Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Pupa | Poopa

Studio Deen Horror Fantasy Crapfest Short episodes winter 2013 oniichan 1x episodes wtf am I watching

  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 March 2014 - 14:25

W3muUGU.gif

 

8TMzLLn.gif
* "oniichans are friends not food" said Yume never*

 

Για αρχή ας είμαστε ειλικρινείς. Περιμένατε κάποιος να ανοίξει thread για να συζητήσουμε την ..{insert επιθετο της επιλογής σας} εμπειρία που λέγεται Pupa the anime. Προσωπικά απορώ πώς βγάλατε ολόκληρο τον χειμώνα χωρίς να αφήσετε την δίκαιη οργή σας προς το Studio Deen να ξεχυθεί σαν χιονοστιβάδα και να αναθεματίσετε την ώρα και την στιγμή που αποφάσισαν να μεταφέρουν αυτό το πράγμα σε anime. Παίδες με απογοητεύσατε που αναγκάστηκα να το ανοίξω εγώ.Δεν νομίζω ο σκηνοθέτης του Mochizuki Tomomi να περιμένει σοβαρά να ξαναδουλέψει στον χώρο anime like ever, right? RIGHT? Δεν μπορεί να είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος δούλεψε στο House of Five Leaves, στο Porphy no Nagai Tabi και στο Yokohama Kaidashi Kikou. Αρνούμαι να το πιστέψω!!! Πιο πιστευτό θα ήταν επιδρομή από body snatchers, κόκκινες πεταλούδες ή δεν ξέρω και εγώ τι παρά το γεγονός ότι αποφάσισε να επιτρέψει να βγει αυτό το πράγμα με το όνομά του επάνω. Το ενδεχόμενο να τον εκβιάζουν οι Yakuza του Studio Deen είναι επίσης μία σοβαρή πιθανότητα.
 

0X3Guil.gif


Η σειρά βασίζεται στο oμώνυμο manga  του Mogi Sayaka. Για να σας προλάβω έχω διαβάσει και το manga και είναι ακριβώς τα ίδια σκατά οπότε κατά μία έννοια το project ήταν καταδικασμένο εξαρχής.

Η κεντρική - εδώ γελάνε- υπόθεση περιστρέφεται γύρω από δύο αδέρφια την Yume και τον Utsutsu τα οποία έχουν μεγαλώσει σε abusive σπιτικό και σαν να μην έφτανε αυτό οι κακοτυχίες τους δεν σταματάνε εκεί. Αλλά επειδή τα ατυχήματα/αρρώστιες είναι πολύ mainstream και έχουν ξαναγίνει αυτήν την φορά έχουμε το υπέρτατο plot twist και η Yume μεταμορφώνεται σε τέρας εξαιτίας ενός μυστήριου ιού που μπορεί να είναι και γενετική προδιάθεση - i don't even care at this point - και αρχίζει και τρώει κόσμο. Κατά έναν μυστήριο τρόπο μολύνεται και ο αδερφός της ο οποίος δεν γίνεται τέρας αλλά αποκτά τεράστια self healing powers και αποφασίζει να είναι το ζωντανό δείπνο της αδερφής του.

Οπότε σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει τι πρόκειται να δείτε θα σας δώσω μερικά hints. Εχει πολύ oniichan και πολύ omnomnom μέσα. Είναι σαν μια μέρα ενώ ζείτε την απόλυτη little sister φαντασίωση (pc maga αφιερωμένο σε σένα) η imouto σας να αποφάσισε ότι θέλει κάτι "διαφορετικό". Πώς μπορείτε να της αρνηθείτε? Δεν μπορείτε σας κόβω.

