Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Τσαγάκι και Eλαφρά Kουβεντούλα στην .aNiMe//GR//gr Town: Five Nights at Freddy's

Παλέρμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Γιατρός Vigilante unfunny reference in title Fandom η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται από το ψυγείο

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
216 replies to this topic

#76 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2014 - 18:36

Sebastian Michaelis

4473660629_f120dde999.jpg

Κοιταει εκπληκτος το απαισιο θεατρο των δολοφονων καθως και τα 2-3 ακομα μπερδεμενα αθωα προσωπα.

"Δεν υπαρχει αλλος θνητος σαν τον νεαρο αφεντη."  

. . .

Μαυρες αυρες αρχισαν να βγαινουνε απο το σωμα του στη θεα αυτη. Ααχ, ποσο θα ηθελα να τους σκοτωσω ολους και να γυρναγα στον νεαρο αφεντη. Ξερω ομως οτι θα με μισησει. Εχω ομως μια εντολη, πρεπει να τελειωνω. Η ζωη ενος ακομα αθωου δεν μου λεει τιποτα. OdyMonaxos (Kenshiro) ο θανατος σου θα αποκαλυψει ολη την αληθεια ακομα και για τους τυφλους.

*Mhmm*

Αγαπητοι καλεσμενοι, εχουμε ακομα λιγη ωρα για το βραδινο μας τσαι. Επειδη σιγουρα εχετε ξοδεψει αρκετες δυναμεις προσπαθωντας να βρειτε την αληθεια, θα σας προτεινα να χαλαρωσετε, να αδειασετε το μυαλο σας και να σκεφτειτε οσο πιο απλα γινεται. Η και να μην σκεφτειτε, δεν πειραζει, καθως εχω ηδη διελευκανει την υποθεση. Σαν μπατλερ των Phantomhive, τι θα γινοταν αμα δεν μπορουσα να κανω αλλωστε κατι τοσο απλο;
Αγαπητε Kenshiro, φαινεται πως δημιουργησα ενα ρευμα εναντιον σας. Ουτε χαιρομαι, ουτε λυπαμαι γι' αυτο. Απλα ετσι φαινεται το ποσο ευκολα μπορει ενας θνητος να χειραγωγηθει. Μην με παρεξηγειτε, δεν ενδιαφερομαι καθολου για το ατομο σας, το μονο ατομο που με ενδιαφερει ειναι ο νεαρος αφεντης, και γι' αυτον βιαζομαι να φερω την αληθεια στην επιφανεια. Ο θανατος σας θα ειναι καταλυτικος. 

Αυτο με την χειραγωγηση που ειπα, να το σκεφτειτε καλα,

ειπε και κοιταξε τη γατα. Ignorant fools, how dare you lay your hands on this creature.

Damn their stupidity, fool, useless humans. 

https://www.youtube.com/watch?v=1ePeli5_1as

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 12 Δεκέμβριος 2014 - 18:37

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#77 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2014 - 19:03

EXd6nrI.jpg

Okosan

*τα γεγονότα που ακολούθησαν στη συνέχεια ήταν αδύνατο για τον okosan να τα κατανοήσει. Την μία στιγμή πετούσε νευριασμένα ψάχνοντας το αρθρόποδο, την άλλη βρίσκεται μέσα σε μία τουαλέτα, με όλα του τα φτερά να πονάνε. Προσπαθώντας να συνέλθει και να καταλάβει τι έγινε, ένα τεράστιο χέρι τον αρπάζει βίαια και αρχίζει να τον κακοποιεί, τραβώντας τα πούπουλα του. Ανήμπορος να συνέλθει από το σοκ, μάταια προσπαθεί να ελευθερωθεί, ρίχνοντας τσιμπιές εδώ κι εκεί, κράζοντας απελπισμένα * 

COOOOOO( ΕΕΕ! Τι κάνεις εκεί πέρα! Άφησε με! Άφησε με γέρο(John Crabs) . Με κακοποιούν! Με κακοποιούν! Βοήθεια! Βοήθεια!)

*Ο φόβος τον κυρίευσε και άλλη μια κουτσουλιά έφυγε, καταλήγοντας στο πρόσωπο του δράστη, ξαφνιάζοντας τον με αποτέλεσμα να αφήσει το πετούμενο ,στην προσπάθεια του να καθαριστεί, δίνοντας στον okosan την ευκαιρία να ξεφύγει και να καταφύγει σε μια γωνία, τρέμοντας.

Όλο του το σώμα πονούσε και το στομάχι του έκανε δυσάρεστους ήχους. Το μόνο καλό της κακοποίησης ήταν πως στέγνωσαν λίγο τα φτερά του. Μα πως κατέληξε στην λεκάνη της τουαλέτας;*

#78 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2014 - 19:53

Sakamoto(TheGunsmasha)

85647.jpg

"Αφήνοντας στην άκρη το κυνήγι περιστεριού, που έχει ξεκινήσει από ότι φαίνεται, και την ξαφνική μόδα για ψήφο προς τον Kenshiro(Odymonaxos), θέλω να κοιτάξουμε τον λόγο και την χρονική συγκυρία που ήρθε το ποστ από τον Urahara(Blakc Kaiser).

Τελείως βολικά την ώρα που η Bernkastel(Tragic Prince) είχε 3 ψήφους και φαινόταν να δημιουργείται έντονο ρεύμα προς το μέρος της, ήρθε ο shinigami στρέφοντας αλλού τον προβολέα, και όχι μόνο αυτό, αλλά κάθισε και ανέλυσε γιατί ο λόγος που θεωρείται πιθανή ένοχη είναι λάθος.
Στον προηγούμενο γύρο δήλωνες ανήξερος και φλου και τώρα ήρθες σε καλό σημείο να δείξεις ορισμένους άκυρους εκείνη την στιγμή με πρόφαση την εμμονή τους.

Το τρίτο που τράβηξε την προσοχή μου είναι η άποψη πως ανάμεσα στους δύο σου υπόπτους θα πρέπει να υπάρχει ένας επιθεωρητής ή και καλά είναι το πιθανότερο ένοχοι. Και σε εσένα τι σε κόφτει να βρεις τον επιθεωρητή την δεύτερη μέρα κιόλας? Γιατί, αν όντως ένας από τους δύο είναι επιθεωρητής θα ρωτήσει εσένα για το ποιόν θα ψηφίσει και πότε θα φανερωθεί?

