Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2191 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 20 August 2008 - 12:57

Τελειώνουν. Και όταν τελειώσουν, πεθαίνει ο owner του Death Note.

Αυτο που το λεει; :terror2:

Rule -> "The pages of the Death Note will never run out."
Πιθανόν να εξαφανίζονται οι παλαιότερες και να εμφανίζονται άλλες ή ο owner να ζητάει απο το shinigami να του αντικαταστήσει τις παλιές με καινούριες

Spoiler:

Posted Image

#2192 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 21 August 2008 - 00:18

Για να δούμε τι σχόλια βγήκαν από το review μου.
1. Ο Erebos είπε ότι έκανα λάθος που αναφέρω ότι οι σελίδες δεν τελειώνουν ενώ τελικά το λάθος ήταν δικό του.
2. Λέει επίσης ότι τα χώνω στην σειρά. Δεν τα χώνω, αφού της έδωσα 8,3 γενικό. Το αρνητικό ύφος είναι για να αντισταθμίσει τα υπόλοιπα reviews που ήταν όλο επευφημίες, που είναι εξίσου αρνητικό.
3. Δε σας άρεσε που είχε spoilers. Εγώ λέω ότι τα spoilers δεν απαγορεύονται και ότι reviews μπορείς να διαβάζεις και για μια σειρά αφού την έχεις δει. Έτσι μαθαίνεις και προσέχεις για πράγματα που δεν είχες πάρει χαμπάρι, οπότε κατανοείς καλύτερα την σειρά. Τα reviews πιάνουνε σαν ανάλυση μιας σειράς και έχω καταλάβει ότι περίπλοκες σειρές είναι αδύνατο να γίνουνε καλά reviews αν δεν αναφέρεις παραδείγματα. Τι να γράψεις δηλαδή; Ότι «έχει φοβερό σενάριο αλλά δεν σας λέω περισσότερα»; Τι θα καταλάβει έτσι ο αναγνώστης; Επίσης προειδοποιώ ότι υπάρχουνε spoilers στην αρχή κι όλας. Δεν φταίω αν κάποιος κάνει την βλακεία παρά τις προειδοποιήσεις.
4. Ο Radagast λέει ότι τα ανιμέ δεν χρειάζεται να είναι ρεαλιστικά για να είναι ωραία. Αυτό θα το καταλάβαινα σε σειρές με mecha και ecchi. Αλλά εδώ έχουμε μια ντετέκτιβ ιστορία που υποτίθεται ότι όλα γίνονται από κάποιον λόγο και για κάποιον λόγο. Κάτι που η σειρά το άφησε να πλανάται στον ορίζοντα στο υπερφυσικό μέρος της.
5. Χαρακτήρες και ιστορία πήραν 7 γιατί οι πρώτοι είχανε φάση και η δεύτερη είχε φοβερές αδυναμίες στο τέλος που χαλάνε το σύνολο.
6. Το Monster το βρήκα κουραστικότατο. 80 επεισόδια να κυνηγάνε τον Γιόχαν και ποτέ δεν εξηγήθηκαν οι δυνάμεις του ή πως τους έκανε όλους δολοφόνους. Τα μισά επεισόδια να είχε και μια εξήγηση πέρα από το «απλά το κάνει» και θα μου άρεζε πραγματικά. Τις αφέλειες του Death Note τις χάρηκα περισσότερο γιατί η πλοκή ήταν πολύ γρηγορότερη και το τέλος ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ! Τα Code Geass, Ghost Hunt και Boogiepop Phantom τα αναφέρω σαν συσχέτιση ιδεών και προτάσεις για δει κάποιος μετέπειτα. Το πρώτο έχει πολύ τζερτζελέ αλλά βλέπεται ευχάριστα από όλους. Το δεύτερο από ότι έχω διαβάσει από εξωτερικό, πραγματικά αξίζει. Το τρίτο απλά ήταν brainstorming που δεν το πήγαινε πουθενά. Ακόμα και τώρα δεν έχω ακούσει τίποτα για Ghost Hound, οπότε και δεν το αναφέρω.

Edited by Kenny, 21 August 2008 - 00:39.
Monster spoiler removed x_______X

#2193 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 22 August 2008 - 05:06

Φήμες για Death Note American movie το 2010 με Light τον....Zac Efron;!;!;:erk: Noooooooooo!!!!

Μόλις τώρα σκεφτόμουν οτι σαν Αμερικάνικη μεγάλη παραγωγή θα γούσταρα ταινία Death Note, αλλά όχι και τον Efron της Disney!:colddd:

O Light είναι αντρόφατσα, όχι baby face... Χρειάζεται κάποιον με πιο δυναμική παρουσία....:canthelp:

Και σόρυ για το off topic, αλλά

ποτέ δεν εξηγήθηκαν οι δυνάμεις του ή πως τους έκανε όλους δολοφόνους

Ήταν πολύ χαρισματικός, πανέξυπνος και τσάτσος. Οι άνθρωποι είναι πολύ εύκολο να ελεγχθούν απο τέτοια άτομα. Όπως και ο Light είχε υπο έλεγχο και άτομα υψηλής (υποτίθεται) νοημοσύνης. Δυνάμεις άλλες δεν είχε ο Johan. Απλώς ήτανε a genius and creepy as hell.

