Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Τσαγάκι και Eλαφρά Kουβεντούλα στην .aNiMe//GR//gr Town: Five Nights at Freddy's

Παλέρμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Γιατρός Vigilante unfunny reference in title Fandom η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται από το ψυγείο

  • This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#91 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 14 December 2014 - 20:50

Sakamoto(TheGunsmasha)

i172515.png

*Το κυνήγι ήταν αδυσώπητο. Σαν να κυνηγούσε τανκ με ταχύτητα μοτοσυκλέτας πρωταθλητισμού. Όσο και να έτρεχε, ο Kenshiro(Odymonaxos) ήταν συνέχεια ένα βήμα πιο μπροστά. Τρέχοντας ανάμεσα στο τσούρμο η άκρη του ματιού του είδε για κλάσματα του δευτερολέπτου τον κουβά με τα άπλυτα που είχε παρατήσει ο καθαρίστρια πριν την διώξουν κακήν κακώς.
Σταμάτησε το βήμα του.

Ένα λεπτό αργότερα όλοι έβλεπαν έκπληκτοι κάποιον να τους προσπερνάει σαν σταματημένους έναν έναν, χωρίς να μπορούν να διακρίνουν τα χαρακτηριστικά του. Ξέρετε καλά ποιός ήταν όμως.
Spoiler:


Όσες τρύπες δημιουργούσε στους τοίχους ο Kenshiro(Odymonaxos), τόσες φορές αύξανε την ταχύτητα του το αυτοσχέδιο όχημα. Ήταν πλέον πλάι πλάι, έτοιμος να του ορμηξει όταν το απότομο τράνταγμα του ποδιού του γίγαντα στο έδαφος δημιούργησε ωστικό κύμα ικανό να ανατρέψει από την ισορροπία του τον νεαρό, κάνοντας τον να εγκαταλείψει την προσπάθεια για να μην σωριαστει κάτω.
Του είχε ξεφύγει.

Γυρίζοντας πίσω είδε πρόσωπα σκεπτικά και φοβισμένα, με μόνο σταθερό στοιχείο την στάση του ντετέκτιβ. Βλέποντας τις σιλουέτες μέτρησε δύο λιγότερες από αυτές που είχε αφήσει πριν το κυνηγητό. Τα πράγματα είχαν σοβαρέψει.*

"Ελπίζω η Paprika(Keito) και η Gandharva(Zane) να είναι καλά όπου και αν εξαφανίστηκαν. Θεωρώ πως έχετε συνειδητοποιήσει πως με τις χθεσινές αποχωρήσεις όχι ένας, αλλά δύο γύροι χάθηκαν, με τους δολοφόνους να είναι όλοι τους άθικτοι.
Το χειρότερο είναι πως από τον προηγούμενο γύρο δεν βγάλαμε κανένα στοιχείο καθώς οι περισσότεροι αρκέστηκαν στην εύκολη ψήφο προς το άτομο με την πλειοψηφία εξ αυτών.

Επιμένω πως Barnkastel(Tragic Prince) είναι ύποπτη για δολοφόνος και πιθανότατα και ο Urahara(Black Kaiser) συνεργός της.

Τώρα για άλλους, συμφωνώ για τις υποψίες προς τον Koibuchi(Theodore) και για τον Καλλιτέχνη(Babba). Για τον τελευταίο κυρίως επειδή η συμπεριφορά του δεν πρόκειται να βοηθήσει και και ο τρόπος παιχνιδιού του είναι επικίνδυνος.
Θα σας καλούσα όμως να συμφωνήσετε μαζί."

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#92 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 14 December 2014 - 21:29

160aov8.jpg

Ryunosuke Uryu (Babba)

 

Ώπα ρε μάγκες, τι ξενέρωμα είναι πάλι τούτο;

Υποτίθεται ότι μας ζήτησαν να σφαχτούμε, να δείχνουμε με το δάκτυλο τον διπλανό μας και να τον λιντσάρουμε, να τρομοκρατηθούμε μήπως έρθει η σειρά μας, να τους τρομοκρατήσουμε μέχρι να ομολογήσουν, να σφάξουμε κατά λάθος κάναν αθώο και να βιώσουμε τον πόνο, την απελπισία, την απόγνωση, τον ίδιο τον θάνατο.

Κι εμείς εδώ... κυνηγιόμαστε(!) επειδή ο τάδε κουτούπωσε την άλλη... λες και νοιάστηκε κανένας για το μούλικο που ούτε καλημέρα δεν είχαμε ανταλλάξει. Για γυμναστικούλα κλειστήκαμε μέσα; ΑΙΜΑ δικέ μου, ΠΟΤΕ θα δούμε;

 

Ας βάλουμε δυο-τρία πράγματα στη θέση τους.

Πρώτον, ο σιχαμένος ανωμαλιάρης(Vagelio) είναι πολύ προσεκτικός και δεν δείχνει να απολαμβάνει τη διαστροφή του όπως εγώ. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι δεν του αξίζει να τη βγάλει καθαρή. Έπρεπε τουλάχιστον να είχε βγάλει ήδη δύο γκόμενους στα τόσα άτομα, αλλά αντιθέτως, προσέχει με ποιον μιλάει και τι λέει. 