Έστω πως δεν είχες πρόθεση να σώσεις συμπαίκτη σου και είσαι ένας απλός αθώος. Θεωρείς τόσο αδύνατον μία από τις 4 ψήφους που σκότωσαν έναν αθώο, δηλαδή το 1/6 των ατόμων, να είναι από κλέφτη? Στο πάρτι που γίνεται πίσω από την πλάτη του Kenshiro(Odymonaxos) βάζω το χέρι μου στην φωτιά πως έχουν δώσει ψήφο κλέφτες, ας είναι και ένοχος εκείνος.

Θεωρώ την ψήφο σου υπερβολικά καλή συγκυριακά για να είναι τυχαία και ενισχύει την άποψη μου πως η κοπέλα είναι ένοχη και εσύ πιθανός συνεργός.
Γιατί είμαι ο μόνος που παίρνω σοβαρά και όχι κωμικά τον Abe(Fandom)?"

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#79 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2014 - 20:06

Bernkastel (Prince)

latest?cb=20130925010340Huh?

latest?cb=20130925010340Εσεις εκει.. λετε πως εχω αναμοιξη σε αυτην την μεχρι στιγμης βαρετη και γελοια ιστορια?

latest?cb=20130925011040Με αηδιαζετε...

latest?cb=20130925011735Πραγματικα ειστε απαραδεκτοι

latest?cb=20130925011737Σκοπος σας ειναι να βρειτε 6 ενοχους και οχι να κανετε υποθεσεις και εικασιες...

latest?cb=20130925011736 ... και να σπασετε τη βαρεμαρα μου. Δεν με ενδιαφερει πως θα το καταφερετε αυτο

latest?cb=20130925010342Αλλα το γεγονος οτι εσυ Adolf Reinhard (Jorg) με κατηγορεις ειναι εξοργιστικο

latest?cb=20130925011241Αν τολμησεις και με ξανακατηγορησεις θα το μετανιωσεις!

latest?cb=20130925011239Θα βρω οτι χειροτερο θα μπορουσες ποτε να παθεις και θα σε στειλω εκει να το ζησεις!

latest?cb=20130925011239Το ιδιο ισχυει και για σενα Ryunosuke Uryu(Babba)

latest?cb=20130925010342Με εσενα Priapus(vagelio) δεν μπαινω καν στον κοπο να ασχοληθω προσωπικα

latest?cb=20130925011040Εrika(kalamaris) αναλαβε τον εσυ...

latest?cb=20130925011042Erika...

latest?cb=20130925010342Erika(kalamaris) ηλιθιο πλασμα που εισαι επιτελους?!?!

latest?cb=20130925011240Sakamoto(TheGunsmasha) θα βαλω τις γατουλες μου να σε κανουν κιμα και να σε φανε

#80 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2014 - 20:21

Ryuunosuke's_death.jpgRyunosuke Uryu (Babba)

Χα! Τολμάς και τα βάζεις με τον Reinhard-sama(Jorg), ανόητη μικρούλα(Prince);

Είδες τι έπαθε ο προηγούμενος; Θα σε πετσοκόψει! Θα σου σπάσει τα άκρα και θα λουστεί με το αίμα της νεαρής παρθένας υπό το φως του φεγγαριού! Είναι πολύ τζαμάτος τύπος λέμε, ο Reinhard-sensei! Κάτσε και θα δεις την πιο μεγαλοπρεπή τέχνη στην απόλυτη μορφή της, την τέχνη του θανάτου!

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#81 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2014 - 02:40

Urahara Kisuke

images?q=tbn:ANd9GcT-ZxfH4fSQXD_-11UbU1U

@Sakamoto(TheGunsmasha)

Ναι, δεν βλέπεις; Γύρισα αλλού τον προβολέα και όλοι τώρα ψηφίζουν μαζικά τον Kaisar(FAI). Και έκανα το μεγάλο εγκλημα να τεκμηριώσω κιόλας στο τέλος. Sorry.

Στα υπόλοιπα, γράφεις για να γράψεις. Δεν ψάχνω επιθεωρητές. Ψάχνω κατα βάση αυτούς που δείχνουν πως ξέρουν ή που η συμπεριφορά τους δικαιολογείται έτσι. Και δεν θεωρώ αδύνατο να έχει δωθεί ψήφος στην κατσαρίδα από δολοφόνο, θεωρώ το να ψηφίζουμε εμείς δίχως να ξέρουμε εάν κάποιος από τα υπόλοιπα άτομα που σώθηκαν είναι δολοφόνος ως ηλίθια κίνηση.

Βγήκε η κατσαρίδα και εμείς ψηφίζουμε τον 4ο που την ψήφισε σαν ρομπότ. Και έναν 4ο που συνηθίζει όταν κρύβει κάτι να κάθεται στη γωνία του και να μην προκαλεί καμιά προσοχή. Γουάου, καλή μας τύχη. Την επόμενη λόττο.

#82 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2014 - 13:02

Kaisar Lidfard

tumblr_nd1mptS4EJ1rbeyf4o1_250_zpsywmzks

Συγχωρείστε με για τη μακράν απουσία, αλλά είχα αποκοιμηθεί εξαιτίας της έλλειψης ύπνου. Ωωω, τι ακούω; Κύριε Urahara(Black Kaiser) αναφέρατε το όνομά μου;

*Διαβάζει τα transcripts*

Φίλτατε Kaisar(FAI) πιστεύω πως είσαι ή επιθεωρητής ή δολοφόνος. Τέτοια επιμονή σε έναν στόχο, από εσένα που υπο φυσιολογικές συνθήκες σε περίμενα να είσαι ιδιαιτέρως jumpy, δεν δικαιολογείται και με πολλούς τρόπους. Ξεκίνησες κλασικά να κατηγορείς τον Ryunosuke Uryu (Babba) (κάποιου είδους τάμα ίσως :P?) αλλά το ότι έχεις κολλήσει πάνω του, δίχως κάποιο σοβαρό επιχείρημα ακόμα και στον δεύτερο γύρο δεν στέκει αλλιώς. Και είναι γερό κόλλημα, δεν υπάρχει κάποιος άλλος που ουσιαστικά να αναφέρεις πέρα από κάτι για δαίμονες και κουραφέξαλα (είπε ο shinigami).

Αρχικά, με συγχωρείτε που το λέω έτσι, αλλά ποιον ακριβώς θέλετε να ψηφίσω; Ο Ryuunosuke(Babba) χρειάζεται εξορκισμό με αυτά που λέει χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό. Εξορκισμό ή σκότωμα. Μιλάει για φόνους παιδιών και βασανιστήρια. Είναι κάποιος τέοτιος ένας άνθρωπος που θα θέλατε μαζί σας ή να σας βοηθάει; Ή σας φαίνεται πολύ μακριά από τον φόνο; Αν ναι θα αρχίοσω να αμφιβάλλω και για τη δική σας νοητική κατάσταση. Όπως και να χει, γιατί να μη στραφώ εναντίων του; Ο κύριος πρακτικά μας δίνει στο πιάτο τις ορέξεις του. Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί απ'όπου κατάγεστε μα ο δικός μου πατέρας μου έχει μάθει κάποια πράγματα, όπως την τιμή και το καλό και το ηθικό. Αν ο κύριος δεν είναι δολοφόνος μεγάλη εντύπωση θα μου κάνει.

