Spoiler:
Δε συμφωνώ σ'αυτό. Αν θυμάσαι γιατί έγινε ο Kogami "σκύλος" όπως λες κι εσύ ήταν επειδή δεν έκανε κάτι παρόμοιο, είχε πει ο γυαλάκιας. Ε, αν σκεφτούμε πως όσο να ναι η μία δεν έχει καμιά εμπειρία με τραύματα ή θα τον άφηνε να πεθάνει στα χέρια της άλλης ή θα πήγαινε να σώσει τη φίλη της και να πιάσει τον Makishima. It was a judgement call που έγινε εν βρασμώ. Τουλάχιστον αυτός έκανε αυτό που έπρεπε. Και στο κάτω κάτω η άλλη, για ν'ακολουθήσει τις αρχές τις πυροβόλησε πρώτο επεισόδιο τον Kogami! Γιατί να παγώσει τώρα έτσι; Δηλαδή είναι εντάξει με τις αρχές τις να πεθάνει η φίλη της; Απλώς πάγωσε τελείως.
Εξάλλου, κανείς δε μπορεί να ξέρει πως ο Makishima είναι ο old school killer για να προτιμήσει ο old school cop να πάει...όχι, δεν τον κατηγορώ προσωπικά εγώ. Μπορεί να χεις δίκιο, αλλά εμένα και πάλι μου φαίνεται απαράδεκτη η συμπεριφορά της Akane.
Εξάλλου, κανείς δε μπορεί να ξέρει πως ο Makishima είναι ο old school killer για να προτιμήσει ο old school cop να πάει...όχι, δεν τον κατηγορώ προσωπικά εγώ. Μπορεί να χεις δίκιο, αλλά εμένα και πάλι μου φαίνεται απαράδεκτη η συμπεριφορά της Akane.