Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Τσαγάκι και Eλαφρά Kουβεντούλα στην .aNiMe//GR//gr Town: Five Nights at Freddy's

Παλέρμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Γιατρός Vigilante unfunny reference in title Fandom η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται από το ψυγείο

  • This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#46 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

    I'm just one hell of a butler :)

  • Members
  • 1,306 posts

Posted 10 December 2014 - 04:07

Sebastian Michaelis 

 

 

tumblr_static_cs2mkf8bvzksksgs4s4o8sko.j

 

Aaaa~ Koneko-chan.. Η ομορφια σου με θαμπωνει! Η χαρη σου με τυφλωνει! Οι γατες ειναι ωραιες. Δεν μιλανε για ασημαντα πραγματα. Ουτε ασχολουνται με αυτα. Τιποτα δεν ειναι πιο ομορφο. Ειναι κατι που δεν υπαρχει στον κοσμο μου. Βεβαια, εχουνε κι εκει κατοικιδια.. αλλα δεν νομιζω οτι μπορουμε να τα συγκρινουμε.  
ΑH~

 

*pours gladily some fine-selected and fine-prepared black tea*


Hai~ Bernkastel-sama  :moeee: "

 

Spoiler:

 

Κοιταει τριγυρω του.

Επικρατει χαος, κι αυτος ξερει οσο κανενας τους τον κοσμο του χαους.

Πρεπει να ξεμπερδευω γρηγορα απο δω περα και να γυρισω στον νεαρο αφεντη σκεφτηκε, αλλα δεν ειχε παρατηρησει τιποτε στραβο ακομα.

Κατι ομως πανω στον Κenshiro (OdyMonaxos) τον ενοχλουσε.

Ας ψαξω λιγο περισσοτερο πριν φτασω σε συμπερασματαειπε, και εξαφανιστηκε απο μπροστα τους.


Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 10 December 2014 - 04:12.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#47 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 10 December 2014 - 11:12

                                                                              Gandharva

1-05_Gandharva.png

 

Aυτό που από το πουθενά εκείνο το inferior Sura,ο Johj(Ghostprince),μάζεψε 4 ψηφαλάκια έχει πολλή πλάκα.Η πρώτη του απάντηση μου φάνηκε και μένα ύποπτη,η 2η όμως δεν μου άφησε τέτοια αίσθηση.Σαν ένας αφελής αθώος ανίκανος να επιχειρηματολογήσει και καταφεύγει σε απειλές ότι ο θάνατός του wont be in vain και λοιπά δακρύβρεχτα.No wonder hes a Mara after all.Μέχρι και οι άνθρωποι,pureblooded ή halfs κ quarters,είναι πιο εύστροφοι.Επιφυλάσσομαι,όμως προς το παρόν δεν μου φαίνεται ότι είναι δολοφόνος.

 

Ακόμα περιμένω να ανοίξει το στόμα του ο Satan(John Crabs),φαίνεται πως δεν μας καταδέχεται.Θα άφηνα την ψήφο μου σε αυτόν,αλλά θα την αλλάξω σε κάτι που έχει πιο άμεση χρησιμότητα.Ψήφος και από μένα στον Kenshiro(Ody) λοιπόν,να φτάσει τους 3 και να νιώσει λίγη πίεση,γιατί σα να μου φαίνεται πως δε μας τα λέει καλά.

 

Είμαι περίεργος να δω και αν όσοι ψήφισαν Johj,θα επιμείνουν σε αυτό μέχρι τέλους.

 

Και κάτι τελευταίο.Είναι ιδέα μου,ή ένα άτομο από δω πέρα μας έχει φλομώσει στα υποννοούμενα?Αν όντως αυτό δεν είναι η ιδέα μου,καθώς και αν δεν μπλοφάρεις,μπορείς να το κάνεις και πιο διακριτικά.


Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#48 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 10 December 2014 - 11:19

korosensei (lord leon)

 

Λίγο από όλα και τιποτα μαζί και μεσα σε όλα αυτά καταφέρνεις και αντιφασκεις. Η έχεις τζαζεψει από το φόβο σου ή έχεις πέσει στην κλασική λούπα του δολοφόνου που προσπαθει τόσο σκληρά να φτιαξει ενα κατηγορητηριο με μια λογική που να μην τον περιλαμβανει που πεφτει μονος του μεσα. 

 

Τελικα ο δαιμονας ειναι subtle ή βαρβαρος; θα βρουμε δολοφονο ψαχνοντας ικανοτητες ή κίνητρα; Βυζια ή βρακάκια; (άσχετο)

 

¨Ενα αερακι φυσηξε στο προσωπο του Favaro Leone (Ζennith666) και βρεθηκε με μια απο τις καραμπίνες του σάκου με τα ειδικα οπλα ενω ο κοροσενσει βρεθηκε να πιπιλαει ενα γλυφιτζουρι.

 

 

 

Favaro Leone

 

6SexSpD.jpg?1

Είναι λογικό ένας άνθρωπος  να φοβάται για την ζωή του σε μια κατάσταση όπως και αυτήν,αν και να φανταστώ δεν έχεις ιδέα τι είναι ο φόβος αν κρίνω από την στάση σου.

Επίσης ,ναι εγώ βρίσκομαι σε αδιέξοδο με την τωρινή κατάσταση.Οπότε λογικό προσπαθώντας να βρω μία λύση, η κάθε μου υπόθεση για το μυστήριο  να μην κολλάει με την επόμενη και να αντιφάσκει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αξιοσημείωτο για εσένα ,αν και θα μου πεις τέρας είσαι δεν σκέφτεσαι σαν άνθρωπος.

 

Όσο για τον Δαίμονα τι δεν κατάλαβες?Λέω ξεκάθαρα πως θα τον είχε κάνει κιμά.Τουλάχιστον όλοι οι δαίμονες που έχω δει μέχρι τώρα στην ζωή μου αυτό έκαναν.

 

Αν δεν βρούμε δολοφόνους ψάχνοντας ικανότητες και κίνητρα για πες μου εσύ που είσαι πιο ειδικός πως θα τον βρούμε?!?!?! ...κάτσε  θα μυρίσω τα νύχια μου!!!

 

Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι έχασες την ψυχραιμία σου  όταν σε έβγαλα ύποπτο(ενώ είπες ξεκάθαρα  μόνος σου πως είσαι δολοφόνος και καταστροφέας) και αμέσως πήγες να με βγάλεις τρελό... Σύμφωνα με όσα είπες προηγουμένως δεν έπρεπε να σε νοιάξει καν ότι σε υποπτεύομαι.

 

Κάτι κρύβεις και θα το μάθουμε αργά ή σύντομα Korosensei(Lord Leon).
*Πάει και κρύβεται πίσω από τον Kaisar *


Posted Image


#49 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 December 2014 - 11:50

Kaisar Lidfard

 

tumblr_ne6jk92vNv1s5efk9o4_250_zpsji38ix

 

Σταμάτα να κρύβεσαι από πίσω μου! Eίσαι άντρας ή δεν είσαι; Πώς σου επιτέθηκε ο εξωγήινος ακριβώς; Αν εννοείς λεκτικά, δεν το λες ακριβώς κι επίθεση, υποθεσεις κάνουμε όπως όλοι. Απλώς ο...εξωγήινος κύριος(Lord Leon) δεν καταλαβαίνει τη φρίκη των δαιμόνων όπως την έχουμε ζήσει εμείς. Είναι αιματηροί κι ανελέητοι, δε σταματάνε σε τίποτα! Οι περισσότεροι μας έχουν για γεύμα, κι όσοι πέφτουν έξω απ'τον κανόνα, μάλλον μας χρησιμοποιούν για εξάσκηση των σπαθιών τους. Είναι τρομερά τέρατα, κι αν δεν έχετε νιώσει τον τρόμο του να σας ξεκοιλιάσουν, όμως και πάλι να σηκώνετε το σπαθί σας για να παλέψετε, δεν έχετε γνωρίσει πραγματική γενναιότητα.

Από την άλλη ο τρελός νέος με τον σουγιά(Babba) δεν κάνει τίποτα απολύτως για να ελαφρύνει τη θέση του! Μόνο συνεχίζει τις απαίσιες υποθέσεις που κάνουν το στομάχι μου να γυρίσουν και μόνο και στη σκέψη ότι κάποιος θα έβαζε τόσο πολύ σκέψη σε κάτι τόσο αδιανόητο σαν τον φόνο.

Να βάλω το σπαθί μέσα, μου λες Favaro(Zennith), αλλά δε βλέπεις τι χαμός γίνεται; Το βραχιόλι μου έλαμψε πριν κι αν δεν είναι ο εξωγήινος, τότε ποιος να 'ναι;

 

*Με απορία, αρχίζει να τριγυρνάει μέσα στο δωμάτιο, κοντά από όλους. Συνειδητοποιεί πως όταν περνάει γύρω από την κατσαρίδα δε λάμπει. Με σοκ, συνεχίζει το ταξίδι του...το φως επανέρχεται στην πέτρα δίπλα στον μπάτλερ*

 

Ααααα! Ο μπάτλερ Sebastian(πίου) ήταν ο δαίμονας; Απίστευτο! ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΟΡΤΙΜΕΡ??

 

*Εκείνη τη στιγμή ακούει το πουλί...που μιλάει(Black Rock).*

 

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ? ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ -αιωνία του η μνήμη -? FAVARO(Zennith)! EΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ?

...Μήπως κι άλλη απειλή γεννήθηκε στον κόσμο και μας έστειλε ο Michael για να βοηθήσουμε; Ωωωω τα χω χαμένα πια, δεν ξέρω τι να πιστέψω.

 

Εdit: gif is not working, tried to fix it. :(


Edited by Fallen_Mpougatsa, 10 December 2014 - 11:52.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#50 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 10 December 2014 - 15:04

Urahara Kisuke

 

 

bleach_urahara0021.jpg

 

 

 

 

Urahara Kisuke (Black Kaiser), Abe (Fandom), κρέμομαι από τα χείλη σας.

 

 

 

 όμως θέλω πολύ να ακούσω τον Urahara(Black Kaiser).

 

 

/*Πλημμυρισμένος ευθύνη από την ανάγκη των δυο συνομιλητών του να ακουστεί, σηκώνεται από την γωνία του έτοιμος να κάνει μια βαρύγδουπη και μακροσκελή δήλωση/*:

 

Spoiler:

 

~Bye! Seriously, τα λέμε αργότερα!~



#51 Mika.siam

Mika.siam

    Anime Newbie

  • Members
  • 33 posts

Posted 10 December 2014 - 20:19

Hikigaya Hachiman-mika.siam

a29f639d13b28f7f6242176a100af72e_480.jpg

 

 

Hello everybody! Ψηφίζω τον Hachiman Hikigaya(Mika.siam) γιατί το όνομα και επώνυμο έχουν τον ίδιο αριθμό γραμμάτων και ξεκινούν και από το ίδιο γράμμα! Τι πιο ύποπτο από αυτό!;  Urahara_gif_version3_by_nikit_by_Urahara

 

 

Σοβαρά πως πρόσεξες τέτοια λεπτομέρεια;!  Η αλήθεια είναι πως η μητέρα μου είχε την τρελή ιδέα ότι αφού το επίθετο της οικογενείας έχει 8 γράμματα και ξεκινάει από το 8(hachi) τότε θα ήταν "υπέροχο " και το όνομα μου να είχε 8 γράμματα. Αλλά ως προς τι αυτή η υπερβολική ανάλυση του ατόμου μου; Μήπως θες να καλύψεις τα νότα σου αποπροσανατολίζοντας τους πάντες; Μήπως τελικά τσάμπα υποψιάζομαι τον αγοραφοβικό Nishijou Takumi-Takayama Yuichi και ίσως και τον τρελό με τον σουγιά, Ryonosuke Uryu-Babba, και θα έπρεπε να στρέψω το βλέμμα μου σε εσένα που φοράς τη ριγέ φεδόρα πιθανότατα για να κρύψεις το διψασμένο για αίμα βλέμμα σου, Urahara-Black Keiser;


gif-gato-lixando-a-unha.jpg


#52 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 10 December 2014 - 21:45

Abe

 

Attached File  Kuso_Miso_Technique,_comic_book_extract.jpg   58.54KB   0 downloads

 

Δεν άκουσα λέξη από αυτά που λέτε τόση ώρα.

Έβλεπα μόνο μούσκουλα.

Και επειδή δεν είναι αρκετά και για μένα και για τον γλυκό Priapus(Vaggelio), αν και πιστεύω ότι όλα μπορούν να λυθούν με αγάπη και προδέρμ, αν πρέπει κάποιος να φύγει ας είναι ο ανταγωνισμός.

