Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Death Note
Posted 19 August 2008 - 13:28
Posted 19 August 2008 - 19:03
Posted 19 August 2008 - 20:50
Ρε παιδιά ο yagami είναι κορυφαίος χαρακτήρας, είχε φοβερό μιαλό , και πολυ αυτοπεπήθηση αλλα θεωρόντας οτι είναι θεός μπορείς να πείς έγινε καπως αλαζόνας .
Και ο L ειναι πανεξυπνος . Ο Light ψηλοτρελαθηκε.Θελωντας να φτιαξει εναν αψογο κοσμο δημιουργησε τεραστια προβληματα.
Posted 19 August 2008 - 23:49
Posted 20 August 2008 - 00:34
Πάρτε και το review μου.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=4563&attid=5387
Gomen Roriconfan, αλλά σε αρκετά σημεία κάνεις λάθη που δείχνουν ότι δεν θυμάσαι/πρόσεξες καλά τη σειρά...
π.χ.
Why the pages of the Death Note never end?
Τελειώνουν. Και όταν τελειώσουν, πεθαίνει ο owner του Death Note.
Γενικώς, το όλο ύφος του review ήταν απλά για να "τα χώσεις" στο Death Note, συν (+) κάνεις υπερβολικά πολλές συγκρίσεις με άλλα anime, πχ. Code Geass, Ghost Hunt κλπ.
ΥΓ. Τα reviews δεν πρέπει να έχουν spoilers... Για ποιο λόγο κάνεις το review τότε?? Για κάποιον που το έχει ήδη δει? Μπες στο φορουμ και πες τη γνώμη σου, τί το θες το review...
Posted 20 August 2008 - 01:36
Posted 20 August 2008 - 01:42
Πάρτε και το review μου.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=4563&attid=5387
Ας πω και γω 2 πράγματα πάνω στο review επί την ευκαιρία.
Μη παρεξηγήσεις είναι απλά προσωπική άποψη σε τελική.
Καταρχάς πράγματι το γεγονός πως είχε τόσα spoilers δε νομίζω πως το καθιστά καν για review, γιατί υποτίθεται πως ο κόσμος τα κοιτάει πριν δει την σειρά. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
Αν και συνολικά μου φάνηκε να είναι καλούτσικο το review, εκεί που με έστειλες τελείως είναι όταν το σύγκρινες τόσο άμεσα με κάτι σειρές που δε το πίστευα.
Κάποια πράγματα όντως είναι δικαίωμά σου να τα λες όπως θες σε ένα review, αλλά καλύτερα να αποφεύγεις τόσο ανόμοιες συγκρίσεις και ειδικά αν κάτι δε το έχεις δει imho.
Αυτά τα λίγα και soz για το μεγάλο post.
Προσωπική άποψη : Κοντά τα χέρια απ'το Monster.
Edited by Radagast, 20 August 2008 - 19:41.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 20 August 2008 - 12:08
Και ο L ειναι πανεξυπνος . Ο Light ψηλοτρελαθηκε.Θελωντας να φτιαξει εναν αψογο κοσμο δημιουργησε τεραστια προβληματα.
1)Ο Light στην αρχή δημιουργούσε προβλήματα μόνο στους εγκληματίες και ο κοσμος ένιωθε ασφάλεια έχοντας κάπιον με "υπερφυσικές" δυνάμεις να παλεύει αναντίον του εγκλήματος.
[συνέχεια στο σποιλερ] για μετα το ep 32
Posted 20 August 2008 - 12:25
Για κάτσε, που λέει ότι τελειώνουν; Θυμάμαι ότι δεν τελειώνουν ποτέ και ότι μάλιστα μπορείς να τις αναπληρώσεις εύκολα.
Το ψάχνω ακόμα να βρω πού το έλεγε...
Αν και βρήκα Death Note rule που λέει αυτό που λες εσύ, είμαι 90% σίγουρος εγώ και ο αδερφός μου ότι κάπου το έλεγε ο Ryuk (στο manga ή στο anime) ότι τελειώνουν οι σελίδες & game over.
[συνέχεια στο σποιλερ] για μετα το ep 32
Spoiler:
Posted 20 August 2008 - 12:28
Μη ξεχνάς ότι "Not even Death Gods know everything about Death Notes." Ο Ryuk πιθανότατα το είπε αυτό στον Light για να τον ψαρώσει. Δεν θα ήταν και η πρώτη φορά που το έκανε...Το ψάχνω ακόμα να βρω πού το έλεγε...
Αν και βρήκα Death Note rule που λέει αυτό που λες εσύ, είμαι 90% σίγουρος εγώ και ο αδερφός μου ότι κάπου το έλεγε ο Ryuk (στο manga ή στο anime) ότι τελειώνουν οι σελίδες & game over.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 20 August 2008 - 12:43
Το ψάχνω ακόμα να βρω πού το έλεγε...
Μη ξεχνάς ότι "Not even Death Gods know everything about Death Notes." Ο Ryuk πιθανότατα το είπε αυτό στον Light για να τον ψαρώσει. Δεν θα ήταν και η πρώτη φορά που το έκανε...
Ναι, το θυμάμαι αυτό.
Χμμ, λες να ήταν μουφιά και αυτό??
Πάντως, πρέπει να το ξαναδω όλο από την αρχή με κάποιον noob φίλο/η μπας και μου έχουν ξεφύγει και άλλες λεπτομέριες.