Αλλά και να μην είναι, που αμφιβάλλω, δεν έχει συμβάλλει καθόλου στις έρευνές μας. Απλώς χαίρεται με την ψυχοπάθειά του. Πώς ακριβώς μας είναι χρήσιμος;

Το τελευταίο που δε μπορώ να καταλάβω στον συλλογισμό μας ξανθέ κύριε, είναι το ότι συμπεριφέρεστε...σαν να με γνωρίζετε; Από πού κι ως πού; Δεν έχουμε γνωριστεί αλλιώς θα το θυμόμουν. Αν με ξέρετε από περασμένες ζωές, θα σας ζητούσα να μην κάνετε το λάθος να θεωρείτε πως ξέρετε κι αυτήν. Η κάθε ζωή είναι διαφορετική, με διαφορετική προσωπικότητα και αξίες. Δεν έχω επιλογή παρά να ενεργώ με βάσει τις αξίες τις δικές μου, κι όχι αυτές που μπορεί να θυμάστε εσείς από μία άλλη ζωή - γιατί απ'ότι καταλαβαίνω είστε και αιώνιος σε ηλικία, και είναι πολύ λογικό να με θυμάστε από εκατοντάδες χρόνια πριν - . Α, είναι τα γηρατειά που σας κάνουν να μπερδεύεται πρόσωπα; Δεν πειράζει, μην ανησυχείτε. Αν πάρετε ένα-δύο φίλτρα την ημέρα θα είστε καλά.

Τέλος, κύριε Kenshiro(Ody) δεν καταλαβαίνω γιατί κι εσείς βρίσκετε την επιμονή μου περίεργη. Θεωρώ τον Ryuunosuke(Babba) ένοχο. Πόσο πιο απλό να το κάνω;

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#83 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2014 - 13:48

Shun Kurosaki

ry0TzTo.jpg

Nishijou Takumi(Chaos;Head, τo VN, όχι το anime, αυτό είναι σκουπίδι και κάνουμε πως δεν υπάρχει. Takayama Yuichi)!

Σε πιό ανήλιαγο μπουντρούμι κρύφτηκες και με τί είδους ανέσυχντη ενέργεια καταπιάνεσαι?

Σε κυριέυει ο φόβος της αντίστασης και της ψυχικής μας δύναμης?

Ο πόνος που μας έδωσαν θα τους επιστραφεί 10πλάσιος!

Η μία κατσαρίδα ψόφησε, άλλες τόσες όμως μένουν ζωντανές.

Καμία όμως δε θα γλιτώσει όταν θα βρέξει αίμα από τους πύρινους ουρανούς της επανάστασης!

ps: Όποιος έχει πληροφορίες για την ανεύρεση της Ruri παρακαλείτε να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο 16400 16400 ή με email στο DarkEdgelord7 @xyz.com

(τα παραπάνω στοιχεία επιλέχθηκαν τυχαία στο context του χαρακτήρα και του παιχνιδιού και δεν έχουν σκοπο να στοχοποιήσουν κάποιο πραγματικό πρόσωπο)

qzMHWHd.png

#84 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2014 - 16:33

Gandharva

1-05_Gandharva.png

Αχ είπα δεν θα ξαναμιλήσω σήμερα αλλά συνέβη κάτι συνταρακτικό,μας θυμήθηκε ο Satan(Crabs).Στο ψητό απευθείας:

Φίλτατε κ πολυβασανισμένε Kaisar(Mpougatsa),εξ' αρχής μου είχε φανεί περίεργο που σ ένοιαξε που έδωσα ψήφο στον Kenshiro και όχι στον Satan,αφού 1)είχε μόλις ξεκινήσει η μέρα 2)δεν είχες δείξει ποτέ ενδιαφέρον για κανέναν απ τους δύο 3)δεν το δικαιολόγησες καθόλου ικανοποιητικά(κάτι που δεν έκανες ούτε στην συνέχεια,όταν αναρωτήθηκα για αυτήν σου την πράξη).Το προσπέρασα γιατί περίμενα να ξανακούσω τον Satan.Aν μου τόνωνε τις υποψίες,όχι απλά δεν θα σουν στην λίστα υπόπτων μου,αλλά θα σε θεωρούσα και αθώο.'Ομως ακριβώς όπως κ στην περίπτωση του Mara(Ghostprince),o 2ος του λόγος μου άλλαξε την γνώμη. Τέλος,το γεγονός ότι στο τέλος της προηγούμενης ομιλίας σου απευθύνεσαι σε έναν καταδικασμένο,δείχνοντας μάλιστα πως ενοχλήθηκες,δεν μπορεί παρά να μου εντείνει τις υποψίες.
Συνοπτικά,λυπάμαι,έχουμε περάσει παρόμοιου τύπου κολάσεις κ συμπάσχω,αλλά η Shakuntala είναι πάνω απ όλα.Θεωρώ πως αν ο Kenshiro βγει δολοφόνος,πρέπει να είσαι μέσα στους βασικούς υποψήφιους για λιντζάρισμα.Δεν ξεχνάμε και το γατί(Tragic Prince)φυσικά.

Sebastian Michaelis

Αγαπητε Kenshiro, φαινεται πως δημιουργησα ενα ρευμα εναντιον σας. Ουτε χαιρομαι, ουτε λυπαμαι γι' αυτο. Απλα ετσι φαινεται το ποσο ευκολα μπορει ενας θνητος να χειραγωγηθει.

Αυτο με την χειραγωγηση που ειπα, να το σκεφτειτε καλα

Αγαπητέ,σόρρυ που χαλάω την παράσταση,αλλά κανέναν δε χειραγώγησες και κανένα ρεύμα δε δημιούργησες.Τ'ότι ψήφισες χθες μια φορά Kenshiro(χωρίς μάλιστα να δώσεις κανένα επιχείρημα)σε κάνει κατά κάποιον τρόπο master of puppets i guess.Θίγομαι κ προσωπικά γιατί στους ''χειραγωγούμενους'' ανήκω κ γω,αφού τον ψήφισα κ χθες κ σήμερα.Εγώ,το 5ο δυνατότερο Nastika,χειραγωγούμενος από έναν...πως σε είπε ο Kaisar?Δαίμονα?Ας γελάσω.
Επί της ουσίας,υπό άλλο πλαίσιο το σύνολο αυτής της ομιλίας σου θα μπορούσε ν εκληφθεί ως αρκετά ύποπτο,όμως δεν έχεις δώσει άλλες λαβές ούτε εσύ ούτε τα γεγονότα για σένα,οπότε θα το αφήσω να πέσει κάτω for now.

