Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 02 May 2009 - 16:55

Posted 02 May 2009 - 16:59
επίσης
@ mysticismlover
αν έχεις πρόβλημα με άτομα από το φόρουμ που μάλιστα τα βλέπεις και στις συναντήσεις γιατί δεν τους τα λες από κοντά και το κάνεις μέσω ενός τόπικ;
καλέ μου δεν είπα ότι δεν τους το λέω =]
είπα ότι εκείνοι δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους όταν δεν έχουν το pc αγκαλιά =D
επίσης απλά ανέφερα τι με ενοχλεί στο forum δεν το πήγα σε προσωπικό επίπεδο,μιλούσα γενικά.
^^
Camus ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται και δεν έχει να κάνει με την ηλικία =)
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 02 May 2009 - 17:00
ευχαριστώ camus που με κάνεις να αισθάνομαι 100 χρονών...

Gomen.... δεν ήταν αυτή η προθεσή μου!!!!

Posted 02 May 2009 - 17:07
Η γνώμη μου είναι ότι ή θα μάθετε να ανέχεστε ό,τι κάνετε και να τα βλέπετε χαλαρά ή θα πρέπει να μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να δείτε να κάνουν. Υπάρχουν για κάποιο λόγο τα warnings...
Επίσης, είσαι σε ένα forum, όχι στο msn σου, άρα δεν μπορείς να πεις ότι έχεις μια προσωπική συζήτηση με τον άλλον που είναι βάζελος και σου πετάγεται κάποιος... Έλεος.
Noobs.... Με την μία, είμαι mod, με έβρισες (μπουχουχου) - κι ας σε έχω προσβάλλει εγώ ήδη - φάε ban να μάθεις, ή το άλλο το κορυφαίο, με κυνηγάνε... Από κει ξεκίνησαν όλα και ας μην το κατάλαβες. Το λες κιόλας: "ή και να κυνηγάς άλλους ανθρώπους σε διάφορα μέρη για να δείξεις ότι είσαι κάποιος...". Πιστεύεις ότι ο Zauk σε κυνηγάει να στην πει. Γι' αυτό και αντέδρασες έτσι.
Ευχαριστώ πάντως γιατί επιβεβαιώνετε την γνώμη μου για το forum και προσφέρετε και θέαμα. Και πιστεύω ότι τα πράγματα πρέπει να λέγονται με τ' όνομα τους και όχι ως "φούτσες".
Επίσης, είμαι Αρειανός, είπες κάτι;

EDIT:
Άμα έχουμε προσωπικά προβλήματα και γνωριζόμαστε με κάποιον, δεν το πάμε στο "με πρόσβαλες στο forum, και εγώ είμαι mod και θα δεις, ban, ban, ban", αλλά στο "έχω προσωπικά προβλήματα με σένα και σου κρατάω κακία, αλλά σαν καλός mod, δεν σε κάνω ban με κάθε αφορμή στο forum"... Σκεφτείτε λίγο αν ο Zauk ήταν mod ή ήταν και οι δύο mods...

Nikolas loves mod wars...

