Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Τσαγάκι και Eλαφρά Kουβεντούλα στην .aNiMe//GR//gr Town: Five Nights at Freddy's

Παλέρμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Γιατρός Vigilante unfunny reference in title Fandom η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται από το ψυγείο

  • This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#61 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 11 December 2014 - 17:45

HokutonoKen023DVD640x478x26410bitAC39811


Kenshiro


 

Η απόδειξη της αθωότητας του Johj ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη όπως είπα και χθες.Whats done is done,πάμε σε αυτόν που την σκαπούλαρε για μία ψήφο χθες.Κenshiro(Ody) είναι πράγματι πολύ βολικό να δικαιολογείς τις λιτότατες ομιλίες σου,καθώς και την έλλειψη διατύπωσης γνώμης με το να λες πως περιμένεις να μιλήσουν κάποιοι άλλοι,οι οποίοι άλλοι παρεπιμπτόντως ήταν φανερό ότι στον χρόνο που απέμενε δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι,ακόμα και αν ήταν πιο...αναλυτικοί.Η διαφορά σου όμως ποια είναι με άλλα άτομα που επίσης μίλησαν λιτά και που επίσης δεν διατύπωσαν γνώμη?'Οτι αυτοί δεν ένιωσαν την ανάγκη να δικαιολογηθούν για αυτό.Ψήφος σε σένα από αρχή λοιπόν και ελπίζω να με ακολουθήσουν και άλλοι γιατί θέλω να σε δω να χορεύεις.'Εχοντας περάσει τόσα χρόνια και στο Sura realm άλλωστε,έχω πεθυμήσει να δω ανθρώπους να τρικλίζονται.Ποιος ξέρει,ίσως και να μου αλλάξεις γνώμη.Βασικά άνθρωπος είσαι?Η σωματοδομή σου θυμίζει περισσότερο quarter.Τέλος πάντων.
 
Και περιμένοντας ακόμα αυτό το αντιπροσωπευτικό δείγμα της ανθρώπινης νοημοσύνης,τον Satan(John Crabs),να μιλήσει ας πω και κάτι σχετικό με χθεσινά γεγονότα.Το πιθανότερο είναι τουλάχιστον ένας από αυτούς που ψήφισαν Johji να ναι δολοφόνος.Ο πρώτος τα τίναξε χθες και αποδείχθηκε αθώος και το πτηνό(Black rock) αμφιβάλλω πως ήταν δολοφόνος θα ψήφιζε καπακιά το ίδιο άτομο(δεν έχω διατυπώσει σαφή γνώμη για αυτό ακόμα,just sayin).Η χρονική στιγμή που ο Ryonosuke(Babba) ψήφισε Johj δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ύποπτη,αν και το γεγονός ότι δεν μίλησε καθόλου την υπόλοιπη διάρκεια της μέρας με προβληματίζει.Από την άλλη η μαγισσούλα(Τragic Prince) πήδηξε στο ρεύμα σε πολύ βολικό σημείο,δίνοντας την 4η ψήφο και πιθανότατα αναμένοντας πως θα την ακολουθήσουν και άλλοι.
 
Τέλος,για μένα ο Hachiman(mika.siam),μετά από τον τελευταίο του λόγο,είναι σχεδόν σιγουράκι αθώος.

 

Youtube Video


Gandharva (Zane), το Hokuto Shinken είναι ανίκητο.



Το Hokuto Shinken, η Θεϊκή Γροθιά του Πολικού Αστέρα, είναι μια φονική πολεμική τέχνη που χειραγωγεί συγκεκριμένα σημεία πίεσης στο σώμα του αντιπάλου καταστρέφοντάς το από μέσα. Θα επιτεθώ μεταφορικά και θα πιέσω 3 σημεία πίεσης.



Το πρώτο σημείο πίεσης είναι η επιμονή του ιδιαίτερα ευφυούς Ryonosuke (Babba) προς μια κατσαρίδα χαμηλής νοημοσύνης, τον Johhjj (Ghost Prince). Πράγμα που ξεκίνησε από την αρχή της ημέρας αλλά δεν άλλαξε καθόλου τη γνώμη του στη συνέχεια.