Αυτά,τα λέμε αύριο αν ζήσουμε(no,seriously this time!)

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2014 - 19:59

Nishijou Takumi(Chaos;Head, τo VN, όχι το anime, αυτό είναι σκουπίδι και κάνουμε πως δεν υπάρχει. Takayama Yuichi)!

Σε πιό ανήλιαγο μπουντρούμι κρύφτηκες και με τί είδους ανέσυχντη ενέργεια καταπιάνεσαι?

Σε κυριέυει ο φόβος της αντίστασης και της ψυχικής μας δύναμης?

"Κα-καταπιάνομαι με το να ξε-ξερνάω τα 'ντερα μου... Δεν είναι αλήθεια αυτό που συμβαίνει, δεν είναι αλήθεια, δεν είναι. Είδες πως πέθανε η κατσαρίδα, Shun(Mad Hatter)!? Είδες καθόλου τι έγινε!? Ξέρω ότι δεν είναι ήταν άνθρωπος αλλά σε λ-λίγα μόλις δεύτερα τα εντόσθια του κα-κατέλιξαν να κοσμούν τους τοίχους. Αηδία... Αηδία... Σκέτη αηδία. Δεν μπορώ τα αίματα και το guro, μόνο που σκέφτομαι ότι έγινε χθές μου έρχεται ανάγ.. *πλεργκχ* "

Κατάφερε να πει αυτά και έφυγε τρέχοντας για το μπάνιο ο Takumi(Takayama). Βγαίνοντας από το δωμάτιο έπεσε πάνω στον αντιπαθή μπάτλερ(Πιου2) ρίχνοντας κάτω ότι κουβαλούσε. Το λίγο φαγητό που κατάφερε να φάει χθες και η coca cola που έφτανάν ξανά στο στόμα του ανά διαστήματα τον απέτρεπαν να ζητήσει συγνώμη στο ξιπασμένο μπάτλερ(Πιου2). Όχι ότι ήθελε δηλαδή άλλα σωστοί τρόποι που το είχαν μάθει οι γονείς τους το επέβαλαν.

Έπρεπε να γίνει τώρα αυτό, έπρεπε... Με αυτούς που έχω μπλέξει δεν μπορώ να έχω ούτε την ησυχία μου. Πρέπει να βρω ποιος σκοτώνει ποιον εδώ μέσα και έχω και το προαίσθημα ότι είναι πάνω από ένας... Ο Μπάτλερ(Πιου2) τελικά εάν και ενοχλητικός δεν δείχνει σημάδια που να λένε ότι είναι δολοφόνος. Από την άλλη η Gandharva(Zane) όμως είναι υπερβολικά ύποπτη. Τόσο ισχυρογνώμων... Από την πρώτη κιόλας στιγμή έκτος από τότε που κατηγόρησε τον Mr.Satan(John Crabs) δεν έχει σταματήσει ούτε για στιγμή να κατηγορεί τον Kenshiro(Odymonaxos)... Είτε η θεϊκή της υπόσταση τις δίνει γνώσεις που εμείς δεν έχουμε, είτε προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή από πάνω της.  

#86 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2014 - 20:23

Πέφτει η νύχτα.

#87 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2014 - 23:18

Κεφάλαιο Πέμπτο

Where things begin to take a turn for the inappropriate, part one

Τα παρακάτω γεγονότα μου τα διηγήθηκε αργότερα ο φίλος μου, καθώς όπως καταλάβατε, έλειπα όλη την μέρα από την έπαυλη.

Είχε πλέον αρχίσει να βραδιάζει και οι διαφωνίες είχαν αρχίσει να καταλαγιάζουν. Όλοι είχαν καταλήξει στο ότι ο Κενσίρο είναι δολοφόνος, ότι έπρεπε να πεθάνει και ότι μπλα μπλα μπλα, την έχετε ξανακούσει την ιστορία. Το πρόβλημα είναι ότι παρ'ότι ο Αδόλφος είχε φορτίσει και η τάση του V ήταν ίση με Ι*R και ίση με over 9000 και ήταν έτοιμος να μετασχηματίσει τις μοριακές συχνότητες του Kenshiro σε επίπεδο Φουριέ (μπόνους πόντους σε όποιον πιάσει το τελευταίο reference), υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα. Ο Κενσίρο απλώς... έλειπε.

"Μισό λεπτό, εδώ δεν ήταν πριν από πέντε λεπτά;", ρώτησε ο Κάιζαρ.

"Ναι, θυμάμαι που τον είχα στριμώξει κυριολεκτικά σε μια γωνιά.", απάντησε ο Πριάπους.

Ο Χολμς απλώς καθόταν στην πολυθρόνα του και παρακολουθούσε την συζήτηση. Πολύ λίγοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι ένα αμυδρό χαμόγελο είχε εμφανιστεί στο πρόσωπό του.

"Συμβαίνει κάτι κύριε Χολμς;", ρώτησε ο Ουραχάρα.

"Όχι, κύριε. Γιατί, φαίνεται σαν να γνωρίζω κάτι;"

"Το πρόσωπό σας προδίδει περισσότερα από τα λόγια σας."

"Τότε δεν υπάρχει λόγος να το αρνούμαι άλλο. Ναι, όντως γνωρίζω τι συμβαίνει."

"Τότε θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να το πείτε και σε μας, κύριε;", ρώτησε ο Σεμπάστιαν ξαναγεμίζοντας το ποτήρι του ντετέκτιβ.

"Για να είμαι ειλικρινής, όχι."

"Τι εννοείται;"

"Εννοώ ότι απόψε, για μία και μοναδική φορά, εσείς θα είστε ο ντετέκτιβ και εγώ ο ακροατής; Δουλειά σας είναι να βρείτε τι απέγινε ο Κενσίρο. Μόνο μια βοήθεια θα σας δώσω. Η απάντηση βρίσκεται σχεδόν μπροστά στα μάτια σας."

