Οπως θα δεις στο thread Τεχνικά προβλήματα, το προβλημα ειναι του server μας και ευελπιστουμε να λυθει συντομα.Τελευταία κάποιες φορές δε μπορώ να μπω στο site. Moυ βγάζει είτε internal error ( η κάτι παρόμοιο) είτε απλά δε φορτώνει τίποτα. Έχει φάει μανίκι ο server σας ή άλλο είναι το πρόβλημα?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 06 April 2009 - 23:45

Posted 19 April 2009 - 21:14
Έτσι γίνεται και η δική σας δουλεία λιγότερο κουραστική, και προστατεύεται και το φόρουμ από φαινόμενα σαν τα σημερινά.
Posted 19 April 2009 - 21:21

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 18:45.
Posted 19 April 2009 - 21:31
Αντίθετα μπορεί ακριβώς αυτή η τακτική να ωθήσει τους νέους χρήστες σε spam sprint προκειμένου να φτάσουν το απαιτούμενο ποσοστό για να κάνουν τα ίδια spam threads που θα έκαναν ούτως ή άλλως (Μόνο που αυτήν την φορά θα πρέπει να επιληφθούμε και των ανάλογων ποστ).
ssj2sanji οι χρήστες απαντάνε στα threads ανάλογα με το ενδιαφέρον που τους κινούν και ανάλογα με το πόσο εύφορο είναι το έδαφος για να ξεκινήσουν συζητήσεις σε αυτά. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι δεν τους κινήσει το ενδιαφέρον μπορείς πάντα να δοκιμάσεις ξανά με κάποιο άλλο (προσεκτικά επιλεγμένο) θέμα.
Posted 19 April 2009 - 21:34
Δεν με ενοχλεί ακριβώς, και δεν θυμάμαι αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν, αλλά βλέποντας τα θρεντς που ανοίγονται τις τελευταίες μέρες, μήπως θα ήταν σκόπιμο οι νέοι χρήστες να ΜΗΝ μπορούν να ανοίγουν καινούρια θρεντς πριν συμπληρώσουν ένα ορισμένο αριθμό ποστς (π.χ. 33% η μπάρα);
Έτσι γίνεται και η δική σας δουλεία λιγότερο κουραστική, και προστατεύεται και το φόρουμ από φαινόμενα σαν τα σημερινά.
ναι αλλα επισης θα χανουμε καποια πιθανα καλα threads, απο παιδια που δε ποσταρουν συχνα + μπορει να εχουμε φαινομενα spam post race ωστε να μπορουν να δημιουργουν threads κτλπ ...
με ενοχλει που καποια threads δεν εχουν replies,like mine
:blingeye2:
ε ε ε well, yea, hmmm, ναι. Συμβαινει σε ολους xD,

ps. ιδια πραγματα με την iristella .... mindhive? .... ουστ απο δω!
Posted 20 April 2009 - 12:24
Από κει και πέρα, εσείς που ασχολήστε περισσότερο με τέτοια θέματα (iri, loke κλπ) είναι φυσικό να γνωρίζετε καλύτερα από τον κάθε χρήστη τις ανάγκες και τον τρόπο λειτουργίας του φόρουμ, καθώς και τον τρόπο που σκέφτονται τα μέλη. Τον παράγοντα λιγότερο ομιλιτικά άτομα πχ, δεν τον είχα λάβει υπόψη μου όταν έκανα την παραπάνω πρόταση