 

Paprika (Keito)

 

 

Μου άρεσε η είσοδος του ξανθού, μυστηριώδη, γοητευτικού Urahara(Black Kaiser).

Ελπίζω να ξαναμπει έτσι.



#53 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 10 December 2014 - 22:02

Το κατάστημα σας εύχεται μια υπέροχη νύχτα γιατί έκλεισε για σήμερα.


Edited by Osama Bin Laden, 10 December 2014 - 23:36.


#54 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 10 December 2014 - 23:36

Κεφάλαιο Τρίτο

Ένας κατσαρίδος, ο μικρούλης JOHHJJ JOJOH HJJ

 

Guys, θα είμαι ειλικρινής. Δύο πράγματα δεν ήθελα να συμβούν στον πρώτο γύρο. Πρώτον, η ψηφοφορία να καταλήξει ισοπαλία, που δόξα τον φιλεύσπλαχνο Αλλάχ δεν συνέβη και, δεύτερον, να μην χρειαστεί να γράψω τρολ θάνατο ώστε να δημιουργήσω λίγη ατμόσφαιρα. Οπότε ρε σεις αθεόφοβοι, από 24 άτομα πάτε και σκοτώνετε την ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ;

 

ΕΛΕΟΣ. Γαμώ τους χιπστεράδες ψευτοταλιμπάν του ISIS με την τύχη μου μέσα. Δηλαδή τόσο δύσκολο ήταν να περιμένετε ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΥΡΟ πριν την σκοτώσετε;

 

(αναστεναγμός)

 

Παρ'όλα αυτά, η κατσαρίδα δεν φταίει σε τίποτα οπότε δεν γίνεται, θα της αφιερώσω ένα τραγουδάκι με απαράδεκτα κακό μέτρο.

 

Παρεμπιπτόντως, μην επιχειρήσετε να το τραγουδήσετε όπως το "μια κατσαριδούλα".

 

 

Ο Βίος και η Πολιτεία του JOHHJJ JOJOH HJJ

 

Ένας κατσαρίδος, ο μικρούλης JOHHJJ JOJOH HJJ

γεννήθηκε στον Άρη,

μετάλλαξη με χάρη.

 

Μα ήρθαν οι ανθρώποι να πιάσουμε τον JOHHJJ JOJOH HJJ

και φάγανε μια φόλα

στου Άρη τα περ'βόλια.

 

Κι έτσι αφού βαριόταν ο μικρούλης JOHHJJ JOJOH HJJ

πήγε στο Λονδίνο

να φάει κρέας κρύο.

 

Αλλά τον πήραν πρέφα τον μικρούλη JOHHJJ JOJOH HJJ

και από το Λονδίνο

τον διώξαν κλωτσηδόν.

 

Και έτσι πικραμένος ο μικρούλης JOHHJJ JOJOH HJJ

έφτασε σε βάλτο

βαθιά μες στης Αγγλίας την μαύρη την βρωμιά.

Και εκεί μέσα 'πο λίμνες κατέληξε σε πύργο

οπού γιορτή γινόταν, κρυφά και μουλωχτά.

 

Αλλά ητάνε άτυχος ο μικρούλης JOHHJJ JOJOH HJJ

γιατί στο ίδιο χώρος βρισκόταν ο εχθρός.

Αδόλφο τον εφώναζαν μα όχι Αδόλφο Χίτλερ

και με ηλεκτρισμό πολύ σκότωνε κατσαρίδες.

 

Χωρίς να καταλάβει κάτι ο μικρούλης JOHHJJ JOJOH HJJ

με τρύπα ξαφνικά βρέθηκε στα πλευρά.

Πετάχτηκε υγρό, τους έκαν' όλους χάλι,

πρασίνισαν οι τοίχοι στου εντόμου τα στερνά.

 

Ξεψύχησε επιτέλους ο μικρούλης JOHHJJ JOJOH HJJ

και ο Άντολφ Ραινχάρδος ηρέμησε ξανά.

 

Και αυτή 'ναι η ιστορία του μικρούλη JOHHJJ JOJOH HJJ

της σούπερ κατσαρίδας απ' του Άρη τα βουνά.

Γιατί 'ταν παλικάρι σε σώμα κατσαρίδας

και τώρα ξεροψήνεται στην κόλαση βαθιά.

 

---------------------------------------------

1 ) OdyMonaxos - Kenshiro (Hokuto no Ken)

2 ) Babba - Ryonosuke Uryu (Fate/Zero)

3 ) Vagelio - Tarou A. Priapus (Priapus)

4 ) Fallen Mpougatsa - Kaisar Lidfard (Shingeki no Bahamut)

5 ) The Gunsmasha - Sakamoto (Sakamoto desu ga?)

6 ) Black Kaiser - Urahara Kisuke (Bleach)

7 ) Kalamaris - Furudo Erika (Umineko no naku koro ni)

8 ) John Crabs - Mr Satan (Dragon Ball series)

9 ) Zane - Gandharva (Kubera)

10) Black Rock - Okosan (Hatoful Boyfriend)

11) Lord Leon - Korosensei (Assassination Classroom)

12) Takayama Yuichi - Nishijou Takumi (Chaos;Head, τo VN, όχι το anime, αυτό είναι σκουπίδι και κάνουμε πως δεν υπάρχει.)

13) Ghostprince - JOHHJJ JOJOH HJJ (Terra Formars) Αθώος

14) Keito - Paprika (Paprika)

15) Mika.siam - Hikigaya Hachiman (My teen romantic comedy SNAFU)

16) Kamui - Pegasus (Oyasumi Punpun)

17) demonicMC - Jotaro Kujo (JoJo's Bizzare Adventure)

18) zennith666 - Favaro Leone (Shingeki no Bahamut:Genesis)

19) Jorg - Adolf Reinhard (Terra Formars)

20) Fandom - Abe (Kuso Miso Technique)

21) The Tragic Prince - Frederica Bernkastel (Umineko no naku koro ni)

22) πίου-πίου - Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji)

23) Theodore - Kuranosuke Koibuchi (Kuragehime)

24) Mad Hatter - Shun Kurosaki (yu-gi-oh Arc-V)

---------------------------------------------

Πέφτει η νύχτα.

 

Oι ρόλοι να μου στείλουν pm.

 

Σας παρακαλώ να μην το καθυστερήσετε πάρα πολύ αν είναι δυνατόν.


