Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

• This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#106 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 March 2014 - 12:11

Τέλος ημέρας.

Tα πράγματα δεν φαίνονταν καλά για τον Ντράκο Μαλφόυ. Οι περισσότεροι τον ανέφεραν ή τον έδειχναν επιδεικτικά με το δάχτυλό τους, με την πεποίθηση πως αυτός ήταν ο δολοφόνος. Εκεί που την προηγούμενη μέρα είχαν διχασθεί και δεν ήξεραν σε ποιον να απευθυνθούν, τώρα όλοι είχαν στραφεί προς τον νεαρό, δεκαεφτάχρονο μαθητή.

«Μαλφόυ.»

«Μαλφόυ!»

«Μαλφόυ…»

«Μα…ο Μούντι;»

«Μαλφόυ.»

«Και θα αγνοήσουμε τη Λούνα;»

Κι άλλες τέτοιες φωνές ακούγονταν, μα ήταν ξεκάθαρο που θα πήγαινε αυτή η ψηφοφορία. Αν και πλέον ήταν τυπικότητα, ο Χάρι σηκώθηκε απ’την καρέκλα του, ανακοίνωσε σε όλους πως έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας κι άρχισε να μοιράζει τη νέα περγαμηνή για να ψηφίσουν.

«Όταν τελειώσετε με την ψηφοφορία, περάστε όλοι στον μπουφέ…όλοι αξίζουν ένα τελευταίο γεύμα,» είπε με νόημα ο Νέβιλ.

Ο Μαλφόυ τον κοίταξε ανήσυχος, αλλά δεν το έβαλε κάτω ΄ έγραψε στη δική του περγαμηνή το όνομα που ήθελε, τον άνθρωπο που κατηγορούσε από την αρχή και το μόνο που είχε να ελπίζει ήταν ένα θαύμα.

Αφού τελείωσε η διαδικασία και μετά, κατευθύνθηκαν όλοι μπροστά από την τραπεζαρία, όπου ήταν ο μπουφές ΄ μα ακόμα κι εκεί που καθόταν, όλοι διακριτικά τον απέφευγαν. Ακόμα και οι λίγοι που δεν έμεναν μακριά του, τα σώματά τους είχαν κλίση προς την αντίθετη κατεύθυνση. Χμ…μάλλον το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν προφανές. Αλλά δεν το άφησε να τον νικήσει: κράτησε ψηλά το κεφάλι του και έφαγε με περισσή χάρη. Έμεναν μακριά του; Πολύ καλά έκαναν, δεν άξιζαν ούτε καν να αναπνέουν στον ίδιο χώρο μαζί του. Το βλέμμα του έμεινε υπεροπτικό. Μόνο μία και μοναδική στιγμή φάνηκε η απογοήτευση κι ο φόβος του, μόνο μία. Γιατί αυτήν την χρονιά, την έκτη χρονιά στο Χόγκουαρτς, είχε μεγάλο βάρος στις πλάτες του. Κι αυτοί οι άνθρωποι στην ουσία του το αφαιρούσαν. Χάρη του έκαναν εν τέλη…

Γι αυτό όταν ο Νέβιλ καθάρισε τον λαιμό του κι ανακοίνωσε, χωρίς καθόλου λύπη πως «τα αποτελέσματα βγήκαν ΄ με τους 7 από τους 11 ψήφους, ένοχο βγάλατε τον Ντράκο Μαλφόυ,» ο κατηγορούμενος δεν είχε ένιωσε έκπληξη ούτε οργή. Δέχτηκε με τόση αξιοπρέπεια την ήττα του, όση δεν είχε δείξει ποτέ στη ζωή του.

«Και ποια θα είναι η δική μου τιμωρία;»

«Θα έχεις την ίδια μοίρα με τον Σνέιπ,» είπε αμέσως ο Χάρι «εφόσον ήδη κάνατε μία φορά λάθος ποιος το αποκλείει πως έχετε ξανακάνει;»

«Φυσικά κι έκαναν, εγώ δεν είχα ιδέα-!»

«Τ, τ, τ, αυτά τα είπες ήδη και σε ακούσαμε,» είπε η Ντολόρες υποτιμητικά, αρνούμενη να τον αφήσει να τελειώσει. «Κι όπως και πριν, δε μας πείθεις.»

«Γι αυτό λοιπόν,» συνέχισε ο Χάρι ενοχλημένος και από τις δύο διακοπές «θα μπεις κι εσύ σε μαγική νάρκη, μέχρι να σιγουρευτούμε ότι όντως είσαι ένας από τους δύο που ψάχνουμε. Κρίτσερ--!»

Δεν πρόφτασε όμως να δώσει την εντολή του γιατί το ξωτικό είχε ήδη φτάσει εμπρός του Μαλφόυ! Πριν το καταλάβουν, ο νεαρός είχε πέσει κάτω κοιμισμένος και ο Κρίτσερ χτυπούσε τα δάχτυλά του. Νέβιλ Ο αμέσως μετά του έκανε ένα ξόρκι, τον σήκωσε και τον έβαλε με τον Σνέιπ ενώ ο Χάρι μάλωνε με τον Κρίτσερ επειδή έκανε κάτι πριν το πει ο ίδιος και μάλιστα τον έριξε σε τρεις ημέρες μαγικό ύπνο και πάλι. Οι υπόλοιποι επέστρεψαν στον μπουφέ τους, ατάραχοι ή τουλάχιστον με μικρό ενδιαφέρον για την υγεία του νεαρού μάγου.

Μόνο ένα άτομο από όλους τους παρευρισκόμενους ένιωσε πραγματική ανησυχία γι αυτό που συνέβη, όμως κι αυτός δε μπορούσε να το εκφράσει ούτε καν να το δείξει. Δε μπορούσε να δείξει τον φόβο του για το ενδεχόμενο να μη ξυπνήσει ποτέ ούτε το πόσο ήθελε να πάει να ελέγξει για το αν η ανάσα του είναι κανονική και το τι ακριβώς γίνεται στον μαγικό ύπνο. Δε μπορούσε να τρομάξει ούτε να μιλήσει ούτε καν να βρει συμπαράσταση εδώ μέσα…όμως το γεγονός ήταν ένα: ο Ντράκο Μαλφόυ, ο γιος του, μόλις είχε κριθεί ένοχος για κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Ο Λούσιους Μαλφόυ, έβραζε στο ζουμί του μέσα στο Δωμάτιο των Ευχών, μεταμορφωμένος σε κάποιον άλλον, αναγκασμένος για πάντα να βλέπει τον γιο του να τιμωρείται εξαιτίας του.

1. John Crabs – Severus Snape  αθώος
  2. Babba - Marjorie Dursley
  3. OdyMonaxos - Gildroey Lockhart
  4. TheGunsmasha - Alastor Moody
  5. Osama Bin Laden - Garrick Ollivander
  6. BadBoy - Remus Lupin
  7. demonicMC - Draco Malfoy  - αθώος
  8. Keito - Luna Lovegood
  9. Theodore  :D - Dolores Umbridge
  10. Fandom -  Peeves
  11. Black Kaiser – Kreacher
  12. Kai - Sybill Patricia Trelawny

Η νύχτα έπεσε.

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.

Οι θανατοφάγοι δολοφόνοι ξέρουν τη διαδικασία.

Edited by Fallen_Mpougatsa, 14 March 2014 - 12:11.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#107 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 March 2014 - 14:52

Εκείνο το βράδυ, όπως και τα προηγούμενα δύο, ο Ρον είχε αναλάβει την προστασία όλων. Φυσικά ήταν δύσκολο να το κάνει μόνος του όπως αποδείχθηκε, έτσι μετά την αποκάλυψη του σπιτικού ξωτικού πως αυτός ήταν που σταμάτησε ένα φόνο εχθές το βράδυ, έστω κι αν αδυνατούσε να καταδείξει καθοριστικά τους θύτες, επιστρατεύτηκε κι εκείνο.