 

Dizb0y7.gif

*αρκουδακι της αγαπης*
 

Το αποτέλεσμα είναι κάτι το οποίο χτυπάει το "Mars of Destruction" στα ίσα για τον τίτλο του χειρότερου anime ever made. Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν, συναντά τον εφιάλτη στον δρόμο με της λεύκες, συναντά τον Hannibal. Δεν ξέρω γιατί σπατάλησα μία ώρα από την ζωή μου για να δω αυτό το πράγμα ξέρω όμως ότι από την στιγμή που θα δεις το πρώτο επεισόδιο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ για να εξακριβώσεις πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει. Δεν περιμένετε πλοκή ή χαρακτήρες ή animation ελπίζω.... Ωραία γιατί όλα είναι ανύπαρκτα. Το σημείο το οποίο πραγματικά με έστειλε είναι το plot twist στο τραυματικό παρελθόν των παιδιών. Πραγματικά δεν το είχα προβλέψει. Εκεί είναι το σημείο που ξεπερνάει η σειρά το κάκιστο και περνάει στο downright offensive. Οικιακή κακοποίηση? Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα ρε παιδιά. Κατα βάθος όλοι συνεννοημένοι είναι και παίζουν S&M παιχνίδια. > mindblown <


GuBl5z1.gif
*μια ωραία πεταφλούδα*

10/10 δάκρυα ριρίκου για την κατάντια των σημερινών άνιμε. Αβίαστα, αβασάνιστα και απροβλημάτιστα καθώς τα κέρδισε με το σπαθί της η σειρά. Νιώθω ότι η ανθρωπότητα έγινε λίγο φτωχότερη με το που βγήκε.


Ας συζητήσουμε λοιπόν όλοι μαζί για το πώς η λέξη oniichan σας φέρνει πλέον αναγούλες και πώς αισθανθήκατε λίγο σαν το σκυλί του Παβλόφ μετά το τέλος της σειράς. (on the bright side θα μπορούσαμε να αισθανόμαστε σαν την γάτα του Schrodinzer οπότε υπάρχει και αυτό).

Αnw όσοι το είδατε παραδεχτείτε και η οργή θα σας απελευθερώσει. Ας μοιραστούμε τις τραυματικές μας εντυπώσεις από αυτόν τον τίτλο και ας βρούμε την εσωτερική μας γαλήνη (δυστυχώς τα εγκεφαλικά κυτταρα τα χάσαμε για τα καλά). Αν κάποιος έφαγε τον oniichan του μετά το τέλος της σειράς το κατάστημα παρέχει δικηγόρο και φώκια ψυχολόγο σε λογικές τιμές.

6pg1Ku7.gif

Αnidb| ANN | Official Site
 



#2 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 30 March 2014 - 14:44

Γελάω τόσο πολύ με αυτό το θρεντ, μπράβο Ιρι! :hahaha: :hahaha:  Χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο πιστεύω.

 

Ναι, δεν ξέρω, όχι. Αυτή η σειρά είναι ένα μεγάλο "όχι", το οποίο συνοδεύεται από ένα "γιατί" που τρέχει και δεν προλαβαίνει, με το "διότι" να έχει μείνει στα υπόγεια του στούντιο και να μην κάνει καν το κόπο να βγει και να δικαιολογήσει το για ποιον λόγο δημιουργήθηκε αυτό το ανιμε...

Κλασικά, ότι "γκαρσόν" jokes υπάρχουν, ταιριάζουν εδώ (όπως έχω πει και στο currently watching). Τα αρκουδάκια ήρθαν και έδεσαν, ανεβάζοντας τον βαθμό οτινανε-ίτηδας και κρίπινες. 

 

Προτείνεται για θέαση καθώς τρώτε φιλετάκι αγνώστου προέλευσης από το ψητοπωλείο της γειτονιάς σας. Καλή σας όρεξη.



#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 March 2014 - 14:50

Προτείνεται επίσης και ως recommendation προς τον χειρότερο εχθρό σας. Γιατί το boku no pico αστείο πάλιωσε και το Saikano δυστυχώς αρέσει σε καποιους. :P



#4 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 March 2014 - 14:51

Bασικά είναι τόσο αριστουργηματικά κακή και σαπίζει κιάλο με κάθε νεο επεισόδιο που κάτι σε τραβάει και δεν θες να το κάνεις drop! Καιρό είχα να πετύχω τέτοιο άνιμε είναι η αλήθεια XD Δεν ξέρω τι πέρνανε όταν το σκεφτόντουσαν ή τι πέρνανε και στο στούντιο για να καταφέρουν να το υλοποιήσουν, αλλα είναι ο οτινανισμός με μεγάλη δώση σαπίσματος with zero logic <3 Παρόλα αυτά νομίζω πως γέλασα, είχα να νιώσω έτσι απ'το mars of destruction! <3


フカフカ

#5 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 March 2014 - 14:53

Μαζοχισμός λέγεται η περίπτωση σου φασολάκι.



