Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#481 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 April 2007 - 08:35

[quote name='Jiraiya']Μην βρίζεις τον Light γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες.><(Υποστηρίζω τον Light όσο δεν πάει φαίνεται;;)Πάντος σχετικά με την αγωνία που λες είναι το μόνο anime/manga στο οποίο είχα τόσο άγχος για το τι θα γίνει παρακάτω
Spoiler:

απο την αγωνία μου πήγα κατέβασα το Vol 7 και 8 απο τα manga.
αλλά τώρα που μου έφυγε η αγωνία θα κάνω πάλι κανα μήνα να δω τα νέα επεισόδια. μου αρέσει να τα βλεπω μαζεμενα.

#482 Jenny

Jenny

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 17 April 2007 - 12:37

Στα ελληνικά έχει βγει μέχρι το 23. Στα αγγλικά βρισκόμαστε στο 26.

That's right!;)

Spoiler:

I AM JUSTICE!

#483 Jenny

Jenny

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 17 April 2007 - 12:38

[quote name='Erisabetsu'][quote name='Jiraiya']Μην βρίζεις τον Light γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες.><(Υποστηρίζω τον Light όσο δεν πάει φαίνεται;;)Πάντος σχετικά με την αγωνία που λες είναι το μόνο anime/manga στο οποίο είχα τόσο άγχος για το τι θα γίνει παρακάτω
Spoiler:

απο την αγωνία μου πήγα κατέβασα το Vol 7 και 8 απο τα manga.
αλλά τώρα που μου έφυγε η αγωνία θα κάνω πάλι κανα μήνα να δω τα νέα επεισόδια. μου αρέσει να τα βλεπω μαζεμενα.[/quote]

Spoiler:

I AM JUSTICE!

#484 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 posts

Posted 17 April 2007 - 13:36

Spoiler:

spoiler!!!!!!

btw βγηκε και το 24
Posted Image
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#485 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 April 2007 - 15:12

Jennyyyyyyyyyyyyyyy με την κακία να μείνεις!!!!!!!

αφού ρε η Μisa το νουμί της τον χαβά έχει που να καταλάβει, γενικότερα δεν νιώθει.

#486 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 18 April 2007 - 19:47

Jennyyyyyyyyyyyyyyy με την κακία να μείνεις!!!!!!!

αφού ρε η Μisa το νουμί της τον χαβά έχει που να καταλάβει, γενικότερα δεν νιώθει.

Μπράβο ρε και εσύ Misa hater?

ΑΥΤΗ ΨΟΦΑΕΙ????

#487 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 April 2007 - 21:49

Μπράβο ρε και εσύ Misa hater?

ΑΥΤΗ ΨΟΦΑΕΙ????

Spoiler:

That's right!

Spoiler:

Spoiler:

#488 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 April 2007 - 22:05

εγώ ξέρω ότι τώρα είναι μόνο η αρχή....

#489 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 18 April 2007 - 22:09

Πείτε μας όλο το manga τώρα. Γιατί σωστά, το να ξέρεις το manga ενός anime και τι γίνεται στη συνέχεια σε κάνει εξυπνότερο και ανώτερο απ'τους άλλους και σας τοποθετεί σε πλεονεκτική θέση. Great way of thinking.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ υπάρχει ένα thread για το manga εδώ: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=532. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. Αν γουστάρετε να μιλήσετε για το manga να το κάνετε εκεί. Αλλιώς να μη μιλάτε καθόλου. Δηλαδή εγώ πώς στο καλό θα πρέπει να γνωρίζω αν τα spoiler tags έχουν spoilers για τα τελευταία επεισόδια του anime ή για το manga; Να μυρίσω τα νύχια μου;

#490 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 18 April 2007 - 22:55

Πείτε μας όλο το manga τώρα. Γιατί σωστά, το να ξέρεις το manga ενός anime και τι γίνεται στη συνέχεια σε κάνει εξυπνότερο και ανώτερο απ'τους άλλους και σας τοποθετεί σε πλεονεκτική θέση. Great way of thinking.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ υπάρχει ένα thread για το manga εδώ: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=532. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. Αν γουστάρετε να μιλήσετε για το manga να το κάνετε εκεί. Αλλιώς να μη μιλάτε καθόλου. Δηλαδή εγώ πώς στο καλό θα πρέπει να γνωρίζω αν τα spoiler tags έχουν spoilers για τα τελευταία επεισόδια του anime ή για το manga; Να μυρίσω τα νύχια μου;

x2 <<
Posted Image

#491 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 19 April 2007 - 01:13

Spoiler: spoil for ep 27

#492 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie