Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1891 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 03 September 2009 - 23:29

δεν το πιστευω ο slowpoke με αυτον νικησα indigo για πρωτη φορα πριν 8 χρονια πεμπτη δημοτικου πηγαινα μεγαλες στιγμες

#1892 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 03 September 2009 - 23:33

spartankid αν κοιταξεις μια σελιδα ποιο πισω θα καταλαβεις γιατι σε ειρωνευομαι:ureshii:

εφιαλτη δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξερω τι παιζει και εσενα προσωπικα σε μισω γιατι με προδωσες στις θερμοπυλες σπαρτιατης βλεπεις ... κρατησου μακρια μου

Think again

http://en.wikipedia.org/wiki/Ephialtes

και Εφιαλτης = Nightmare = Akumu =... (aka δεν ειναι μονο ονομα)
:nosey:

Posted ImagePosted Image

#1893 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 03 September 2009 - 23:38

ναι καλα για μετεμψυχωση του σε κοβω δεν με ξεγελας και εχεις βαλει και το βυζαντινος για παραπλανηση.

#1894 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 September 2009 - 23:39

ειναι και το αλλο προσωπικα εμενα δεν μου αποθηκευει το αβαταρ και ειναι ακριβως 150 επι 150 και 147 κβ εχει παρουσιαστει σε κανεναν παλι αυτο το προβλημα ?

ευγε τεκνον μου!!!!
χαιρομαι που για λλη μια φορα, αποδεικνυεται μπροστα στα ματια μου η Εξελικτικη Θεωρια
του Δαρβινου

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1895 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 03 September 2009 - 23:57

ευγε τεκνον μου!!!!
χαιρομαι που για λλη μια φορα, αποδεικνυεται μπροστα στα ματια μου η Εξελικτικη Θεωρια
του Δαρβινου

καθηστε ρε παιδια ειμαι γραμμενος δυο μηνες και εδω και τρεις μερες αρχισα να μπαινω και εχετε τετοια αντιμετωπιση τι να πω....και αφου ειναι ετσι τα πραγματα και εχετε σκοπο ολη εδω μεσα να καθεστε να ειρωνευεστε χωρις να δωσετε μια απαντηση με την επομενη φραση μου απαιτω ban και αντε στο καλο φιλε melkor αυτο να το πεις στο πατερα σου το γοριλλα που πηγε με την μανα σου την μαιμου και βγηκες εσυ ο χιμπατζης.....(οταν μπαινει καποιος και ρωταει ευγενικα καποια πραγματα καλο ειναι να του απαντατε και εσεις οπως ρωτησε αντε γεια σας)

#1896 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 September 2009 - 00:10

χαιρω πολυ ρε κουμπαρε. αφου ο ανθρωπος ως ειδος προερχεται απο εξελιξη του πιθηκου, και ειναι και αυτος μερος του ζωικου βασιλειου ( ζωο δηλαδη, για οσους δεν το καταλαβαν ).
για νεο μου το λες? εσυ ομως, μηπως ξεμεινες με τις αλλες αμοιβαδες στα πρωτοζωα?
προσπαθησε λιγο ακομα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1897 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 04 September 2009 - 00:15

με ενοχλεί που για άλλη μια φορά έχασα flame

τα άλλα πάω να τα πω στο διαμετρικά αντίθετο thread (νήμα στα ελληνικά για όσους ενοχλούνται)
Posted Image

#1898 Uchiha Itachi`

Uchiha Itachi`

kira=shit

• Members
  • 15 posts

Posted 04 September 2009 - 00:15

εγω δεν ξερω για ποιο λογο δεν μπορω να ανεβασω αβαταρ παρολου που η εικονα ειναι συμφωνη με τοτς κανονες του φορουμ και σε διαστασεις και σε μεγεθος.

#1899 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 04 September 2009 - 00:18

ας κανει καποιος τον κοπο να τα βαλει ολα στο Hall of Fame...παιδια ελεος...

#1900 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 04 September 2009 - 00:26

Έχω την εντύπωση πως είχα διαβάσει παλιότερα πως γενικά υπήρχε ένα πρόβλημα αυτή τη περίοδο με τα avatar, ίσως να φταίει αυτό. Σε τέτοια περίπτωση λογικά οι υπεύθυνοι θα λύσουν κάποια στιγμή το πρόβλημα οπότε υπομονή.
Posted Image

#1901 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

ελεος ρε μελκορ εξυπνακια

#1902 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Μπαινετε τσαμπα εδω μεσα, δε προσφερετε τιποτα (και εγω μεσα), δεν εχετε κανενα απολυτως δικαιωμα να απαιτητε πραγματα.Ελεος πραγματικα.

Ξεκιναω προσφεροντας το κορμι μου και μερικες φιγουρες

#1903 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 04 September 2009 - 00:30

ας κανει καποιος τον κοπο να τα βαλει ολα στο Hall of Fame...παιδια ελεος...

Hall of FLAME χαχαχαχα.......

Quote:
Originally Posted by Rin Posted Image
Μπαινετε τσαμπα εδω μεσα, δε προσφερετε τιποτα (και εγω μεσα), δεν εχετε κανενα απολυτως δικαιωμα να απαιτητε πραγματα.Ελεος πραγματικα.

ακου τι λέει το ατομο omg δηλαδη OMG ....έχετε το παράλογο αίτημα να απαιτείτε αβαταρ ,όπως καθε φορουμ οφέιλει να έχει και δέν προσφαιρετε τιποτα...που ζουμε ρε τι λές να πληρόσουμε και απο πάνω που είμαστε μέλοι...και δηλαδη οποιος δέν το ξέρει και ποστάρει για το συγκεκριμενο θέμα εσείς θα τον κράζετε....

να στίσουμε κώλο να μας πηδήξετε κιολας για να μιλαμε ελέυθερα...ειμαι 2 βδομάδες εδώ μεσα και έχω ακούσει τα τόσα κουλά....

Edited by Zanza, 04 September 2009 - 00:40.

#1904 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2009 - 00:34

Posted Image

Ι never fully understood the meaning of the phrase "internet has left me in despair "until today.....

#1905 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 04 September 2009 - 00:38

Έχω την εντύπωση πως είχα διαβάσει παλιότερα πως γενικά υπήρχε ένα πρόβλημα αυτή τη περίοδο με τα avatar, ίσως να φταίει αυτό. Σε τέτοια περίπτωση λογικά οι υπεύθυνοι θα λύσουν κάποια στιγμή το πρόβλημα οπότε υπομονή.

το μονο ατομο που ειπε να δωσει μια απαντηση χωρις να ηρωνευτει και δεν ειναι και αρμοδιοτητα της
σε ευχαριστω.