Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 02 May 2009 - 20:50

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 02 May 2009 - 20:57

Από αυτά που βλέπω, το asvos account δεν φαίνεται για alias (μέχρι τώρα).
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 02 May 2009 - 21:06
*casts all his lvl 9 and lower protection spells to defend himself against Drizzt fanboys*
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 02 May 2009 - 21:12

Posted 02 May 2009 - 21:13
Σκεφτήκατε ποτέ πως θα το δει ένα νέο μέλος αυτό ; Τι συμπεράσματα θα βγάλει σχετικά με το πόσο υγιές είναι το φόρουμ και για το αν υπάρχει " φαγωμάρα " ανάμεσα στα μέλη και την < <εξουσία>> ;
Φούτσες στο χρώμα του Dr. Manhattan...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 02 May 2009 - 21:16
π.χ.εαν καποιος με ενοχλει δεν θα γινει τπτ.Τι πρεπει να κανω.Τι να πω..."M.mod.can you please go and kick his/hers ass beacuse he/she was laughing at me?????"και φυσικα ΟΧΙ
την πληρωνουν οσοι τα βαζουν με τους mods.Βασικα οι mods επρεπε να κανουν παραπονο αλλα whatever...αλλο παραδειγμα:εαν δεν μου αρεσει το χρωμα του forum(που ειναι μπλε)και εγω το θελω πρασινο.Θα αλαξει χρωμα το forum επιδει ετσι το θελω εγω....και φυσικα ΟΧΙ.Aδικα εγεινε αυτο το thread.Και τελος μια απορεια...Εμεις οι απλοι οι χροιστες τι προσφερουμε στο forum??επειδη ειπε ο sponis οτι μιλουσε σε εναν χρηστη που δεν προσφαιρει τπτ στο forum,τοτε γιατι εγεινε το forum???
Edited by ssj2sanji, 07 April 2010 - 23:50.
Posted 02 May 2009 - 21:23
Mα έχουμε πράσινο style. Απλά τράβα στην μπάρα κάτω κάτω αριστερά...εαν δεν μου αρεσει το χρωμα του forum(που ειναι μπλε)και εγω το θελω πρασινο.Θα αλαξει χρωμα το forum επιδει ετσι το θελω εγω....και φυσικα ΟΧΙ.

Για τα υπόλοιπα, this is the feedback forum, και αυτό είναι το complaint section του. Είναι υποχρέωσή μας να δεχόμαστε το feedback σας, και να βάζουμε τα δυνατά μας για να σας απαντήσουμε με ειλικρίνεια, συνέπεια και ταχύτητα για την θέση μας σε αυτά που σας απασχολούν (και πολλές φορές αποτυγχάνουμε σε αυτό, είναι φυσικό και επόμενο). Από την αρχή για αυτό τον λόγο φτιάχτηκε το thread, και δεν θα κλειδωθεί ποτέ.
Σκεφτήκατε ποτέ πως θα το δει ένα νέο μέλος αυτό ; Τι συμπεράσματα θα βγάλει σχετικά με το πόσο υγιές είναι το φόρουμ και για το αν υπάρχει " φαγωμάρα " ανάμεσα στα μέλη και την < <εξουσία>> ;
Well yes, αλλά το να φιμώσουμε την αντίθετη άποψη ώστε να φαινόμαστε μάγκες και καραμπουζουκλήδες είναι πολύ χειρότερο. Η φαγωμάρα, υπαρκτή ή υποτιθέμενη δημιουργεί εντυπώσεις, αλλά έτσι είναι τα πράματα, δεν αλλάζουν. Το έχω ξαναγράψει πως μια κοινότητα είμαστε, με τα στραβά, τα αστεία, τα καλά και τα κακά της. No other way around it...
Edited by Dante80, 02 May 2009 - 21:29.
Posted 02 May 2009 - 21:28
Φυσικά. Το να βρίσεις εθελοντή της ΣΟ είναι διπλά λάθος. Και παραβιάζει τους κανόνες μας, και δείχνει πως γράφεις την ΣΟ στα παπούτσια σου. Όπως μας γράφεις, σε γράφουμε, και μάλιστα σε γράφουμε αυτόματα.
δηλαδη με λιγα λογια η ΣΟ εχει το δικαιωμα να μην ανεχεται μυγα στο σπαθι της περισσοτερο απο τα υπολοιπα μελη;
[/SIZE][/FONT]
Από την στιγμή που ανακατεύονται εκεί που δεν πρέπει.
