Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Kamigami no Asobi ~Ludere deorum~

spring 2012 1x episodes Brains Base shoujo fantasy school bishounen reverse harem otome game deities

  • Please log in to reply
94 replies to this topic

#91 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 June 2014 - 20:56

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μόλις έβαλα το 8 και έχουμε καθαρή εξομολόγηση αγάπης! Τι πήγασοι και βλακείες, Μπαμπάρ και λόκης είναι πιο κανόνι κι από κανόνι (canon). 



#92 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 08 June 2014 - 10:30

Εντάξει στο τελευταίο επεισόδιο (επ. 10), γέλαγα. Τον Hades ντυμένο βασιλιά με το συνηθισμένο gloomy face, τον Tsukito πάντα ατάραχος με γυναικεία ενδυμασία (που νομίζω ότι του πήγαινε κιόλας), τον Takeru με το μπλέ φουστάνι και η περιγραφή του Thoth μετά αφού τα έκανε μαντάρα ο Anubis.

 

xaxa ο Toto-sensei να λέει "Taking pity on Cinderella, there appeared an idiot dressed as a woman", "Instead of stopping his idiot son's recklessness the doting, gloomy father..." απλά θεός ο Τοτο.

 

Να μη μιλήσουμε για τον Thor που έκανε τη γλάστρα (κυριολεκτικά) και το ποντίκι.

 

Ωραίο επεισόδιο, είδαμε και τον Anubi λίγο περισσότερο, άλλα αυτό το πράγμα που κάνει ο Τοτο στην Yui καταντάει βαρετό. Το είχαν και σε επανάληψη για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση.


Edited by Aena, 08 June 2014 - 10:30.

30w46c0.jpg


#93 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 10 June 2014 - 20:25

Στο επόμενο μπαίνουμε και σε σκοτεινή πλοκή... Μπαρμπάρ, no. /so anxious


ySss0UF.jpg


#94 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 21 June 2014 - 23:41

Το ρητό λέει πως δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολάκερη και τον σκύλό χορτάτο. Στο τελευταίο επεισόδιο του καμιγκάμι όμως ολάκερο είχαμε έναν ολόκληρο φούρνο και στην θέση του σκύλου υπήρχε μια παραταϊσμένη αγέλη υπερτροφικών κόπρων.

Spoiler:


Από τις μεγαλύτερες σαπίλες της σεζόν, δεν θα μου λείψει καθόλου, αλλά και ακόμα και να μου λείψει θα έχω την Deen με το Bakumatsu Rock για να γεμίσω το κενό. 4/10 επειδή με διασκέδασε. Αν έβρισκα και κανένα bishounen που να μου άρεσε καλύτερα ίσως του έβαζα 5 επειδή είμαι καλοβαθμολόγα.


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#95 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 22 June 2014 - 20:03

ΚΟΡΙΤΣΙΑ! (κι αγόρι που μπορεί να το διαβάζεις)

Το είδατε ετσι; Το είδατε πώς τελείωσε; Ε ε ε ε ε; Δεν ξέρω τι να πω, μόνο θα συγκεντρώσω τα σχόλια που θυμάμαι να έχω κάνει.

 

Αρχικά, τι να πω; Gratitious Δίας ftw ρε, έτσι! Επίσης, wtf είναι πνεύματα! Σ'ένα πράγμα είχε δίκιο ο Δίας σ'εκείνο του πάνε κόντρα; Επίσης, Άδη αγορίνα μου εσύ, που έχεις γίνεις Ηρακλής και κουταλιανός και τα πάντα όλα. Μπράβο κουκλί μου, σήκωσε το boulder μόνο σου. Ο Ντιντι είναι η ζωντανή απόδειξη πως το κρασί είναι όπλο κι αποτελεσματικό μάλιστα.

 

Από τον Λόκι στον Μπαλντρ με αγάπη: https://www.youtube.com/watch?v=StGp9krQdaQ

Και είδατε; Αν σας μαχαιρώσουν στο στέρνο με ένα ξίφος που έχει την "καρδιά" των humans πορφανώς σας την κάνει και transplant αν είσαι deity και δεν πεθαίνεις. I'm so happy. Τους είδαμε κι όλους εκεί με μοντέρνα ρούχα, μπράβο, μοντελάκια.

 

Κάτι τελευταίο: ο Θορ είναι η πιο καημένη γλυκιά που χρειάζεται μια αγκαλιά γλάστρα ever ενώ ο Λόκι αξιαγάπητος εκεί που του έδωσε το σπαθί η άλλη. Εντάξει.

 

Edit: δεν είχε πάρει το link.


Edited by Fallen_Mpougatsa, 23 June 2014 - 12:38.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai




Also tagged with one or more of these keywords: spring 2012, 1x episodes, Brains Base, shoujo, fantasy, school, bishounen, reverse harem, otome game, deities