Το δεύτερο σημείο πίεσης είναι η συνεχής επιμονή του Kaisar Lidfart (Fallen Mpougatsa Hitachi) 3 φορές χτες και 2 φορές σήμερα. Αναρωτιέμαι αν το κάνει επειδή γνωρίζει κάτι από την αρχή. Ο Uryu Ryonosuke (Babba) θα ήταν πολύ ενδιαφέρων υποψήφιος για να ερευνήσεις την ταυτότητά του.


Το τρίτο σημείο πίεσης ήρθε μετά την ψήφο του Urahara Kisuke (Black Kaiser) που κατηγόρησε τον Hachiman (Mika.siam) ο οποίος αμέσως ανταπέδωσε την κατηγορία αφαιρώντας τη δεύτερη ψήφο από τον Ryonosuke (Babba).



Επίσης θέλω να δω να μιλάει πολύ ο Abe (Fandom). Kι ο Holmes (Osama Bin Laden) βλέπω πως θέλει το ίδιο. 



/κάποιος να κεντράρει το γαμωβίντεο, γιατί από τον text editor δεν σκαμπάζει

Edited by OdyMonaxos, 11 December 2014 - 17:47.


#62 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 11 December 2014 - 18:16

pretty.png

Ryunosuke Uryu(Babba)

Μεγαλειώδες! Απίστευτη κίνηση, μεγάλε.

Reinhard-sama(Jorg), σε παρακαλώ, επέτρεψέ μου να σε αποκαλώ Reinhard-sensei. Να σε ακολουθώ και να μάθω από εσένα, από τον επικό τρόπο με τον οποίο εξολοθρεύεις ακόμα και τα πιο ποταπά πλάσματα. Ο ηλεκτρισμός, αυτή η υπέροχη στρογγυλή τρύπα στο κορμί του, τα πράσινα ζουμιά που ζωγράφισαν τη σκηνή του θανάτου! Πραγματικό έργο τέχνης. Υποκλίνομαι, δηλώνω τον σεβασμό μου και σε ευχαριστώ που με άφησες να το παρακολουθήσω. Δείξε κι άλλους γαμάτους τρόπους να πεθάνει κανείς! Ποιον θες να σημαδέψουμε τώρα; Πες μου και θα σε ακολουθήσω. Τον γέρο, κάποιον πιτσιρικά; Ίσως το πουλί ή εκείνο το περίεργο πλάσμα με τα πλοκάμια; Μήπως τα μικρά κοριτσάκια, που τόσο θα ήθελα να δω να σπάνε και να βουρκώνουν; Ή τον Urahara Kisuke(Black Kaiserπου νομίζει ότι αν δεν ενοχλήσει τους δολοφόνους πολύ, θα τον αφήσουν να ζήσει; Αυτόν θέλω, είμαι σίγουρος ότι θα σκούζει σαν κοριτσάκι όταν ζοριστεί! Πες μου, Δάσκαλε!


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#63 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 11 December 2014 - 18:42

Kuranosuke Koibuchi

2ahfub5.png

 

«Paprika (Keito), μου αρέσεις πολύ! Η πραγματικότητα περνάει σε άλλη διάσταση μαζί σου! Ελπίζω να μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος. Και οι δύο. Τι γνώμη έχεις για τον Kenshiro (OdyMonaxos);».

 

*μασουλάει ένα καρότο*

 

«Ναι, αλλά *τσομπ*, σκεφτόμουν *τσομπ* ότι τόσο τυφλά που ψηφίζουμε θα ξεκάνουμε τους αθώους μια ώρα νωρίτερα *τσομπ* και οι ένοχοι θα την σκαπουλάρουν ατσαλάκωτοι! *τσομπ* Αλλά και εγώ το ίδιο θα κάνω τώρα, βλέπετε, έτσι έχει το σύστημα!», αποφάνθηκε κοιτάζοντας έναν-έναν τους παρευρισκόμενους. 

«Όπως και να 'χει, ωστόσο, Kenshiro, πολύ φορτικός είστε. Είτε είστε αθώος, είτε ένοχος, θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε άλλο μαζί σας...; Μακάρι να είστε και δολοφόνος, μ' ένα σμπάρο δυό τρυγόνια, αλλά εντάαααξει, δε θα λείψετε σε κανέναν. Ούτε εσείς, ούτε οι ενδυματολογικές σας επιλογές...
LOL, αστειεύομαι, χαχα... Απλά πρέπει κάποιον να κατηγορήσω, γιατί έτσι ορίστηκε, λυπάμαι!», ψιθύρησε. 
 



