν εχουν ολοι το χρονο και τη διαθεση να δουν τα παραπονα που εχουν ειπωθει στο παρελθον ετσι ωστε να μην ξαναποσταρουν,και εφοσον δεν ειναι ενα τοπικ του τυπου που θα βρβ το ταδε ανιμ,πως λεγετε το ταδε κλπ κλπ,θα μπορουσατε να τους αφηνετε να ποσταρουν το οτι τα αβαταρ δν εμφανιζονται χωρισ να ξεκινησει ολο αυτο το φλειμ,στο κατω κατω θα βλεπατε κι ποσοι εχουν το ιδιο παραπονο,σιγα το μεγαλο κακο.τοπικ για παραπονα που εχει τα παραπονα των μελω.αντι γιαυτο βεβαια εγινε αυτος ο πανικος που ειδατε.
το αλλο θεμα το οποιο προσπαθησα να τονισω και για το οποιο σαφως δεν μπορει να γινει τιποτα ειναι η μαγκια πισω απτον υπολογιστη και δεν θα μπω στον κοπο να το εξηγησω.
οπως και να χει σορυ για την παραξηγηση.ο λογος που ανεφερα τους αντμιν και τους μοδ ηταν καποια ειρωνικα ποστ που σκασαν μυτη και το μονο που προκαλεσαν ηταν περισσοτερος χαμος.
και κατι ακομη αν δεν ηταν ο φιλος μου δεν θα ειχα παρει χαμπαρι το οτι εγινε χαμος σε τοσες σελιδες,και αλλωστε φιλος μου ειναι σαφως και θα τον υπερασπιστω.

Posted 06 September 2009 - 16:00
Όταν θα πας σε μια δημόσια υπηρεσία να εξυπηρετηθείς πρώτα κοιτάς στις ανακοινώσεις και μετά πας στον γκισέ. Όταν θα μπεις σε μια παρέα πρώτα παρακολουθείς λίγο την συζήτηση και μετά λες τα δικά σου. Έτσι γλιτώνεις κόπο και χρόνο (και δικό σου και των άλλων). Δεν είπα να πιάσει το thread από την αρχή, δυο τρείς σελίδες πιο πίσω να κοιτάξει. Και να μην διαβάσει σεντόνια θα πιάσει τις λέξεις , Avatar - πρόβλημα.
Έτσι δείχνεις στον άλλο και ότι σέβεσαι τον χρόνο του, και τα λεγόμενά του (γιατί forum σημαίνει διαβάζω και τα post των άλλων όχι λέω μόνο τα δικά μου) και ότι δεν επιβαρύνεις ένα thread με περιττά και ανούσια post.
To παρόν thread δημιουργήθηκε αρχικά για να κάνει το forum καλύτερο, και πάνω από όλα μέσα στο πνεύμα της ελευθερης γνώμης και ανοιχτής και δημόσιας επικοινωνίας της team με τα μέλη και εξαιτίας spamming και της λογικής της οποίας προανέφερες έχει γίνει πραγματική τροχοπέδη στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε μια τάξη.
Posted 06 September 2009 - 16:15
Καταρχάς να σου πω ότι είμαστε στο Internet. Εκ των πραγμάτων λοιπόν θα κληθείς να συμβιώσεις σε μια κοινότητα με άτομα που δεν τα ξέρεις, δεν τα χεις ξαναδεί και ίσως και να μην τα δεις ποτέ σου. Η μόνη εικόνα που έχουν αυτοί για σένα και εσύ για αυτούς είναι αυτή που βγάζουν μέσα από τον υπολογιστή τους. Αν αυτό είναι κάτι που σε ενοχλεί τότε το Internet δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για σένα... What I am trying to say is...it goes both ways...Ούτε ο άλλος μπορεί να ξέρει τις προθέσεις κάποιου πίσω από ένα ποστ (εν προκειμένω ο φίλος σου έκανε πλάκα αλλά εγώ μιλάω και πιο γενικά), ούτε και εσύ ή ο οποιοσδήποτε γουστάρει να ανέχεται την ειρωνία του καθενός.
Τώρα όσον αφορά τα περί " δεν διάβασα προηγούμενα posts". Αυτό είναι ένα θέμα που ενοχλεί εμένα σε αυτό το φόρουμ. Δεν σου ζητάει κανείς να διαβάσεις όλες τις σελίδες αλλά πώς είναι δυνατόν να μην έχεις διαβάσει 3 posts πάνω από το δικό σου? Και θα το πάω κάπως πιο γενικά γιατί βλέπω ότι η Iristella κάλυψε το κομμάτι που έχει να κάνει με το θέμα με τα avatars. Αν είχα ένα cent για κάθε φορά που διαβάζω τη φράση " Δεν έχω διαβάσει προηγούμενα posts αλλά εμένα η άποψη μου είναι η τάδε" τώρα θα είχα γίνει πλούσια. Ρε παιδιά, τα fora είναι για να συζητάμε. Συζήτηση σημαίνει ανταλλαγή απόψεων. Πώς γίνεται να ανταλλάξεις απόψεις αν δεν έχεις μπει στον κόπο να διαβάσεις τι λέει ο άλλος? Πραγματικά δεν την καταλαβαίνω αυτή τη νοοτροπία.
