Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1636 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 May 2009 - 18:19

Μηπως Sponis εχεις δωσει δικαιωματα για να μην σε ακουνε??
Μηπως για το γεγονος οτι υπαρχουν ολο και περισσοτερα μελη σαν το DjDragon,φταιτε και εσεις?Γιατι δεν γινεται σε ενα προβλημα να φταιει 100% η μια πλευρα.
Και τελος δεν γινεται να κριθεις μονο απο την ΣΟ,θα κριθεις και απο τα μελοι.

έδωσα δικαιώματα γιατί βγήκα και εξέθεσα τον εαυτό μου στην κοινότητα... γιατί τους άφησα να γνωρίσουν τον Βασίλη και όχι να με ξέρουν σαν Σπόνης... κάποιοι το εκμεταλλευθήκαν και καβάλησαν το καλάμι νομίζοντας ότι έπιασαν τον παπά από τα φρύδια...
η ευθύνη της ΣΟ είναι ότι το πήραμε ελαφρά το θέμα, πιστεύοντας ότι δεν τρέχει τπτ. Και όταν το πρόβλημα γιγαντώθηκε και πήγαμε να το αντιμετωπίσουμε μπήκα μπροστά με αποτέλεσμα να είμαι εγώ αυτός που τα ακούει... καλώς ή κακώς ο Δάντε [ο μπαμπούλας για μερικούς] έλειπε για ένα Χ χρονικό διάστημα και υπήρξε ένα νεκρό διάστημα και αργή αντίδραση από τους υπόλοιπους... αυτό δεν αναιρεί ότι κάποιοι χρήστες είχαν αποθρασυνθεί και νόμιζαν εαυτούς βασιλικότερους το βασιλεώς... και όταν πήγαινα να μαζέψω καταστάσεις εισέπραξα ειρωνία και αντίδραση...
και από εκεί και πέρα όταν πήγαμε να σκληρύνουμε τη στάση μας , τα ακούμε και πάλι...

@ shinji... yeah whatever... έτσι είναι αφού έτσι νομίζετε

#1637 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 02 May 2009 - 18:25

Μηπως Sponis εχεις δωσει δικαιωματα για να μην σε ακουνε??
Μηπως για το γεγονος οτι υπαρχουν ολο και περισσοτερα μελη σαν το DjDragon,φταιτε και εσεις?Γιατι δεν γινεται σε ενα προβλημα να φταιει 100% η μια πλευρα.
Και τελος δεν γινεται να κριθεις μονο απο την ΣΟ,θα κριθεις και απο τα μελοι.

Απο τη στιγμη που ο Σπονης δεν αντιδρα σε μερικες καταστασεις και τις περναει στο ντουκου, ειναι και γιατι δεν τον ακουνε. Εκρινε οτι δε θα επρεπε να ειναι πολυ αυστηρος και θα επρεπε απλα να κανει παρατηρησεις για τις παραβασεις, αυτο εγινε, και τον γραφει το μισο φορουμ..μονο για το 18,7% ******* στο φορουμ αντεδρασαν καποιοι και ειδαν λιγο παραπερα και οχι κοντοφθαλμα.
Μελη χειροτερα απο τον djd πλεον υπαρχουν γιατι αλλιως τους λετε φασιστες...
και τελος τη θεση αυτη την ανεθεσαν στο Σπονη επειδη οταν την ανελαβε και τα χαιβανια του φορουμ ηταν μετρημενα στα δαχτυλα τοτε μια χαρα αντιμετωπιζε τις καταστασεις που επρεπε και γι αυτο κρινεται μονο απο την ομαδα που διαχειριζεται το φορουμ..τωρα που θελουμε μια πισινα δαχτυλα για να μετρησουμε τα χαιβανια χαθηκε η μπαλα απο ολους.
Και στην τελικη, το φορουμ ειναι για ολους αλλα με τους κανονες που εχουν θεσει οι διαχειριστες του γιατι αυτοι τρωνε στη μαπα την διαχειριση. Σε οποιον δεν αρεσει το κουβαδακι του σε αλλη παραλια.Δε θα αλλαξει ολο το φορουμ για εναν απροσαρμοστο, ο απροσαρμοστος θα αλλαξει για να ταιριαζει στο φορουμ και αν οχι θα απομακρυνθει...ειναι απλα τα πραγματα..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1638 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 02 May 2009 - 18:31