 

Δεύτερον, ο Lidl-fart(FAI) δεν είναι επιθεωρητής. Δεν παίζει να με ζάλιζε κάθε μέρα, θα με είχε ελέγξει και θα άλλαζε στάση. Να πω για τους υπολοίπους, διότι εγώ ξέρω ότι δεν εμπλέκομαι στη δολοφονία του γέρου, ότι πέρα από το ότι αν έβαζα κι εγώ το χεράκι μου ο θάνατός του θα ήταν πολύ πιο τζαμάτος, αν είχα όντως εμπλακεί ο γκασμάς με το άλογο που δηλώνει ιππότης(FAI) θα ήταν ήδη νεκρός. Δεν παίζει να άφηνα ένα κακό σπυρί να στρέφει την προσοχή πάνω μου. Ειδικά αν ήταν επιθεωρητής, θα φρόντιζα να θυσιαστώ πριν εκθέσει τους συντρόφους μου και δε θα τον άφηνα να βολοδέρνει. Με πιάνεις δικέ μου; 

Και ναι, απολογούμαι πριν με κατηγορήσει κανένας διότι βλέπω που πάει η δουλειά, κάποια στιγμή θα βαρεθείτε να τον ακούτε να φωνάζει «λύκος» και θα μου τη χώσετε για να το βουλώσει. Θα προτιμούσα να τον δω να ψοφάει, παρά εκείνος να λέει μετά "ουπς, λάθος", κι εγώ στα θυμαράκια. Κρίμα να μην έχω μια σφαίρα να του την καρφώσω. Ψήνεσαι Sensei να μου κάνεις μια εξυπηρετησούλα με δ' αύτον; 

Βέβαια, παίζει και το σενάριο να με κατηγορεί για να δει αν θα με υποστηρίξει κανένας, αφού φυσικά με ερευνήσει. Ώστε μετά να τον καθαρίσει με τα φιλαράκια του. Ό,τι έπαθε ο Gandharva(zane) με το που έπιασε στο στόμα του τον ιππότη. Τυχαίο; 

 

Επίσης, φλωράκο(FAI), μη μας το παίζεις καλό παιδί. Πιστεύεις στον Θεό; Εγώ πιστεύω. Πιστεύω πως ο Θεός έπλασε τον κόσμο με πολύ μεράκι και γουστάρει τρελά όλα τα πράγματα σ' αυτόν. Όπως γουστάρει την καλοσύνη και την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων, έτσι γουστάρει και τον τρόμο και τις δολοφονίες. Γουστάρει να βλέπει ήρωες να σώζουν την πριγκίπισσα, αλλά γουστάρει και να βλέπει σφαγές και φρικαλεότητες. Γι' αυτό μας έδωσε την έμφυτη περιέργεια για τον θάνατο και τη δυνατότητα να ακολουθούμε το σκοτεινό μονοπάτι. 

Και ξέρεις και κάτι; Δεν είμαστε και τόσο διαφορετικοί. Κι εσύ το σπαθί σου έβγαλες για να με καθαρίσεις. Η μόνη διαφορά μας είναι ότι εσύ χρειάζεσαι να το δικαιολογήσεις με το πρόσχημα των ιδανικών σου. Εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αλλά στην ουσία, αίμα ζητάμε κι οι δυο. Μη μου το παίζεις μάγκας λοιπόν και παίξε το ρόλο σου στην παράσταση του Θεού. Σκότωσε και ψόφα, πόνεσε και πόνα, κραύγασε και κάν' τους να κραυγάσουν!

 

Edit: έφτιαξα την εικόνα


Edited by Babba, 14 December 2014 - 21:51.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#93 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 14 December 2014 - 22:19

page00091_zps4845c6d7.jpg

Tarou A. Priapus (Vagelio)


*προσκολλάται πίσω από τον Uryuu και του ψιθυρίζει παιχνιδιάρικα στο αυτί*
My my, διαστροφή; Προσεκτικός; Εγώ; Με έχετε παρεξηγήσει βαριά μου φαίνεται νεαρέ Uryuu(babba). Όσο για τους γκόμενους -pfffft τι objectification του ανδρικού κορμιού είναι αυτό μα τον Απόλλωνα-, μάλλον σας ενοχλεί το γεγονός ότι σας αγνοώ μου φαίνεται. Αυτό όμως διορθώνεται~ *grabs butt*
*Απομακρύνεται*
Ελπίζω να δείτε λίαν συντόμως αυτοπροσώπως τα κάλη του θεού στον οποίο πιστεύετε. Αν θέλετε ένα αξιόλογο υποκατάστατο πάντως, να γνωρίζετε ότι υπάρχει, και ίσως να σας κάνει και καλύτερο άνθρωπο *grins*

Αγαπητέ Sakamoto(Gunsmasha), είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο κύριος Koibuchi(thedore) απλά διασκεδάζει ξερνοβολόντας την παράνοια του στους άλλους, όπως κάνει και ο φίλτατος Uryuu. Επίσης μπορεί να το παράκανα λίγο μαζί του την χθεσινή νύχτα, και απλά να μου κρατάει κακίες γι΄αυτό. Δηλώνω πρόθυμος να τον αποκαταστήσω στην μεταθανάτια ζωή του που θα έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Πέρα της κακίας που μου κρατάει, θεωρώ ο τρόπος με τον οποίο φέρεται είναι ο τρόπος ενός αθώου που δεν έχει καμιά όρεξη να βάλει το θνητό πληβείο του μυαλό να λειτουργήσει για να λυθεί η υπόθεση. Ας μην ξεχνάμε την θέση στην οποία βρισκόμαστε. Το γατί(The tragic prince) με τον τρόπο που απάντησε τις χθεσινές  επιλογές του έχει πέσει στα εξαίσια μάτια μου σε ότι αφορά την επικινδυνότητα του (πάντα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους προσκεκλημένους), οπότε θα του δώσω μια ευκαιρία για την ώρα.

