Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1921 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 04 September 2009 - 01:44

Τι να πω..ακου καρφςτες...γίνονται τέτοια πράγματα στις μέρες μας....
Εδώ μωρέ τα ίδια...είχα κάτι τρεχάματα...δεν έβρεισκα το Μπλάκ Χόουλ αλλά είδα ότι και εδώ το ίδιο γίνεται και είπα να μπω...

Οπ που σε ρε Ριν..εδω μωρε τωρα θα ξαναμπένω...
Posted Image
Spoiler:

#1922 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 September 2009 - 01:47

εδω στον Αγιο Παντελεημονα προσφερουμε αρτο και θεαματα πρωτης κατηγοριας, οχι αστεια...
ασε που το βλακ χωλ ειναι πια ντεμοντε στις μερες μας...
good to have you back mate

ΥΓ. εγω παντως δεν ξερω τι εινια αυτες οι καρφωτες

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1923 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 04 September 2009 - 11:22

ΥΓ. εγω παντως δεν ξερω τι εινια αυτες οι καρφωτες

Καρφωτες:

Spoiler:

on topic:

με χαλαει η μεγαλη διαρκεια των flame wars... 8α μπορουσαν να διαρκουν λιγοτερο... να ειναι flame
Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#1924 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 September 2009 - 11:25

@κον

μην ανησυχείς... έχω ξαμολήσει τους υπεύθυνους των MstRb labs και μετράνε, μετράνε, μετράνε... όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πάμε για νούμερα Under 10k

για όσους συμμετείχαν στο πανηγυράκι
ξεκινώντας από αυτούς που έθεσαν κάποια προβληματισμούς ως τι τους ενοχλεί σε αυτό το φόρουμ
Πραγματικά το πρόβλημα με τα άβαταρ υπάρχει ΑΛΛΑ δε γίνετε τπτ. Αν δε λυθούν κάποια άλλα πιο βασικά προβλήματα τότε απλά θα βρισκόμαστε συνεχώς να κάνουμε τον ίδιο κύκλο...
Ήρθε λοιπόν η σειρά μου να πω ότι και 100 ποστ να κάνετε πάνω σε αυτό το θέμα, δε θα λυθεί δια μαγείας... όσοι περισσότεροι το καταλάβουν κ όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα... για τους άλλους εδώ θα είμαστε να λέμε τα ίδια κ τα ίδια αφού μας λένε τα ίδια κ τα ίδια...

Για την πρώτη σελίδα: απάντησαν τα παιδιά... Θα κοιτάξουμε αν μπορούμε να βάλουμε τπτ πιο φρέσκο αλλά δεν υποσχόμαστε τπτ.

ο ΡΚ μοίρασε κάτι warnings αλλά μάλλον δε χαμπαριάζετε κ πολύ.

και τέλος

zanza δε θυμάμαι να σε πιάσαμε στο δρόμο και να σου βάλαμε το πιστόλι στον κρόταφο για να γραφτείς... αλήθεια έχει διαβάσει κανείς πραγματικά τους κανόνες που πατάτε ελαφρά την καρδία "I agree" ;

Γιατί μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δεν έχει σχολιάσει το γεγονός ότι υπάρχει υποπαράγραφος που λέει ότι αν το site/forum γίνει συνδρομητικό τότε έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε χρήματα για τον καιρό που είστε ήδη μέλος. Εκτός αν θεωρείτε ότι είναι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει...

Οπότε δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μπει στους κανόνες ότι όποιος κάνει εγγραφή θα στήνει και ... πισινό... για τα περαιτέρω... Όλοι I agree θα πατήσετε...

#1925 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 04 September 2009 - 13:00

χαιρω πολυ ρε κουμπαρε. αφου ο ανθρωπος ως ειδος προερχεται απο εξελιξη του πιθηκου,

[Σπασίκλας mode on] Αυτή η θεωρία έχει καταρριφθεί εδώ και πολλά χρόνια, απλώς δεν μπαίνει κανένας στον κόπο να ενημερώσει τα σχολικά βιβλία (στο τμήμα αρχαιολογίας, διδάσκουν ακόμα και σήμερα ότι ο Homo sapiens προέρχεται από τον αυστραλοπίθηκο:terror2: Έλεος)

Ήρθε λοιπόν η σειρά μου να πω ότι και 100 ποστ να κάνετε πάνω σε αυτό το θέμα, δε θα λυθεί δια μαγείας...

Για αυτό φταίει ένα chain mail που κυκλοφορεί (σύντομα κάποιος θα ανοίξει thread και για αυτό, που θα πάει) και λέει εν ολίγις ότι το πρόβλημα θα λυθεί αυτόματα μόλις 2000 μέλη κάνουν ένα ποστ εδώ, και δηλώσουν ότι έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Και για να μην είμαι εκτός θέματος
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1926 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 04 September 2009 - 13:10

'nuff said

Δημοσιευμένη  εικόνα

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.
Posted Image

#1927 ssj4nick

ssj4nick

I lived after the fillers

• Members
  • 105 posts

Posted 04 September 2009 - 13:13

Εμενα το μονο που με ενοχλει στο forum ειναι αυτο εδω το τοπικ.

