Μηπως Sponis εχεις δωσει δικαιωματα για να μην σε ακουνε??
Μηπως για το γεγονος οτι υπαρχουν ολο και περισσοτερα μελη σαν το DjDragon,φταιτε και εσεις?Γιατι δεν γινεται σε ενα προβλημα να φταιει 100% η μια πλευρα.
Και τελος δεν γινεται να κριθεις μονο απο την ΣΟ,θα κριθεις και απο τα μελοι.
έδωσα δικαιώματα γιατί βγήκα και εξέθεσα τον εαυτό μου στην κοινότητα... γιατί τους άφησα να γνωρίσουν τον Βασίλη και όχι να με ξέρουν σαν Σπόνης... κάποιοι το εκμεταλλευθήκαν και καβάλησαν το καλάμι νομίζοντας ότι έπιασαν τον παπά από τα φρύδια...
η ευθύνη της ΣΟ είναι ότι το πήραμε ελαφρά το θέμα, πιστεύοντας ότι δεν τρέχει τπτ. Και όταν το πρόβλημα γιγαντώθηκε και πήγαμε να το αντιμετωπίσουμε μπήκα μπροστά με αποτέλεσμα να είμαι εγώ αυτός που τα ακούει... καλώς ή κακώς ο Δάντε [ο μπαμπούλας για μερικούς] έλειπε για ένα Χ χρονικό διάστημα και υπήρξε ένα νεκρό διάστημα και αργή αντίδραση από τους υπόλοιπους... αυτό δεν αναιρεί ότι κάποιοι χρήστες είχαν αποθρασυνθεί και νόμιζαν εαυτούς βασιλικότερους το βασιλεώς... και όταν πήγαινα να μαζέψω καταστάσεις εισέπραξα ειρωνία και αντίδραση...
και από εκεί και πέρα όταν πήγαμε να σκληρύνουμε τη στάση μας , τα ακούμε και πάλι...
@ shinji... yeah whatever... έτσι είναι αφού έτσι νομίζετε