Posted 20 April 2009 - 17:20

Όπως κάθε παρόμοιο σύνολο, και η δική μας ιντερνετική παρέα αποτελεί μικρογραφία της κοινωνίας μας, με ότι αυτό συνεπάγεται. Πάντα θα έχουμε "κακά" thread και post. Το ζητούμενο όμως είναι να τα αντιμετωπίσουμε σωστά (όπως απαιτεί η κοινότητα), και όχι να τα φιμώσουμε...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 02 May 2009 - 03:08
συνέχισε να παίρνεις άλλα accounts και να τους καις... να δω τι εξηγήσεις θα δώσεις στα παιδιά που τους αφαιρείς το δικαίωμα να ποστάρουν επειδή είσαι δάγκας... [γιατί μάγκας νομίζεις ότι είσαι αλλά δεν...]
Sora... όταν λεω ότι ένας χαρακτηρισμός με ενοχλεί και ο άλλος στο επόμενο ποστ με χαρακτηρίζει έτσι, εσένα τι σου λέει; για να μη συζητήσω για το νταβατζής που βλέπεις λίγο πιο πάνω
και στην τελική αν έχεις παράπονα, γράψτα στο τι με ενοχλεί στο φόρουμ... κουμάντο στο τι θα κάνω εγώ, έχουν άλλοι δικαίωμα να μου πουν, σίγουρα όχι ο ζάουκ και εσύ...
έχω χορτάσει επαναστάτες του κώλου και μάγκες του πληκτρολογίου εδώ μέσα...
εγω εχω μια απορια
αν το ολο θεμα γινοταν απο καποιον που αποκαλουσε τους παοκτσιδες γυφτους η τους αριανους σκουληκια θα επεφτε παλι ban ? και αν ναι θα γινοταν με την ιδια ταχυτητα; μηπως επαιξε καποιο ρολο στην ταχυτητα επιβολης της ποινης αλλα και στην ιδια την ποινη οτι το θιγομενο μελος ειναι mod ?
και απο ποτε μαζι με την τιμωρια του ενος μελους παιρνει η μπαλα και τα αλλα; νομιζω πως εχουμε φυγει απο την ηλικια του δημοτικο που η δασκαλα τιμωρουσε ολη την ταξη επειδη ο μικρος γιωργακης δε καθοταν ησυχος. και δε νομιζω να εγινε για να αποφευχθει το μπαχαλεμα του φορουμ, καθως αν το συγκεκριμενο μελος ηθελε να το κανει, θα μπορουσε ανετα να το πετυχει με δημιουργια νεων accounts.
βεβαια με συγχωρειτε αλλα ολα αυτα τα λεω επηρρεασμενος απο τη λογικη του φορουμ πως η ιεραρχια ειναι αναποδη και κουμαντο κανουν τα μελη στους μοντ και οχι οι μοντ στα μελη. εγω αυτο ειχα διαβασει. αν εχω λαθος διορθωστε με, αλλα αν οντως εχουν αλλαξει οι κανονες, δε θα επρεπε να ενημερωθουμε εμεις τα απλα μελη για να ξερουμε τη συμπεριφορα να ακολουθησουμε; τι θελω να πω; αν οντως ισχυει αυτος ο κανονας, ναι σπονη, κουμαντο στο τι θα κανεις εσυ εχουν δικαιωμα να σου πουν και ο zauk και η sora και ο μπαμπης και ο τακης και ο οποιοσδηποτε.
τελος, αν οπως λες και συ εχεις χορτασει τοσο πολυ απο επαναστάτες του κώλου και μάγκες του πληκτρολογίου εδώ μέσα οπως λες εσυ, δε μπορω να καταλαβω το λογο που παραμενεις. δε νομιζω να σε κραταει κανεις με το ζορι. εκτος βεβαια αν πιστευες πως θα αλλαξεις τον κοσμο (και στη συγκεκριμενη περιπτωση το φορουμ) απλα και μονο εξαφανιζοντας οτι δε σου αρεσει. αν ειναι ετσι τοτε παω πασο. απλα θα ηθελα και σε αυτη την περιπτωση μια ενημερωση σαν μελος του φορουμ
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 02 May 2009 - 03:33
εγω εχω μια απορια
αν το ολο θεμα γινοταν απο καποιον που αποκαλουσε τους παοκτσιδες γυφτους η τους αριανους σκουληκια θα επεφτε παλι ban ?
Αν είχε την αυτή κατάληξη, τότε ναι. Εξάλλου, τα ίδια έχουν γίνει στο παρελθόν και για άλλη ομάδα (βλέπε περίπτωση ayu-mania και "απόγονοι του στόλου").
και αν ναι θα γινοταν με την ιδια ταχυτητα;
Όχι (βλ παρακάτω).
μηπως επαιξε καποιο ρολο στην ταχυτητα επιβολης της ποινης αλλα και στην ιδια την ποινη οτι το θιγομενο μελος ειναι mod ?
Φυσικά. Το να βρίσεις εθελοντή της ΣΟ είναι διπλά λάθος. Και παραβιάζει τους κανόνες μας, και δείχνει πως γράφεις την ΣΟ στα παπούτσια σου. Όπως μας γράφεις, σε γράφουμε, και μάλιστα σε γράφουμε αυτόματα.
και απο ποτε μαζι με την τιμωρια του ενος μελους παιρνει η μπαλα και τα αλλα;
Από την στιγμή που ανακατεύονται εκεί που δεν πρέπει.
νομιζω πως εχουμε φυγει απο την ηλικια του δημοτικο που η δασκαλα τιμωρουσε ολη την ταξη επειδη ο μικρος γιωργακης δε καθοταν ησυχος.
Το ίδιο λέω και εγώ χρόνια τώρα. Και συνεχώς διαψεύδομαι παταγωδώς από την συμπεριφορά πολλών.