Edited by Osama Bin Laden, 11 December 2014 - 10:15.


#55 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 11 December 2014 - 10:14

Κεφάλαιο Τέταρτο

Το σκοτεινό σημείο

 

"Απίστευτο! Και όμως ο Χολμς είχε δίκιο! Πρέπει να του πω γρήγορα τα αποτελέσματα της νεκροψίας!", θυμάμαι να είχα σκεφτεί καθώς έκλεινα το επί πολλές ώρες ανοιχτό πτώμα του λόρδου Μόρτιμερ. Δεν θυμόμουν ακριβώς για ποιον λόγο βιαζόμουν τόσο πολύ. Ίσως είχε να κάνει με τον ενθουσιασμό μου, ίσως με την υπερένταση στην οποία βρισκόμουν μετά από τόσες ώρες δουλειάς ή ίσως με το γεγονός πως ένιωθα ότι με κάθε λεπτό που περνούσε οι πιθανότητες να βγούμε από εδώ ζωντανοί μειώνονταν με δραματικά γρήγορο ρυθμό. Όπως και να έχει, βγήκα από το δωμάτιο τόσο γρήγορα που δεν παρατήρησα ότι οι διάδρομοι είχαν γεμίσει με έναν περίεργο αρωματικό καπνό. Η βιασύνη μου όμως λειτούργησε τελικά εις βάρος μου γιατί όπως κατέβαινα τις σκάλες σχεδόν πετώντας δεν πρόσεξα καθόλου ότι ένας τύπος καθόταν μέσα στο μισοσκόταδο και κάπνιζε στην σκάλα με αποτέλεσμα να μας πάρω και τους δύο σβάρνα και να καταλήξουμε ένα πάτωμα πιο κάτω, στον πρώτο όροφο.

 

"Φιλε, πρόσεχε λίγο! Είπαμε, το τέλος είναι κοντά, αλλά όχι και να πάμε από πέσιμο πριν μας βρει."

 

Σηκώθηκα και κοίταξα τον άνθρωπο που είχα ρίξει κάτω. Προς μεγάλη μου έκπληξη τον είδα απλώς να κάθεται οκλαδόν στο πάτωμα και να ανάβει ξανά το τσιγάρο του.

 

"Με συγχωρείτε πολύ κύριε.", είπα σε μια προσπάθεια να απολογηθώ.

 

"Εεεεεεεε καλά, δεν έγινε και τίποτα. Όχι ότι ένιωσα κάτι από το πέσιμο."

 

Τότε ήταν που η μύτη μου παρατήρησε την περίεργη μυρωδιά του καπνού που μας περιτριγύριζε.

 

"Ορίστε, πάρε. Είχα ένα έτοιμο για μετά αλλά φαίνεται ότι δεν πρόκειται να το καπνίσω", είπε ο άγνωστος προτείνοντας το χέρι του και προσφέροντάς μου ένα τσιγάρο που είχε βγάλει από την τσέπη.

 

"Είναι καπνός αυτό; Πολύ περίεργη μυρωδιά έχει."

 

"Καπνός δεν ξέρω αν είναι, αλλά φίλε, πολύ καπνό βγάζει σίγουρα.", μου απάντησε κοιτώντας νυσταγμένα τον καπνό που μας περιτριγύριζε.

 

Κάθισα στο πλατύσκαλο, άναψα το τσιγάρο και έκανα μερικές ρουφηξιές.

 

"Γκουχ! Γκουχ! Τι είναι αυτό; Που το βρήκες;"

 

"Αυτό, φίλε μου, μου το έκανε δώρο ένας φίλος μου γιατρός από την Τζαμάικα. Λέει ότι χαλαρώνει τα νεύρα. Μιλάμε για πρώτης ποιότητας πράγμα όμως, όχι αστεία."

 

Ένιωσα όντως τα νεύρα μου να χαλαρώνουν και πριν το καταλάβω, όλη η βιασύνη είχε φύγει από μέσα μου.

 

"Και για πες μου, ρε φίλε, πως σε λένε;"

 

"Τζον Γουάτσον."

 

"Α, Άγγλος είσαι; Ξέρεις τότε εκείνο τον τύπο που μας αμπάρωσε εδώ μέσα; Πως τον έλεγαν να δεις; Χαλμς; Χομπς; Χάλμπερ;"

 

"Τον Χολμς; Ναι, είμαι ο βοηθός του."

 

"Ναι, αυτόν. Φίλε, και γαμώ τα άτομα φίλος σου. Κόβει το μάτι του. Να μου το θυμηθείς, ο τύπος βλέπει τα υπερνήματα... Ξέρει τι θα συμβεί..."

 

"Για υπερνήματα δεν ξέρω, αλλά το τι θα συμβεί ξέρω σίγουρα ότι το βλέπει καμιά φορά."

 

Ο συγκαπνιστής μου δεν απάντησε. Αντ'αυτού, ρούφηξε για πολύ ώρα το τσιγάρο του και έπειτα εξέπνευσε μεγάλα συνεχόμενα δαχτυλίδια καπνού.

 

"...αλλά να μου το θυμηθείς, ο φίλος σου ξέρει για τις δονήσεις... και για τα σκοτεινά σημεία επίσης..."

 

"Τα σκοτεινά σημεία;"

 

"Ναι, τα σκοτεινά σημεία. Σαν την κατσαρίδα που καθάρισε ο Γερμανός το πρωί."

 

"΄Ήταν μια κατσαρίδα προσκεκλημένη; Άλλο και τούτο..."

 

"Όχι μόνο ήταν, αλλά-"

 

Εκείνη την στιγμή ένα εκκωφαντικό μπουμπουνητό ακούστηκε μέσα στην θύελλα και την βροχή απ'έξω. Ο συνομιλητής μου σταμάτησε απότομα την φράση του και κοίταξε πάνω, όχι όμως λες και κοίταζε το ταβάνι αλλά κάτι άλλο πιο μακριά, κάτι θολό που διέφευγε της προσοχής του μέχρι εκείνη την στιγμή και που είχε γίνει ξαφνικά ξεκάθαρο.

 

"Να πεις στον φίλο σου, Γουάτσον-σαν, ότι μόλις τοποθέτησαν ένα γιγαντιαίο σκοτεινό σημείο ακριβώς από πάνω μας. Ξέρει αυτός. Βλέπει. Θα καταλάβει. Όπως, επίσης, θα καταλάβει και αυτό που πρόκειται να συμβεί.", μου είπε ήρεμα και χαμογέλασε.

