Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#436 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 05 April 2007 - 11:14

Quaja-kun ούτε κι εγώ θέλω να σε απογοητέυσω αλλά εγώ το είδα που είπε "i'm male".Αν ήταν female θα το καταλάβαινα.

Ryuk δεν ξέρω τι έγινε εκεί και γράφανε τα ονόματα των καθηγητών τους στα Death Νotes τους.Εννοώ το άρθρο που βρήκε ο φιλτατός από πάνω που το έδειξαν από την κίνα.

Έχω διαβάσει το manga και θυμάμαι ξεκάθαρα που η Rem λέει στη Misa ότι είναι female. Επίσης, look at this...

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#437 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 05 April 2007 - 11:17

Δεν θέλω ούτε έγω να σε απαγοητεύσω DjDragon, αλλά και οι μεταφραστές κάνουν λάθη, εκτός αν θέλεις να μας πεις ότι γνώστης της Ιαπωνικής desu wa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Death_Note

Rem (レム, Remu?) The Shinigami who first gives Misa her Death Note and "eyes." Similar to Ryuk, Rem possesses two Death Notes; however, she purposely gives a Death Note to Misa Amane. Rem inherited her second Death Note from Jealous, another Shinigami who died when she saved Misa's life, and thought it only right to pass it on to Misa. Oddly enough, Rem inherits Jealous' love for Misa as well and is prompt to defend Misa even at the cost of her life. She shows this when she openly shows her lack of trust for Light stating that if MisaLight.

#438 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 April 2007 - 11:25

βασικά πως γίνετα ενα shingami να έχει δύο φίλα.
δεν θα έπρεπε να ήταν σαν τους άγγελους; δηλαδή να είναι ανδρόγυνα;
anyway θα μου πεις και στο Bleach έχει ότι θες.

#439 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 05 April 2007 - 11:45

Κοίτα, το "λιγουλάκι" που λες εσύ δεν είναι και τόσο σωστό, αφού το Death Note εκδιδόταν στο περιοδικό Shounen Jump μαζί με Naruto, BLEACH, D.Gray-Man και λοιπά... Άρα, αφού εκδίδεται σε τέτοιο περιοδικό δεν μπορεί παρά να θεωρείται καραμπινάτο shounen.

ουπς: :
Posted Image

#440 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 05 April 2007 - 11:49

Αν και βασικά έτσι όπως ξεκίνησε ξέφευγε αρκετά από τον όρο shounen, τελικά από την Yotsuba arc και με τις τελευταίες εξελίξεις που είναι εντελώς οι ανατροπές του στυλ "αν γίνει αυτή η ανατροπή θα είναι εντελώς αναπάντεχο και θα σοκάρει, αν και δεν βγάζει κανένα νόημα ας το κάνουμε", πιστεύω ότι αξίζει πραγματικά τον τίτλο.

#441 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 05 April 2007 - 12:05

Spoiler:

#442 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 05 April 2007 - 21:44

ειδα και εγω επιτελους το 25 και με βαση τον τιτλο του επομενου επεισοδιου
Spoiler:

μπορει να ειναι καπως "ανατρεπτικο" οχι ομως στο στυλ που μας ειχε συνηθισειοπως ειπε και ο Quajafrie.η εξελιξη της πλοκης δεν με ενθουσιαζει τοσο με βαση την αρχη και δεν μπορω παρα να συμφωνησω πλεον με οσους επικρινουν τη σειρα σε αυτο το σημειο της:rip:

το μανγκα δεν εχει τελειωσει?
Posted Image

#443 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 06 April 2007 - 10:03

ειδα και εγω επιτελους το 25 και με βαση τον τιτλο του επομενου επεισοδιου

Spoiler:

μπορει να ειναι καπως "ανατρεπτικο" οχι ομως στο στυλ που μας ειχε συνηθισειοπως ειπε και ο Quajafrie.η εξελιξη της πλοκης δεν με ενθουσιαζει τοσο με βαση την αρχη και δεν μπορω παρα να συμφωνησω πλεον με οσους επικρινουν τη σειρα σε αυτο το σημειο της:rip:

το μανγκα δεν εχει τελειωσει?

Το manga έχει τελειώσει.

Spoiler:

#444 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 April 2007 - 12:05

Bye bye L....

Light for life life!
Posted Image

#445 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 06 April 2007 - 14:53

Originally posted by Ryuk
Βιάζεσαι να χαρείς...

Γιατί το λες αυτό ρε Ryuk????.....Βασικά, άσε, δε θέλω να μάθω.....

ειμαι λιγο offtopic αυτη τη στιγμη αλλα διαβαζω εδω περα οτι ολοι υποστηριζεται πως ο λ ειναι πιο εξυπνος ενταξει το θεμα παει λιγο σε σουνεν μερια[πιος ειναι πιο δυνατος και ετσι] και δεν ειναι αυτος ο σκοπος του ανιμε αν και ενταξει ειναι και αυτο μεσα λιγουλακι.παντως ηθελα να τονισω πως ειναι ο ρολος τετοιος του λ που τον κανει να δειχνει την εξυπναδα του περισσοτερο,στην ουσια αν ο λαιτΟ δεν ηταν [παν]εξυπνος στους χειρισμους του τοτε ο λ δεν θα ειχε την ευκαιρια να φανει εξυπνος προσπαθωντας να αποφυγει τις παγηδες του πρωτου.
η αληθεια ειναι πως το σχεδιο του λαιτ ειχε καποια μικροκενακια ως προς τις πιθανοτητες πραγματοποιησεις του περισσοτερο και λιγοτερο ως προς τις εναλλακτικες του λυσεις.
για οσους δεν το καταλαβανε γερνω προς τη μερια του λαιτ : : : λιγακι

Συμφωνώ και εγώ μαζί σου....
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#446 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 10 April 2007 - 16:05

You 've got to watch this... LOL : : :

Youtube Video

Posted Image

#447 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 10 April 2007 - 16:30

OMG!OWNED.-
XDDDDDDDDDDDDDDDDD ΕΠΙΚΟ!!!!!

#448 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 10 April 2007 - 16:35

[quote name='Mr Ayu-Mania']You 've got to watch this... LOL : : :

:lol: :laugh: ..........Τι γ@μ@το videaki!!!! Μόνο έτσι μπορεί καποιος να κατακτήσει τον κόσμο!!! : :D :rofl:
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#449 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 10 April 2007 - 19:49

Εμένα γιατί δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση?

Responses

Youtube Video

Youtube Video

#450 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 10 April 2007 - 21:01

:rofl: :lol: :rofl: :lol:

Ρε αυτός ο χοντρός ο Yagami ούτε ο Σέρμαν Βαρύπους στην ταινία Δάσκαλος για κλάματα να ήτανε... :lol: :rofl: :laugh:

Μου έρχεται η ιδέα εμείς του anime.gr να φτιάξουμε μία μικρή κωμική ταινία ala Death Note ... :rofl:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!