Οι καλεσμένοι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους. Η αλήθεια ήταν ότι εκτ-

"Μισό λεπτό", διέκοψε ο Φαβάρο. "Αρχίσαμε χτες εικοσιτέσσερις. Μετά το προηγούμενο βράδυ μείναμε εικοσιδύο, άρα χωρίς τον Κενσίρο θα έπρεπε να είμαστε εικοσιένα. Μόνο που εδώ μέσα είμαστε τώρα μόνο είκοσι."

"Κου", είπε ο Okosan συμφωνώντας.

"Όπα, όπα, πότε ήμασταν εικοσιτέσσερις;" , ρώτησε ο Κάιζαρ. "Πάντα θυμόμουν εικοσιτρείς."

"Όχι, ο Ανθρώπινο Κουνουπίδι-σαν έχει δίκιο.", απάντησε ο Ουραχάρα. "Μαζί με όλους τους υπόλοιπους είχε έρθει και μια μικρή κοπελίτσα που δεν έβγαλε άχνα. Κάτσε να δεις πως την έλεγαν..."

"Φουρούντε Ρίκα...", είπε η Μπερνκάστελ και μια σπίθα άναψε στα μάτια της. "Που είναι; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;"

"Μα, τι σχέση θα μπορούσε να έχει ο Ανθρώπινος Μυς με ένα δεκάχρονο κοριτσάκι;", ρώτησε ο Κουροσάκι.

"Ακριβώς, τι "σχέση";", ρώτησε ο Χολμς από την πολυθρόνα του χαμογελώντας διαβολικά.

Οι καλεσμένοι κοιτάχτηκαν καλά μεταξύ τους και μια άβολη ησυχία έπεσε στο δωμάτιο. Δεν τους πήρε και πολύ να καταλάβουν τι υπαινισσόταν ακριβώς ο Χολμς.

"Πως μπόρεσε; Ρε τον ανώμαλο τον Κενσίρο!", αναφώνησε ο Άμπε γεμάτος οργή.

Όλοι γύρισαν και τον κοίταξαν αμίλητοι.

"Τι; Με εμένα τουλάχιστον είναι συναινετικό."

'Ναι, η (censored) έχει δίκιο.", απάντησε ο Πριάπους και γύρισαν όλοι να κοιτάξουν αυτόν αυτήν την φορά.

"ΕΕΕ, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σας; (Censored) τον είπα, όχι (censored). Και έχει δίκιο."

"Τι μπορούμε να κάνουμε, κύριε Χολμς;" ρώτησε η Πάπρικα.

"Χμμ, τι εννοείται;"

"Εννοώ, τι μας αφήνετε να κάνουμε σχετικά με το θέμα που προέκυψε;"

"Απολύτως ό,τι θέλετε. Δεν θα μπορούσε να έχει φύγει από το σπίτι έτσι και αλλιώς, οπότε μέσα στο σπίτι είστε ελεύθεροι να δράσετε με όποιον τρόπο θεωρείτε καλύτερο."

"Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι θα έπρεπε να--"

"ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΡΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΝ", φώναξαν ταυτόχρονα ο Κύριος Σατανάς και ο Τζότζο, ορμώντας προς έναν τοίχο και κάνοντάς τον κομμάτια για να περάσουν.

"Φαίνεται ότι οι κύριοι ανεγκέφαλοι αποφάσισαν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε χωρίς να μας ρωτήσουν, κυρίες και κύριοι. Γρήγορα! Όποιος βρει τον Κενσίρο ειδοποιεί και τους άλλους!", είπε ο Σακαμότο ακολουθώντας τους άλλους δύο.

Σύντομα η αίθουσα είχε αδειάσει. Ο Χολμς σηκώθηκε ήρεμα και βγαίνοντας από την κανονική έξοδο, κατευθύνθηκε προς τα επάνω. Είχε ακόμα πολλή δουλειά να κάνει όσο οι άλλοι ήταν, βολικά, απασχολημένοι με τον Κενσίρο...

---------------------------------------------

1 ) OdyMonaxos - Kenshiro (Hokuto no Ken) Αθώος

2 ) Babba - Ryonosuke Uryu (Fate/Zero)

3 ) Vagelio - Tarou A. Priapus (Priapus)

4 ) Fallen Mpougatsa - Kaisar Lidfard (Shingeki no Bahamut)

5 ) The Gunsmasha - Sakamoto (Sakamoto desu ga?)

6 ) Black Kaiser - Urahara Kisuke (Bleach)

7 ) Kalamaris - Furudo Erika (Umineko no naku koro ni) Αυτοκτονημένος Αθώος

8 ) John Crabs - Mr Satan (Dragon Ball series)

9 ) Zane - Gandharva (Kubera)

10) Black Rock - Okosan (Hatoful Boyfriend)

11) Lord Leon - Korosensei (Assassination Classroom)

12) Takayama Yuichi - Nishijou Takumi (Chaos;Head, τo VN, όχι το anime, αυτό είναι σκουπίδι και κάνουμε πως δεν υπάρχει.)

13) Ghostprince - JOHHJJ JOJOH HJJ (Terra Formars) Αθώος

14) Keito - Paprika (Paprika)

15) Mika.siam - Hikigaya Hachiman (My teen romantic comedy SNAFU)

16) Kamui - Pegasus (Oyasumi Punpun) Αθώος

17) demonicMC - Jotaro Kujo (JoJo's Bizzare Adventure)

18) zennith666 - Favaro Leone (Shingeki no Bahamut:Genesis)

19) Jorg - Adolf Reinhard (Terra Formars)

20) Fandom - Abe (Kuso Miso Technique)

21) The Tragic Prince - Frederica Bernkastel (Umineko no naku koro ni)

22) πίου-πίου - Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji)

23) Theodore - Kuranosuke Koibuchi (Kuragehime)

24) Mad Hatter - Shun Kurosaki (yu-gi-oh Arc-V)

Πέφτει η νύχτα. 

Οι ρόλοι ξέρετε τι να κάνετε

Συγγνώμη για την αργοπορία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 14 Δεκέμβριος 2014 - 14:49

#88 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2014 - 18:28

Κεφάλαιο Έκτο

Περί ονείρων και πλασμάτων θεϊκών

Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι πολλά από όσα έγιναν εκείνη την νύχτα, αλλά θα προσπαθήσω να σας τα διηγηθώ όσο καλύτερα μπορώ.

Θυμάμαι ότι είχα μόλις γυρίσει από το χωριό. Παρά την βροχή που έπεφτε ακόμα καταρρακτωδώς, είχα καταφέρει να ταχυδρομήσω το γράμμα πριν τελειώσει η μέρα, όπως μου είχε πει ο φίλος μου. Είχα επιστρέψει αργά το βράδυ στην έπαυλη και με το που μπήκα μέσα με χαιρέτησαν τα σημάδια που συνήθως προμηνύουν μια νύχτα χωρίς ύπνο: Ανοίγοντας την πόρτα και μπαίνοντας στο χολ, είδα να περνάει σαν σίφουνας από μπροστά μου ο Κενσίρο κρατώντας κάτω από την μασχάλη του ένα μικρό κοριτσάκι που το είχε πάρει ο ύπνος.