*συνειδητοποιεί ότι ξέχασε να φορέσει τα ρούχα του και επιστρέφει στην ακατάστατη κρεβατοκάμαρά του για να ντυθεί*

 


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#94 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 14 December 2014 - 23:50

Favaro Leone

 

IhLMIIf.png?1

 

Spoiler: RP γιατι την προηγούμενη μέρα.

 

Αφου απομακρύνθηκε ο όχλος πάει προς την κουζίνα μήπως και έχει κανα φαγόσημό...

Δεν έχει προλάβει να δαγκώσει το σάντουιτς που μόλις  έφτιαξε όσπου ακούγεται η αγριοφωνάρα του Kaisar(Mpougatsa) να τον καλεί.
"Γιατί πρέπει να είμαι εγώ ο παιδικός του φίλος?Γιατί πρέπει να με ανακατεύει σε όλες τις βλακειές που κάνει?Γιατί σε εμένα?!?!?!"



Αφου φτάνει λοιπόν και πάλι στο δωμάτιο της φασαρίας...


"Πάλι τα έβαλες με τον psycho-βλάκα(babba)?"

 

Γυρνάει προς τον Uryu...


"Και εσύ τι της δίνεις αφορμή να σου την πέσει? Aφου δεν το βουλώνεις , όλο αίμα,θάνατο και  ξεκοίλιασμα αναφέρεις σε λούπά μπροστά σε στον θερμοκέφαλο ιππότη και παραπονιέσε που αγριεύετε κιόλας.
Σαν δεν μας τα λες καλά...Και ξεσπάς και πάνω στον Ανώμαλο Α(baggelio) Tι σου έκανες αυτός τώρα."
 

Κοιτάει προς τον Priapus:
"Ελπίζω να μην προσπάθησες να τον κάνεις να σε ερωτευτεί το περασμένο βράδυ..."

"Εσυ πάλι εμπριμε κυρία(Theodore) κατήγορείς κάποιον χωρίς λόγο και αιτία...Γιατί???
Ούτε να σκεφτώ δεν θέλω τι μπορεί να περνάει από το μυαλό σου...





 


Posted Image


#95 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 15 December 2014 - 01:45

Adolf Reinhard (Jorg)

Screenshot_3_zps6e328409.jpg

*κάθεται σε μια γωνιά απελπισμένος με την κατάσταση που επικρατεί*
*ρίχνει ένα βλέφαρο μερικών δευτερολέπτων στον Koibuchi (Theodore)*
"τρίτη συνεχόμενη μέρα που ρίχνει ψήφο χωρίς να την δικαιολογίσει καν" λέει όσο δυνατά χρεάζεται για ακουστεί ίσα-ίσα
*κοιτάει και εστιάζει το βλέμμα του στη γάτα (Tragic Prince)*

edit: διορθώσεις


Edited by Jorg, 15 December 2014 - 01:45.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#96 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 15 December 2014 - 01:56

Korosensei. 

 

7c57cffcea8daaf47f460779aec63d70.jpg

 

Απορροφημένος της σημειώσεις του κάποια στιγμή ένοιωσε να κλείνουν τα ματια του. Δεν ήταν ακριβώς ύπνος, αλλά σίγουρα περίεργες εικόνες περναγαν σαν αστραπή από τα μάτια του. 

 

tumblr_m85qmrrVR61r90q1k.png

 

Τιναχτηκε πανω και κοιταξε το ρολόι. έντρομος συνειδητοποίησε ότι η ώρα είχε περάσει. μια μέρα χαμένη, εξι νεκροι και όλοι τους αθώοι σε σχέση με το φονο του κου Μόρτιμερ. Αν αυτό συνεχιζόταν εκτός απο το γεγονος οτι θα παρέμενε αμέτοχος σε μία αδικία που θα μπορουσε να αποτρέψει, θα ελειπε και υπερβολικά πολύ από το σχολείο του, οπου οι μαθητες του ηταν μονιμα εκτεθειμενοι τον τελευταιο καιρο απο διάφορους που τους χρησιμοποιουσαν για να φτάσουν σε αυτόν. Αυτό, δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο.

 

 

Γειά σας και πάλι. Με λένε Κοροσένσει και δουλειά μου ειναι να διδάσκω δολοφόνους.

 

Για να βγάλουμε κάποια πράγματα από τη μέση, είμαι αθώος. Και μπορώ να σας το αποδείξω. Υποτίθεται οτι είμαστε εδώ μέσα όλοι κλειδωμένοι και δεν μπορούμε να φύγουμε. Αλλά

 

assassination-classroom-5342133.jpg

 

Αν ο μοναδικός μου σκοπός ήταν να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται στους μαθητές μου, προφανως εχω τις επιλογές να το κάνω. Υπάρχουν ομως δύο "αλλά":

 

α) Αφενός με ενδιαφέρει το παράδειγμα που θα τους δώσω, και

 

β) Ειστε μια πρωτης ταξεως ευκαιρία να δοκιμασω τεχνικές διδασκαλίας σε καταστάσεις πίεσης.

 

Φυσικά δεν έχω καμία υπεραισιοδοξία ότι θα μπορέσω να σας διδάξω να σκεφτεστε και να λειτουργείτε σαν επαγγελματίες δολοφόνοι προκειμενου να πετύχετε το στόχο σας. θα προσπαθησω όμως. Οι λόγοι που θελετε να με ακουσετε και να με παρετε σοβαρά είναι οι παρακάτω.