#64 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 11 December 2014 - 19:38

Adolf Reinhard (Jorg)

Screenshot_3_zps6e328409.jpg

*προσπαθεί να αδιαφορίσει για το ενοχλητικό παραλήρημα του Ryunosuke Uryu (Babba)*
"Βολικό το ρεύμα που πάει να ξαναδημιουργηθεί εναντίον του Kenshiro (OdyMonaxos)" λέει με χαμηλό τόνο ενώ κοιτάζει τον Kuranosuke Koibuchi (Theodore) με την άκρη του ματιού του. "Και ποιο είναι το επιχείρημα σου? Η φορτικότητα του?"
*γυρίζει το κεφάλι του και το σκύβει σκεπτόμενος*

"Ωστόσο, ακόμα πιο περίεργο είναι η συσσώρευση ψήφων που είχε από την αρχή το δείγμα TF-0010 (Ghostprince) και από το περιστέρι (Black Rock) και από τη γάτα (Tragic Prince).
Μπορεί ο αθώος Toshiki (Kamui) να ήταν ένα πάτημα για την δράση των δολοφόνων.
Βρισκόμαστε σε ένα κρίσημο σημείο και οι περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν να μη συμμετάσχουν στη συζήτηση, να μη πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους.
Η υπόθεση καθυστερεί, περισσότεροι ανθρώποι πεθαίνουν και μεγαλύτερο πλεονέκτημα αποκτούν οι κατσαρίδες.
Ηλιθιότητες"


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#65 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 11 December 2014 - 19:56

fate_zero_14_5.png

Ryunosuke Uryu(Babba)

 

Τέλεια επιλογή, Reinhard-sensei(jorg)! Περιμένω με αγωνία να δω πώς θα ξεκάνεις τη μικρή μάγισσα(Tragic Prince)

Μη σε ξεγελάει που μοιάζει με κοριτσάκι. Κι εγώ τα προτιμάω τόσο μικρά γιατί είναι εύκολο να τα τρομάξεις, αλλά αυτό εδώ είναι ζόρικο πλάσμα! Δε θα σπάσει έτσι εύκολα. Χώρια που οι μάγισσες κάνουν κάτι περίεργα κόλπα... Επίσης, στα μέρη μου οι μάγοι καλούν κάτι ηρωϊκά πνεύματα να πολεμούν γι' αυτούς. Είναι λίγο μπελάς να τα βάζεις μαζί τους. Αλλά εσύ είμαι σίγουρος πως το 'χεις! Heil Adolf-sama!


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#66 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 11 December 2014 - 22:53

Kuranosuke Koibuchi

2hhjebs.png

*eyeroll*

 

«Ναι, Adolf (Jorg), τι φάση; Γιατί όχι; Αλλά μη ξεχνάς, φταίνε και αυτά που φοράει *γκουχ*, όχι ότι και εσύ *γκουχ* το 'χεις το θέμα, χαχα! Αλλά μπορώ να σε βοηθήσω, αν θέλεις!

Αλλά την περασμένη ημέρα εμένα ψήφισες. Θα το θυμάμαι. Je vais vous pardonner, mais je ne vais pas oublier».


«Ώρα να ξεσκεπάσουμε αυτόν που κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του! Kenshiro (OdyMonaxos), fashion police coming your way!»
 

30hoizd.gif

 

 


edit: bold αλλά και πάλι που έβαλα δεν άλλαξαν... γιατί; τέσπα


Edited by Theodore :D, 11 December 2014 - 22:55.


#67 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 11 December 2014 - 23:08

page00132_zpsd3e38b2d.jpg

Tarou A. Priapus

"Σφαγμοί και ξεκοιλιάσματα και Hokuto Σύκα, που έχουν θαφτεί οι έννοιες της ανδρείας των ένδοξων εποχών!" Αναφώνησε ακούγοντας τους διαλόγους που ειπώθηκαν. "Αγαπητέ Kuranosuke(theodore), δεν θεωρώ πως ο φίλτατος Kenshiro(ody) είναι λιγότερο άντρας ή μοδάτος από εσάς, νομίζω πως απλά νιώθετε άβολα με τους μύες του. Τα λεγόμενα του Gandharva(zane) μου φαίνονται partly λογικά, αλλά για την ώρα θα δώσω την ψήφο μου στην μικρή γατίσια shapeshifter(tragic prince) που δεν μας έχει κάνει ακόμα την τιμή να εμφανιστεί."


