Έχω διαβάσει το manga και θυμάμαι ξεκάθαρα που η Rem λέει στη Misa ότι είναι female. Επίσης, look at this...Quaja-kun ούτε κι εγώ θέλω να σε απογοητέυσω αλλά εγώ το είδα που είπε "i'm male".Αν ήταν female θα το καταλάβαινα.
Ryuk δεν ξέρω τι έγινε εκεί και γράφανε τα ονόματα των καθηγητών τους στα Death Νotes τους.Εννοώ το άρθρο που βρήκε ο φιλτατός από πάνω που το έδειξαν από την κίνα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Death Note
Posted 05 April 2007 - 11:14

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Posted 05 April 2007 - 11:17
http://en.wikipedia.org/wiki/Death_Note
Rem (レム, Remu?) The Shinigami who first gives Misa her Death Note and "eyes." Similar to Ryuk, Rem possesses two Death Notes; however, she purposely gives a Death Note to Misa Amane. Rem inherited her second Death Note from Jealous, another Shinigami who died when she saved Misa's life, and thought it only right to pass it on to Misa. Oddly enough, Rem inherits Jealous' love for Misa as well and is prompt to defend Misa even at the cost of her life. She shows this when she openly shows her lack of trust for Light stating that if MisaLight.

My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Posted 05 April 2007 - 11:25
δεν θα έπρεπε να ήταν σαν τους άγγελους; δηλαδή να είναι ανδρόγυνα;
anyway θα μου πεις και στο Bleach έχει ότι θες.
Posted 05 April 2007 - 11:49
Posted 05 April 2007 - 12:05

My Spars
Thus spake Z0Rr0Thustra
Posted 05 April 2007 - 21:44
μπορει να ειναι καπως "ανατρεπτικο" οχι ομως στο στυλ που μας ειχε συνηθισειοπως ειπε και ο Quajafrie.η εξελιξη της πλοκης δεν με ενθουσιαζει τοσο με βαση την αρχη και δεν μπορω παρα να συμφωνησω πλεον με οσους επικρινουν τη σειρα σε αυτο το σημειο της
το μανγκα δεν εχει τελειωσει?
Posted 06 April 2007 - 10:03
ειδα και εγω επιτελους το 25 και με βαση τον τιτλο του επομενου επεισοδιου
Spoiler:
μπορει να ειναι καπως "ανατρεπτικο" οχι ομως στο στυλ που μας ειχε συνηθισειοπως ειπε και ο Quajafrie.η εξελιξη της πλοκης δεν με ενθουσιαζει τοσο με βαση την αρχη και δεν μπορω παρα να συμφωνησω πλεον με οσους επικρινουν τη σειρα σε αυτο το σημειο της
το μανγκα δεν εχει τελειωσει?
Το manga έχει τελειώσει.
Posted 06 April 2007 - 12:05
Light for life life!
Posted 06 April 2007 - 14:53
Originally posted by Ryuk
Βιάζεσαι να χαρείς...
Γιατί το λες αυτό ρε Ryuk????.....Βασικά, άσε, δε θέλω να μάθω.....
ειμαι λιγο offtopic αυτη τη στιγμη αλλα διαβαζω εδω περα οτι ολοι υποστηριζεται πως ο λ ειναι πιο εξυπνος ενταξει το θεμα παει λιγο σε σουνεν μερια[πιος ειναι πιο δυνατος και ετσι] και δεν ειναι αυτος ο σκοπος του ανιμε αν και ενταξει ειναι και αυτο μεσα λιγουλακι.παντως ηθελα να τονισω πως ειναι ο ρολος τετοιος του λ που τον κανει να δειχνει την εξυπναδα του περισσοτερο,στην ουσια αν ο λαιτΟ δεν ηταν [παν]εξυπνος στους χειρισμους του τοτε ο λ δεν θα ειχε την ευκαιρια να φανει εξυπνος προσπαθωντας να αποφυγει τις παγηδες του πρωτου.
η αληθεια ειναι πως το σχεδιο του λαιτ ειχε καποια μικροκενακια ως προς τις πιθανοτητες πραγματοποιησεις του περισσοτερο και λιγοτερο ως προς τις εναλλακτικες του λυσεις.
για οσους δεν το καταλαβανε γερνω προς τη μερια του λαιτ![]()
![]()
λιγακι
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου....
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 10 April 2007 - 16:05
Posted 10 April 2007 - 16:30
XDDDDDDDDDDDDDDDDD ΕΠΙΚΟ!!!!!
Posted 10 April 2007 - 16:35
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 10 April 2007 - 19:49
Responses

My Spars
Thus spake Z0Rr0Thustra
Posted 10 April 2007 - 21:01
Ρε αυτός ο χοντρός ο Yagami ούτε ο Σέρμαν Βαρύπους στην ταινία Δάσκαλος για κλάματα να ήτανε...
Μου έρχεται η ιδέα εμείς του anime.gr να φτιάξουμε μία μικρή κωμική ταινία ala Death Note ...
Don't get near of me!I'm a shark!