Edited by Shinji, 02 May 2009 - 17:15.
I'm a fucking punk, a bloody raver, a bloody fucking rocker! You just have to love me!
Posted 02 May 2009 - 17:08
όσο για τον σεβασμό και πως κερδίζεται, το έχω δει από αυτούς που με σέβονται και με περιτριγυρίζουν για το ποιος είμαι και όχι για το πόσο χρονών είμαι... για αυτούς που θεωρούν ότι ο σεβασμός είναι ξένη λέξη γενικώς, ποσώς με ενδιαφέρει...
εδιτ: εσύ Shinji είσαι γνωστό troll ανά το φόρουμ οπότε απλά απαξιώ... χαίρομαι που σε διασκεδάζουμε, τουλάχιστον κάνουμε και κάτι εποικοδομητικό...
Posted 02 May 2009 - 17:16
mysticismlover το ίδιο λέω και εγώ... πως γίνετε εδώ μέσα να είναι όλοι επαναστάτες και σούπερ ουάου και όταν με βλέπουν να μην έχει έρθει ένας να μου πει όλα αυτά που μου σέρνει εδώ μέσα...
όσο για τον σεβασμό και πως κερδίζεται, το έχω δει από αυτούς που με σέβονται και με περιτριγυρίζουν για το ποιος είμαι και όχι για το πόσο χρονών είμαι... για αυτούς που θεωρούν ότι ο σεβασμός είναι ξένη λέξη γενικώς, ποσώς με ενδιαφέρει...
εδιτ: εσύ Shinji είσαι γνωστό troll ανά το φόρουμ οπότε απλά απαξιώ... χαίρομαι που σε διασκεδάζουμε, τουλάχιστον κάνουμε και κάτι εποικοδομητικό...
αυτό για το σεβασμό ήταν ως απάντηση στην Camus =] [συγνώμη που έβαλα στον πριν ='( ]
δεν αναφέρθηκα κάπου συγκεκριμένα ^^
αλλά νομίζω είμαστε off topic
='[
και επδ ποτέ δε θέλω να συμβαίνει αυτό θα πω και κάτι άλλο που θυμήθηκα ότι με ενοχλεί σε αυτό το forum
και είναι ότι δεν υπάρχει στις επιλογές quick style chooser μαύρο φόντο =/
εδιτ: το να πεις κάποιον troll τι σημαίνει ? =S
Edited by mysticismlover, 02 May 2009 - 17:32.
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 02 May 2009 - 17:23
αυτό για το σεβασμό ήταν ως απάντηση στον Camus =]
δεν αναφέρθηκα κάπου συγκεκριμένα ^^
αλλά νομίζω είμαστε off topic
='[
και επδ ποτέ δε θέλω να συμβαίνει αυτό θα πω και κάτι άλλο που θυμήθηκα ότι με ενοχλεί σε αυτό το forum
και είναι ότι δεν υπάρχει στις επιλογές quick style chooser μαύρο φόντο =/
εδιτ: το να πεις κάποιον troll τι σημαίνει ? =S
I believe i wasnt understood!!!!
Αλλά για να μην spamαρουμέ άλλο αυτό το thread αν θες σου εξηγώ τι εννοούσα καθώς νομίζω πως και ο Sponis δεν με κατάλαβε... :)

Posted 02 May 2009 - 17:29
I'm a fucking punk, a bloody raver, a bloody fucking rocker! You just have to love me!
Posted 02 May 2009 - 17:33

this is troll
camus : σε εχω καταλάβει don't worry
shinji: αν πραγματικά έδινα ban για ψύλλου πήδημα [όπως νομίζεις] τότε θα είχε "φύγει" πολύς κόσμος...
και εγώ αντίστοιχα δε μπαίνω σε ένα φόρουμ απλά για να πω πόσο με ενοχλεί το φόρουμ και τα μέλη του...
και όσο για το noobs που λες... μάλλον δε λες για μένα γιατί είμαι Mod/admin σε διάφορα forum [και μάλιστα το ένα αρι8μεί πάνω από 33 χιλιάδες μέλη] από το σωτήριο έτος 2003... οπότε και το αγροτικό μου έχω κάνει και καταστάσεις έχω "ζήσει"
και το "κυνηγάς άλλους ανθρώπους" που λες ότι είπα για τον zauk δεν πάει για μένα αλλά ότι χαίρεται που κυνηγούσαν οι ΠΑΟΚτσήδες τους Παναθηναικούς στην Τσιμισκή για να τους δείρουν... εκεί πάει οπότε μάλλον όλο το άλλο παραμύθι που έχεις στήσει δεν ισχύει
Edited by Sponis, 02 May 2009 - 17:41.
Posted 02 May 2009 - 17:38
this is troll
camus : σε εχω καταλάβει don't worry
Not good geared though...
Posted 02 May 2009 - 17:57
Αν ο djd γραφόταν τώρα στο anime.gr τότε θα ήταν απλά ένας από τους πολλούς που δημιουργούν προβλήματα... Αλλά τουλάχιστον ο συγκεκριμένος δεν έχει [και δεν είχε] ΚΑΜΙΑ κακή διάθεση αντίθετα με αρκετούς άλλους...
επίσης πως γίνετε κάθε φορά που εμπλέκεται το όνομα μου κάπου να βλέπω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ χρήστες να πετάγονται να που κάτι για τον Sponis... και μάλιστα χρήστες που δε θυμάμαι να έχω κάτι προσωπικό μαζί του... αυτοί τώρα γιατί έχουν με μένα, άγνωστο...
εκτός αν έχουν τόσο υψηλο το αίσθημα της δικαιοσύνης και θίγονται τόσο εύκολα... απλά αναρωτιέμαι γιατί δε θίγονται όταν κάποιος προσβάλει εμένα...
επίσης βλέπω είναι το ίδιο να λέω σε κάποιο ότι πετάγεται σαν φούτσα [ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΗ προσβολή, στο χωριό μου σκοτώνονται γι'αυτό] από το να τον πω νταβατζή πχ.
λέω εγώ τώρα...
Ναι, το παραδέχομαι, δεν είπες ότι σε κυνηγάνε ...είναι ένα παραμύθι μου. Ο γιατρός σου τι σού πε;
(Το να με πεις troll και να ποστάρεις και εικόνα από γνωστό MMORPG πιστεύω δεν ήταν προσωπική επίθεση και δεν με έθιξε, γιατί είσαι mod και κάνεις ό,τι θες;