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#68 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 11 December 2014 - 23:29

EXd6nrI.jpg

 

Okosan

*απελπισμένος ο Okosan τσιμπολογούσε τα γλυκά που μαγικά εμφάνισε ο Sebastian(πίουπιου). Μα πώς έγινε αυτό τώρα;! Αν τα εμφάνισε όλα αυτά γιατί δεν έχω πουτίγκα;! Έχουν απαίσια γεύση! ΓΙΑΤΙ Ο ΟΚΟSAN ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΙΓΚΑ;!

Άρχισε να κουνάει τα φτερά του νευριασμένα γι ακόμη μία φορά και ενώ ήταν έτοιμος να επιτεθεί στον μπάτλερ με το μυστηριώδες βλέμμα, άκουσε τον παράξενο ξανθό με το κολάρο(Jorg) να αναφέρει το όνομα του. Με την υπομονή στα όρια του, πέταξε προς το μέρος του κρώζοντας*

 

COO!COO(Λες ο Okosan πως φταίει κιόλας που χάλασε η πουτίγκα του;! Αφού μου την έριξε κάτω! Ούτε φτερό δεν κούνησα απλά έτρωγα! Αλλά ξέρω γιατί το κάνεις. Επειδή φοράς κολάρο, είσαι άρρωστος και δεν μπορείς να φας πουτίγκα! Και ο Οkosan όταν αρρώστησε του έδιναν μόνο φάρμακα αλλά του Okosan δεν του άρεσαν και το έσκασε αλλά ο δάσκαλος τον πήγε πίσω στο ιατρείο. Aυτό το μαύρο πράγμα φταίει! Εκείνος πέταξε την χερούκλα του και μου έριξε κάτω την πουτίγκα! ΑΥΤΟΣ! ΑΥΤΟΣ!)

 

*και πέταξε, ψάχνοντας να βρει τον κατσαρίδο για να τον τιμωρήσει και πάλι αλλά ήταν άφαντος, όπου και να έστρεφε το βλέμμα του η αρχή των προβλημάτων του δεν φαινόταν πουθενά στον ορίζοντα.*

 

COO!COO! (Που είναι;! Που είναι;! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;!)

 

*Πεταρίζοντας τριγύρω, νευριασμένος, και με τις 15 πουτίγκες και τα γλυκά στο στομάχι του να έχουν κάνει τον κύκλο τους, μία κουτσουλιά έφυγε, καταλήγοντας στο άμοιρο κεφάλι του Μπάτλερ που τον κυνηγούσε απελπισμένα για να τον ηρεμήσει*

 

 



#69 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 12 December 2014 - 01:42

                                                                              Gandharva

                                                             1-05_Gandharva.png

 

'Ωστε Kaisar είχες αγαπημένα σου πρόσωπα που πέθαναν από δαίμονες(ακόμα δεν καταλαβαίνω σε τι πλάσματα αναφέρεσαι,ίσως σε Sura της Chaos clan,αυτός ο μπατλεράκος δεν μου μοιάζει για τέτοιο though).'Eχοντας αποχωριστεί το σπλάχνο μου,το διαμάντι μου,την κορούλα μου από γεγονότα που προκάλεσαν μέλη άλλων φυλών,i can understand your grief.Επίσης my race too κινδύνευσε με αφανισμό,βασικό ακόμα κινδυνεύει.Ποτέ όμως φίλτατε αυτό δεν μου θόλωσε την κρίση.Τέλος πάντων εφόσον απ'ότι λες είσαι πρόθυμος να σκεφτείς ότι μπορεί να είναι αθώοι,κάτι είναι κ αυτό.

