Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#451 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 11 April 2007 - 15:52

:rofl: :lol: :rofl: :lol:
Μου έρχεται η ιδέα εμείς του anime.gr να φτιάξουμε μία μικρή κωμική ταινία ala Death Note ... :rofl:

.........Ψήθηκα!!!!!!
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#452 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 11 April 2007 - 16:28

κάηκα...

#453 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 11 April 2007 - 17:05

κάηκα...

Γιατί κάηκες ? Φοβάσαι μην γίνεις το θύμα όπως ήταν η Karina-chan ? :P
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#454 Fector

Fector

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 11 April 2007 - 18:58

εχω μια απορια!εχω βρει σε τορεντ για επεισοδια μεχρι και το 25 χωρις ελλ. υποτιτλους!εδω ομως εχω βρει μεχρι επεισοδιο 12.ειναι τα ιδια ή μιλαμε για διαφορετικα ανιμ?Μου φαινετε οτι καπου εχασα την μπαλα μαλλον!οπως και να εχει κατεωαζω απο εδω το επισοδιο 1

#455 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 11 April 2007 - 19:19

εχω μια απορια!εχω βρει σε τορεντ για επεισοδια μεχρι και το 25 χωρις ελλ. υποτιτλους!εδω ομως εχω βρει μεχρι επεισοδιο 12.ειναι τα ιδια ή μιλαμε για διαφορετικα ανιμ?Μου φαινετε οτι καπου εχασα την μπαλα μαλλον!οπως και να εχει κατεωαζω απο εδω το επισοδιο 1

Όχι ρε τα ίδια είναι....Εγώ μετά το 12 άρχισα να κατεβάζω απο animeclipse, αλλά σταματάει στο 22 και έτσι (επειδή δεν άντεξα) τώρα κατεβάζω 24,25 απο αλλού με eng subs.
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#456 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 12 April 2007 - 00:00

Το 26 είναι χάσιμο χρόνου...τουλάχιστον το πρώτο μισό επεισόδιο...
δεν λέει και κάτι ιδιαίτερα καινούριο και...κρίμα η μια βδομάδα αναμονή!!

#457 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 12 April 2007 - 00:39

Εδώ είναι η διαφορά...είναι περίπου 34 επεισόδια...εγώ όμως τα έχω με αγγλικούς υπότιτλους.Φίλε μου καλό είναι να έχεις λίγη υπομονή γιατί τα παιδιά της animeclipse δεν θα την παλεύουν για 2 λόγους : 1)χάσιμο χρόνου για πολλές άλλες υποχρεώσεις και 2)είναι να βρίσκει RAW ταινία και μετά να την υποτιτλίσουν κιολας... www.animeclipse.com εδώ μίλα τους αμά θες τα υπόλοιπα επεισόδια ελληνικά.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#458 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 12 April 2007 - 07:29

Το 26 δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο να προσφέρει, μια σύνοψη του έργου το L είναι.

#459 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 12 April 2007 - 16:35

Πάντως Mr Ayu-sama στις φωτογραφίες στην εικόνα μου αρέσει η 4η κοπελίτσα(η πρώτη στα δεξιά).Μπορείς να μου τα φτιάξεις με αυτήν ? :P

#460 Jenny

Jenny

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 12 April 2007 - 16:46

Hi guys! Είναι το πρώτο μου post. Το Death Note είναι κορυφή! Δεν έχω δεί ακόμα το 26 γι'αυτο παιδιά όχι spoilers! Τέσπα δεν ήξερα ότι υπάρχει και με ελληνικούς υπότιτλους. Ελπίζω μόνο να μην το μεταγλωτήσουν γιατί θα το καταστρέψουν. Πάντως επεισόδεια 24 και 25 ήταν απλά ΑΠΑΝΘΑΚΩΤΙΚΑ!
I AM JUSTICE!

#461 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 12 April 2007 - 18:41

Το 26 μ'άρεσε, μου θύμισε ένα επεισόδιο του NGE το οποίο ήταν το μισό recap και το άλλο μισό νέο υλικό, και εκείνο το επεισόδιο μ'άρεσε επίσης. Μάλιστα το πρώτο μέρος μου θύμισε τις καλές εποχές πριν την παρακμή της σειράς, και αυτό είναι ένα συν.

#462 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 12 April 2007 - 18:56

Τα παιδιά της Animeclipse κάνουν πολύ καλή δουλειά. :respect:

Σήμερα ανέβασαν το 23ο επεισόδιο.:w00t:

Όλα τα release του Death Note από AC στο tracker τους.:thumbup:
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#463 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 12 April 2007 - 18:56

Όντως ήταν καλό κατά τη γνώμη μου. Βλέπεται ευχάριστα και έχει ωραίες φάσεις. Plus επειδή το μισό ήταν εξ'ολοκλήρου lets say flashback το υπόλοιπο κινόταν με normal ταχύτητα σχετικά με την υπόθεση. Είδαμε και more L:bleh:

Posted Image

#464 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 12 April 2007 - 21:50

Hi guys! Είναι το πρώτο μου post. Το Death Note είναι κορυφή! Δεν έχω δεί ακόμα το 26 γι'αυτο παιδιά όχι spoilers! Τέσπα δεν ήξερα ότι υπάρχει και με ελληνικούς υπότιτλους. Ελπίζω μόνο να μην το μεταγλωτήσουν γιατί θα το καταστρέψουν. Πάντως επεισόδεια 24 και 25 ήταν απλά ΑΠΑΝΘΑΚΩΤΙΚΑ!

Μεχρι το 23 δεν εχει βγει? Τωρα περιμενουμε το 24 να subαριστει αν ειμαι σωστος... :huh: :huh:
Posted Image

#465 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 12 April 2007 - 22:56

Στα ελληνικά έχει βγει μέχρι το 23. Στα αγγλικά βρισκόμαστε στο 26.