Τα μισά επεισόδια να είχε και μια εξήγηση πέρα από το «απλά το κάνει»

Το "γιατί το κάνει" ήταν σημαντικό και η έλλειψη αυτής της γνώσης το έκανε πιο τρομακτικό.

Και πίσω στο θέμα μας (κάπως). Ο Johan ήταν πιο Joker βρε παιδί μου. He just did things. Βέβαια, αυτός είχε και συναισθήματα (όσο deranged και αν ήταν).

O Light ήταν τέρας λογικής, a cold calculative bastard οπότε αυτόματα έπρεπε να υπάρχουν και υπήρχαν πιο πολλές εξηγήσεις.

Το Death Note είναι σα παιχνίδι χαρτιά για το θεατή. Ορίστε τα χαρτιά του καθενός στο τραπέζι, να τι κάνει ο ένας, να τι κάνει ο άλλος και ποιός θα πετύχει καλύτερο χαρτί και θα παίξει καλύτερα το παιχνίδι.

Το Monster είχε να κάνει πιο πολύ με ψυχολογία και κοινωνιολογία. Ένα μάτσο άνθρωποι με προβλήματα που are thrown right smack in the middle of Johan's mess.

Οπότε η γνώμη μου είναι, οτι δε συγκρίνονται καθώς προσφέρουν κάτι εντελώς διαφορετικό και κοιτάζουν τα πράγματα απο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Προσωπικά, όταν είδα το Death Note, ποτέ δε σκέφτηκα "μοιάζει κάπως με το Monster" και παραξενεύτηκα όταν είδα κόσμο να τα συγκρίνει.

Προσωπική γνώμη βέβαια. Άλλωστε τα ζητήματα με τα οποία ασχολούνται δεν είναι καθόλου ελαφριά ή με καθορισμένες απαντήσεις οπότε πολλά πράγματα είναι ανοικτά σε ερμηνεία.

Edited by Orion19, 22 August 2008 - 10:01.

#2194 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 22 August 2008 - 10:56

Φήμες για Death Note American movie το 2010 με Light τον....Zac Efron;!;!;:erk: Noooooooooo!!!!

Μόλις τώρα σκεφτόμουν οτι σαν Αμερικάνικη μεγάλη παραγωγή θα γούσταρα ταινία Death Note, αλλά όχι και τον Efron της Disney!:colddd:

O Light είναι αντρόφατσα, όχι baby face... Χρειάζεται κάποιον με πιο δυναμική παρουσία....:canthelp:

Δεν τον έχω δει σε καμία ταινία (νομίζω τελευταία του ήταν το High School Musical) οπότε δεν ξέρω αν η ηθοποιία του θα είναι αντάξια του ρόλου του, αλλά πάντως από πλευράς εμφάνισης νομίζω η φωτο τον δικαιώνει:
Spoiler:

Για να δούμε ποιος θα είναι ο L...
Για Misa, πάντως, νομίζω πως ο ρόλος έρχεται κουτί στην Sarah Michelle Gellar... :kawaii:
Posted Image
Posted Image

#2195 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 22 August 2008 - 11:02

Μπαααα. Παραγέρασε... Θα φαίνεται σα μαμά του Light! Χα χα χα! Κάπου διάβασα κάτι για Hilary Duff, αλλά ρε παιδιά, Light της Disney και Misa goody two shoes idol pop singer.... δε μου κάθεται καλά... Θα δούμε...

Όντως μοιάζει όμως. Χα χα!

#2196 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 August 2008 - 13:10

Ελεος οχι τον Zac Efron!!! Συγγνωμη δεν σκεφτονται καθολου εκει περα στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου??? Εχουν μια ετοιμη ιδεα σχεδον στρωμμενο σεναριο και το μονο που τους μενει στην ουσια ειναι ενας καλος σκηνοθετης και το καταλληλο casting. Kαι αυτο ειναι τοσο δυσκολο να κανουνε σωστα?
Το εχω παρακολουθησει εγω το παληκαρι ελαφρως και για καποιο λογο εχω σοβαρες αμφιβολιες για το υποκριτικο του ταλεντο (Θα του αναγνωρισω παντως την ομοιοτητα εχει αυτο το κατι που σε κανει αυτοματα να θες να τον χαστουκισεις). Περα απο το Highschool musical ειχε κανει και μια αλλη ταινια η οποια πατωσε ελαφρως σε theme sixties νομιζω.... Ωραια αυτο που μας μενει δλδ ειναι ο Chase crawfford στον ρολο του L.....Νice .... Για την hilary δεν σχολιαζω γιατι πιστευω δεν θα δυσκολευτει να μπει στο πετσι του ρολου.

Σοβαρα παντως περιμενα πως και πως να γυριστει το DN σε live action movie αλλα ποτε δεν ειχα φανταστει οτι η μεγαλυτερη τους φιλοδοξια με το προυπαρχον υλικο και σεναριο ηταν να το μετατρεψουν σε ενα κλασσικο αχρωμο teen horror movie........