"Καλησπέρα... Όλα καλά;", ρώτησα.

"Α, εσείς θα είστε ο δόκτορας Γουάτσον.", απάντησε ο Κενσίρο τρέχοντας σημειωτόν. "Ναι όλα μια χαρά. Πως μπορώ να σας βοηθήσω;"

"Ξέρετε μήπως που είναι ο κύριος Χολμς;"

"Έχω τη εντύπωση ότι κατευθύνθηκε προς τα πάνω μετά την καθιερωμένη συνάντησή μας. Ίσως προς στον τρίτο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Τώρα με συγχωρείτε..."

Ο Κενσίρο όρμηξε σε έναν τοίχο γκρεμίζοντάς τον με την φόρα που είχε πάρει.

Από την άκρη του διαδρόμου που είχε εμφανιστεί ο Κενσίρο εμφανίστηκε τώρα ένα τσούρμο με δικράνια, φτυάρια και πυρσούς.

"ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ! ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ!", φώναξε κάποιος από την περίεργη αυτήν ομάδα που προφανώς κυνηγούσε τον Κενσίρο και που δεν μου έδωσε και ιδιαίτερα πολλή σημασία όπως χανόταν στην τρύπα που είχε δημιουργηθεί.

Μόλις καταλάγιασε η σκόνη, στο χολ έμεινα μόνο εγώ και ο Σεμπάστιαν ο μπάτλερ που προσπαθούσε απεγνωσμένα να μαζέψει τα ερείπια με μια σκούπα και ένα φαράσι.

"Τς, τς, τς. Απολίτιστοι... Απολίτιστα ζώα όλοι τους...", μονολογούσε γεμάτος νεύρα.

"Καλησπέρα σας. Μήπως θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να-"

"Στον τρίτο.", απάντησε ο Σεμπάστιαν χωρίς να αφαιρεθεί από την δουλειά του. "Αλλά βιαστείτε. Μπορεί να τον έχουν ήδη καταστρέψει αυτά τα όρθια ζώα. ΑΚΟΥΤΕ, ΖΩΑ; ΓΙΑΤΙ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ."

Ανεβαίνοντας τις σκάλες άκουγα τον Σεμπάστιαν στο ισόγειο να μονολογεί γεμάτος νεύρα φράσεις σε γλώσσες που ήμουν ευτυχής που δεν γνώριζα. Παρ'όλα αυτά δεν έδωσα σημασία. Ήξερα ότι ο φίλος μου θα μου εξηγούσε σύντομα τα πάντα. Ψάχνοντας όμως τον τρίτο όροφο παρατήρησα πως ο Χολμς δεν βρισκόταν πουθενά. Τότε ήταν που μου ήρθε η αναλαμπή.

"Στην σοφίτα...", σκέφτηκα.

Η πόρτα της σοφίτας ήταν ξεκλείδωτη και μισάνοιχτη, σημάδι ότι κάποιος ήταν μέσα. Πήγα να μπω και να χαιρετήσω, αλλά ομιλίες με σταμάτησαν. Ο Χολμς δεν ήταν μόνος. Στάθηκα στην πόρτα και χωρίς να την ανοίξω, προσπάθησα να ακούσω τι έλεγαν.

"Δεν νομίζεις ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση; Πρώτα ο Φρέντερικ και μετά ο Χοσικάβα Τοσίκι. Δεν θα αργήσουν να βρουν και όλους τους υπόλοιπους, Χολμς. Το παρατραβάς με την έρευνα και θα το πληρώσουμε όλοι αυτό.", είπε μια γυναικεία φωνή.

"Συμφωνώ. Το παιχνίδι έχει πια παρατραβήξει. Ας τους συλλάβουμε και έπειτα ας τους αναγκάσουμε να μιλήσουν.", είπε μια άγνωστη αντρική φωνή.

"Και αν δεν μιλήσουν; Τι γίνεται τότε, κύριε Γκαντχάρβα; Τι θα κάνετε όταν μας ξεφύγει για άλλη μια φορά;"

"Έχουν μπλεχτεί και αθώοι εδώ πέρα από εμάς, Χολμς. Αθώοι που όταν καταλάβουν τι συμβαίνει θα αρχίσουν να γίνονται επικίνδυνοι.", απάντησε ο Γκαντχάρβα.

"Αφήστε εμένα να ανησυχώ για αυτούς τους "αθώους". Για αυτό με προσλάβατε έτσι και αλλιώς· για να κάνω την δουλειά μου καταπώς θεωρώ καλύτερα."

"Έλα, πάμε. Είναι προφανές ότι ο κύριος Χολμς δεν θα αλλάξει γνώμη.", είπε η γυναικεία φωνή.

"Δεσποινίς Πάπρικα, κύριε Γκαντχάρβα, ακούστε με. Δεν λέω ότι δεν έχετε δίκιο. Λέω απλώς να κάνετε λίγο υπομονή ακόμα. Σύντομα θα έρθει εδώ κάποιος που θα λύσει πολλές από τις απορίες μας. Μέχρι τότε όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να περιμένουμε, αλλιώς όλες οι θυσίες θα πάνε χαμένες."

"Εμπιστευόμαστε την κρίση σας, κύριε Χολμς. Όπως είπατε, για αυτό σας προσλάβαμε. Ελπίζω μόνο, για τον καλό όλων μας, η μόνη φορά που θα κάνετε λάθος να μην είναι αυτή που θα μας καταδικάσει όλους.", απάντησε η Πάπρικα. "Έλα, Γκαντχάρβα, η συζήτηση τελείωσε. Ο κύριος Χολμς είναι πολύ απασχολημένος και το ίδιο ισχύει και για εμάς."

Ο φίλος μου δεν απάντησε. Έπειτα άκουσα βήματα στην σκάλα της σοφίτας. Χωρίς να χάσω καιρό κρύφτηκα πίσω από μια γωνία του διαδρόμου ελπίζοντας να μην έρθουν προς τα εδώ. Για καλή μου τύχη, η Πάπρικα και ο Γκαντχάρβα συνέχισαν ευθεία με εμένα να τους ακολουθώ όσο πιο κρυφά μπορούσα. Δεν το θεωρούσα σωστό, αλλά η περιέργειά μου είχε υπερνικήσει τους τρόπους μου εκείνη την στιγμή.

