Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#421 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 04 April 2007 - 16:16

Spoiler: &#949

#422 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 April 2007 - 16:27

Ναι αλλά το έβαλε στο άσχετο χωρίς να υπάρχει λόγος μόνο και μόνο για να υπάρχει.

Βρε πουλάκι μου (δεν διαβάζω πλέον τα spoiler)
αν δεν βάλουν Flash back πως θα μεγαλώσουν το επεισόδιο;
και πως θα μεγαλώσουν την σειρά;

#423 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 04 April 2007 - 22:10

Τι γ@μ@το anime είναι αυτό!!!!!!!!!!!!Έχω πορωθεί άσχημα!!!!!!!Είμαι στο επ. 12 και έχω μείνει με την αγωνία.............Γαμώτο!!!!Τώρα, βέβαια, τα κατεβάζω από animeclipse!!! Χε χε....
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#424 Ryuky

Ryuky

Indictee, The

• Members
  • 56 posts

Posted 04 April 2007 - 23:07

Τι γ@μ@το anime είναι αυτό!!!!!!!!!!!!Έχω πορωθεί άσχημα!!!!!!!Είμαι στο επ. 12 και έχω μείνει με την αγωνία.............Γαμώτο!!!!Τώρα, βέβαια, τα κατεβάζω από animeclipse!!! Χε χε....

Βιάζεσαι να χαρείς...

#425 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 04 April 2007 - 23:47

ειμαι λιγο offtopic αυτη τη στιγμη αλλα διαβαζω εδω περα οτι ολοι υποστηριζεται πως ο λ ειναι πιο εξυπνος ενταξει το θεμα παει λιγο σε σουνεν μερια[πιος ειναι πιο δυνατος και ετσι] και δεν ειναι αυτος ο σκοπος του ανιμε αν και ενταξει ειναι και αυτο μεσα λιγουλακι.παντως ηθελα να τονισω πως ειναι ο ρολος τετοιος του λ που τον κανει να δειχνει την εξυπναδα του περισσοτερο,στην ουσια αν ο λαιτΟ δεν ηταν [παν]εξυπνος στους χειρισμους του τοτε ο λ δεν θα ειχε την ευκαιρια να φανει εξυπνος προσπαθωντας να αποφυγει τις παγηδες του πρωτου.
η αληθεια ειναι πως το σχεδιο του λαιτ ειχε καποια μικροκενακια ως προς τις πιθανοτητες πραγματοποιησεις του περισσοτερο και λιγοτερο ως προς τις εναλλακτικες του λυσεις.
για οσους δεν το καταλαβανε γερνω προς τη μερια του λαιτ : : : λιγακι
Posted Image

#426 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 05 April 2007 - 01:19

Δεν ξέρω τι λέτε...το επεισόδιο 25 είναι γαμάτο!!!

#427 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 05 April 2007 - 09:05

Spoiler:

#428 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 April 2007 - 09:14

SPOILER TAG!!!!!!

έλεος πια...

edit: thanks...

#429 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 05 April 2007 - 09:21

...το θεμα παει λιγο σε σουνεν μερια[πιος ειναι πιο δυνατος και ετσι] και δεν ειναι αυτος ο σκοπος του ανιμε αν και ενταξει ειναι και αυτο μεσα λιγουλακι...

Κοίτα, το "λιγουλάκι" που λες εσύ δεν είναι και τόσο σωστό, αφού το Death Note εκδιδόταν στο περιοδικό Shounen Jump μαζί με Naruto, BLEACH, D.Gray-Man και λοιπά... Άρα, αφού εκδίδεται σε τέτοιο περιοδικό δεν μπορεί παρά να θεωρείται καραμπινάτο shounen. :

Spoiler:
~ Storm ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#430 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 05 April 2007 - 09:23

Spoiler:

Agreed.

#431 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 05 April 2007 - 10:06

Spoiler:

#432 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 05 April 2007 - 10:23

Έλεος....Το έχουν παρατραβήξει οι κινέζοι το θέμα αυτό...ας το μπορούσαν να το υποθέσουν σαν cosplay αστείο...Τέσπα...

Όσο χασομερείτε εγώ τώρα κατεβάζω το Death Note ep 25.

Ο νεαρός Light είναι τώρα σε δράση...πολύ έξυπνο το σχέδιο του να πλησιάσει τον L.Δείτε το 24 και θα καταλάβετε...πολύ έξυπνο αλλά λίγο βλακώδες που ψιλοαποκάλυψε τις πηγές του.

@Dazdingo: Συγγνώμη αλλά δεν είναι η Rem, αλλά Ο Rem...Είναι αγόρι.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#433 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 05 April 2007 - 10:40

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά είναι η Rem.

#434 Ryuky

Ryuky

Indictee, The

• Members
  • 56 posts

Posted 05 April 2007 - 10:57

Δεν είναι κινέζοι είναι ιάπονες.

#435 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 05 April 2007 - 11:08

Quaja-kun ούτε κι εγώ θέλω να σε απογοητέυσω αλλά εγώ το είδα που είπε "i'm male".Αν ήταν female θα το κααλάβαινα.

Ryuk δεν ξέρω τι έγινε εκεί και γράφανε τα ονόματα των καθηγητών τους στα Death Νotes τους.Εννοώ το άρθρο που βρήκε ο φιλτατός από πάνω που το έδειξαν από την κίνα.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!