και δε νομιζω να εγινε για να αποφευχθει το μπαχαλεμα του φορουμ, καθως αν το συγκεκριμενο μελος ηθελε να το κανει, θα μπορουσε ανετα να το πετυχει με δημιουργια νεων accounts.
Τα οποία και θα γίνονταν permaban με το πρώτο post. Your point?
βεβαια με συγχωρειτε αλλα ολα αυτα τα λεω επηρρεασμενος απο τη λογικη του φορουμ πως η ιεραρχια ειναι αναποδη και κουμαντο κανουν τα μελη στους μοντ και οχι οι μοντ στα μελη. εγω αυτο ειχα διαβασει. αν εχω λαθος διορθωστε με, αλλα αν οντως εχουν αλλαξει οι κανονες, δε θα επρεπε να ενημερωθουμε εμεις τα απλα μελη για να ξερουμε τη συμπεριφορα να ακολουθησουμε
Την κοινότητα την κάνουν τα μέλη. Την ΣΟ οι mods και το λοιπό staff. Η δουλειά τους είναι εθελοντική, και είναι να υπηρετήσει την κοινότητα. Συμφωνούμε, και όχι, ποτέ δεν άλλαξαν οι κανόνες μας σε αυτό το θέμα.
τι θελω να πω; αν οντως ισχυει αυτος ο κανονας, ναι σπονη, κουμαντο στο τι θα κανεις εσυ εχουν δικαιωμα να σου πουν και ο zauk και η sora και ο μπαμπης και ο τακης και ο οποιοσδηποτε.
Όχι, έχασες την μπάλα. O Sponis είναι υποχρεωμένος από εμένα που είμαι αφεντικό του, αφενός να διαβάζει τα posts σας, και αφετέρου να εφαρμόζει τους κανόνες της κοινότητας. Δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τίποτα περισσότερο.
τελος, αν οπως λες και συ εχεις χορτασει τοσο πολυ απο επαναστάτες του κώλου και μάγκες του πληκτρολογίου εδώ μέσα οπως λες εσυ, δε μπορω να καταλαβω το λογο που παραμενεις. δε νομιζω να σε κραταει κανεις με το ζορι.
Καταρχάς, με την βία τον κρατάω έτσι και αλλιώς, επειδή θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να τσαντίζεται με τον καθένα που βρίσκει στο internet. Ατυχέστατη δήλωση.
εκτος βεβαια αν πιστευες πως θα αλλαξεις τον κοσμο (και στη συγκεκριμενη περιπτωση το φορουμ) απλα και μονο εξαφανιζοντας οτι δε σου αρεσει. αν ειναι ετσι τοτε παω πασο. απλα θα ηθελα και σε αυτη την περιπτωση μια ενημερωση σαν μελος του φορουμ
Η βλακεία είναι ανίκητη, ΔΕΝ γίνεται αυτό που λες. Αν γινόταν, θα το εφαρμόζαμε χρόνια τώρα.
Posted 02 May 2009 - 07:33
Μετά σίγουρα ξέφυγε η κατάσταση.
Posted 02 May 2009 - 08:07
Να κάνω μία ερώτηση? Για ποιο λόγο έφαγε αρχικά ban ο Zauk? Αφού και οι δύο πλευρές αντάλλαζαν ''κοπλιμέντα''...
Μετά σίγουρα ξέφυγε η κατάσταση.
Η ανταλλαγή κομπλιμέντων έγινε πάνω στην βάση πως είναι (ορθώς) ενάντια στους κανόνες μας οι οπαδικές προσβολές (βάζελοι-χανούμια-βούλγαροι-σκουλήκια-γαύροι-κωλόγριες κτλ κτλ).
Αφού ήδη αυτό είχε γενικώς αναφερθεί δις (1,2) από τον moderator, ο zauk τον έγραψε κανονικά και χρησιμοποίησε την προσφώνηση (για να μην αναφερθώ στην έμμεση επίφαση βίας με το "Τσιμισκή").
Ορθώς σε αυτή την περίπτωση έλαβε 1 εβδομάδα αποκλεισμό από τον moderator. Η προσωπική μου οδηγία προς τους moderators για οπαδικά θέματα τους τελευταίους μήνες είναι να είναι αμείλικτοι, μετά από ένα θέμα που είχαμε τελευταία και το οποίο ήταν οπαδικής φύσεως (οι περισσότεροι δεν το έχετε δει καν, διαγράφηκε αμέσως). Ο Ζauk είχε ήδη προειδοποιηθεί για αυτό το θέμα από τον moderator, και πριν το ποστ του απλά υπήρχε μια παρεξήγηση (*καθώς ο sponis μιλούσε στον sora, ο zauk πετάχτηκε, ο sponis του μίλησε βαριά (εξηγόντας του όμως το θέμα), ο άλλος αντιμίλησε σε προσωπικό επίπεδο (δλδ δεν κατάλαβε πως το θέμα βαζελος πήγαινε στον sora), και τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Μετά από αυτό ο χρήστης ξαναμπήκε μέσω λογαριασμού τρίτου, έβρισε τον moderator και ΣΥΝΕΧΙΣΕ τα οπαδικά του μέσα στο thread.Το permaban ήταν, ειναι και θα είναι η μοναδική και τελεσίδικη απάντηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε περίπτωση που το μέλος ιδιωτικώς αποδεχθεί το λάθος του σε μένα, ζητήσει συγνώμη από τον moderator και υποσχεθεί να μην ξαναπροβεί σε οπαδικά συνθήματα τέτοιου είδους (υπογραμμίζω το τέτοιου, η διαφορά μεταξύ χαβαλέ, ειρωνίας και παρεξήγησης είναι κρυστάλλινη, δεν γεννηθήκαμε χθές), υπάρχει μια περίπτωση στο μέλλον να αρθεί ο αποκλεισμός.
Edited by Dante80, 02 May 2009 - 08:12.
Posted 02 May 2009 - 09:57