 

1ον, οι κανονες εδώ είναι kill or be killed. Αν εισαι υπερευαισθητος, πεθαινεις. 2ον, αν δεν μπορεις να καλυψεις τα νωτα σου με καποια τεχνικη αποπροσανατολισμου, από καμουφλαζ, μεχρι υπερέκθεση, εισαι νεκρος.  3ον, αν σε ενα παιχνιδι που ποτέ δε θα έχεις αποδειξεις για τίποτα παρα μόνο όταν είναι πλέον πολύ αργά, δεν μπορείς να σκεφτείς όπως ο αντιπαλός σου, είσαι πάντα ένα βήμα πίσω. άρα: Πεθαίνεις.

 

Χαίρομαι που εχω την προσοχή σας. Δε θελω να με πιστέψετε σε τιποτα που δε θα μπορω να δικαιολογήσω παρά μόνο σε ένα: Ότι αυτή τη στιγμή,

 

tumblr_m77tehx0HV1qatjnoo1_1280.jpg

 

Και ας τα πιάσουμε από την αρχή. Υπερευαισθησία. 

Ο δολοφόνος πρέπει να είναι ψυχρος. Εχει όλο το χρόνο να κλάψει τους νεκρούς του, αφού φύγει ζωντανος απο την ζωνη πυρος. Σε ενα παιχνιδι αριθμων όπως αυτό εχετε δύο τρόπους να δειτε τους 6 νεκρούς αθώους. Αν σε ενα παιχνιδι μπιλιαρδου ο αντιπαλος προηγειται με πεντε μπαλες πριν παρεις σειρά, εχεις δυο τρόπους να σκεφτεις. Ο ένας οτι σου μενουν τεσερρεις μπαλες για να χασεις. Ο άλλος, οτι με τέσσερεις μπάλες λιγοτερες στο τραπέζι, βρισκεις πολύ πιο εύκολα στόχο. Μαντέψτε ποιος τροπος ταιριάζει στο δολοφόνο. 

 

Κάλυψη.

Ναι είναι πέντε και ξερουν ποιοι είναι. Άρα ξέρουν ήδη τι ΔΕΝ ειναι όλοι οι άλλοι. Αρα μπορουν απο το να κρυβονται στις σκιες μεχρι να ριχνουν λάδι στις μαχες μεταξυ αθωων, μέχρι οτιδήποτε. Άρα έχουν πλεονέκτημα. Σωστά;

ΛΆΘΟΣ!

Εχουν ένα καρο περιορισμους που δεν έχουν οι αθώοι. Δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν επιχειρηματα που οδηγουν πισω σε αυτούς. Δεν μπορουν να αφησουν συμπαιχτη τους εκτεθειμενο, αν θελουν να διατηρησουν τον αριθμο τους. Δεν ξερουν ποιους εχει ελεγξει ο επιθεωρητης. Και το βασικοτερο, δεν ειναι αθωοι. Αργά η γρήγορα, αυτο θα οδηγησει σε ασυμφωνιες και αντιφάσεις, που απλά είναι εκει και περιμενουν να βρεθουν. Οπότε και ερχομαστε στο τρίτο. 

 

Ενσυναισθηση. Ποσο καλά μπορειτε να σκεφτειτε, τι σημαινουν αυτά που λένε και κάνουν. Ποια ειναι τα κίνητρα και που αποσκοπούν.

 

Ας ξεκινησουμε με... εμένα. Σας εδωσα αλλοθι για την αθωότητά μου, ναι;

 

...

 

(καποιοι γνεφουν καταφατικά στη γαλαρία)

 

tumblr_mkebweZhI61rc5awfo4_500.png

Eμμμ... όχι;

 

Θα ηταν αν μιλαγε αθώος. Ή έστω λογικός. Αλλά σας μιλαει κάποιος που θα καταστρέψει τον πλανητη, και διδάσκει σε σχολείο.

Μπορώ να σκεφτώ τουλαχιστον πέντε σαδιστικούς λόγους που θα ήθελε ενας δολοφονος να μεινει εδω και να παιζει μαζι σας.

 

Αυτό θέλω να κάνετε.

 

Θελω να δείτε ποιοι μένουν στην αφάνεια, πως και πότε. Γιατι ο Μπάτλερ (πίου πίου) βαζει συνεχως ταφοπλακες σε αθωους συμφωνα με τα ρευματα χωρις μιση πρσπάθεια δικαιολόγησης; Γιατι ο Satan (John Crabs) εμφανιζεται επισης χωρις να προσπαθησει για κατι και εξαφανιζεται; Γιατι ο Kuranosuke Koibuchi (Τheodore) ασχολειται μονο με τα ρουχα χωρις να ασκει πιεση στους κατηγορουμενους του; Και φυσικα δεν ειναι μονο αυτοί οι τρεις, είναι τουλάχιστον έξι. Αρα σίγουρα εχουν 2-3 δολοφόνους αναμεσά τους.

 

Θέλω να σκεφτειτε αν χρειάστηκε να ψηφισουν την κατσαριδα την πρωτη μέρα, ή αν ηταν τοσο σιγουροι οτι θα φυγει που παιξανε με αυτο το σκεπτικο και πήγαν κατευθειαν στην επομενη μέρα. Θελω να δειτε ποιοι δεν κλεισαν με την ψηφο τους εκει την πρωτη μερα αλλα προετοιμαστηκαν για την επομενη.

 

Θελω να μου πειτε αν ειχαν ψηφιστει όλοι τους απο καποιον/ους την πρωτη μερα, και γιατι φάγαν τον Πήγασο (καμουι). 

