Kurosaki Shun

Urahara Kisuke

...
Για να τελειώνουμε, πιστεύω πως δολοφόνοι ειναι οι Kaisar(FAI), οι άφαντοι μέχρι τώρα περιστέρι(Black Rock), Shun Kurosaki(Mad Hatter), Satan (John Crabs) που απλά περιμένουν να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε: να βγάλουμε τη Bernkastel και να μπλέξουμε περισσότερο, και ενδεχομένως ο Adolf Reinhard (Jorg). Όποιος θέλει ακολουθεί.
Συνομότη του συστήματος!
Λαοπλάνε της βρώμας και της σαπίλας!
Γρανάζι της μηχανής βασανηστηρίων!
Όργανό της καταπίεσης!
Συκοφάντη του καπιταλισμού!
Δημαγωγέ της δεκάρας!
Μάθε (το οποίο θα το είχες κάνει αν διάβαζες τα προηγούμενα post) ότι o Kurosaki Shun δεν άφησε καμία κατηγορία αναπάντητη, ούτε μία υπόνοια εναντίων του χωρίς αποκριση, σε 2 γύρους και αυτό γιατί ξέρει πως η ουδετερότητα, η μη συμμετοχή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ.
Των ανθρωπόμορφων κτήνων!
Των όρνεων που τρεφωνται από τα πτώματα μας!
Για αυτό λοιπόν όοοοοοοχι, θα δεχθώ κάθε ψήφο, αλλά όχι βάση άρνησης συμμετοχής!
Όχι άρνηση του αγώνα μας!
Και σα να μην έφτανε αυτό, υποστήριξε κάθε ψήφο του βάση χαρακτήρων και δεν πήδηξε σε κάποιο ρέμα για να σωθεί όπως κάπιοι άλλοι!
Αναγνωρίζω το λάθος σου.Η έλλειψη σιδερένιας θέλησης και μαχητικότητας δεν είναι ελλάτωμα. Υπάρχουμε και εμείς οι πολεμιστές της ελευθερίας που έχουμε ταχθεί στο να πολεμάμε για την προστασία των αθώων και των αδυνάτων.
Ή μάλλον θα το αναγνώριζα! Αν δεν υπήρχε η παρακάτω επαναληψη!
Οοο νομίζω πως με υπερτιμάτε λιγάκι κύριε Sebastian Michaelis (πιου-πιου)!
Εγώ είμαι απλά ένας ιδιοκτήτης ενός μικρού μαγαζιού. Αλλά εσείς, ανεξάρτητα με το αν μπλέκεστε σε αυτήν την υπόθεση ή όχι, είστε a hell of a butler indeed! 
Kaisar Lidfard (FΑΙ), περιστέρι (Black Rock) και Shun Kurosaki (Mad Hatter)
Γιατί έχουμε δεύτερη αηδιαστική κατηγορία προς τα εμένα!
Χωρίς να περάσει καν ένα ευλογο χρονικό διάστημα ώστε να επέλθει η απάντηση μου.
Με ολοκληρώτική έλλειψη επιχειρημάτων, ξανα (ούτε βασιζόμενα σε role play!).
QUIZ για όλους τους υπόλοιπούς:
Ποίος είναι ο ΜΟΝΟΣ παίχτης που μέχρι στιγμής το έχει κάνει αυτό σε 3 γύρους παιχνιδιού?
Εύκολη απάντηση, κερδίζετε μόνο 500 πόντους ζωής.
Τώρα μένει μόνο να αναρωτηθεί κάποιος, γιατί ο Urahara kisuke (Black Kaiser) τα κάνει όλα αυτά όταν κινδυνέυει ο φονακλάς ο Mr Satan(jon crabs)?
Και το κυριότερο από όλα, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ KUROSA-KAIIKO?
Α, και φυσικά δεν ξεχνάμε.
Nishijou Takumi (Takayama Yuichi) σε βλέπω!
Σταμάτα να Fappάρεις με τη Ruri μου!
Αυτο είναι το έγκλημα σου! Και αθώος να είσαι για τις δολοφονίες!
Η καταπίεση δε θα περάσει.
Ελευθερία. Ισότης. Αδελφότης. Ruri.