#1928 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 September 2009 - 16:38

Λείπει η πάπια γάτα και χορεύουν τα ποντίκια μου φαίνεται :terror2:

Melkor 10% warn
Δεν είναι ανάγκη να ειρωνεύεσαι κάποιον, ακόμα και αν πρόκειται για μια απάντηση η οποία μπορούσε να βρεθεί μερικά posts πιο πριν. Η ειρωνεία μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα.

spartankid 10% warn
Ακόμα και αν έχεις δίκιο, το χάνεις αν ανταποδίδεις με το ίδιο επίπεδο. Όσο για την απορία σου (που δεν έχει ρόλο για το warn που έφαγες) μπορούσες να την λύσεις αν κοίταγες μερικά μόνο posts πιο πίσω.

Zanza 10% warn
Μια απ' τα ίδια. Οι απόψεις σου μπορούν να εκφραστούν με πολλούς τρόπους, και όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων.

Ptomahawk 10% warn
:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο (ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα)

Erisadesu 10% warn
Κι άλλοι προσβλήθηκαν όμως δεν συνέχισαν το trolling. Άσε τους mods να τα κανονίσουν για εσένα.

Skiarxon 10% warn
Η ειρωνεία καλό θα ήταν να παραλείπεται, ειδικά ύστερα από τόσες παρατηρήσεις που έχουν γίνει ειδικά σε εσένα.

Εν ολίγοις

Το πρόβλημα με τα avatars θα διορθωθεί, το πότε δεν το γνωρίζουμε. Μέχρι τότε παρακαλούμε για την υπομονή σας. Οποιαδήποτε απορία αφορά το παραπάνω, δεν πρόκειται να λάβει απάντηση, τζάμπα χαλάτε τη ζαχαρένια σας (ενίοτε και την warn bar σας)

Αυτάαα. Από εδώ και μπρος ήρεμα, ναι ? :hiding_something:

Edited by Phantom Duck, 04 September 2009 - 16:47.

E5VV38U.jpg

#1929 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 04 September 2009 - 16:45

Πραγματικα αυτο με εκανε να σκασω στα γέλια! `:Blissfull::hahaha:

#1930 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 September 2009 - 17:27

you can stop me... but you can never stop the trolling monster ...
και τα βλακώδεις σχόλια :P:P
μια απο αυτές τις μέρες θα σε ψήσω στον φούρνο παπάκι μου....

#1931 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 September 2009 - 22:38

Λείπει η πάπια γάτα και χορεύουν τα ποντίκια μου φαίνεται :terror2:

Melkor 10% warn
Δεν είναι ανάγκη να ειρωνεύεσαι κάποιον, ακόμα και αν πρόκειται για μια απάντηση η οποία μπορούσε να βρεθεί μερικά posts πιο πριν. Η ειρωνεία μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα.

spartankid 10% warn
Ακόμα και αν έχεις δίκιο, το χάνεις αν ανταποδίδεις με το ίδιο επίπεδο. Όσο για την απορία σου (που δεν έχει ρόλο για το warn που έφαγες) μπορούσες να την λύσεις αν κοίταγες μερικά μόνο posts πιο πίσω.

Zanza 10% warn
Μια απ' τα ίδια. Οι απόψεις σου μπορούν να εκφραστούν με πολλούς τρόπους, και όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων.

Ptomahawk 10% warn
:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο (ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα)

Erisadesu 10% warn
Κι άλλοι προσβλήθηκαν όμως δεν συνέχισαν το trolling. Άσε τους mods να τα κανονίσουν για εσένα.

Skiarxon 10% warn
Η ειρωνεία καλό θα ήταν να παραλείπεται, ειδικά ύστερα από τόσες παρατηρήσεις που έχουν γίνει ειδικά σε εσένα.

Εν ολίγοις

Το πρόβλημα με τα avatars θα διορθωθεί, το πότε δεν το γνωρίζουμε. Μέχρι τότε παρακαλούμε για την υπομονή σας. Οποιαδήποτε απορία αφορά το παραπάνω, δεν πρόκειται να λάβει απάντηση, τζάμπα χαλάτε τη ζαχαρένια σας (ενίοτε και την warn bar σας)

Με ενοχλεί που δεν πήρα warn . Tόσο καιρό είμαι μέλος , ποτέ δεν πήρα έστω και λίγο warn. έτσι έστω ένα 5% να έχω κι εγώ λίγο !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1932 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2009 - 22:56

Well αν δώσεις 100 euros και το ζητήσεις ευγενικά κάτι μπορούμε να κάνουμε και για σένα.

Δέχομαι πληρωμές μέσω paypal. Περαιτέρω πληροφορίες σε pm.

#1933 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 05 September 2009 - 00:14

Με ενοχλεί που δεν πήρα warn . Tόσο καιρό είμαι μέλος , ποτέ δεν πήρα έστω και λίγο warn. έτσι έστω ένα 5% να έχω κι εγώ λίγο !

Μόλις τώρα πρόσεξα ότι δεν έχεις avatar και είχα μια συγκλονιστική συνειδητοποίηση του μεγέθους του προβλήματος με τις sig: Αν δεν λυθεί δηλαδή το πρόβλημα σύντομα, θα την βγάλουμε χωρίς τα κοκορέτσια σου την Σαρακοστή;:oo: Δεν παίζω.:unlucky:
Ganbatte minna.:8):

Posted Image

Posted Image

#1934 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 05 September 2009 - 02:45

διαβασα μερικες σελιδες ... θενκς ρε παιδια για το γελιο !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1935 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 05 September 2009 - 03:26

να κανω και μια ερωτηση τουλαχιστον αφου υπαρχει η επιλογη για dragonball avatars βαλτε και απο αλλα ανιμε να υπαρχει ποικιλια.(μην αρχισετε παλι):stubborn: