Αυτα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Death Note
Posted 29 August 2008 - 11:55
Αυτα.
Posted 29 August 2008 - 14:33
Posted 29 August 2008 - 17:36
Posted 29 August 2008 - 17:53
Posted 29 August 2008 - 18:08
Παιδια το τελος του anime και του manga μια χαρα ητανε........
Spoiler:
+1.
Edited by Radagast, 29 August 2008 - 18:17.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 29 August 2008 - 18:10
Κι εγω,αν και πιο πολυ με τον L ημουν,ηθελα να δω ενα τετοιο τελος αποΕγω παλι
Spoiler:
Αυτα.
Το προσωπικα αγαπημενο μου,οπως εχω ξαναπει,θα ηταν να υπηρχαν 2 διαφορετικα επεισοδια με 2 διαφορετικες εκδοχες,οπου στο ενα νικαει ο ενας και στο αλλο ο αλλος...ετσι δεν θα ειχε παραπονα κανεις...
Παιδια το τελος του anime και του manga μια χαρα ητανε........
Spoiler:
Και ακριβως αυτο ειναι που μου την εσπασε εμενα στην συνεχεια...γιατι δηλαδη να υπαρχουν κι αλλοι {ακομη} διαδοχοι μετα τους Near/Mello???
Με λιγα λογια μετα ειχε ακομα τοσους να νικησει,οσα και τα γραμματα του αλφηβητου?
Ο L Ηταν ηδη μοναδικη περιπτωση ιδιοφυιας...αν σκεφτουμε τα ποσα εκανε παρα την ηλικια του και το ολο κυκλωμα αστυνομιας που ελεγχε ειναι ηδη αρκετα εξωπραγματικο και κλεβει ενα μεριδιο ρεαλισμου απο την σειρα,αλλα ειναι κατι το οποιο δεχτηκα...
Με την υπαρχξη διαδοχων παραπηγε ομως το πραγμα για μενα...το ποτηρι ξεχειλησε...
Παραμενω λοιπον τις αποψης οτι η μαχη επρεπε να τελειωσει με τοv Light ή τον L...και ας νικουσε οποιοσδηποτε απο τους 2...
EDIT:
Και απανταω και στον Radagast....
Spoiler:
Spoiler:
Edited by Zoro, 29 August 2008 - 22:20.
Posted 29 August 2008 - 18:24
Και ακριβως αυτο ειναι που μου την εσπασε εμενα στην συνεχεια...γιατι δηλαδη να υπαρχουν κι αλλοι {ακομη} διαδοχοι μετα τους Near/Mello???
Με λιγα λογια μετα ειχε ακομα τοσους να νικησει,οσα και τα γραμματα του αλφηβητου?
Ο L Ηταν ηδη μοναδικη περιπτωση ιδιοφυιας...αν σκεφτουμε τα ποσα εκανε παρα την ηλικια του και το ολο κυκλωμα αστυνομιας που ελεγχε ειναι ηδη αρκετα εξωπραγματικο και κλεβει ενα μεριδιο ρεαλισμου απο την σειρα,αλλα ειναι κατι το οποιο δεχτηκα...
Με την υπαρχξη διαδοχων παραπηγε ομως το πραγμα για μενα...το ποτηρι ξεχειλησε...Spoiler:
Παραμενω λοιπον τις αποψης οτι η μαχη επρεπε να τελειωσει με τοv Light ή τον L...και ας νικουσε οποιοσδηποτε απο τους 2:P
Posted 29 August 2008 - 19:50
Posted 29 August 2008 - 20:35
Spoiler:
Posted 30 August 2008 - 18:05
Spoiler:
εεεε.... Χωρις να θελω να σε σοκαρω Ζoro πρεπει να δου πω κατι...... Στην πραγματικη ζωη δεν υπαρχουν DN,,,,,Nαι το ξερω ειναι σκληρο
Spoiler:
Spoiler:
Περα απο το οτι δεν ξερουμε ακριβως τι μυαλα υπαρχουν στις αστυνομικες υπηρεσιες ακομη και στον κοσμο του DN υπηρχαν αλυτες υποθεσεις. Ο L αναλαμβανε υποθεσεις επιλεκτικα αναλογα με το ποια του κινουσε το ενδιαφερον.
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Ετσι αν εχουμε την μανια του Light να πρεπει να σκοτωσει οποιον τον κυνηγαει και το συνδιασουμε με το οτι υπηρχαν κι αλλοι διαδοχοι φτανουμε στο συμπερασμα οτι ο Kira εξαρχης δεν ειχε πιθανοτητες να νικησει...2 σημεια που ηθελα να χουν προσεξει περισσοτερο οι δημιουργοι...