Posted 02 May 2009 - 10:25
Ναι εχετε δικιο για το Ban του Zauk,αλλα γιατι να μην δωθει και μια τιμωρια στον Sponi?
Γιατί δεν τιμωρούμε εθελοντές της moderating team που κάνουν την δουλειά τους σύμφωνα με τις αρχές λειτουργίας του φόρουμ. Enough said...

Courtesy of Kenny!
Posted 02 May 2009 - 10:32

Posted 02 May 2009 - 11:27
Δλδ μπορουν να κανουν οτι θελουν και να λενε οτι θελουν?
Ο Dante έγραψε:"O Sponis είναι υποχρεωμένος από εμένα που είμαι αφεντικό του, αφενός να διαβάζει τα posts σας, και αφετέρου να εφαρμόζει τους κανόνες της κοινότητας. Δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τίποτα περισσότερο."
Και εγώ πρόσθεσα:"Γιατί δεν τιμωρούμε εθελοντές της moderating team που κάνουν την δουλειά τους σύμφωνα με τις αρχές λειτουργίας του φόρουμ."
Έχουμε απαντήσει ήδη στην ερώτηση σου. Αυτό το Φόρουμ δεν είναι έρμαιο των ατομικών ορέξεων/απόψεων/εμπνεύσεων ΚΑΝΕΝΟΣ.-

Courtesy of Kenny!