 

Μόλις τότε συνειδητοποίησα ότι μέσα από τις σκιές του δωματίου είχε ξεπροβάλλει μια φιγούρα ντυμένη στα μαύρα η οποία σημάδευε με ένα όπλο τον συνομιλητή μου στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

 

"Λοιπόν, παλικάρια, πολύ σας πήρε. Τι έγινε, χαθήκατε στον δρόμο;", ρώτησε ο συνομιλητής μου χωρίς να γυρίσει να κοιτάξει και το χαμόγελο του μεγάλωσε.

 

"Ξέρεις," απάντησε η φιγούρα οπλίζοντας το εξάσφαιρο, "είχαμε βάλει στοίχημα για το αν θα πουλήσεις πνεύμα πριν πεθάνεις και φαίνεται πως έχασα..."

 

Και οι τρεις μας μείναμε ακίνητοι για λίγο και κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε φάνταζε αιώνας ατελείωτος.

 

"Λοιπόν, τι περιμένεις φίλε; Δεν έχει μια δουλειά να κάνεις;", απάντησε ο συνομιλητής μου ξεφυσώντας ένα μεγάλο σύννεφο καπνού.

 

"Όχι Χοσικάβα Τοσίκι, δεν θα σου την δώσω την χαρά. Γύρνα. Γύρνα και πες μου τι βλέπεις."

 

"Χμ, τελικά δεν θα το γλιτώσω, έτσι;", ρώτησε ο Τοσίκι και το χαμόγελο έσβησε από το πρόσωπό του.

 

"Μην δοκιμάζεις την υπομονή μου. Θα δεις ότι τελειώνει πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζεις."

 

Ο συνομιλητής μου γύρισε αργά και αντίκρισε το εσωτερικό της κάννης του όπλου που τον σημάδευε. 

 

"Τι βλέπεις;", ρώτησε ξανά η φιγούρα.

 

"Μα δεν είναι προφανές τι βλέπω;"

 

"Θέλω να το ακούσω. Τι βλέπεις, Χοσικάβα Τοσίκι; ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ;"

 

" Το σκοτεινό σημείο", ψέλλισε τρομαγμένος ο Χοσικάβα Τοσίκι κλείνοντας τα μάτια.

 

"Ακριβώς.", απάντησε με ηρεμία η φιγούρα τινάζοντας τα μυαλά του στον αέρα.

 

Έπειτα πέταξε το εξάσφαιρο κάτω και εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι της νύχτας.

 

Δεν θυμάμαι τι έγινε από εκεί και πέρα. Το μυαλό μου ήταν πολύ θολό για κάποιον λόγο. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ξύπνησα λίγες ώρες αργότερα, όταν είχε πλέον ξημερώσει, σε ένα δωμάτιο του τρίτου ορόφου με τον φίλο μου καθισμένο σε μια καρέκλα δίπλα από το κρεβάτι μου να καπνίζει σοβαρός την πίπα του βυθισμένος στις σκέψεις του.

 

"Βλέπω ότι ξύπνησες Γουάτσον. Είχα αρχίσει να ανησυχώ."

 

"Ο Χοσικάβα Τοσίκι; Τι έγινε; Που είναι;"

 

"Ο Χοσικάβα Τοσίκι είναι νεκρός.", απάντησε κοφτά. "Αλλά μην σε απασχολεί αυτό."

 

"Μου είπε να σου πω ότι-"

 

"Ξέρω. Μην ανησυχείς."

 

Τον κοίταξα απορημένος.

 

"Μα πως είναι δυνατόν να ξέρ-"

 

"Όπως σου είπα, μην ανησυχείς για αυτό. Τώρα πες μου, τι έδειξε η νεκροψία του λόρδου Μόρτιμερ;", ρώτησε ο φίλος μου κοιτώντας έξω από το παράθυρο.

 

"Επιβεβαιώθηκαν όλα όσα υποψιαζόμασταν, Χολμς. Ο λόρδος όχι απλώς δηλητηριάστηκε, αλλά το δηλητήριο που τον σκότωσε δεν παράχθηκε εδώ. Η τοξίνη που βρήκα ανήκει σε ένα φυτό, το taxus cuspidata, ευρύτερα γνωστό ως "ιαπωνικό πουρνάρι"."

 

"Πολύ ωραία. Εξαιρετική δουλειά, Γουάτσον. Τώρα, θέλω να κάνεις άλλη μια δουλειά για εμένα.", είπε ο φίλος μου βγάζοντας έναν φάκελο από το εσωτερικό του σακακιού του και ακουμπώντας τον στο κομοδίνο δίπλα μου.

 

"Όταν νιώσεις λίγο καλύτερα, θέλω να πεταχτείς ως το χωριό και να ταχυδρομήσεις αυτό χωρίς να το ανοίξεις. Ο κύριος Μάιλς έχει ειδοποιηθεί για αυτό και θα σε αφήσει να περάσεις."

 

Έπειτα, σηκώθηκε και ετοιμάστηκε να φύγει. Λίγο πριν βγει από το δωμάτιο όμως, γύρισε με κοίταξε και είπε:

 

"Μην ανησυχείς, φίλε μου. Τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζεις. Μέχρι τότε, σου ζητάω απλώς να έχεις πίστη σε εμένα και να κάνεις λίγη υπομονή. Υπάρχει λόγος για τα πάντα."

 

"Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να σε αμφισβητήσω, Χολμς. Καλή τύχη."

 

Ο φίλος μου χαμογέλασε και έπειτα βγήκε από το δωμάτιο.

 

Πήρα στα χέρια μου τον φάκελο θέλοντας να τον περιεργαστώ αλλά το βλέμμα μου έπεσε κατευθείαν στα στοιχεία του παραλήπτη.

 

"Εμιλυ Μόρτιμερ, 46 Ρίβερσαϊντ Γουέι, Θρι Όουκς, Λονδίνο"

 

"Μάλιστα... Αυτό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.", σκέφτηκα πριν σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν ένιωθα κουρασμένος έτσι και αλλιώς και το χωριό ήταν αρκετά μακριά ώστε να ξέρω ότι δεν με παίρνει να τεμπελιάζω όλη την μέρα αν δεν θέλω να με βρει η νύχτα στους βάλτους.

 

---------------------------------------------

 

1 ) OdyMonaxos - Kenshiro (Hokuto no Ken)

2 ) Babba - Ryonosuke Uryu (Fate/Zero)

3 ) Vagelio - Tarou A. Priapus (Priapus)

4 ) Fallen Mpougatsa - Kaisar Lidfard (Shingeki no Bahamut)

5 ) The Gunsmasha - Sakamoto (Sakamoto desu ga?)

6 ) Black Kaiser - Urahara Kisuke (Bleach)

7 ) Kalamaris - Furudo Erika (Umineko no naku koro ni)

8 ) John Crabs - Mr Satan (Dragon Ball series)

9 ) Zane - Gandharva (Kubera)

10) Black Rock - Okosan (Hatoful Boyfriend)

11) Lord Leon - Korosensei (Assassination Classroom)

12) Takayama Yuichi - Nishijou Takumi (Chaos;Head, τo VN, όχι το anime, αυτό είναι σκουπίδι και κάνουμε πως δεν υπάρχει.)

13) Ghostprince - JOHHJJ JOJOH HJJ (Terra Formars) Αθώος

14) Keito - Paprika (Paprika)

15) Mika.siam - Hikigaya Hachiman (My teen romantic comedy SNAFU)

16) Kamui - Pegasus (Oyasumi Punpun) Αθώος

17) demonicMC - Jotaro Kujo (JoJo's Bizzare Adventure)

18) zennith666 - Favaro Leone (Shingeki no Bahamut:Genesis)

19) Jorg - Adolf Reinhard (Terra Formars)

20) Fandom - Abe (Kuso Miso Technique)

21) The Tragic Prince - Frederica Bernkastel (Umineko no naku koro ni)

22) πίου-πίου - Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji)

23) Theodore - Kuranosuke Koibuchi (Kuragehime)

24) Mad Hatter - Shun Kurosaki (yu-gi-oh Arc-V)

---------------------------------------------

 

Sherlock Holmes (your host and GM)

tumblr_ljy5wngZ1o1qaun7do1_500.jpg

 

Κυρίες και κύριοι, καλή σας μέρα. Όπως είναι εμφανές και από το γεμάτο προβληματισμό βλέμμα μου, το μυστήριο αποδεικνύεται τελικά πολύ πιο βαθύ από όσο πίστευα στην αρχή. Αλλά η λύση όλων των προβλημάτων αυτού του κόσμου είναι ο διάλογος, σωστά; Οπότε αρχίστε να μιλάτε. Όπως και χτες, έτσι και σήμερα θα κάτσω ήρεμα στην πολυθρόνα μου και δεν θα παρέμβω καθόλου.

 

Η νύχτα πέφτει το Σάββατο στις 19:00.



#56 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 11 December 2014 - 15:06

                                                                                           Gandharva

                                                               1-05_Gandharva.png

 

Κανένας δολοφόνος δεν βγήκε την μέρα ή την νύχτα,που σημαίνει περισσότερο χρόνο σε αυτόν τον νερόλακκο of a city,που σημαίνει πως σε τόσο χαμένο καιρό θα μπορούσα να χα βρει μια ντουζίνα στοιχεία για τα whereabouts της Shakuntala.'Hξερες ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα,έτσι δεν είναι Visnu?Kαι όπως ακριβώς και τότε στο Sura realm,έτσι επέλεξες και πάλι να μην μου πεις τίποτα.

Εν πάσει περιπτώσει,το να συγχύζομαι τώρα δεν θα οδηγήσει πουθενά,ειδικά από την στιγμή που είμαι τόσο αποδυναμωμένος από τότε που δημιούργησα τον ωκεανό.Ας προσπαθήσουμε να μπούμε στο θέμα και να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται:

 

Η απόδειξη της αθωότητας του Johj ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη όπως είπα και χθες.Whats done is done,πάμε σε αυτόν που την σκαπούλαρε για μία ψήφο χθες.Κenshiro(Ody) είναι πράγματι πολύ βολικό να δικαιολογείς τις λιτότατες ομιλίες σου,καθώς και την έλλειψη διατύπωσης γνώμης με το να λες πως περιμένεις να μιλήσουν κάποιοι άλλοι,οι οποίοι άλλοι παρεπιμπτόντως ήταν φανερό ότι στον χρόνο που απέμενε δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι,ακόμα και αν ήταν πιο...αναλυτικοί.Η διαφορά σου όμως ποια είναι με άλλα άτομα που επίσης μίλησαν λιτά και που επίσης δεν διατύπωσαν γνώμη?'Οτι αυτοί δεν ένιωσαν την ανάγκη να δικαιολογηθούν για αυτό.Ψήφος σε σένα από αρχή λοιπόν και ελπίζω να με ακολουθήσουν και άλλοι γιατί θέλω να σε δω να χορεύεις.'Εχοντας περάσει τόσα χρόνια και στο Sura realm άλλωστε,έχω πεθυμήσει να δω ανθρώπους να τρικλίζονται.Ποιος ξέρει,ίσως και να μου αλλάξεις γνώμη.Βασικά άνθρωπος είσαι?Η σωματοδομή σου θυμίζει περισσότερο quarter.Τέλος πάντων.

 

Και περιμένοντας ακόμα αυτό το αντιπροσωπευτικό δείγμα της ανθρώπινης νοημοσύνης,τον Satan(John Crabs),να μιλήσει ας πω και κάτι σχετικό με χθεσινά γεγονότα.Το πιθανότερο είναι τουλάχιστον ένας από αυτούς που ψήφισαν Johji να ναι δολοφόνος.Ο πρώτος τα τίναξε χθες και αποδείχθηκε αθώος και το πτηνό(Black rock) αμφιβάλλω πως ήταν δολοφόνος θα ψήφιζε καπακιά το ίδιο άτομο(δεν έχω διατυπώσει σαφή γνώμη για αυτό ακόμα,just sayin).Η χρονική στιγμή που ο Ryonosuke(Babba) ψήφισε Johj δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ύποπτη,αν και το γεγονός ότι δεν μίλησε καθόλου την υπόλοιπη διάρκεια της μέρας με προβληματίζει.Από την άλλη η μαγισσούλα(Τragic Prince) πήδηξε στο ρεύμα σε πολύ βολικό σημείο,δίνοντας την 4η ψήφο και πιθανότατα αναμένοντας πως θα την ακολουθήσουν και άλλοι.