Εγώ γενικά σαν μέλος έχω μια αρκετά ελαστική στάση απέναντι στα νέα μέλη που είτε δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν τους κανόνες είτε δεν ρίχνουν ούτε μια ματιά να δουν αν υπάρχει ήδη ένα Τhread πριν δημιουργήσουν δικό τους αλλά ειλικρινά ώρες ώρες μου γυρνάει το μάτι. Και φανταστείτε ότι εγώ είμαι ένα απλό μέλος και αν γουστάρω δεν ασχολούμαι καν. Ε, o moderator όμως και ο administrator είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί και να τα συμμαζέψει. And boy, do I have some shocking news! Είναι και αυτοί άνθρωποι*...
Edited by mono, 06 September 2009 - 16:21.
Posted 06 September 2009 - 16:19
Όμως οταν κάθε δυο και τρεις αναφέρονται στο ίδιο πρόβλημα, υποθέτω ότι όλοι δεν έχουν τα ίδια όρια στην υπομονή τους, και μπορεί να μιλήσουν λίγο απότομα. Γι αυτό και ανέφερα να μπει κάπου μια ανακοίνωση γι' αυτό το θέμα.
Πάντως αν κάποιος θα ήθελε να τον πάρουν στα σοβαρά δεν θα έκανε το ποστ του εδώ αλλά στο thread με τα τεχνικά προβλήματα. Κάποιος που είχε πρόβλημα με τα avatar και δεν γνωρίζει το πρόβλημα, φυσιολογικά θα πήγαινε να το ανακοινώσει σε εκείνο το thread ώς τεχνικό πρόβλημα, για να βοηθήσει με την γνωστοποίηση του προβλήματος και να βοηθηθεί (τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα πριν μερικούς μήνες και κανείς δεν με έκραξε) και όχι στο τι τον ενοχλεί στο φορουμ.
Posted 06 September 2009 - 16:37
θα το πω μια τελευταια φορα, και ελπιζω να μην ξαναχρειαστει.
για να ειρωνευτω καποιον, σημαινει οτι εχω καποιο λογο να το κανω. μπορει να ειναι λανθασμενος, ή αβασιμος, αλλα στα ματια μου, υπαρχει. αλλιως, θα ειρωνευομουν ολον τον κοσμακη ( πραγμα που ακομα και οσοι με κατηγορουν, δεν μπορουν να υποστηριξουν). το οτι το κανω πισω απο την οθονη του υπολογιστη μου, οφειλεται στο γεγονος, οτι δεν εχω αμεση επαφη με ολους οσους βλεπω μεσα στη διαδικτυακη κοινοτητα. για να μην παραπονιεστε λοιπον, το εχω ηδη στα υποψιν, οταν ξανακατεβω τον οκτωβρη αθηνα με το καλο, να σας ειδοποιησω και να σας βρισω απο κοντα, αφου τοσο πολυ το θελετε. και να σας εξηγησω γιατι βρισκω καποια πραγματα που λετε βλακωδη. γιατι οπως πολλοι εδω μεσα μπορουν να μαρτυρησουν, μια χαρα ξερω να ειρωνευομαι και να βριζω απο κοντα. ισως μαλιστα και ακομα καλυτερα, γιατι δεν εχω τιποτα που να με δεσμευει ( κανονες forum πχ ). το ιδιο ισχυει και για τα αλλα 2-3, ή ποσα ειναι, παιδια.
οχι τιποτα, μην μας λετε και τζαμπα μαγκες δηλαδη.
τελος, αν τοσο πολυ σας ενοχλει, ή ταπωστε μας ωστε να μην τολμησουμε να σας ξαναειρωνευτουμε, ή μην μας δινετε σημασια. δεν αναγκασα ποτε κανενα να διαβασει αυτα που γραφω. και αν καποιος σκεφτει " εγω δεν πεφτω στο επιπεδο του, να ειρωνευομαι και να γινομαι κακος", θα τον ξαναειρωνευτω, γιατι αυτο σημαινει οτι δεν μπορει να με ταπωσει, και απλα βρισκει μια δικαιολογια.
και μια και μπηκα στον κοπο να γραψω, το οτι τσιμπησα το ιδιο ποσο warning με αλλους που βρισανε μανες και πατερες, ναι με ενοχλει. οπως επισης με ενοχλει, το οτι και αλλοι που ειρωνευτηκανε στο ιδιο ποσοστο με μενα, δεν τσιμπησανε τιποτα. αλλα δεν βαριεσαι, εγω ειμαι το κακο παιδι.
Posted 06 September 2009 - 16:44
και κατι ακομα απο μενα.
θα το πω μια τελευταια φορα, και ελπιζω να μην ξαναχρειαστει.
για να ειρωνευτω καποιον, σημαινει οτι εχω καποιο λογο να το κανω. μπορει να ειναι λανθασμενος, ή αβασιμος, αλλα στα ματια μου, υπαρχει. αλλιως, θα ειρωνευομουν ολον τον κοσμακη ( πραγμα που ακομα και οσοι με κατηγορουν, δεν μπορουν να υποστηριξουν).
είχα την εντύπωση ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει

Posted 06 September 2009 - 16:52