#2197 velontor

velontor

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 22 August 2008 - 23:59

Γεια σε ολους..

Ειναι μια ασχετη ερωτηση μεσα στη συζητηση που εχετε ανοιξει.. αλλα δεν ηξερα που αλλου να ρωτησω στο forum..

Ειμαι καινουριος στον κοσμο των anime:wooi2: Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι τα spoilers; :emptyonexg1:

#2198 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 August 2008 - 00:31

Καλωσήρθες και δες τα private messages σου. Θα σου απαντήσω.

#2199 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 August 2008 - 00:35

Δεν τον έχω δει σε καμία ταινία (νομίζω τελευταία του ήταν το High School Musical) οπότε δεν ξέρω αν η ηθοποιία του θα είναι αντάξια του ρόλου του, αλλά πάντως από πλευράς εμφάνισης νομίζω η φωτο τον δικαιώνει:

Spoiler:

Για να δούμε ποιος θα είναι ο L...
Για Misa, πάντως, νομίζω πως ο ρόλος έρχεται κουτί στην Sarah Michelle Gellar... :kawaii:

Πες το αστεια αλλα η εικονα του Light του παει γαντι εδω....οταν το πρωτοδιαβασα απο την Οrion δεν ηθελα να το ακουσω και ακομη δεν θελω αλλα του αναγνωριζω την ομοιοτητα,στην εικονα τουλαχιστον...μετα I doubt if he could pull Light...:canthelp:
Δεν νομιζω να χει το σωστο στυλ και ταλεντο...

Γεια σε ολους..

Ειναι μια ασχετη ερωτηση μεσα στη συζητηση που εχετε ανοιξει.. αλλα δεν ηξερα που αλλου να ρωτησω στο forum..

Ειμαι καινουριος στον κοσμο των anime:wooi2: Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι τα spoilers; :emptyonexg1:

Spoilers ειναι οσα πραγματα απο την πλοκη μιας σειρας δεν πρεπει αν αποκαλυπτεις σε ατομα που δεν εχουν δει ακομη την σειρα αυτη...οσα δλδ ειναι πολυ σημαντικα σημεια της ιστοριας και δεν θελουν να τα μαθουν προωρα μερικοι,για να μην τους χαλασει την εκπληξη στην σειρα αργοτερα...

Για να βαλεις spoiler tag στο forum πατας αυτο το κουμπακι Posted Image

Eλπιζω να σε κατατοπισα αν και την επομενη φορα καλυτερα ρωτα τα στην Black Hole κατι τετοια:)

#2200 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 August 2008 - 00:39

Αδιάβαστο θα πάει το pm μου... :cry5: Κυριολεκτικά!

#2201 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 23 August 2008 - 00:42

Μα καλά δεν γίνεται οι παραγωγοί σκηνοθέτες κτλ ότι δεν μπορούν να "βάλλουν" όλη την ατμόσφαιρα του anime σε μια ταινία 1:30-2:00 ωρών;;;;;;
Posted Image

#2202 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 August 2008 - 00:44

Ε, με πολλή μαγκιά, κάτι γίνεται. Αν το κάνεις και σε 3λογία...

Εμένα με ανησυχεί η ταινία Monster που φτιάχνεται (?).... Πάντως δε θέλω τα idols των 15χρονων να κάνουν τον Light και τη Misa...:deadga6:

#2203 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 August 2008 - 00:46

Δεν ειναι αυτο το προβλημα..... Θα μπορουσαν ανετα να κανουν sequels οπως εγινε με τις ιαπωνικες Live action movies kαι γενικοτερα μια πολυ επιτυχημενη και καλοστημενη παραγωγη. Το θεμα ειναι οτι αν ειναι μονο 1 η ταινια και εχει και το casting βελινεκους efron θα τραβαμε ολοι τα μαλλια μας με το αποτελεσμα.....

#2204 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 August 2008 - 00:46

Μα καλά δεν γίνεται οι παραγωγοί σκηνοθέτες κτλ ότι δεν μπορούν να "βάλλουν" όλη την ατμόσφαιρα του anime σε μια ταινία 1:30-2:00 ωρών;;;;;;

Oι 2 ιαπωνεζικες ταινιες εδειξαν οτι δεν γινετε...δεν λεω καλες οι αλλαγες που κανανε,δεδομενου του χρονου που ειχανε ηταν μια χαρα αλλα οχι τοσο καλες οσο το ανιμε...θελει τριλογια οπως ειπε και η Orion...ειναι της μοδας οι τριλογιες πια εξαλλου;)

#2205 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 23 August 2008 - 12:21

Γεια σας παιδια!
Μόλις τελείωσα το ανιμε και θα ήθελα να ρωτήσω το μανγκα θεωρείτε καλύτερο απτο ανιμε?Πόσους τόμους έχει?Και τελος το ανιμε θεωρείτε πως ακολούθησε πιστα το μάνγκα?