Posted 02 May 2009 - 18:05
χαίρομαι που δεν σε πρόσβαλλα γιατί πάει να πει ότι έχεις χιούμορ... [και αρκετή ελεύθερη ώρα ώστε να κάθεσαι να σε απασχολεί ένα φόρουμ που έχεις να λες μόνο κακά λόγια γι'αυτό και τους χρήστες του]
το ότι έκανες λάθος για το τι έλεγα στον ζάουκ το κάνεις γαργάρα. το ότι λέω ότι υπάρχουν χρήστες με κακή πρόθεση είναι κάτι που βλέπω απέναντι στο φόρουμ και όχι απέναντι στο πρόσωπό μου
το ότι όταν γίνει μανούρα με μένα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ποστάρει τουλάχιστον ένας συγκεκριμένος χρήστης είναι κάτι που γίνετε είτε το θες είτε όχι...
και στην τελική το να μου λέει τι μου είπε ο γιατρός μου άτομο που έβρισε στεγνά άλλον χρήστη επειδή σχολίασε κάποιος αρνητικά τον shinji στο IRC είναι άκρως οξύμωρο...
Posted 02 May 2009 - 18:09
Μηπως για το γεγονος οτι υπαρχουν ολο και περισσοτερα μελη σαν το DjDragon,φταιτε και εσεις?Γιατι δεν γινεται σε ενα προβλημα να φταιει 100% η μια πλευρα.
Και τελος δεν γινεται να κριθεις μονο απο την ΣΟ,θα κριθεις και απο τα μελοι.

Posted 02 May 2009 - 18:10
(Το να με πεις troll και να ποστάρεις και εικόνα από γνωστό MMORPG πιστεύω δεν ήταν προσωπική επίθεση και δεν με έθιξε, γιατί είσαι mod και κάνεις ό,τι θες;
)
Shinji,οταν λες κατι τετοια,προκαλεις τον Sponis και εχει δικιο να στην πει.Κανει κανονικοτατα τη δουλεια και καθεται και ανεχεται οποιον του τη λεει και αμα συνεχισει ετσι ο sponis αναγκαζεται να δωσει ban.To οτι κανει τη δουλεια του και εσεις το θεωρειτε αδικο,βρειτε τον λογο.Αν τον προκαλειτε και του λετε κατι τετοια,εγω συμφωνω με την σταση που κραταει ο Sponis.

Posted 02 May 2009 - 18:16
Το ότι κάνεις τα πάντα γαργάρα, ενώ εσύ υπερέβης πρώτος τα όρια, νομίζω ότι σε βολεύει. Αλλά έτσι είναι η ζωή, άμα είσαι mod, ό,τι θες, κάνεις.
Άντε, και κάτσε να χαίρεσαι που είσαι εδώ και νοιώθεις καλά.
Ξέρεις πολύ καλά ότι troll με είπες για τα posts μου και όχι γιατί είμαι το μυθικό τέρας που αντιστοιχεί στην φώτο που 'δωσες. Αλλά, ναι, άμα είσαι ανίδεος και mod, κάνεις ό,τι θες.