 

Τέλος,για μένα ο Hachiman(mika.siam),μετά από τον τελευταίο του λόγο,είναι σχεδόν σιγουράκι αθώος.


Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#57 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 11 December 2014 - 15:21

Kaisar Lidfard

kaisar_lidfort_11011_zps87406057.jpg

 

Τόσα άσχημα νέα, όλα μαζί. Δεινό πρωινό μας έμελε να ξημερώσει. Ενός λεπτού σιγή για τον περίεργο κύριο(Kamui) που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Το σκοτεινό σημείο του μάλλον ήταν το ότι ήρθε σε αυτό το μέρος.

 

*Ενα λεπτό αργότερα*

 

Μήπως είναι όλων μας; Έχω αρχίσει και φοβάμαι...

 

*Κοιτάει κάτω, αποκαρδιωμένος, μα μετά κοιτάει το βραχιόλι του ΄ σωστά, είναι κυνηγός δαιμόνων. Δεν είναι ώρα τώρα να τον καταβάλει ο φόβος και ο πόνος. Κουνάει το κεφάλι του όσο μπορεί.*

 

Και ποιος θα περίμενε πως τελικά η κατσαρίδα ήταν απολύτως αθώα;

Εν τέλη δεν είναι το εξωτερικό που πετράει, αλλά το εσωτερικό! Και μέχρι τώρα, το μόνο εσωτερικό που έχω δει να είνια τόσο σάπιο όσο αυτοί οι ειδεχθείς φόνοι είναι το δικό σου, Ryuunosuke (Babba). Δε μπορώ να κοιτάξω πέρα από την άνεσή σου καθώς μιλούσες γι αυτούς τους απρεπείς φόνους, αυτά τα τρομακτικά συμβάντα. Είσαι άνθρωπος που αποζητά τη βία, κι αυτό είναι επικίνδυνο για όλους.

 

*ενώ ο Kaisar μονολογεί, πιάνει τη φωνή και τους λόγους του Gandharva(Zane)*

 

Αυτά που λέτε κύριε είναι ενδιαφέρονται, όμως το γεγονός ότι ψήφισε τόσο νωρίς τον αποθανών δεν είναι από μόνο του ελαφρυντικό. Όχι μόνο η επιμονή του, αλλά και η συμπεριφορά του είναι εξίσου προβληματικές.

Παρόλαυτα, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, πιο επικίνδυνος με τον δικό σας συλλογισμό θα ήταν ο Satan(John Crabs) που με τόση λίγη συμμετοχή στον διάλογο και τόσο αλλοπρόσαλλα επιχειρήματα τράβηξκε μόνο τη δική σας προσοχή...εκτός κι αν κρύβεται κι εσείς κάτι.

Και φυσικά πάντα θα με προβληματίζει το ότι έχουμε έναν δαίμονα(πίου) ανάμεσά μας! Δαίμονα! Σίγουρα, μέχρι τώρα η μέθοδος δεν παραπέμπει σε δαιμονικές μεθόδους...η εμπειρία μου μου λέει ότι σχεδόν πάντα αυτοί κρύβονται από πίσω όμως! Έστω κι αν τα λεγόμενά του τον κάνουν να φαίνεται κάπως αθώο...


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#58 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 11 December 2014 - 16:00

                                                                                           Gandharva

                                                                             1-05_Gandharva.png

 


 

Αυτά που λέτε κύριε είναι ενδιαφέρονται, όμως το γεγονός ότι ψήφισε τόσο νωρίς τον αποθανών δεν είναι από μόνο του ελαφρυντικό. Όχι μόνο η επιμονή του, αλλά και η συμπεριφορά του είναι εξίσου προβληματικές.

Παρόλαυτα, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, πιο επικίνδυνος με τον δικό σας συλλογισμό θα ήταν ο Satan(John Crabs) που με τόση λίγη συμμετοχή στον διάλογο και τόσο αλλοπρόσαλλα επιχειρήματα τράβηξκε μόνο τη δική σας προσοχή...εκτός κι αν κρύβεται κι εσείς κάτι.

Και φυσικά πάντα θα με προβληματίζει το ότι έχουμε έναν δαίμονα(πίου) ανάμεσά μας! Δαίμονα! Σίγουρα, μέχρι τώρα η μέθοδος δεν παραπέμπει σε δαιμονικές μεθόδους...η εμπειρία μου μου λέει ότι σχεδόν πάντα αυτοί κρύβονται από πίσω όμως! Έστω κι αν τα λεγόμενά του τον κάνουν να φαίνεται κάπως αθώο...

 

Mα εννοείται φίλτατε πως το ότι ψήφισε νωρίς τον αποθανών δεν είναι από μόνο του ελαφρυντικό.Αλίμονο αν σκεφτόμουν τόσο απλοικά με τόσους αιώνες που έχω στην πλάτη του.Το θέμα είναι ότι τον ψήφισε μετά την πρώτη απάντηση του Johj,που όπως είπα και χθες ήταν όντως ύποπτη.Σε έχουν ψηφίσει 2 άτομα και γυρνάς απευθείας και απαντάς με μια και καλά carefree πρόταση?'Οπως επίσης είπα χθες,ήταν η 2η του απάντηση που τον κατέστησε αθώο στα μάτια μου.Ξαναλέω,αν κάτι είναι περίεργο στον Ryonosuke αυτό είναι πως δεν μίλησε στην υπόλοιπη διάρκεια της μέρας,όμως αυτό μπορεί να έγινε για πολλούς λόγους.

 

Το ότι ο Satan μου φαίνεται ύποπτος,δεν το αρνήθηκα ποτέ.Ψηφίζω όμως τον Κenshiro αφενός γιατί πήρε τον λόγο δύο φορές και άρα εκτέθηκε περισσότερο,και αφετέρου γιατί μου φαίνεται πιο εύκολο να δημιουργήσω ρεύμα κατά του από ότι κατά του Satan.Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Satan έπρεπε να μου φαίνεται περισσότερο ύποπτος.To ότι μου πετάτε πως μπορεί να κρύβω κάτι επίσης δεν το καταλαβαίνω.Επειδή ίσως πάντα μιλάω με επιχειρήματα,σωστά ή λάθος?Δεν ξέρω.

 

Tέλος διακρίνω έναν ρατσισμό κατά των μη ανθρώπινων όντων και δεν μου αρέσει.Τι πάει να πει ''είναι δαίμονας''?Και γω και ο αποδεδειγμένα αθώος Johj είμαστε Sura(εγώ βέβαια είμαι Nastika και αυτός ήταν απλά ένα low Μara).Και άλλοι από δω μέσα δεν είναι άνθρωποι,δεν είναι κριτήριο αυτό αγαπητέ είναι κεκαλυμμένη μισαλλοδοξία!

 

 


Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#59 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 11 December 2014 - 16:17

Sakamoto(TheGunsmasha)

Sakamoto.(Sakamoto.Desu.Ga.).full.168934

*Ο ήλιος είχε μόλις βγει όταν ομιλιτά και νωχελικές περπατήματα άρχισαν να ακούγονται απ'έξω. Τους είχε ήδη καλέσει ο ντετέκτιβ φαίνεται. Σε ένα δεκάλεπτο ετοιμάστηκε και ο νέος, ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου του εντέλει.
Τι ήταν αυτή η δυνατή μυρωδιά που μόνο ζάλη και ανεξήγητη ευθυμία του προκαλούσε? Ινδική Κάνναβης την αποκαλούσε η εγκυκλοπαίδεια. Κάποιοι το γλέντησαν χθές αποφάνθηκε. Μία δεύτερη μυρωδιά, πιο απαλή αλλά παράλληλα τόσο χαρακτηριστική.
"Πρωινό τσάι!" σκέφτηκε χαρούμενος παίρνοντας θέση αθλητή των 100 μέτρων. Με μία γρήγορη δρασκελιά και ένα εν κινήση άλμα βρέθηκε με χάρη στο κάτω πάτωμα, παρακάμπτοντας τα σκαλοπάτια.

Καθώς έμπαινε στην κυρίως έπαυλη άκουσε τον Lidfard(FallenMpougatsa) να ζητά ενός λεπτού σιγή για τον περίεργο άντρα με το παρατσούκλι Πήγασος(Kamui). Οι δολοφόνοι είχαν κάνει την δουλειά τους.
Τουλάχιστον έφυγε χαρούμενος*

"Καλημέρα σας. Δύο αθώοι έφυγαν μέσα σε 24 ώρες λίγο πολύ άκλαφτοι. Νομίζω ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε όλοι.
Δεν βλέπω ανταπόκριση από την Δίδα Erika(Kalamaris), δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί της. Αν όντως είναι δολοφόνος και δεν ασχολείται καν κακό του κεφαλιού της. Ήδη βλέπω μία μικρή μαύρη τρύπα(Οσάμα) να είναι πάνω από το κεφάλι της. Το πιθανότερο είναι να είναι αθώος που αδιαφορεί.

Για τον Hachiman(Mika.siam) εκτός αν είναι ένας πολύ κακός δολοφόνος, που και να είναι θα έχει άλλους 5 δίπλα του να τον καθοδηγούν ώστε να μην είναι, τότε είναι σίγουρα αθώος. Επίσης, αγορίνα μην τσιμπάς τόσο γρήγορα, κακό στον εαυτό σου κάνεις.

Μιλάς με γρίφους Urahara(Black Kaiser). Το πιάσαμε το μήνυμα όμως. Δεν ξέρεις/δεν σε ενδιαφέρει. Θα σε έχω από κοντά.

Οπότε έρχομαι στους 2 βασικούς μου εντόπισα χθές. Τους 2 πιο βολικούς ψήφους για να φύγει η αθώα όπως αποδείχθηκε κατσαρίδα(GhostPrince).
Οι υποψίες μου είναι πάνω στους Abe(Fandom) και Frederica(Tragic Prince) καθώς έμμεσα ή άμεσα συντέλεσαν καθοριστικά στο να φύγει η κατσαρίδα. Για τους λόγους που έδωσαν ψήφο, κωμικοί στην καλύτερη.

Να ακούσουμε και εκείνους που τους έχουν απευθυνθεί κατηγορίες σε αυτόν αλλά και από τον προηγούμενο γύρο."

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#60 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 11 December 2014 - 16:48

Kaisar Lidfard

tumblr_nd1mptS4EJ1rbeyf4o1_250_zpsywmzks

 

 

*στα λόγια του Gandharva(Zane) αρχίζει να τρέμει με θυμό αλλά και λύπη*

 

 

Μισαλλοδοξία; 

Ο πατέρας μου εκτελέστηκε δι απαγχωνισμού επειδή έπεσε θύμα της πλεκτάνης ενός δαίμονα ΄ η μητέρα μου έχασε τη ζωή της εξαιτίας της πλεκτάνης του ίδιου δαίμονα! Παρολίγο να χάσω και τη δική μου ζωή χρόνια αργότερα! Έχασα τον καλύτερό μου φίλο! *Favaro(Zennith) sneezes in the distance*

 

Και όλα αυτά δε συγκρίνονται με τις στρατιές δαιμόνων της κόλασης που έχω αναγκαστεί να πολεμήσω που θέλησαν να σκοτώσουν, να βασανίσουν και να υποδουλώσουν το ανθρώπινο γένος! Θέλησαν ακόμα και τον Bahamut να φέρουν πίσω στη ζωή από τον αιώνιο ύπνο του, για να καταστρέψει τον κόσμο!

 

Δεν ξέρω αν σ'αυτό το κομμάτι του κόσμου οι δαίμονες είναι καλύτεροι, κι ελπίζω να είναι γιατί διαφορετικά τα πράγματα είναι πολύ χλωμά, αλλά εγώ ποτέ μου δε συνάντησα έστω έναν που να μη θέλει να με σκοτώσει! Συγχώρεσέ με αν είμαι προκατειλημμένος λοιπόν, * λέει χωρίς καμία απολογιτική χροιά στη φωνή του * αλλά το πρώτο μου ένστικτο όταν βλέπω δαίμονα είναι να βγάζω το σπαθί μου σε αυτοάμυνα. Μα και μόνο το γεγονός ότι είμαι απολύτως πρόθυμος να σκεφτώ την αθωότητά τους, ακριβώς επειδή ξέρω ότι τις χειρότερες πράξεις τις κάνουν στο τέλος οι άνθρωποι, δείχνει ότι είμαι αρκετά ανεκτικός στην παρουσία τους κι όχι αυτό που με αποκαλέσατε.

 

 

 

Ψήφος: Ryuunosuke(Babba)


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Γιατρός, Vigilante, unfunny reference in title, Fandom η εκδίκηση είναι ένα, πιάτο που τρώγεται από το, ψυγείο