 

Kενσιρο δεν με πείθεις.Εκτός από τα λογικά σου άλματα,μου κάνει εντύπωση πως λες ανοιχτά ότι κάποιος μπορεί να είναι επιθεωρητής(btw,αν ο καθένας που ψήφιζε το ίδιο άτομο για μιάμισι μέρα θύμιζε επιθεωρητή....),από την 2η κιόλας μέρα.Δεν έχω σ υψηλή εκτίμηση την ανθρώπινη νοημοσύνη,αλλά αμφιβάλλω αν κάποιος αθώος θα μπορούσε να είναι τόσο ανόητος και να προβεί σε μια τέτοια κίνηση,αγνοώντας τους κινδύνους που αυτή ενέχει.Το να είναι δολοφόνος όμως και να λέει αυτά τα λόγια σε αυτό το χρονικό σημείο μπας και ψαρέψει καμιά σπασμωδική αντίδραση επιθεωρητή,μου φαίνεται πιο λογικό.

Εν πάσει περιπτώσει,κάτι τελευταίο κ im done for today καθ'ότι έχω πάρει τον λόγο ήδη 3 φορές.Τι καταψηφιστείς εσύ τι καταψηφιστεί η Bernkastel εγώ φχαριστημένος θα μαι,ειδικά αν η εναλλακτική είναι να καταψηφιστεί ο Ryonosuke,αφού προς το παρόν σας θεωρώ πολύ πιο ύποπτους από αυτόν.Ιm good με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα.Και για να μην ακούσω τίποτα ότι πηδάω σε ρεύματα,να πω πως ήμουν ο πρώτος σήμερα που κατηγόρησε ανοιχτά την μάγισσα,για όποιον έχει κοντή μνήμη ας ανατρέξει στις μαγνητοφωνημένες ομιλίες.Κανονικά θα έπρεπε να μείνω για να μιλήσω άλλη μια φορά,αφού ακούσω τι έχει να πει αυτή,αλλά κρίνοντας απ΄την ιδιοσυγκρασία της θα μουρμουρίσει τίποτα ασυναρτησίες πάλι οπότε θα ναι μάλλον pointless.Μάγισσες και μάγοι....Συνεχώς με το μπλαζέ ύφος και την ψευδή αίσθηση της ανωτερότητας,but they are nothing before us superior Sura,ακόμα και αν έχουν god level items.

 


Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#70 Mika.siam

Mika.siam

    Anime Newbie

  • Members
  • 33 posts

Posted 12 December 2014 - 02:01

Hikigaya Hachiman

48782.jpg?t=1367508774

 

Αφού άκουσα τις γνώμες σας εγώ ένα έχω μόνο να πω,ο θάνατος της αθώας κατσαρίδας και του hipster συνανθρώπου μας δεν σας δίδαξε τίποτα απολύτως...

 

*αναστεναγμός όλος απογοήτευση*

 

Ryunosuke Uryu-Babba πολύ κακώς παρασύρθηκα χθες και άλλαξα τη γνώμη μου για σένα, ο πρώτος υποψήφιος σου πέθανε και τώρα στρέφεις το ενδιαφέρον στην μαύρη γατούλα-Tragic Prince εκμεταλλευόμενος το ότι ήταν η ψήφος της ήταν που έβαλε την τελευταία πρόκα στην κάσα του JOHHJJ -Ghostprince;


gif-gato-lixando-a-unha.jpg


#71 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 12 December 2014 - 04:04

Urahara Kisuke

 

bleach_urahara0024.jpg

 

 

~Hello!~

 

Φίλτατε Kaisar(FAI) πιστεύω πως είσαι ή επιθεωρητής ή δολοφόνος. Τέτοια επιμονή σε έναν στόχο, από εσένα που υπο φυσιολογικές συνθήκες σε περίμενα να είσαι ιδιαιτέρως jumpy, δεν δικαιολογείται και με πολλούς τρόπους. Ξεκίνησες κλασικά να κατηγορείς τον Ryunosuke Uryu (Babba) (κάποιου είδους τάμα ίσως :P?) αλλά το ότι έχεις κολλήσει πάνω του, δίχως κάποιο σοβαρό επιχείρημα ακόμα και στον δεύτερο γύρο δεν στέκει αλλιώς. Και είναι γερό κόλλημα, δεν υπάρχει κάποιος άλλος που ουσιαστικά να αναφέρεις πέρα από κάτι για δαίμονες και κουραφέξαλα (είπε ο shinigami).