 

Και από όσους εκτέθηκαν:

 

Θελω να μου πείτε γιατι καποιος σαν τον Ryonosuke Uryu (Babba) καταφέρνει να δικαιολογει τα παντα και να ειναι in character εκτός από τις αλλαγές των ψήφων του. Δειτε τι λέει στον  Kaisar Lidfard (Fallen Mpougatsa) και σκεφτειτε πως θα άλλαζε το νοημα αν ήταν δολοφόνος.

 

Θελω να σκεφτειτε γιατί ο Sakamoto (The Gunsmasha) είναι ακομα ζωντανος. Γιατι έπεσε μέσα; ή γιατί έπεσε έξω; και τι μπορει να σημαινει σε καθε περιπτωση;

 

Γιατι ο Kisuke Urahara (BK) απο κουκουρουκου την πρωτη μέρα, εμφανιζεται σε εκείνο το σημειο τη δεύτερη; Γιατι στοχοποιεί τον Adolf Reinhard (Jorg) ενώ φαινεται να υπερασπίζεται τον Ryonosuke Uryu (Babba), παρολο που ο δευτερος ακολουθει την ψηφο του πρωτου; 

 

Μηπως υπάρχουν τροποι να καταδικάσεις καποιον σε θανατο χωρις να τον ψηφισεις; και ποιος ο ρόλος τους του Adolf Reinhard (Jorg) σε όλο αυτό;

 

Αυτά μέχρι τώρα. Σας αφήνω μερικές ώρες να σκεφτειτε σαν δολοφόνοι και θα επανελθω. Τελευταιο μου Hint ειναι να πιεσετε απο τωρα που ειναι νωρις οσους  μιλανε χωρίς να μιλανε. Οσοι εκτεθηκαν θα πιεστουν αργοτερα έτσι και αλλιώς. και κυκλοφορει και αλλη μια σφαιρα ελευθερη.

 

Ψηφιζω τον εαυτό μου γιατι σαν δάσκαλος πρέπει να έχω όσο λιγοτερη συμμετοχή γινεται στο τεστ που σας έβαλα. Θα ειμαι ομως διπλα σας να σας καθοδηγώ και θα βραβευσω τις σωστες απαντησεις οταν έρθει η ωρα.

 

Σκεφτειτε σαν δολοφονοι. Μην τους αντιμετωπιζετε στα ισια, σκεφτειτε σαν και αυτους, καλυφθείτε και χτυπήστε ΜΟΝΟ εκεί που ειναι ευάλωτοι. 


Edited by Lord Leon, 15 December 2014 - 01:58.

stasou%2520mygdala.jpg


#97 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 15 December 2014 - 02:38

fate_zero_caster_and_ryunosuke_by_monosp

Ryunosuke Uryu (Babba)

 

Ω! Ένας ακόμα δάσκαλος που μπορεί να με εκπαιδεύσει να γίνω σούπερ ντούπερ δολοφόνος!

Όμως, εμένα δε με ενδιαφέρει να είμαι καλός δολοφόνος και τέτοιες μπερδεμένες καταστάσεις...

Προτιμώ να ακολουθώ κάποιον σαν τον Reinhard-sama(Jorg), που είναι ικανός να σκοτώνει εκείνος με γαμάτους τρόπους κι εγώ να κάθομαι και να απολαμβάνω το θέαμα χωρίς το άγχος του να καλύπτω τα ίχνη μου. 

Αν δεν ήταν η απλοϊκή μου φύση, θα καθόμουν να σκεφτώ όλα αυτά τα βαρετά  πράγματα που είπε και πιθανότατα θα τα έβρισκα άκρως ενδιαφέροντα κι ας κοντεύει να με βγάλει αρχιερέα της διαπλοκής. Ευτυχώς που είμαι έτσι απλός άνθρωπος, διότι στο τέλος θα με έπειθε ότι εγώ το έκανα και δεν το κατάλαβα.

Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά. Ο Reinhard-sensei εξακολουθεί να θέλει να φάμε το κοριτσάκι(Tragic Prince). Ακολουθώ αυτό που λέει ο δάσκαλος και δε με νοιάζει αν εμπλέκεται στον θάνατο του γέρου. Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνεις, δικέ μου!

 

Σημείωση:

Ο Urahara(ΒΚ) έχει 1000% κάτι να κρύψει. Αν δεν τον φάνε σύντομα, αυτός το έκανε. Και στην τελική, πρέπει να καταλάβει πως δεν υπάρχει τρόπος να επιζήσει μέχρι τέλους, όσο χάλια κι αν παίξει. Άμα δεν τον φάνε αυτοί, θα τον φάμε εμείς. Οπότε καλύτερα να γίνει λίγο πιο χρήσιμος και να αφήσει σε μένα το κακό παίξιμο. Εγώ θα δοκιμάσω πρώτος να επιβιώσω παίζοντας αλλοπρόσαλλα και δε δικαιούται να μου κλέβει την ιδέα!

 

 


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#98 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 15 December 2014 - 14:44

Urahara Kisuke

images?q=tbn:ANd9GcS2iOsbpG7ogXbNypTMMb8

 

...