Μηπως οταν πηγες να μαζεψεις την κατασταση το εκανες με το τροπο ισως οχι και τοσο καλο??
(Ισως να μου πεις οτι δεν γινοταν και αλλιως.)
Posted Image

#1639 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 02 May 2009 - 18:35

Neo^ πρωτα ειχε γινει η παρατηρηση, μετα ξαναγινε η παρατηρηση, και μετα ηρθε το μπαν..
δεν ηταν ξεκαρφωτο μπαν και κατσε ψαξε γιατι εγινε.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1640 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 02 May 2009 - 18:38

Matsu το ποστ(Μηπως οταν πηγες να μαζεψεις την κατασταση το εκανες με το τροπο ισως οχι και τοσο καλο??
πηγαινε σαν ερωτηση σε αυτη φραση του Sponi(και όταν πήγαινα να μαζέψω καταστάσεις εισέπραξα ειρωνία και αντίδραση...).Δεν εχω διαφωνισει με το ban(το εχω γραψει σε πρωτα ποστ)
Posted Image

#1641 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 May 2009 - 18:40

όταν κάνω παρατηρήσεις [και δεν εισακουστούν] κανείς δεν τις θυμάται... αν όμως κάνω ντου και ξύλο όλο το φόρουμ ανάστα ο Κύριος...
πχ. ότι τόση ώρα κάθομαι και απαντάω σε έναν χρήστη που αποδεδειγμένα δεν προσφέρει τπτ στο φόρουμ εκτός ότι πετάγεται όποτε γίνει μανούρα και μόνο για να κράξει θα περαστεί στο ντούκου
αν τον έκανα μπαν [όπως λέει μοντ είμαι και ότι θέλω κάνω] θα είχε γίνει της μουρλής... και ας μου την λέει τόση ώρα συνεχίζω να ποστάρω... και να τρώω την ώρα μου... το να τον κάνω μπαν είναι 1 λεπτό υπόθεση... 3 κουμπάκια.

ξαναλέω... μην τα βλέπετε όλα μονόπλευρα...

#1642 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 02 May 2009 - 18:44

Μηπως οταν πηγες να μαζεψεις την κατασταση το εκανες με το τροπο ισως οχι και τοσο καλο??

O Sponis εκανε οτι καλυτερο μπορουσε για να αντιμετωπισει τα προβληματα του φορουμ.Απο οτι ειπε και η Matsu,o Sponis μπηκε στη μεση και εσωσε ουσιαστικα το φορουμ οταν ο Dante ελειπε.Αρα ο Sponis θα επρεπε να ηταν ο τελευταιος στον οποιο θα επρεπε να θεσουμε παραπονα.Οι mod και οι admin κανουν οτι καλυτερο μπορουν για να αντιμετωπισουν καθε προβλημα και καθε ''troll'' του φορουμ.Αντιθετα τα μελη,αντιδρουν αρνητικα και πολλοι καταληγουν ακομα να κατηγορουν τους mod για οτι κανουν.Αν δεν υπηρχαν αυτοι το φορουμ θα ηταν ενα μπαχαλο και θα ειχαμε γεμισει spammers.Μια φορα δοκιμασα να κανω τον mod πανω σε καμια μελη που εβριζαν ολο το φορουμ και κατεληξα να με βριζουν.Αμα συνεχιζε ετσι το θεμα θα εφευγα απο το φορουμ.Ο Sponis και καθε mod εχουν φοβερη υπομονη και ομως εμεις για οτι κανουν δεν τους λεμε ουτε ενα ευχαριστω και τους γραφουμε...
Posted Image

#1643 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 02 May 2009 - 18:45

..
πχ. ότι τόση ώρα κάθομαι και απαντάω σε έναν χρήστη που αποδεδειγμένα δεν προσφέρει τπτ στο φόρουμ εκτός ότι πετάγεται όποτε γίνει μανούρα και μόνο για να κράξει θα περαστεί στο ντούκου..

Λαθος μου τοτε που το εγραψα αυτο.Συγγνωμη.

Edited by neo^, 02 May 2009 - 19:09.

Posted Image

#1644 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 02 May 2009 - 18:49

he was speaking about Shinji

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1645 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 May 2009 - 18:51

ακριβως...

