Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

The Tatami Galaxy

anime review mystery psychological romance spring 2010

• Please log in to reply
18 replies to this topic

#16 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 391 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2026 - 00:15

Ρε αφού λέμε, το έργο γαμεί! Είχα διαβάσει και το βιβλίο και ήταν επίσης πάρα πολύ καλό και γενικά αρκετά λιγότερο χαοτικό (δεν λαμβάνει χώρα καν σε μια νύχτα αχαχαχ), χωρίς όμως να χάνει αυτό το whimsicality που το έκανε ξεχωριστό.

Στο μεταξύ, μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια (τον Νοέμβρη του '24) είδα και εγώ το Summer Time Machine Blues αχαχαχ. Πολύ διασκεδαστική, κεφάτη ταινία που χειρίζεται την ιδέα της χρονομηχανής άψογα (πέτυχε γιατί τα stakes ήταν τόσο χαμηλά) και νομίζω μου άρεσε πολύ περισσότερο από την παρωδία με το Tatami Galaxy. 

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#17 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 277 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2026 - 11:47

Καλα το Summer time machine blues εχει γινει μια απο τις αγαπημενες μου καλοκαιρινες ταινιες και την εχω και σε blu ray. Ισως να θες να δεις και την προηγουμενη ταινια που εφτιαξαν ο ιδιοι, το Beyond the infinite two minutes, που ειναι επισης με χωροχρονικα μπερδεματα.

Youtube Video

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#18 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 391 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2026 - 17:39

Ισως να θες να δεις και την προηγουμενη ταινια που εφτιαξαν ο ιδιοι, το Beyond the infinite two minutes, που ειναι επισης με χωροχρονικα μπερδεματα.

Είναι στη λίστα μου! Αν και είναι πολύ πιο πρόσφατη ταινία τους (του 2020), αν αυτό εννοείς.

Το Summer Time Machine Blues ήταν πραγματικά φοβερό, θα το δω και αυτό το καλοκαίρι με την αδελφή μου, θα της το βάλω στάνταρ.

Στο μεταξύ βλέπω ότι υπάρχει και τρίτη ταινία του Ueda με χωροχρονικά, το River. Θα το δω και αυτό!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#19 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 277 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2026 - 17:51

Είναι στη λίστα μου! Αν και είναι πολύ πιο πρόσφατη ταινία τους (του 2020), αν αυτό εννοείς.

Λολ καλα λες εγω μπερδευτηκα λιγο.  :hihi2:

Πώς μου ειχε ξεφυγει το River και δεν το ηξερα?  :terror2:  Παω να βαλω το blu ray στο wishlist!  :bike:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 06 Ιούνιος 2026 - 18:01

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

Also tagged with one or more of these keywords: anime review, mystery, psychological, romance, spring 2010