"Θα τον αφήσουμε να κάνει ό,τι θέλει; Η συμφωνία που έκλεισε μαζί του ο Μόρτιμερ προέβλεπε να μας βοηθήσει, όχι να μας το παίζει αφεντικό, που να πάρει!", είπε τελικά ο Γκαντχάρβα.

"Ναι, συμφωνώ.", απάντησε η Πάπρικα. "Αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι έχει δίκιο. Αν κάνουμε οτιδήποτε εκτός του καθιερωμένου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον χάσουμε για άλλη μια φορά και αν συμβεί αυτό δεν θα τον ξαναβρούμε ποτέ. Και μαζί με αυτόν θα χαθεί και το παιδί σου για πάντα. Θα μπορούσες να το αντέξεις αυτό;"

Ο Γκαντχάρβα δεν απάντησε.

"Έλα λοιπόν. Πάμε να ενημερώσουμε τους άλλους. Και ειδοποίησε τον ηλίθιο τον Κενσίρο να σταματήσει να τρέχει. Είπαμε να κάνει αντιπερισπασμό αλλά αυτός και οι άλλοι ηλίθιοι που τον κυνηγάνε έχουν κάνει το μέρος συντρίμμια."

"Μμμμ, όχι, δεν πρόκειται να πάτε πουθενά.", απάντησε μια άλλη, γνώριμη, φωνή που δεν περίμενα ποτέ να ξανακούσω.

Μπροστά στον Γκαντχάρβα και την Πάπρικα στεκόταν μια φιγούρα ντυμένη στα μαύρα κρατώντας ένα όπλο.

"Σοβαρά; Πιστεύεις ότι ένα χαζοπίστολο θα μας σκοτώσει;", ρώτησε ο Γκαντχάρβα. "Ξέρεις ποιος είμαι;"

"Φυσικά και ξέρω. Αλλά τι θα κάνεις; Θα ενεργοποιήσεις το Sura εδώ μέσα; Ανυπομονώ να σε δω να τινάζεις όλο σας το σχέδιο στον αέρα μόνος σου. Θα μας γλίτωνε πολύ χρόνο."

"Φύγε, ειδοποίησε τους άλλους.", είπε ο Γκαντχάρβα στην Πάπρικα. "Θα τον αναλάβω εγώ αυτόν."

Η Πάπρικα δεν είπε τίποτα. Έγνεψε καταφατικά και έπειτα έκανε μια βουτιά στο πάτωμα λες και ήταν νερό.

Μια δυνατή λάμψη έλουσε έπειτα τα πάντα και ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι συνέβη. Το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι όταν η λάμψη εξαφανίστηκε μόνο ένα ζευγάρι βήματα ακούστηκε να απομακρύνεται από το επίκεντρο της λάμψης και ήμουν απολύτως σίγουρος ότι δεν επρόκειτο για τον Γκαντχάρβα. Πήγα τρέχοντας να πω στον Χολμς τι είχε μόλις συμβεί αλλά λίγο πριν ανοίξω την πόρτα της σοφίτας κοντοστάθηκα γιατί άκουσα πάλι ομιλίες από πάνω.

"Ξέρεις ότι ξέρουν.", είπε η Πάπρικα. "Από την αρχή ήξερες ότι θα ξέρουν. Κάνω λάθος;"

"Όχι, είστε απολύτως σωστή. Αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή. Να παγιδευτούμε όλοι εδώ μέσα. Όσο και αν το σκεφτήκαμε με τον λόρδο Μόρτιμερ, τίποτα άλλο δεν μας είχε φανεί πιο αποτελεσματικό από αυτό. Καταλαβαίνετε, έτσι; Τι πιο δελεαστικό από το να είναι μαζεμένοι όλοι οι εχθροί σου σε έναν μέρος;"

"Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα να νικήσουμε αν είμαστε όλοι νεκροί, έτσι;"

"Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχετε αρχίσει να λιγοψυχείτε, δεσποινίς Πάπρικα. Νόμιζα ότι μετά από όλα όσα σας έχει κάνει, θα ήσασταν όλοι λίγο περισσότερο αποφασισμένοι να τον πιάσετε, ειδικά όταν ξέρετε ότι δεν θα έχετε ποτέ άλλη παρόμοια ευκαιρία."

Η Πάπρικα έμεινε για λίγο σιωπηλή.

"Πολύ καλά. Θα μείνω και θα σας βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ, κύριε Χολμς, εκτός από το να παίξω άλλο το παιχνίδι σας. Το θεωρώ απλώς λάθος."

"Δεκτό. Ήθελα να σας αναθέσω μια άλλη δουλειά έτσι και αλλιώς.", είπε ο Χολμς δείχνοντας το παράθυρο της σοφίτας.

"Πολύ καλά. Δώστε μου δώδεκα ώρες.", απάντησε η Πάπρικα και εξαφανίστηκε από μπροστά του.

Ο Χολμς κατέβηκε τις σκάλες της σοφίτας. Εγώ έκανα λες και μόλις ερχόμουν να τον συναντήσω.

"Καλημέρα Γουάτσον. Όλα εντάξει με το γράμμα;"

"Καλημέρα Χολμς. Ναι, όλα πήγαν εντάξει και ας με καθυστέρησε αρκετά η βροχή. Εδώ όλα καλά;"

"Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Μπορείς να πας να ξεκουραστείς αν θες. Πάω να μαντρώσω του καλεσμένους μας πίσω στο σαλόνι."

Είχα πάρα πολλές απορίες αλλά η αλήθεια ήταν ότι ήμουν παραπάνω από πτώμα σε εκείνο το σημείο. Εξαντλημένος, πήγα στο δωμάτιό μου και έπεσα ξερός για ύπνο.

1 ) OdyMonaxos - Kenshiro (Hokuto no Ken) Αθώος

2 ) Babba - Ryonosuke Uryu (Fate/Zero)

3 ) Vagelio - Tarou A. Priapus (Priapus)

4 ) Fallen Mpougatsa - Kaisar Lidfard (Shingeki no Bahamut)

5 ) The Gunsmasha - Sakamoto (Sakamoto desu ga?)

6 ) Black Kaiser - Urahara Kisuke (Bleach)

7 ) Kalamaris - Furudo Erika (Umineko no naku koro ni) Αυτοκτονημένος Αθώος

8 ) John Crabs - Mr Satan (Dragon Ball series)

9 ) Zane - Gandharva (Kubera) Αθώος

10) Black Rock - Okosan (Hatoful Boyfriend)

11) Lord Leon - Korosensei (Assassination Classroom)

12) Takayama Yuichi - Nishijou Takumi (Chaos;Head, τo VN, όχι το anime, αυτό είναι σκουπίδι και κάνουμε πως δεν υπάρχει.)

