Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2176 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 19 August 2008 - 13:28

Σημερα εφτασα στο 10.Ελπιζω στο τελος να νικησει ο L:tensai:, τον Light δεν τον παω καθολου :oo:!

#2177 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 19 August 2008 - 18:26

Spoiler:

Έεεετσι, έεετσι! Ακριβώς αυτό
Spoiler:

#2178 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 19 August 2008 - 19:03

Spoiler:

#2179 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 August 2008 - 19:13

Spoiler:

#2180 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 19 August 2008 - 19:50

Spoiler:

Ουυυ! Κόσμος και κοσμάκης! Καλά που ήταν στην Ιαπωνία και όχι σε καμμιά μικρότερη χώρα. Θα την είχε ερημώσει..

#2181 An!M@niaCCC

An!M@niaCCC

Deathnote User

• Members
  • 29 posts

Posted 19 August 2008 - 20:11

Ρε παιδιά ο yagami είναι κορυφαίος χαρακτήρας, είχε φοβερό μιαλό , και πολυ αυτοπεπήθηση αλλα θεωρόντας οτι είναι θεός μπορείς να πείς έγινε καπως αλαζόνας .
Posted Image
Clear your mind , forget your past, make a new start and...
Spoiler:

#2182 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 19 August 2008 - 20:50

Ρε παιδιά ο yagami είναι κορυφαίος χαρακτήρας, είχε φοβερό μιαλό , και πολυ αυτοπεπήθηση αλλα θεωρόντας οτι είναι θεός μπορείς να πείς έγινε καπως αλαζόνας .

Και ο L ειναι πανεξυπνος . Ο Light ψηλοτρελαθηκε.Θελωντας να φτιαξει εναν αψογο κοσμο δημιουργησε τεραστια προβληματα.

#2183 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 19 August 2008 - 23:49

Πάρτε και το review μου.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=4563&attid=5387

#2184 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 August 2008 - 00:34

Πάρτε και το review μου.

Gomen Roriconfan, αλλά σε αρκετά σημεία κάνεις λάθη που δείχνουν ότι δεν θυμάσαι/πρόσεξες καλά τη σειρά...
π.χ.

Why the pages of the Death Note never end?

Τελειώνουν. Και όταν τελειώσουν, πεθαίνει ο owner του Death Note.

Γενικώς, το όλο ύφος του review ήταν απλά για να "τα χώσεις" στο Death Note, συν (+) κάνεις υπερβολικά πολλές συγκρίσεις με άλλα anime, πχ. Code Geass, Ghost Hunt κλπ.

ΥΓ. Τα reviews δεν πρέπει να έχουν spoilers... Για ποιο λόγο κάνεις το review τότε?? Για κάποιον που το έχει ήδη δει? Μπες στο φορουμ και πες τη γνώμη σου, τί το θες το review...
:tensai:
Posted Image
Posted Image

#2185 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 20 August 2008 - 01:36

Για κάτσε, που λέει ότι τελειώνουν; Θυμάμαι ότι δεν τελειώνουν ποτέ και ότι μάλιστα μπορείς να τις αναπληρώσεις εύκολα.

#2186 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 20 August 2008 - 01:42

Πάρτε και το review μου.

Ας πω και γω 2 πράγματα πάνω στο review επί την ευκαιρία.
Μη παρεξηγήσεις είναι απλά προσωπική άποψη σε τελική.
Καταρχάς πράγματι το γεγονός πως είχε τόσα spoilers δε νομίζω πως το καθιστά καν για review, γιατί υποτίθεται πως ο κόσμος τα κοιτάει πριν δει την σειρά. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Spoiler:

Αν και συνολικά μου φάνηκε να είναι καλούτσικο το review, εκεί που με έστειλες τελείως είναι όταν το σύγκρινες τόσο άμεσα με κάτι σειρές που δε το πίστευα. :hahaha:Απ'τη μια λες πως είναι καλύτερο απ'το Monster έτσι στεγνά!! :deadga6:(που μιλάμε απλά για το καλύτερο detective-thriller που ήταν και ρεαλιστικό (που μάλιστα θυμίζει και μεγαλεία thriller-filmnoir αλά Hitchcock σε αρκετά σημεία) και χωρίς καμία τρύπα στο σενάριο, το οποίο απλά είχε αργότερη/διαφορετική σκηνοθεσία [δικαίωμά του μιας και ήταν 74ρα σειρά]και έδινε βάση στην "Ψυχολογία" των χαρακτήρων και ίσως μιλάμε για anime που αξίζει 12/10 στο char.development και 9++/10 σε όλους τους άλλους τομείς ενώ μιλάμε για μια ανατριχιαστική εμπειρία που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και αληθινή ιστορία γεμάτο συγκινήσεις κιόλας μέσα και σοκαριστικά experiences/revelations.

Spoiler:

Κάποια πράγματα όντως είναι δικαίωμά σου να τα λες όπως θες σε ένα review, αλλά καλύτερα να αποφεύγεις τόσο ανόμοιες συγκρίσεις και ειδικά αν κάτι δε το έχεις δει imho.
Αυτά τα λίγα και soz για το μεγάλο post.

Προσωπική άποψη : Κοντά τα χέρια απ'το Monster.

Edited by Radagast, 20 August 2008 - 19:41.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2187 An!M@niaCCC

An!M@niaCCC

Deathnote User

• Members
  • 29 posts

Posted 20 August 2008 - 12:08

Και ο L ειναι πανεξυπνος . Ο Light ψηλοτρελαθηκε.Θελωντας να φτιαξει εναν αψογο κοσμο δημιουργησε τεραστια προβληματα.

1)Ο Light στην αρχή δημιουργούσε προβλήματα μόνο στους εγκληματίες και ο κοσμος ένιωθε ασφάλεια έχοντας κάπιον με "υπερφυσικές" δυνάμεις να παλεύει αναντίον του εγκλήματος.

[συνέχεια στο σποιλερ] για μετα το ep 32
Spoiler:

Posted Image
Clear your mind , forget your past, make a new start and...
Spoiler:

#2188 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 August 2008 - 12:25

Για κάτσε, που λέει ότι τελειώνουν; Θυμάμαι ότι δεν τελειώνουν ποτέ και ότι μάλιστα μπορείς να τις αναπληρώσεις εύκολα.

Το ψάχνω ακόμα να βρω πού το έλεγε...
Αν και βρήκα Death Note rule που λέει αυτό που λες εσύ, είμαι 90% σίγουρος εγώ και ο αδερφός μου ότι κάπου το έλεγε ο Ryuk (στο manga ή στο anime) ότι τελειώνουν οι σελίδες & game over.

[συνέχεια στο σποιλερ] για μετα το ep 32

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#2189 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 August 2008 - 12:28

Αν και βρήκα Death Note rule που λέει αυτό που λες εσύ, είμαι 90% σίγουρος εγώ και ο αδερφός μου ότι κάπου το έλεγε ο Ryuk (στο manga ή στο anime) ότι τελειώνουν οι σελίδες & game over.

Μη ξεχνάς ότι "Not even Death Gods know everything about Death Notes." Ο Ryuk πιθανότατα το είπε αυτό στον Light για να τον ψαρώσει. Δεν θα ήταν και η πρώτη φορά που το έκανε... :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2190 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 August 2008 - 12:43

Μη ξεχνάς ότι "Not even Death Gods know everything about Death Notes." Ο Ryuk πιθανότατα το είπε αυτό στον Light για να τον ψαρώσει. Δεν θα ήταν και η πρώτη φορά που το έκανε... :hahaha:

Ναι, το θυμάμαι αυτό.
Χμμ, λες να ήταν μουφιά και αυτό??
Πάντως, πρέπει να το ξαναδω όλο από την αρχή με κάποιον noob φίλο/η μπας και μου έχουν ξεφύγει και άλλες λεπτομέριες.
Posted Image
Posted Image