Ναι αυτο ειπα και πριν αλλα οπως και να το κανεις αυτα ειναι τα δεδομενα που παιρνεις εξαρχης αναφορικα με την προσωπικοτητα του Light. Οτι ειναι εγωιστης, με εμπιστοσυνη στις δυνατοτητες του και πανω απο ολα οτι δεν ξερει να χανει.
Και αναφορικα με την τελευταια παραγραφο...
Spoiler:
Posted 31 August 2008 - 09:11
εεεε.... Χωρις να θελω να σε σοκαρω Ζoro πρεπει να δου πω κατι...... Στην πραγματικη ζωη δεν υπαρχουν DN,,,,,Nαι το ξερω ειναι σκληρο
ειναι αδικο και θα ηθελα πολυ και εγω να ειχα ενα αλλα πρεπει να δειξεις δυναμη,,,,,,(οκ πειραγμα
τελος παμε σοβαρα τωρα)
Χμμμ,κανουμε και πλακιτσα ε???
Καλαααα,το σημειωνω αυτο...:bleh:XP
Spoiler:
Αυτη ηταν η απαντηση σου σε αυτο το quote μου:
Ναι γιατι στην πραγματικη ζωη,καποιος με ενα DN δεν ηθελε καν την μιση εξυπναδα του Light για να εκτελει το εργο του και να μην πιαστει...
και δεν βλεπω οχι μονο να εχει τρομερα πολυ σχεση αυτο που εγραψες,αλλα και ουτε να διαφωνω πουθενα με αυτο που λες...εκτος κι αν εκανες απλη αναφορα.
[διαφωνω μονο σε ενα σημειο που θα αναφερο πιο κατω..]
Spoiler:
Το ολο υφος μου ηταν ενα "πειραγμα" στους χαρακτηρες σε περιπτωση που δεν φανηκε,μιας και καλεσα τον ενα "νιανιαρο" και οτι επαιζε με playmobil{ενω δεν ξερουμε τι ηταν οπως και οτι επαιζε και με τρενακια και κουκλες
Spoiler:
Μην ξεχνας οτι αυτο που συζηταμε εδω ειναι οχι κατα ποσο ορθες/λογικες ηταν οι κινησεις τους,αλλα ποσο ρεαλιστικες ηταν..
Περα απο το οτι δεν ξερουμε ακριβως τι μυαλα υπαρχουν στις αστυνομικες υπηρεσιες ακομη και στον κοσμο του DN υπηρχαν αλυτες υποθεσεις. Ο L αναλαμβανε υποθεσεις επιλεκτικα αναλογα με το ποια του κινουσε το ενδιαφερον.
Spoiler:Kαι το θεμα της συζητησης και αυτο που ηθελα να πω ειναι το κατα ποσο το τελος του anime ειναι καλα δομημενο και αξιοπιστο. Αυτο που μου λες παει κατα ποσο το συνολο της σειρας στεκει η οχι...Τελειως διαφορετικο θεμα δλδ.
Spoiler:
Spoiler:
Την λεξη την χρησιμοποιησα κατα λαθος,γνωριζα την ηλικια του αλλα κι εγω ενηλικας ηθελα να πω
Spoiler:
Τα δυο μεγαλυτερα πλεονεκτηματα του DN ως σειρα ηταν
Α) η πρωτοτυπια στους πρωταγωνιστικους χαρακτηρες
Β) οι ανατροπες στην πλοκη
Αυτα ηταν και τα σημεια που του εδωσαν την μεγαλυτερη αξια ως σειρα. Αναφορικα με τους χαρακτηρες θα πω οτι λογο δομης της δρασης ειναι που ειναι δυσκολο να δει κανεις την εξελιξη στην ψυχολογια τους γιατι υποσκελιζεται απο την ροη των γεγονοτων, αν βγαλεις και τις ιδιαιτεροτητες τους και τους κανεις τελειως συνηθισμενους κανεις το cast εντελως flat Και μη ενδιαφερον.
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Το θεμα δεν ειναι που τα εβρισκαν τα λεφτα.
Μεγαλο θεμα δεν ειναι,αν το αναλυσουμε δεν κανει κακο ομως νομιζω...
Τα χρηματα τα οποια πεταξε ο Near θα μπορουσαν καλλιστα να ειναι πλαστα.
Αμφιβαλλω,γιατι ο Near πριν τα πεταξει ειπε κατι οπως "ας χρησιμοποιησουμε την κληρονομια που μας αφησε για να ολοκληρωσουμε το εργο μας"...ή καπως ετσι απ οσο θυμαμαι...
Spoiler:
Spoiler:
Αυτα απο μενα...μπορω να πω σιγουρα οτι αναμενω απαντηση
Edited by Zoro, 31 August 2008 - 09:20.
Posted 07 September 2008 - 00:03
Λοιπον, ειμαι και γω μια που σπαστηκε με το τελος και με το 2ο μισο. Επισης

Posted 07 September 2008 - 03:49
Posted 07 September 2008 - 13:09
Spoiler:

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||