Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2206 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 23 August 2008 - 13:36

Aπ' ότι ξέρω είναι αρκετά πιστό στο manga. To τέλος είναι λίγο διαφορετικό και καλό είναι να το διαβάσεις.

Για την ταινία τώρα: Άμα πάνε να φτιάξουν κάτι απλώς φτιαγμένο για να πουλήσει θα είναι αποτυχία. Για να βγει μία καλή ταινία θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένη σεναριακά (διότι αναγκαστικά θα πρέπει να κόψουν πράγματα), οι ηθοποιοί θα πρέπει να είναι πολύ καλοί και γενικά θα πρέπει να φέρουν την ταινία στην ατμόσφαιρα του anime.
Aλλά πιστεύω ότι θα καβατζωθούν στο όνομα του Death Note και θα φτιάξουν μία πατάτα.....
Posted Image

#2207 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 23 August 2008 - 13:44

το ειδα πριν μερικες εβδομαδες. Πολυ καλο anime αλλα μετα απο καποια φαση ψιλοβαρεθηκα.
Οι ταινιες ηταν αρκετα καλες.

Posted Image

#2208 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 August 2008 - 16:44

το ειδα πριν μερικες εβδομαδες. Πολυ καλο anime αλλα μετα απο καποια φαση ψιλοβαρεθηκα.
Οι ταινιες ηταν αρκετα καλες.

Ε τωρα αυτο εινα να μην το κανεις quote????:hahaha:

Lordy φιλε μου εισαι ο 1ος που ακουω να βαζει τις ταινιες πιο ψηλα απ το ανιμε!!!:oo:{απ οσα γραφεις ετσι μοιαζει τουλαχιστον...μετα δεν ξερω...:P}

Να προσεχεις τα νωτα σου!!XD

Γεια σας παιδια!
Μόλις τελείωσα το ανιμε και θα ήθελα να ρωτήσω το μανγκα θεωρείτε καλύτερο απτο ανιμε?Πόσους τόμους έχει?Και τελος το ανιμε θεωρείτε πως ακολούθησε πιστα το μάνγκα?

Δεν το χω διαβασει αλλα απ οσα ακουσα το ανιμε θεωρειται αρκετα πιστο αλλα και καλυτερο απ το manga,με τις μικροαλλαγες που ειχε...αυτα ακουω απ τους περισσοτερους τουλαχιστον....ακομη και το τελος του ανιμε,που διεφερε απ αυτο του manga,ακουσα θεωρηθηκε καλυτερο....

Το αγαπημενο μου ειναι το τελος των 2 ταινιων παντως...;)

#2209 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 23 August 2008 - 22:38

Εγω το τελειωνω οπου να ναι .Μου αρεσει παρα πολυ,τι ταινια δεν την εχω δει και ουτε προκειται.Τι εννοειται οταν λετε οτι το τελος διαφερει;;;;

#2210 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 23 August 2008 - 23:10

Εγω το τελειωνω οπου να ναι .Μου αρεσει παρα πολυ,τι ταινια δεν την εχω δει και ουτε προκειται.Τι εννοειται οταν λετε οτι το τελος διαφερει;;;;

Ότι το τέλος διαφέρει. :P

Ο μόνος σοβαρός λόγος να δεις τις ταινίες ουσιαστικά είναι το alternate ending (και κάποιες διάσπαρτες μικροδιαφορές στην πλοκή) μιας και το acting είναι ψιλolame.

#2211 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 24 August 2008 - 00:23

Δεν ξέρω αν πρόσεξε κανείς το topic της Animeclipse για το άρθρο του περιοδικού MAX για το death note όπου λέει ότι υπάρχουν πιθανότητες να έρθει Ελλάδα!

Τώρα το κατά πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω, γιατί τέτοια άρθρα δεν είναι και τόσο αξιόπιστα!
Posted Image

#2212 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 24 August 2008 - 01:00

Δεν ξέρω αν πρόσεξε κανείς το topic της Animeclipse για το άρθρο του περιοδικού MAX για το death note όπου λέει ότι υπάρχουν πιθανότητες να έρθει Ελλάδα!

Τώρα το κατά πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω, γιατί τέτοια άρθρα δεν είναι και τόσο αξιόπιστα!

Νομίζω αυτό το άρθρο ήταν από πέρσι... :canthelp:
Posted Image
Posted Image

#2213 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 24 August 2008 - 01:06

Νομίζω αυτό το άρθρο ήταν από πέρσι... :canthelp:

Ι know mate .Death note is still on the road you know,to come to Greece.:hahaha::hahaha:

Του αγίου κλεφτη θα 'ρθει!

Πέρα από την πλάκα όμως εγώ σήμερα είδα το άρθρο και ήταν χάλια!Τίποτα το ουσιαστικό κατά την γνώμη μου
Posted Image

#2214 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 August 2008 - 07:08

Αυτό το άρθρο κερδίζει το δεύτερο βραβείο του πιο άθλιου anime/manga related article (το πρώτο το κερδίζει το άλλο με τη "Λαβ Χάινα" :deadga6:) . Όχι μόνο είναι μέσα στις ανακρίβειες, αλλά θα μας βγάλει κι οτι το Death Note είναι manga για παρανοϊκούς. :erk:

15fkk04.jpg

#2215 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 24 August 2008 - 14:11

Ότι το τέλος διαφέρει. :P

Ο μόνος σοβαρός λόγος να δεις τις ταινίες ουσιαστικά είναι το alternate ending (και κάποιες διάσπαρτες μικροδιαφορές στην πλοκή) μιας και το acting είναι ψιλolame.

Τι γινεται δηλαδη;
Spoiler:

#2216 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 August 2008 - 14:33

Τι γινεται δηλαδη;

Spoiler:

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#2217 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 28 August 2008 - 16:39

τελειωσα τη σειρα....!!!τρομερη πολυ μου αρεσε....πηγα να δω την ταινια αλλα ηταν τρισάθλια...κατ αρχήν οι ηθοποιοι δεν ειχανε σχεση με το αντικειμενο...για να μην πω οτι ηταν κακασχημοι σχεδον ολοι...ειδικα ο Light μου θυμιζει μια γειτονισα μου στη φατσα......οπως και να χει,ακομα και να τα κανεις αυτα πιο περα,η ατμοσφαιρα δεν ηταν καθολου σκοτεινη οπως το anime.....δεν αξιζει καθολου μπλιαχ.....αν αντεξω ισως τη δω καποια στιγμη....παντως ειναι εντελως μαπα......

#2218 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 28 August 2008 - 20:36

Τι γινεται δηλαδη;

Spoiler:

Spoiler:

τελειωσα τη σειρα....!!!τρομερη πολυ μου αρεσε....πηγα να δω την ταινια αλλα ηταν τρισάθλια...κατ αρχήν οι ηθοποιοι δεν ειχανε σχεση με το αντικειμενο...για να μην πω οτι ηταν κακασχημοι σχεδον ολοι...ειδικα ο Light μου θυμιζει μια γειτονισα μου στη φατσα......οπως και να χει,ακομα και να τα κανεις αυτα πιο περα,η ατμοσφαιρα δεν ηταν καθολου σκοτεινη οπως το anime.....δεν αξιζει καθολου μπλιαχ.....αν αντεξω ισως τη δω καποια στιγμη....παντως ειναι εντελως μαπα......

Οπως ειπα και στο προφιλ σου αγνωησε ατμοσφαιρα/ερμηνειες και δες τες μονο για τις αλλαγες στην πλοκη και το τελος...αν το κανεις αυτο μπορει να παρεις το τελος που ηθελες^^

#2219 velontor

velontor

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 28 August 2008 - 21:37

Όντως η ταινία ήταν ελεϊνή.. Ούτε εμενα μου αρεσε. Αλλα το anime τα σπαει πραγματικα.

Spoiler:

#2220 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 29 August 2008 - 10:13

Όντως η ταινία ήταν ελεϊνή.. Ούτε εμενα μου αρεσε. Αλλα το anime τα σπαει πραγματικα.

Spoiler:

βασικα εγω στο anime
Spoiler:
παντως στην τανία έχει καλό opening..red hot chilly peppers.....