 

Είμαι ο Ryunosuke Uryu (Babba) και ας πούμε πως όπως λέω είμαι αθώος. Είμαι στη θέση να γνωρίζω πως τα τρια ρεύματα που δημιουργήθηκαν στην αρχή (ο εαυτός μου, ο Kenshiro και η κατσαρίδα), είναι ρεύματα αθώων άρα υποτίθεται πως γνωρίζω ότι τα χέρια των δολοφόνων μόνο δεμένα δεν ήταν τις πρώτες ημέρες και πως πρακτικά είχαν τον χώρο να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Επίσης, υπάρχει ένα άτομο που επί τρεις μέρες ψηφίζει συνεχώς εμένα δίχως να έχει προβάλει κανένα σοβαρό επιχείρημα πέρα από το τι έχω κάνει στο σύμπαν στο οποίο υπάρχω. Είμαι έμπειρος και γνωρίζω καλά τι σημαίνει τέτοια συμπεριφορά και κοιτάζω κιόλας και ποιος την κάνει έχοντας διαμορφώσει μια άποψη από τις προηγούμενες ζωές. Και τι κάνω; Πάω και ψηφίζω την Bernkastel(TP) με την λογική....? Την ποια; Ακολουθώ κάποιον άλλο προσέχοντας να το κάνω με στυλ και αποκαλώντας το "αλλοπρόσαλο". Πετάω την μπάλα στην εξέδρα δηλαδή ή κάνω λάθος και αν πέσω έξω θα το "εμφανίσω" ως κόλπο. Και μετά μιλάμε για χρησιμότητα.

Μπορεί να θυμηθεί κανείς ποιο είναι το επιχείρημα με το οποιό ψηφίζουν κάποιοι τη Bernkastel? Επειδή ψήφισε 4η την κατσαρίδα για να σώσει - σίγουρα όχι τον Kenshiro- τον σύνεργο της τον Ryunosuke Uryu (Babba)? Αλλά αφού πάμε με αυτήν την λογική, όοοοοχιιι δεν ψηφίζουμε τον ίδιο τον Ryunosuke Uryu αλλά διαλέγουμε κάποιον από το ρεύμα με πιθανότητα να έχουμε πέσει έξω γιατί απλά μπορεί ο δολοφόνος να μην είναι ο 4ος αλλά ο 2oς ή ο 3ος ή και κανένας.

Πρέπει να καταλάβετε όλοι πως όταν τα ρεύματα είναι αθώων (2/3 επιβεβαιωμένα μέχρι στιγμής) είναι αδύνατο να διακρίνει κανείς με βάση την ψηφοφορία ποιος είναι ποιος. Ο μόνος τρόπος είναι με βάση τη συμπεριφορά κάποιων.

Ο Kaisar(FAI) από την αρχή έχει κολλήσει και ψηφίζει το ίδιο άτομο δίχως κάποιο επιχείρημα που να βασίζεται στην έρευνα των τελευταίων ημερών. Αν ήταν επιθεωρητής και ο Ryunosuke Uryu (Babba) ένοχος δεν θα ζούσε τώρα. Αθώος με τέτοια επιμονή δίχως κάποιο σοβαρό λόγο δεν υπάρχει. Αν και οι δύο είναι ένοχοι και μας κάνουν πλάκα ε ας ψηφίσουμε τουλάχιστον τον σίγουρο τον Kaisar. Σε οποιαδήποτε περίπτωση η συμπεριφορά του Kaisar δεν εξηγείται. Είναι απίστευτο πως κανείς δεν δίνει σημασία και σχολιάζει αυτό το πράγμα. Τι στον Yhwach?

Επίσης, ο Adolf Reinhard (Jorg) ήξερε πως ο Kenshiro είναι αθώος με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για να τελειώνουμε, πιστεύω πως δολοφόνοι ειναι οι Kaisar(FAI), οι άφαντοι μέχρι τώρα περιστέρι(Black Rock), Shun Kurosaki(Mad Hatter), Satan (John Crabs) που απλά περιμένουν να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε: να βγάλουμε τη Bernkastel και να μπλέξουμε περισσότερο, και ενδεχομένως ο Adolf Reinhard (Jorg). Όποιος θέλει ακολουθεί.



#99 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 15 December 2014 - 15:34

Satan(John Crabs)

 

Mr.SatanS8.png

 

Ωχ μανούλα μου, τι έγινε πάλι? Πάλι σκοτώθηκαν αθώοι. Majon Boo σώσε με, δε θέλω να πεθάνω, είμαι πολύ νέος ακόμα... ααα που είσαι!!!!!

 

Okosan εσύ φταις για όλα αυτά, αλλά δεν πειράζει. Έλα εδώ σου έχω ετοιμάσει ωραίο ζεστό μπανάκι, περίμενε να ζεσταθούν οι πατατούλες, τα καρωτάκια και το σέλινο και όρμα μέσα να ζεσταθείς κι εσύ.

 

mr.%20satan%20(hercules)

 

Όσο για σας που με κατηγορείται για κάτι τόσο απάνθρωπο και σκληρό όσο αυτό περιμένετε να έρθει εδώ ο Majin Boo και θα σας κανονίσει. Θα το έκανα μόνος μου δηλαδή μιας και είμαι ο πρωταθλητής, αλλά σέβομαι την κατάσταση που βρισκόμαστε και ότι τα νεύρα και το άγχος είναι στην τσίτα.

 

*Ωχ μανούλα μου, τι λέω!!! Δε θέλω να πεθάνω, όχι δεν θέλω!!! Δεν πρέπει να πεθάνω!!!*



#100 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 15 December 2014 - 16:12

2040750.jpg

Ryunosuke Uryu (Babba)

 

Ώχου, εντάξει, με έπεισες. Kaisar(FAI). 

Τα γαμάτα συμβολάκια μου στα έδειξα; Είναι σφραγίδες εντολών!

Ακούω και υπακούω κατάσταση.