13) Ghostprince - JOHHJJ JOJOH HJJ (Terra Formars) Αθώος

14) Keito - Paprika (Paprika) Αθώος

15) Mika.siam - Hikigaya Hachiman (My teen romantic comedy SNAFU)

16) Kamui - Pegasus (Oyasumi Punpun) Αθώος

17) demonicMC - Jotaro Kujo (JoJo's Bizzare Adventure)

18) zennith666 - Favaro Leone (Shingeki no Bahamut:Genesis)

19) Jorg - Adolf Reinhard (Terra Formars)

20) Fandom - Abe (Kuso Miso Technique)

21) The Tragic Prince - Frederica Bernkastel (Umineko no naku koro ni)

22) πίου-πίου - Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji)

23) Theodore - Kuranosuke Koibuchi (Kuragehime)

24) Mad Hatter - Shun Kurosaki (yu-gi-oh Arc-V)

Sherlock Holmes (your host and GM)

peter-cushings-sherlock.jpg

Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω η χθεσινοβραδινή γυμναστική να μην σας κούρασε ιδιαίτερα γιατί η σημερινή μέρα προμηνύεται καυτή και ας κάνει έξω παγωνιά. Επίσης, ο κύριος Σεμπάστιαν φρόντισε ώστε να υπάρχει ζεστό τσάι και κουλουράκια κανέλας για όλον τον κόσμο σήμερα σαν ευχαριστώ που τον βάλατε να καθαρίζει το χάλι σας όλο το βράδυ.

Η νύχτα πέφτει την Τρίτη στις 18.00.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 15 Δεκέμβριος 2014 - 00:20

#89 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2014 - 19:25

Kuranosuke Koibuchi

newa5d.png

*τρέμουλο*

«Δεσποινίς Paprika (Keito);;;!!! Τι; ΟΧΙ. Που πήγε; Τι της κάνατε; Είχαμε γίνει φίλοι. Μα, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Κάποιος να ρίξει τα φώτα του εδώ, παρακαλώ», είπε θορυβημένος.

«Priapus (Vagelio), ξέρω ότι εσύ φταις με κάποιο τρόπο. Δε ξέρω ακόμη πως το κάνεις, αλλά ΦΤΑΙΣ. Το είπα από την αρχή. Πιο ύποπτος δε θα μπορούσες να ήσουν, ο τρόπος που μιλάς, το, το, το... ντύσιμό σου, τα λάγνα βλέμματά σου, αλίμονό μας, γιατί είσαι ακόμη ελεύθερος;! Ας τον συλλάβει κανείς σας...; Όχι; Καλά! Θα το κάνω εγώ».

*ορμάει στον Priapus*

x5zx0.png

#90 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2014 - 20:00

Kaisar Lidfard

kaisar_lidfort_11011_zps87406057.jpg

Τι αποτρόπαιες εξελίξεις είναι αυτές; Τι γίνεται μέσα σ'αυτήν την έπαυλη; Ανθρωποι και κατσαρίδες πεθαίνουν ανεξαρτήτως και δεν είναι καν κάποιος ένοχος κι ας μην αναφέρω αυτόν που κατηγορείται για παιδεραστία(Ody) και είναι άφαντος! Δύο εξαφανίστηκαν αυτό το βράδυ! Η μικρή δεσποινίς(Keito) αγνοείται εξίσου μα κι ο κύριος Gandharva(Zane) δεν κατάφερε να δει ποτέ την κορούλα του...

*δάκρυα απειλούν να ξεφύγουν από τα μάτια του Kaisar*

Αλλά όχι. Δε θα αφήσω να γίνει τίποτα τέτοιο ξανά. Θα βρούμε τους ενόχους κι αυτήν τη φορά θα το κάνουμε σωστά!

tumblr_nd1mptS4EJ1rbeyf4o1_250_zpsywmzks

* πιάνει τη ζώνη του και τραβάει το σπαθί του αποφασιστικά*

FAVARO(Zennith)! Πού στο καλό βρίσκεσαι; Σε εχω χάσει! Ελα να με βοηθήσεις να πιάσουμε αυτόν τον άρρωστο(Babba) που κυκλοφορεί εδώ μέσα με μαχαίρι και σκοτώνει κόσμο τα βράδα μαζί με τους συνεργούς του!

* με το σπαθί του δείχνει προς τη μεριά του Ryuunosuke*

Είναι φανερό πως δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό! Αν τον είχατε επιλέξει, θα βλέπατε την ενοχή του! Αν δεν έχει κάνει αυτός αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα εμένα να μη με λένε Kaisar Lidfard.

Μα πρέπει να ψάξουμε πιο βαθιά τελικά, γιατί αυτός δε μπορεί να είναι παρά το εκτελεστικό όργανο. Ποιος μπορεί να είναι ο εγκέφαλος;

*κοιτάει παντού γύρω του, γεμάτος υποψία και προσπαθεί να μην αφήσει την παράνοιά του να του θολώσει την κρίση*

Όσο και θα θελα να κατηγορήσω τον μπάτλερ(πίου) μάλλον φαίνεται ότι η μικρούλα Bernkastel(Tragic) είναι ακόμα πιο ύποπτη. Λιγομίλητη κι απ'ότι ακούω αρκετά πιο μεγάλη σε ηλικία απ'ότι προδίδει το παρουσιαστικό της. Έτσι είναι και η Rita,κι εκείνη καλεί νεκρούς στη ζωή. Οι μάγισσες είναι ικανές και τρομακτικές αν τις νευριάσεις και δεν εκτιμώ το γεγονός ότι της ήταν τόσο εύκολο να απειλεί καποιον απλώς και μόνο επειδή εξέφραε τη γνώμη του.

Βέβαια για μένα πιο περίεργη απ'όλες τις συμπεριφορές, μου φαίνεται αυτή του...της...Kuranosuke(Theodore). Xωρίς καμιά σοβαρή δικαιολόγηση πέρα από τον τρόπο ενδυμασίας κατηγορεί κάποιον έχοντας ήδη γίνει υπαίτια...υπαίτιος(;) για τον φόνο ενός αθώου και δεν το βλέπω καθόλου προβληματισμένο. Μα τίποτα δε σας αγγιζει; Κανένας από τους φόνους, μόνο το ότι η δεσποινίς έφυγε;

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Γιατρός, Vigilante, unfunny reference in title, Fandom η εκδίκηση είναι ένα, πιάτο που τρώγεται από το, ψυγείο