Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Prison School

comedy echhi romance seinen over the top humor hiramoto akira

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 27 May 2015 - 17:06

Anime PV

Youtube Video


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#17 Kabamarusan

Kabamarusan

    Starting...

  • Members
  • 44 posts

Posted 25 September 2015 - 15:51

Ξεκινησα να το διαβαζω πριν λιγες μερες. Ναι στην αρχη φαινετε πολυ υπερβολικο, βιαιο και abusive και και και, λες τι γινεται εδω περα, και σε εμενα δεν μου φανηκε ιδιαιτερα αστειο, αλλα ειναι μεχρι να παρει φορα.

Μετα απο τα πρωτα chapters που μπηκα στο κλιμα ηταν αδυνατον να σταματησω να το διαβαζω. Οχι μονο εχει ξεκαρδιστικες καταστασεις αλλα πολλες φορες ειναι απροβλεπτο και εχει πολυ αγωνια με συνεχομενα κλιμακοτα cliffhangers. Ολο το θεμα της βιας κτλ ξεπερνιεται πολυ ευκολα μολις καποιος μπει στο κλιμα.

Πιστεύω πως επίτηδες ο mangaka θελει να δημιουργησει ενα κλιμα μισους απεναντι στο council ωστε η οποια νικη απεναντι τους να εχει περισσοτερη αξια και "reward". Και βασικα πιστευω ειναι ενα manga κατα της βιας και αυτο φαινεται απο την υπερβολη, θελει να σε κανει να rageαρεις και να παρεις το μερος των πρωταγωνιστων.

Οσο για το ecchi ειναι υπερβολικο αλλα μετα απο ενα σημειο κατανταει ακομα και αυτο ξεκαρδιστικο με τον τροπο που το χρησιμοποιεί.



#18 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 18 December 2017 - 17:10

Για όποιον ενδιαφέρεται την επόμενη βδομάδα βγαίνει το τελευταίο chapter του manga.Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο είχε πέσει πολύ η σειρά ειδικά με το streched pacing του cavarly arc αλλά υπήρχαν και moments of brilliance εδώ κα εκεί και φάνηκε από τις πωλήσεις του στην Ιαπωνία και το μειωμένο εδιαφέρον από δύση.Τα πρώτα 60-70 chapters παραμένουν κορυφηή στο είδος τους αλλά τέτοια manga δεν είναι για πάνω από 100+ chapters και δυστηχώς overstayed its welcome.Ελπίζω να κλείσει όσο πιο καλά μπορεί και τουλάχιστον να επικεντρωθεί ο mangaka στο devil blues που ξαναβγάζει chapters.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1




Also tagged with one or more of these keywords: comedy, echhi, romance, seinen, over the top humor, hiramoto akira