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#101 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 15 December 2014 - 17:23

Sakamoto(TheGunsmasha)

c767fbc8f0e0160dd74d3dada9c4a67113799052

"Μετά τα τελευταία ποστ του Uryou(Babba) και τα λόγια του παίδαρου(Vagelio) είμαι σχεδόν βέβαιος πως ο πρώτος είναι αθώος.
Εντάξει καλλιτέχνη, ώρα να κανείς παιχνίδι αφού σε θεωρούν ορισμένοι αθώο. Καλό θα ήταν να το κάνεις μόνος σου όμως, και όχι να καταπιάνεσαι σε ψήφους αλλονών

Τώρα, θεωρώντας τόν αθώο, απευθείας στο παιχνίδι μπαίνει ο Lidfard(Fallen Mpougatsa) λόγω της εμμονής του. Εκτός αν πέσαμε στην μία περίπτωση που είναι επιθεωρητής. Αλλά αν ήταν θα τον είχε τσεκάρει τρία βράδια τώρα.

Όμως, αυτό με φέρνει σε αντιδιαστολή με τον συλλογισμό μου σε ότι αφορά τον Urahara(Black Kaiser). Αυτό γιατί ο shinigami σημάδεψε τον ιππότη σε ανύποπτη στιγμή και συνεχίζει, πράγμα που δεν συνηθίζεται για συνεργούς.
Και εδώ έρχεται το σημείο που παρενέβη ο shinigami και επιμονή του να προστατέψει την Bernkastel(Tragic Prince). Εκτός αν τελικά εσύ είσαι ο επιθεωρητής Urahara(Black Kaiser), ο μόνος άλλος ρόλος που γνωρίζει είναι εκείνος του δολοφόνου. Πώς είσαι τόσο σίγουρος πως είναι αθώα?
Μην μου πεις οι απαντήσεις της. Ή εμπιστεύεσαι πολύ το ένστικτο σου, ή όντως κάτι γνωρίζεις.

Προσωπικά πάντως, μπορώ να δώ έναν αθώο να επιμένει για την ενοχή κάποιου, αλλά όχι να επιμένει για την αθωότητα του, καθώς το μειονέκτημα του να είσαι αθώος είναι πως δεν γνωρίζεις.

Για τον λόγο που δεν έφυγα την νύχτα δεν έχω ιδέα. Ύστερα από τις ανοιχτές υποψίες και κατηγορίες μου περίμενα να έχω φύγει, αν δεν το κάνω την προσεχή νύχτα δηλαδή.
Σκεφτείτε όμως, αν ήσασταν κλέφτες, θα δολοφονούσατε απευθείας εκείνον τον έναν που σας κατηγορεί ανοιχτά?
Δεν το νομίζω, στην τελική η κοπέλα δεν κινδύνεψε ποτέ στον προηγούμενο γύρο λόγω του Kenshiro(Odymonaxos) και σε αυτόν τώρα ήδη έχουν σχηματιστεί βολικά καινούργια ρεύματα.

Πολύ ενδιαφέρουσα τριπλέτα αυτή μεταξύ των Bernkastel(Tragic Prince), Urahara(Black Kaiser) και Lidfard(Fallen Mpougatsa), με κύρια ύποπτη την πρώτη για εμένα.
Οι αποχωρήσεις κάποιων εκ των οποίων θα δώσουν πολλές απαντήσεις.
Αν πρόκειται για αθώους, τότε ο συλλογισμός μου είναι λάθος και έχω κάνει μία τρύπα στο νερό."

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#102 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 15 December 2014 - 18:23

Adolf Reinhard (Jorg)

Rostro_de_Adolf_zpsb4705f54.png
 

 

 

Επίσης, ο Adolf Reinhard (Jorg) ήξερε πως ο Kenshiro είναι αθώος με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Kenshiro μάζεψε τόσες ψήφους και τώρα κανείς δε τολμάει να σχολιάσει το γεγονός ότι ήταν τελικά αθώος.
Οι πιο σοβαρές κατηγορίες εναντίον του ήταν ότι δεν ήταν ομηλιτικός και περίμενε να ακούσει και άλλους να μιλάνε.
Δείχνει πόσο σε εκτίμηση έχετε την ανθρώπινη ζωή.
Και αφού έπιασες να σκέφτεσαι υπόπτους τι έχεις να πεις για τον Πρίαπο (Vagelio) και τον Koibuchi (Theodore) που από τη πρώτη μέρα είναι παντελώς αδιάφοροι για το τι συμβαίνει, ρίχνοντας άκυρους ψήφους ή ακολουθώντας ρεύματα?
Ακόμα και η γάτα (Tragic Prince) που τόσο λες ότι έχουμε εστιάσει πάνω της επειδή ήταν 3η ή 4η ψήφος σε ένα ρεύμα του πρώτου γύρου, τι έχει κάνει μέχρι τώρα? Στον πρώτο γύρο ακολούθησε το ρεύμα και στον δεύτερο με ψήφησε επειδή την ψήφησα. Και την υπερασπίζεσαι?
 


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#103 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 15 December 2014 - 18:28

Jotaro Kujo the manliest cause everyone else is gone

jotaro_kujo_19368_zpsae7d7998.jpg


 

 

Χα... ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν εδώ πέρα.... 

Θα συμφωνήσω μαζί σου μερικώς, Urahara (Black Kaiser) , οι κινήσεις κάποιων είναι πολύ, πολύ ύποπτες, και ιδιαίτερα τυπάδων όπως Satan (John Crabs) , που πιο οπορτουνιστής πεθαίνεις και με το που βρουν εύκολους στόχους τρέχουν σαν τις μύγες γύρω από μια λάμπα. That's not how we do things in Japan yo. Επίσης η  Koibuchi (Kuragehime) το 99% αυτών που λέει είναι ασυναρτησίες και γενικότητες, το υπόλοιπο είναι τα άρθρα και τα "και" που χρησιμοποιεί. Κανείς δεν υποπτεύεται άλλωστε ποτέ τον τρελό του χωριού...