 

Το ίδιο και εσύ Adolf Reinhard (Jorg) μιας δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος θα αποτύγχανε να δει γιατί είναι ο Kenshiro(Ody) ύποπτος και να δικαιολογήσει όλα όσα έχει πει ως "φορτικότητα" σε αυτό το σημείο. Ξέρεις πως είναι αθώος, σωστά;

 

Και επειδή όπως καταλαβαίνετε οι δύο μαζί δεν μπορείτε να είστε επιθεωρητές, πιστεύω πως τουλάχιστον ένας από εσάς είναι δολοφόνος.

 

Επίσης, με το συμπάθιο πιθανοί πελάτες μου, αυτό το "ψηφίζουμε τον 3ο-4ο στα ρεύματα" αυτή τη στιγμή είναι τελείως αβάσιμο. Για να ψηφίσεις με αυτήν την λογική σημαίνει πως γνωρίζεις ότι ένα από το 1-2 εναλλακτικά ρεύματα ήταν εναντίον ενός δολοφόνου και πως η ψηφοφορία δρομολογούταν έτσι ώστε να τον σώσουν οι συνάδελφοι του. Αν δεν ξέρεις εάν η ψηφοφορία είναι μεταξύ αθώων ή όχι, απλώς ποντάρεις. Αποκλείεται να ψήφισε ένας αθώος τρίτος-τέταρτος; Αφού δεν ξέρουμε αν υπήρχε δολοφόνος στα ρεύματα ψηφοφορίας το "ψήφισε τέταρτος" ουδεμία σημασία έχει. Επίσης μιλάμε για τον JOHJ(ghostprince) ένα άεντομο που δεν πιστεύω πως θα καιγόνταν πολύ να διώξουν οι δολοφόνοι μιας και ως ον από άλλο πλανήτη περισσότερο μπέρδεμα θα προκαλούσε στους αθώους (/δεν γίνεται να το πω πιο rp-ικά αυτό/). Πολύ σημασιά στη θέληση των δολοφόνων για τον θάνατο της κατσαρίδας έχει δωθεί.

 

 



#72 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 12 December 2014 - 12:33

Jotaro Kujo

 

776px-Jotaro_Kujo_OVA_3_zps24be12aa.jpg

 

(sudden drop in quality wtf)

 

 

*Τόση ώρα παρακολουθεί το χαζοπούλι (Black Rock) nνα πηγαίνει πάνω κάτω και να κάνει σαματά*

 

Τσκ... ενοχλητικό πτηνό... 

 

Star Platinum: 

Spoiler:

 

Επιτέλους λίγη ησυχία....

 

 

Yare yare daze...  Oy Γέρο (Odymonaxos), τόσο αδύναμο είναι τελικά το Hokuto Shinken σου; (ανάβει τσιγάρο αλλά.....

Spoiler:
)

 

(damn you Studio David)

 

Όπως και να έχει , Ψευτόμαγκα (John Crabs) , αν αντιπαθώ κάτι παραπάνω από τους αδύναμους, είναι αυτοί που το παίζουν δυνατοί πίσω από τις πλάτες άλλων, πόσο μάλλον αυτοί που δεν εμφανίζονται καθόλου. Και αυτό πάει σε όλους όσους δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα...



#73 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 12 December 2014 - 14:41

Adolf Reinhard

Screenshot_3_zps6e328409.jpg

 

Το ίδιο και εσύ Adolf Reinhard (Jorg) μιας δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος θα αποτύγχανε να δει γιατί είναι ο Kenshiro(Ody) ύποπτος και να δικαιολογήσει όλα όσα έχει πει ως "φορτικότητα" σε αυτό το σημείο. Ξέρεις πως είναι αθώος, σωστά;

 

 

χμμ

 

«Όπως και να 'χει, ωστόσο, Kenshiro, πολύ φορτικός είστε. Είτε είστε αθώος, είτε ένοχος, θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε άλλο μαζί σας...; Μακάρι να είστε και δολοφόνος, μ' ένα σμπάρο δυό τρυγόνια, αλλά εντάαααξει, δε θα λείψετε σε κανέναν. Ούτε εσείς, ούτε οι ενδυματολογικές σας επιλογές...

