Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1951 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 06 September 2009 - 18:13

και μια και μπηκα στον κοπο να γραψω, το οτι τσιμπησα το ιδιο ποσο warning με αλλους που βρισανε μανες και πατερες, ναι με ενοχλει. οπως επισης με ενοχλει, το οτι και αλλοι που ειρωνευτηκανε στο ιδιο ποσοστο με μενα, δεν τσιμπησανε τιποτα. αλλα δεν βαριεσαι, εγω ειμαι το κακο παιδι.
αντε ρε πια εγω σου φταιω τωρα αν σε αντιμετωπιζε αλλως ετσι εσυ θα εβριζες χειροτερα και στην ουσια αμα εισαι τοσο εξυπνος οσο θες να δειξεις με τα μεγαλα ποστ σου που στην ουσια δεν λενε απολυτως τιποτα απλα τσαμπουκοκορακιστικα θα καταλαβαινες οτι αυτο δεν πηγαινε στην μανα σου και στον πατερα σου μα περισσοτερο εσενα οσο για αυτο που ειχα πει ειχα δηλωσει πως δεν ηθελα να το κανω δεν το μετανιωνω γιατι εσυ το αρχισες απο το τιποτα
(ειναι κριμα που η κοινωνια εχει γεμισει ατομα σαν εσενα και σιγα ρε φιλε σε πειραξε ενα warning που πηρες ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις παρει χιλιαδες λοιπον για να τελειωσει αυτο εδω μην ξανα αναφερθεις σε μενα για να μην αναφερθω και εγω και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις εγω δεν ενημερωθηκα για κανενα μελος η απο κατω μαλλον εννοει τον zanza

Edited by spartankid, 06 September 2009 - 18:34.

#1952 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 06 September 2009 - 18:21

νταξι παιδια χαλαρωστε,καταλαβα τι ενοειτε,και οκ ιριστελλα εχεις δικιο ,απλα δεν το βλεπουν ολοι ετσι.αλλωστε ηταν υποθετικο αυτο που ξεκινησα.
Posted Image

#1953 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 06 September 2009 - 18:25

Δεν το ψήνετε να πάψετε ναι??
Posted Image
Spoiler:

#1954 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 06 September 2009 - 19:03

Spartankid, ετσι για να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε.
το τι ειπες εσυ για τους γονεις μου, ποσως με ενδιαφερει, χωρια που και εσενα σε εχω συνδεδεμενο με Καιρο. επιπλεον, οπως σου ειπα και παλιοτερα, εξελικτικα αν το δεις, δεν ειπες και κατι περιεργο ( Νamida-kun θελω περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος. δωσε κανα λινκ με vm).
αυτα που ειπα, τα ειπα για αυτον που εβρισε τον DXS

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1955 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 06 September 2009 - 21:29

Αχα να πω κι γω κάτι, πραγματικά, πραγματικά όμως, δηλαδή πως να το θέσω, το εννόω από τα βάθη της καρδιάς μου, ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, αξιοποιήστε τον κάνωντας κάτι καλύτερο, προς πάσα κατεύθυνση.

ps: @mono, Εδώ στο Internet, σάουντς εξότικ, στείλε στοιχεία πως πάμε και τι κάνουμε, gahahahahahahahahahaha.
rsrGbGx.gif

#1956 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 September 2009 - 21:41

ps: @mono, Εδώ στο Internet, σάουντς εξότικ, στείλε στοιχεία πως πάμε και τι κάνουμε, gahahahahahahahahahaha.

First door on your right. Enter, drop them, bend over.

xbJ3b2w.jpeg

#1957 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 06 September 2009 - 21:44

ρε εσείς ηρεμήστε λίγο.το κάνατε εδώ άγρια δύση.γκρίνια γκρίνια γκρίνια
αυτό δεν μου αρέσει/ενοχλεί

#1958 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 06 September 2009 - 21:51

First door on your right. Enter, drop them, bend over.

YOU LADY, bend over and i'll bring the gimp :P
rsrGbGx.gif

#1959 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 06 September 2009 - 21:57

mono hazuki ντροπή σας.99% progress σου λέει μετά.για αυτό πάρτε μια :redcard2: από εμένα

#1960 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 06 September 2009 - 22:02

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι το μοναδικό thread του .aNiMe//GR που θα έπρεπε να είναι σοβαρό γιατί αφορά την βελτίωση του forum στο οποίο έχουμε το δωρεάν προνόμιο (και όχι δικαίωμα) να συζητάμε, έχει καταντήσει χειρότερο spam thread κι από τη Μαύρη Τρύπα;;;;; Οέο;;; Έτσι όπως πάει ας το κάνουμε και merge να μην έχει μόνο τη χάρη να έχει και το όνομα! Έλεος δηλαδή....
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#1961 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 September 2009 - 23:30

:uhh:

*click*

και....*ξεκλικ*...ήρεμααα....

Edited by Dante80, 02 February 2010 - 01:47.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1962 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 February 2010 - 12:24

μιας και πόσταρα στο "τι με φτιάχνει" να κάνω ένα γενικό κ αόριστο παράπονο εδώ μιας και το έχω άχτι
με ενοχλεί το κατιναριό που κάποιοι χρήστες εκσφενδονίζουν ασύστολα
( και γουστάρω ατελείωτα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται -no nagging from me on that part- )

Posted Image

#1963 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 February 2010 - 12:35

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Anelis. Είναι πραγματικά απαράδεκτο όταν κάποιος διαφωνεί με κάτι ή προσβλήθηκε από κάτι που είπε κάποιος άλλος να του κάνει προσωπική επίθεση με χαρακτηρισμούς που αφορούν την εξωτερική του εμφάνιση, βρισιές κτλ. Πολιτισμένοι είμαστε αν θέλεις βρε παιδί μου να του απαντήσεις γιατί σε πειιιιιιιίραξε πια τόσο πολύ αυτό που είπε κάντο με επιχείρηματα στα λεγόμενα του και όχι με βρισίδια...

xbJ3b2w.jpeg

#1964 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 February 2010 - 12:50

δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάντως έχω καιρό να κάνω σεξ και το λέω.
εγώ πάντως γουστάρω να ξεκατινιάζομαι με την mono επειδή έχει τρελά
επιχειρήματά.

#1965 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 February 2010 - 12:57

ντάξ' αλλά ας μην κάνουμε ΤΟ ΣΕΚΣ στο φόρουμ γιατί μετά θα αναγκαστώ τελικά να λουστώ με ultrex

Posted Image