#104 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

    I'm just one hell of a butler :)

  • Members
  • 1,306 posts

Posted 15 December 2014 - 19:26

Sebastian Michaelis

 

tumblr_m8d46bW3X71rvoa8ho1_500.jpg

 

 

"Αγαπητοι καλεσμενοι! Οσοι εχετε απομεινει  :ureshii: Mην χανετε το κουραγιο σας. Παλεψτε για τις ζωες σας, αφου δροσερανετε την καταπιονα σας με ενα φλιτζανι Earl Grey.  Εχω επισης ετοιμασει κις λωρεν, για σας αγαπητοι καλεσμενοι με τα εκλεπτυσμενα γουστα, θα παρω το θαρρος ομως να προτεινω κατι που μπορει να εχει ξεφυγει απο την Αυτου Εξοχοτης σας, εαν βεβαια μου το επιτρεπετε.

 

Αφηστε το γατι ησυχο.

Γιατι επιμενω τοσο να το σωσω, θα ειναι η ευλογη απορια σας. Ας πουμε οτι εκεινο το βραδυ, ειχαμε ερθει πιο κοντα και γι' αυτο μπορω και να εγγυηθω για την αθωοτητα του. :x3: Οχι μονο αυτο, αλλα συμμεριζομαι και την αποψη του. 

 

Θα το πω ξανα γιατι  ποιος καθεται να κανει σκρολλ να δει , αν και ηταν ωραιο ποστ ο νοων δεν φαινεται να νοειτω.

 

Κυριε Priapus (Vagelio), Κυριε Jorg, Κυριε Babba με ολο μου τον σεβασμο, μυριζετε. Μυριζετε θανατο.

 

Urahara-san δεν ξερω για ποιο λογο επιμενετε τοσο κατα του Fai, επειδη ομως φημιζεστε για την εξυπναδα σας,

θα ηθελα να μαθω την αληθεια ...

...μην μου πειτε, θα την δω.

 

 

Μην σκοτωσετε αλλους "ρισκαρωντας". Ψηφιστε στα σιγουρα.

 

Εμενα δεν με ενδιαφερει. Ειναι αδυνατον να με σκοτωσετε. 

 

Γιατι; Γιατι ειμαι ενας μπατλερ σκετη κολαση  :kakaka: 

 

 

Kυριε Priapus θα ψηφισω εσας αλλα εαν δω μεχρι αυριο οτι η ψηφος μου μπορει να σωσει το γατι, θα την αλλαξω.

Κανονιστειτε, αγαπητοι καλεσμενοι. Σκεφτειτε το καλα."

 

 

 

ειπε, και πηγε να χαιδεψει την μικρη Bernkastel.

Ητανε φανερα ταραγμενος για το γεγονος οτι ο Kenshiro ηταν αθωος. 

Οχι γιατι στενοχωρηθηκε για τον θανατο του, απλα γιατι η διαισθηση του

ειχε χρονια να βγει λαθος. "Πρεπει να τελειωνω απο δω μεσα.. Οσο πιο μακρια βρισκομαι

απο τον νεαρο αφεντη, τοσο λιγοτερο μπορω να χρησιμοποιησω τις δυναμεις μου."


Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 15 December 2014 - 20:25.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#105 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 15 December 2014 - 22:55

Kuranosuke Koibuchi

5jv02f.gif

 

*σηκώνεται από το πουφ όπου άραζε επί 4 ώρες και 20 λεπτά*

 

«Ότι είναι περίεργη η συμπεριφορά μου, είναι. Δεν φαντάζομαι να περιμένατε κάτι λιγότερο...; Εκτός αν έχετε την αυταπάτη πως οι δικές σας συμπεριφορές είναι on spot. LOL!», είπε μειδιάζοντας.

 

«Κατηγορείστε με όσο θέλετε για αυτό, και εσείς όλοι τρελοί είστε άλλωστε, αλλά όχι και για φόνο. Λάτρευα τον κύριο Μόρτιμερ και το εξέφρασα με ειλικρίνεια. Αλλά έχετε δίκιο κάποιοι, πρέπει να σοβαρευτώ και να μην εθελοτυφλώ... Ως εξής, λοιπόν, θα πάρω πίσω την ψήφο μου για τον Priapus (Vagelio), είμαι βέβαιος, σε ορισμένο επίπεδο πάντα, πως δεν αποτελεί απειλή για εμάς τους αθώους. Τουναντίον, φαίνεται να σκέφτεται καθαρότερα και ορθότερα από ό,τι θα περίμενε κανείς από κάποιον σαν... αυτόν(?)», ανέβασε λίγο τον τόνο της φωνής του, κοιτάζοντας με νόημα τους παρευρισκόμενους.

 

«Οι υποψίες μου στρέφονται στον όμορφο, ψηλό μπάτλερ Sebastian (πίΟu-πίΟu) και τον κύριο Kaisar Lidfard (Fallen_Mpougatsa)
FAVARO LEONE!!! (zennith666), δε ξεχνάω αυτήν την ψήφο σου εναντίον μου. Ούτε τα ρούχα που φοράς». *του ρίχνει ένα ψυχρό βλέμμα από πάνω ως κάτω*

 

260qrt1.jpg

 

edit: μπήκε κατά λάθος smiley και το διόρθωσα


Edited by Theodore :D, 15 December 2014 - 22:56.




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Γιατρός, Vigilante, unfunny reference in title, Fandom η εκδίκηση είναι ένα, πιάτο που τρώγεται από το, ψυγείο