ανακατευονται εκει δε πρεπει; σε παρακαλω πες μου πως αλλο εννοουσες και αλλιως ακουστηκε. ελπιζω να μην εννοεις πως οταν οι mod εμπλεκονται σε καυγα τα υπολοιπα μελη δεν εχουν δικαιωμα να συμμετεχουν σε αυτον αλλα πρεπει να συμμετεχουν απλα ως θεατες.
και καπου εδω ερχομαστε εδω:
Όχι, έχασες την μπάλα. O Sponis είναι υποχρεωμένος από εμένα που είμαι αφεντικό του, αφενός να διαβάζει τα posts σας, και αφετέρου να εφαρμόζει τους κανόνες της κοινότητας. Δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τίποτα περισσότερο.
δηλαδη η ΣΟ ειναι υπερανω κριτικης; η μαλλον, ο μονος που εχει το δικαιωμα να την κρινει εισαι εσυ; τα υπολοιπα μελη δεν ειναι αρκετα ικανα για να την κρινουν; η μηπως δεν ειναι αρκετα ισα για να την κρινουν;
Το ίδιο λέω και εγώ χρόνια τώρα. Και συνεχώς διαψεύδομαι παταγωδώς από την συμπεριφορά πολλών.
υποθετω μεταξι αυτων και της ΣΟ. επειδη η ταχτικη "με χτυπησε θα τον χτυπησω" η "με κοροιδεψε θα τον κοροιδεψω" μονο νοητικη ωριμοτητα δεν υποδεικνυει
Τα οποία και θα γίνονταν permaban με το πρώτο post. Your point?
my point is γιατι πηρε ban μιας βδομαδας η . εγινε επειδη ανακατευτηκε εκει που δε την επαιρνε; αν ναι το εχω αναλυσει παραπανω το θεμα. εγινε επειδη ειχε ασεμνους χαρακτηρισμους το ποστ της; αν ναι δεν ευθυνεται αυτη αλλα ο zauk ο οποιος ειχε ηδη ban. η θα τιμωρησεις παραπανω τον zauk η την sora. δε μπορεις να τιμωρησεις και τους 2. ενας ειναι ο υπευθυνος του post. εγινε για να μην επαναληφθει; αν ναι ηταν τερμα λαθος κινηση. καταρχας επειδη οπως ειπα αν ηθελε ο zauk να συνεχισει να ποσταρει θα μπορουσε ανετα να κανει νεα accounts. δεν ειναι ουτε εξυπνη λυση ουτε πρακτικη (καθως ειπες θα ετρωγαν permaban) αλλα ειναι εφικτη. επομενως δε νομιζω να πιστευει κανεις πως με το να μπαναρει τη sora μπαναρει και τον zauk.
Καταρχάς, με την βία τον κρατάω έτσι και αλλιώς, επειδή θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να τσαντίζεται με τον καθένα που βρίσκει στο internet. Ατυχέστατη δήλωση.
επετρεψε μου να διαφωνησω. για μενα ατυχεστατη δηλωση ειναι αυτη : έχω χορτάσει επαναστάτες του κώλου και μάγκες του πληκτρολογίου εδώ μέσα.... αν κανεις τετοιες δηλωσεις λογικη ειναι να περνεις απαντησεις σαν τη δικη μου. απλα τα πραγματα. αν εχεις κουραστει με κατι το οποιο το κανεις εθελοντικα μαλιστα τοτε το παρατας. αν δε το παρατας για λογους ευθυνης τοτε πρεπει να καταπινεις την κουραση. αλλιως μονο χειροτερα τα κανεις τα πραγματα οπως συναιβει κατα την αποψη μου σε αυτη την περιπτωση.
Η βλακεία είναι ανίκητη, ΔΕΝ γίνεται αυτό που λες. Αν γινόταν, θα το εφαρμόζαμε χρόνια τώρα.
δε γινετε τι; να διωξεις οσους σου τη σπανε; ε και γω αυτο λεω. απο τη στιγμη που συμφωνουμε ομως ακομα να καταλαβω για ποιο λογο καποιος καθεται και υπομενει αυτα τα μελη που επανειλλημενως εχει δηλωσει οτι δεν αντεχει.
αρκετα με το κουραστικο quote paste.
λοιπον ας μιλησουμε λιγο ψυχραιμα.
ποτε δε ισχυρηστικα πως ο zauk επραξε σωστα. απο τη στιγμη ομως που ο spawn ειναι στη ΣΟ και εχει αναλαβει καποιες ευθυνες και εχει καποια δικαιωματα περισσοτερα απο τα υπολοιπα μελη, τοτε ειναι λογικο να υποκειται σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο σε κριτικη υπο τα υπολοιπα μελη. για αυτο το λογο σε αυτη τη θεση βρισκονται λιγα μελη. αλλιως αυτη τη δουλεια θα μπορουσε να την κανει ο οποιοσδηποτε.
ο spawn αξιζει οντως τα συγχαρητηρια μας αν οπως ισχυριζεστε ισχυει αυτο που λετε οτι προσπαθησε να βοηθησει στην επικρατηση της ταξης σε μια δυσκολη εποχη (δε το αμφισβητω, απλως το αγνοω). αυτο δε σημαινει ομως ουτε οτι το εκανε με το σωστο τροπο ουτε οτι ο τροπος που ενεργει σημερα ειναι σωστος. η αληθεια ειναι οτι ενω μπαινω σε καθημερινη βαση στο φορουμ δεν αφιερωνω πολυ χρονο σε αυτο με αποτελεσμα να μη ξερω την κατασταση που επικρατει ακριβως. η εντυπωση που εχω ομως ειναι αυτη. ο spawn αλλα και η υπολοιπη ΣΟ ειναι υπευθυνη για το γεγονος οτι σε μια περιοδο οι προσωπιτκες σχεσεις μεταξι των μελων αρχισαν να εχουν μεγαλο ρολο και μεσα στο φορουμ. αυτο ειχε ως λογικο αποτελεσμα το κλιμα μεσα στο φορουμ να γινει πιο προσωπικο. απο τη στιγμη που επικρατει μια τετοια κατασταση λοιπον, ειναι λογικο τα μελη που γνωριζονται προσωπικα να απευθυνονται με ποιο οικειο τροπο το ενα στο αλλο και οταν ενα απο αυτα ειναι στη ΣΟ να κανει τα στραβα ματια σε στραβοπατηματα του αλλους μελους η να ανεχεται ενα αλλο ειδος συμπεριφορας απο αυτο το μελλον. εξισου λογικο ειναι ομως και τα υπολοιπα μελη να παρουν αερα, να φουσκωσουν τα μυαλα τους και να συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο. προσοχη. δε δινω δικαιο σε κανεναν. δεν ειναι σωστο τα μελη να ειναι ασεβη προς τη ΣΟ οπως και στα υπολοιπα μελη για κανενα λογο, ωστοσο ομως, επισης δεν ειναι σωστο οι διακρισεις μεταξι διαφορων μελων. που θελω να καταληξω; λογικο ειναι spawn να τα παιρνει οπως λεει ο ιδιος οταν τα υπολοιπα μελη τον γραφουν στα παππουτσια τους, αλλα εχω και γω μια παροιμια στο χωριο (εκτος απο το οπου δε πιπτει λογος πιπτει ραβδος που ξερει ο spawn) που λεει οπως εστρωσες θα κοιμηθεις.
επειδη πολυ το κουρασαμε το θεμα, αυτο που πιστευω ειναι πως η ΣΟ οχι απλα δε θα πρεπει να μη δεχεται κριτικη απο τα μελη, αλλα αντιθετως η κριτικη που δεχεται θα πρεπει να ειναι διπλη σε συγκριση με αυτη των υπολοιπων μελων. και οταν ενα μελος της ΣΟ και ενα απλο μελος υποπεσουν στο ιδιο παραπτωμα, τοτε το μελος της ΣΟ εχει διπλη ευθυνη απο το αλλο μελος και οχι λιγοτερη.
και μια σχετικη εικονα με το θεμα που ηθελα να ποσταρω καπου εδω και καιρο αλλα δεν εβρισκα αφορμη
Attached Files
Edited by AndroGhost, 02 May 2009 - 21:33.
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 02 May 2009 - 21:53
δυστυχώς δούλευες και δε μπόρεσες να έρθεις για καφέ ώστε να σου εξηγήσω από κοντά τι κ πως γράφω... και θα είχε λυθεί η παρεξήγηση [τουλάχιστον προς εσένα] από το μεσημεράκι...
Posted 02 May 2009 - 22:34
Δηλαδη σαν members τι ακριβως ζητατε απο τους mod?
Ποιος ειναι ο σκοπος της συζητησης?
Εννοω οτι ολη η συζητηση ειναι ασκοπη...
Απλως περιγραφετε λεπτομερεις για κατι που συνεβη, δν επιδιωκετε κατι
Posted 02 May 2009 - 23:57
Σε όσους έχουν δει την όλη κατάσταση mods vs members battle, να πω ότι η ομάδα πρώτα από όλα στοχεύει στην ομαλή λειτουργία της κοινότητας. Όλοι αφιερώνουμε χρόνο διάθεση και πάνω από όλα προσπάθεια για την ομαλή ήρεμη και απρόσκοπτη γενικότερα ροή των συζητήσεων . Η προσπάθεια η οποία καταβάλλεται και οι υποχρεώσεις τις οποίες συνεπάγεται ο ρόλος αυτός υπερκαλύπτουν τα moderating rights. Τα οποια moderating rights πρώτον χρησιμοποιούνται με λόγο και αιτία και όχι όπως ξυπνήσουμε το πρωί, και δεύτερον ο στόχος τους είναι όχι να ικανοποιήσουν κάποιες δικτατορικές τάσεις αλλά να διαφυλάξουν το δικαίωμα της πλειοψηφίας του forum σε ομαλές και ευχάριστες συζητήσεις. Πέρα λοιπόν από την ηθική ικανοποίηση του να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι εδώ που βρεθήκαμε, τα μέλη της ομάδας δεν έχουν κάποιο άλλο κίνητρο. Στην ουσία δηλαδή προσπαθούμε όλοι (μέλη και ΣΟ) για το ίδιο πράγμα.
Και τέλος αναφορικά με το θέμα των accounts. Το κάθε άτομο είναι πάνω από όλα υπεύθυνο όχι μόνο για τις πράξεις του αλλά και για τον λογαριασμό του. Παραχώρηση του account σε τρίτο σημαίνει υιοθέτηση των πραγματων που θα πεί αυτό το άτομο μέσω του βήματος του οποίου του παρέχει το μέλος και κατά δεύτερο λόγο διάθεση να υποστεί τις όποιες συνέπειες φέρουν οι προαναφερθείσες πράξεις ... Οπότε προσοχή παιδιά στο που δίνετε τους κωδικούς σας και τους λογαριασμόυς σας. Το ότι μιλά κάποιος άλλος δεν σας καθιστά δίχως ευθύνες για τα λεγόμενά του.
Αυτά τα ολίγα και γενικά από εμενα. Επί του συγκεκριμένου γεγονότος πιστεύω ότι έχουν δοθεί και με το παραπάνω οι απαραίτητες εξηγήσεις από Sponi και Dante και πιθανότατα τα περισσότερα από τα οποία είπα να έχουν ήδη ειπωθεί but i keep seeing the same questions popping so i couldnt help it....
Edited by iristella, 03 May 2009 - 01:33.
Posted 03 May 2009 - 01:52
Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι εσύ με παρομοίωσες με τον Chris Crocker στο video του, "LEAVE BRITNEY ALONE!".
Επίσης να αναφέρω ότι έχουν μεσολαβήσει καμιά δεκαριά neutral posts, αλλά, ναι, άμα δεν αναφερόσουν σε μένα, θα πάθαινες κάτι...
I'm a fucking punk, a bloody raver, a bloody fucking rocker! You just have to love me!
Posted 03 May 2009 - 02:08

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 03 May 2009 - 02:16
Παραθέτω το ποστ μου από το Black Hole
Leeeavve britney....eer damian alooone!!!!
:nanana:
Anw people chill! Aς ακούσουμε και ένα ωραίο τραγουδάκι (και επίκαιρο in a way) να ξεχαστούμε....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=CFojdQ8d7DY[/media]
Aν παρατηρείς δεν υπάρχει πουθενά quote ή αναφορά στο nick σου που να φαίνεται ότι απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά σαν άτομο, πόσο μάλλον το ότι επρόκειτο για κακοπροαίρετη προσβολή. Τον ισχυρισμό μου ενισχύει και η μετέπειτα υπογραμμισμένη φράση που δείχνει ποιά είναι η όλη διάθεση και κίνητρο πίσω από το post (aka να δώσω μια χιουμοριστική νότα και να αλλάξουμε θέμα).
Το αν εσύ επιλέγεις να παίρνεις τα πάντα σαν προσωπικές επιθέσεις και προσβολές είναι δικό σου θέμα. Από την πλευρά μου τουλάχιστον οφείλω να σε πληροφορήσω ότι δεν στρέφεται όλος ο πλανήτης γύρω από εσένα και σίγουρα δεν έχουν όλοι ως μοναδικό σκοπό να πέσουν να σε φάνε...