Μμμμμ... οι troll-αισθητήρες μου έχουν χτυπήσει κόκκινο... αλλά δεν πειράζει, θα παίξω το παιχνίδι σου.
και εσύ αν θέλεις να γραφής αγγλικά να πας στα αγγλικά forum όχι να το παίξεις έξυπνω, πετάς την αγγλικούρα και νομίζεις ότι είσαι κάποιος κακομοίρη!
Από την παραπάνω σου ατάκα συνάγεται πολύ εύκολα ότι είσαι ελληνάρας εθνικιστής. Ας μιλήσω λοιπόν στη γλώσσα σου.
~ ~ ~
Από τη στιγμή, φίλε μου, που είσαι κι εσύ ένας υπερήφανος Έλλην με ανεπτυγμένο το πατριωτικό αίσθημα, αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί, να σε προβληματίζει και να μην σ' αφήνει να κοιμάσαι τα βράδια, είναι το αν τα εγγόνια σου θα προλάβουν ΚΑΝ να ζήσουν στην Ελλάδα, η οποία κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή από τον τουρκαλβανοεβραιομασονικό εχθρό.
Αυτό, και όχι το αν
τα εγγόνια μου να μπορούν να βάλουν avatar στο anime.gr
ένα forum το οποίο άλλωστε συστηματικά αλλοτριώνει την ελληνική νεολαία με πόκεμανς, ντίτζιμανς κι ένα σωρό άλλα γιαπωνέζικα μπαρμπαδέλια, κάνοντας τους να γράφουν "KAWAII DESU NE ^___________________^", να τρώνε ramen αντί για μουσακά, να πίνουν sake αντί για ρετσίνα, και να ονειρεύονται να γίνουν ninja αντί για δημόσιοι υπάλληληοι.
Καλή σου μέρα.
Edited by Kenny, 03 September 2009 - 21:54.