#6 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 March 2014 - 14:58

Μαζοχισμός λέγεται η περίπτωση σου φασολάκι.

 

Εϊναι ο οργασμός του να καταπίνεις 5λεπτά χαπάκια και να γελάς και να μην ξέρεις τον λόγο που γέλασες!  :hahaha:


Edited by MikeoF4col4khC, 30 March 2014 - 14:59.

フカフカ

#7 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 March 2014 - 15:02

Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσεις ότι η εξάρτηση κάνει κακό. Οι υπόλοιποι το έχουμε ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Εϊναι πλέον η σειρά σου.

 

Το ότι δεν μπορεις να το σταματήσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. βαράει κριτικαλάκια στο σανιτυ.



#8 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 30 March 2014 - 15:02

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που ο είδαν αλλά ούτε και εσένα που έφτιαξες topic...Πρέπει να βαριόσουν άπειρα



#9 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 March 2014 - 15:04

Ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου με τον κόσμο καθώς ως μοναχοπαίδι δεν έχω οniichan για να φάω. Το γιατί το είδα το ερευνώ ακόμη και προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα με τους υπόλοιπους χρήστες.

Αλήθεια ρε παιδιά. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ?



#10 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 30 March 2014 - 15:10

Μαζοχισμός για όποιον το είδε :ρ

iFVfx8Q.png



#11 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 30 March 2014 - 15:15

Αλήθεια ρε παιδιά. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ?

Δράσεις που πηγάζουν σε παλιά ψυχολογικά τραύματα, βαθιά χαμένα και χωμένα στον πολύπλοκο, παχύ, μπλεγμένο καρδιακό μας ιστό. #deep 



#12 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 March 2014 - 15:20

khmOsgb.jpg



#13 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 30 March 2014 - 15:46

Ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου με τον κόσμο καθώς ως μοναχοπαίδι δεν έχω οniichan για να φάω.

 

Χαχα και γω ως μοναχοπαίδι, μια από τα ίδια!!

 

Ήταν από τα χειρότερα που έχω δει, το χειρότερο μάλλον θα έλεγα. Το ξεκίνησα και το τέλειωσα, μπας και καταλάβω το ανύπαρκτο στόρυ, αναγούλιασα, ανακατεύτηκα, αηδίασα τρελά μέχρι και το προτελευταίο επεισόδιο. Και εκείνα τα αρκουδάκια, με το ένα μάτι βγαλμένο, ήταν ανατριχιαστικά. Είχα μία τελευταία μισοελπίδα, ότι το τελεύταιο επεισόδιο θα απαντούσε κάποιες από τις διάφορες ερωτήσεις που είχαν σχηματιστεί στο μυαλό μου, αλλά τζίφος.

 

Δεν πιστεύω να βγεί και 2η season, ετσι;

 

Όσο το γιατί το είδαμε, υποθέτω απλή περιέργεια. Τουλάχιστον έτσι ξεκινώ όλα τα anime και μετά βλέπω αν μου αρέσει ή όχι. Τώρα γιατί συνέχισα να βλέπω αυτό, είναι ένα μυστήριο, που δεν το έχω λύσει ακόμα. Υποψιάζομαι, πως είχα ελπίδες ότι θα άλλαζε τροπάριο και θα μπορούσες να καταλάβεις κάποια πράγματα.


Edited by Aena, 30 March 2014 - 15:50.

30w46c0.jpg


#14 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 30 March 2014 - 16:40

pupaoikogeneiakesistories_zps67af2b1f.pn

Ο άσος μου για την χειμερινή σεζόν του 2013,  nobunaga the fool και λοιπά σκουπίδια που βγήκαν την ίδια περίοδο δεν πιάνουν μία μπροστά σε αυτό το κάκιστο μείγμα incest, gore και συγγραφικής ανικανότητας. Άνετα το έχει το Mars of Destruction.


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#15 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 30 March 2014 - 17:00

χαχα θεική η εικόνα!!


30w46c0.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: Studio Deen, Horror, Fantasy, Crapfest, Short episodes, winter 2013, oniichan, 1x episodes, wtf am I watching