LOL, αστειεύομαι, χαχα... Απλά πρέπει κάποιον να κατηγορήσω, γιατί έτσι ορίστηκε, λυπάμαι!», ψιθύρησε. 
 

 

 

 

*shakes head in silence*

ψήφος ίδια γάτα (Tragic Prince)

Edit: ξέχασα τη ψήφο λολ


Edited by Jorg, 12 December 2014 - 14:42.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#74 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 12 December 2014 - 16:00

Paprika

tumblr_na7md0Sljd1tvmqcgo4_500.gif

 

Τι άσχημη νύχτα. Χάσαμε δύο άτομα που δεν είχαν φταίξει σε τίποτα.

Και πάλι όμως, τουλάχιστον δεν έχουμε χάσει ακόμη την ευκαιρία να βρούμε τους υπεύθυνους και να αποτρέψουμε παρόμοια συμβάντα. Μπορούμε, πιστευω. Άλλωστε στα όνειρα όλα είναι δυνατά, και ποιος μπορεί να εγγυηθεί πως δεν ονειρευόμαστε;

 

Αγαπητέ Kuranosuke (Theodore), καθόλου δεν μου αρέσει ο Kenshiro (OdyMonaxos), ο οποίος συνεχώς είναι λες και βρίσκεται σε συνεχή άμυνα και επίθεση, ενώ δεν μας λέει τίποτα ουσιαστικό. Σαν να θέλει να μας κρύψει κάτι μιλάει.

Θα μπορούσες να πεις πως δεν μας συμπαθεί κιολλας.

 

Ο Ryunosuke (Babba) απ'την άλλη μου φαίνεται πολύ ανεξήγητος. Μου φαίνεται περίεργο να έχει τέτοια επιπολαιότητα ένας δολοφόνος, μιας και συνεχώς μιλάει χωρίς να μένει σταθερός σε ψήφο. Από την άλλη, δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως τον θεωρώ αθώο, διότι και μόνο ο τρόπος που κινείται σήμερα είναι πολύ ύποπτος και μπορεί να κρύβει κάτι!

 

Ακόμη, εσύ, Jotaro Kujo (DemonicMC), όχι μόνο δεν είπες τίποτα και ψήφισες τον Keshiro (OdyMonaxos) ο οποίος απ'ότι φαίνεται είναι η πόπιουλαρ επιλογή σήμερα, αλλά δείχνεις και σημάδια βίας. Το να αντιπαθείς ανθρώπους επειδή ακόμη δεν έχουν μιλήσει (ίσως επειδή δεν θέλουν να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα), δεν με πείθει. Ότι πρέπει σχόλιο για γενικούρες και κράτηση του low profile σου!

 

*πηδάει προς τον τοίχο και ενώνεται με έναν πίνακα* 

 

tumblr_me0zq54EAc1qiyx4bo1_500.gif


Edited by Keito, 12 December 2014 - 16:01.


#75 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 12 December 2014 - 16:44

Satan (John Crabs)

 

hqdefault.jpg

 

*Ωχ όχι μανούλα μου!!! Δύο αθώοι πέθαναν, τι να κάνω, τι να κάνω, majin boo που είσαι να με σώσεις* (ψιθύρισε στον εαυτό του και στη συνέχεια αφού παρατήρησε πως πολλοί τον κοιτούσαν με μισητό ύφος έτοιμοι να τον κατασπαράξουν γύρισε και είπε)

 

Χαχαχαχα!!!! Μην ανησυχείτε όσο είναι εδώ ο πρωταθλητής τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Δολοφόνοι τρέμετε τη γροθιά μου, διότι όταν σας ανακαλύψω, δεν υπάρχει τρόπος να γλιτώσετε. 

 

*Αχ ποιος από αυτούς να είναι δολοφόνος, τώρα? Που έμπλεξα!!!* (μουρμούρισε στον εαυτό του ξανά)

 

Πρώτη φορά βλέπω πουλερικό (Black Rock) που να κάνει έτσι για πουτίγκα, σίγουρα είναι ύποπτο αυτό. Χαχα!!! Να σαι, σε έπιασα. Έλα εδώ να δω τι κρύβεις κάτω από τα πούπουλά σου.





Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Γιατρός, Vigilante, unfunny reference in title, Fandom η εκδίκηση είναι ένα, πιάτο που τρώγεται από το, ψυγείο