#1646 Shinji

Shinji

Black-Eyed

• Members
  • 13 posts

Posted 02 May 2009 - 18:59

όταν κάνω παρατηρήσεις [και δεν εισακουστούν] κανείς δεν τις θυμάται... αν όμως κάνω ντου και ξύλο όλο το φόρουμ ανάστα ο Κύριος...
πχ. ότι τόση ώρα κάθομαι και απαντάω σε έναν χρήστη που αποδεδειγμένα δεν προσφέρει τπτ στο φόρουμ εκτός ότι πετάγεται όποτε γίνει μανούρα και μόνο για να κράξει θα περαστεί στο ντούκου
αν τον έκανα μπαν [όπως λέει μοντ είμαι και ότι θέλω κάνω] θα είχε γίνει της μουρλής... και ας μου την λέει τόση ώρα συνεχίζω να ποστάρω... και να τρώω την ώρα μου... το να τον κάνω μπαν είναι 1 λεπτό υπόθεση... 3 κουμπάκια.

ξαναλέω... μην τα βλέπετε όλα μονόπλευρα...

Επειδή αναφέρεσαι σε μένα, και δη διαρκώς, θα σου απαντήσω ότι δεν πετάγομαι όποτε γίνει μανούρα, ότι έχω υπάρξει και γω mod σε forum και op σε irc channel, που όλα γίνονται πολύ γρήγορα, αλλά δεν έκατσα ποτέ να λέω με κυνηγάνε και να κάνω ban κάποιον που αντέδρασε στο να του πω ότι πετάγεται σαν την φούτσα και να μην μιλάει, γιατί εγώ και ο φίλος βάζελος μιλούσαμε μεταξύ μας, ή στο να του πω ότι τα μυαλά του έχουν πάρει αέρα.

Ούτε έκατσα να λέω ότι "κοίτα, είσαι troll" και να ποστάρω εικόνες από τέρατα trolls από RPG's, ενώ είμαι admin σε χρήστη που απλά εξέφρασε την άποψη του. Ούτε ποτέ κρύφτηκα πίσω από περιγραφή χρήστη.

Noob ως admin δεν σε κάνει η εμπειρία που λες ότι έχεις, αλλά η ποιότητα σου, με την συμπεριφορά που έχεις.

I'm a fucking punk, a bloody raver, a bloody fucking rocker! You just have to love me!

#1647 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 02 May 2009 - 19:15

παιδιάστικες καταστάσεις

1ον Τα οπαδικα σε κανα site που βριζονται ολα τα καλα παιδια μαζι...εδω εχω την εντυπωση πως μιλαμε για animes οπως προδιδει και το name του site.

2ον Καθηστε ρε παιδια , δηλαδη την επομενη φορα που θα φαω προσβολη απο καπιον πρεπει να μπω στο σπιτι του και να τα κανω ολα λίμπα ? Φιλικα αστεια δεν μπορειτε να κανετε ? Αφου ξερετε οτι κατι μπορει η σιγουρα θα πειραξει τον αλλον , εινε αναγκη να την πειτε την εξυπναδα ?.

Τελος πριν φυγω για το eating , τι σας φταινε οι αλλοι ?

Δεν παιρνω το μέρος κανενός γιατι πολυ απλα κανετε και οι 2 λαθος.

#1648 kounelos

kounelos

*Don't be like me*

• Banned
  • 2 posts

Posted 02 May 2009 - 20:13

Εκει στο δασος παντως που τριγυρνω, βλεπω και εκει πολλα ζωα. κανενα ομως, απαξ και τιμωρηθει, δεν παει να κανει τον εξυπνο, εμπλεκοντας φιλο/φιλη του, με αποτελεσμα να την πληρωσει και αυτο, ενω στην ουσια δεν φταιει σε τιποτα. ισως αυτος ειναι ενας σοβαροτατος λογος για να φαει permaban καποιο ζωακι.
Posted Image

#1649 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 02 May 2009 - 20:24

εκεί στην πόλη που ζω είπα να ποστάρω και εγώ να πω κάτι σοβαρό, αυτά τα ζώα στο δασος, όλη κλώνοι διά μαγείας του ιδιου "ανθρώπου", θα μπορούσαν να καούν μαζί με το δασος και να σταματήσουν να μας ενοχλούνε. τι με ενοχλεί σε αυτό το forum? με ενοχλούν τα clone accounts

άμα είναι να μας την λες με πολύ cool τρόπο κάντο με το κανονικό account

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1650 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 02 May 2009 - 20:48

true dat. *click*

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.