Βέβαια, αυτό κρατήθηκε μυστικό ΄ οι μόνοι που το ήξεραν ήταν ο Ρον κι ο Κρίτσερ, ενώ ακόμα και οι Νέβιλ και Χάρι δεν το ήξεραν. Το έκανε επίτηδες ο Ρον για να μην ακουστεί παρά έξω, ενώ ο τρόπος που τον κατάφερε να συμφωνήσει ήταν περισσότερο έξυπνος παρά βίαιος: του υποσχέθηκε ανταμοιβές, όπως ασημικά κι άλλα μπιχλιμπίδια που ανήκαν στον οίκο των Μπλακ.

Δυστυχώς τα φώτα ακόμα δε μπορούσαν να ανάψουν, εφόσον για κάποιο λόγο, το Δωμάτιο τα έκλεινε από μόνο του, όλα όσα εξαρτιόνταν από αυτό. Μόνο το μαγικό φως των ραβδιών τους μπορούσε να φανεί και οι δέσμες φωτός των ξορκιών, μα δεν ήταν συνετό να κάνουν κάτι τέτοιο.

Είχαν χωριστεί: όταν ο ένας ήταν δεξιά, ο άλλος αριστερά. Δεν έφευγαν από τη μεριά τους, για καλύτερα αποτελέσματα, ενώ ο Ρον φυσικά είχε διαλέξει εκείνη που ήταν η Ερμιόνη. Όμως δεν ήταν εκεί που επέλεξε να δράσει απόψε το δίδυμο: γλιστρώντας από τα κρεββάτια τους αθόρυβα, όπως κάθε βράδυ, αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα. Όλοι φάνηκαν να πιστεύουν τις ευεργετικές δράσεις του πλάσματος Κρίτσερ, άρα δεν υπήρχε λόγος να μείνει μέσα στην επιτροπή. Εφόσον υπήρχε ένας λιγότερος ύποπτος…ώρα να ξεφορτώνονταν τον ύποπτο. Αλλά όχι με τον τρόπο που ήθελε ο Λούσιους, γιατί αν το σκότωναν μπορεί ο Ντράκο να μην ξυπνούσε ποτέ!

Με τη συμφωνία να μην τον σκοτώσουν, απλώς να του κάνουν την Εξουσιαστική Κατάρα για να εκμεταλλευτούν το ρεύμα, άρχισαν να περπατάνε στους διαδρόμους. Θυμόνταν που έμενε το ξωτικό, που κοιμόταν, έτσι δε θα ήταν δύσκολο να τον βρουν. Μα κάθε λίγο και λιγάκι κοιτούσαν πίσω από τον ώμο τους, τριγύρω, ακόμα και στο ταβάνι για να σιγουρευτούν πως αυτό το ενοχλητικό έντομο από χθες δε θα τους ενοχλούσε, όποιο κι αν ήταν. Ή ο Ρον.

Με τις ανάσες τους προσεγμένες, έκαναν βήμα-βήμα ΄ κάθε τους κίνηση ήταν υπολογισμένη. Αυτή τη φορά ξεκίνησαν με διαφορά μισού λεπτού, έτσι ο ένας να καθάριζε τον δρόμο για τον άλλον. Χωρίς να περάσει πάνω από μισή ώρα – αν και η απόσταση αυτή κανονικά θα έπαιρνε πέντε λεπτά με ανοιχτά τα φώτα – βρέθηκαν στο δωμάτιο του Κρίτσερ. Κοιτώντας για πολλοστή φορά τριγύρω, για να σιγουρευτούνε, τολμήσανε να μπούνε μέσα. Ο ένας έμεινε στην πόρτα. Μόνο που…

«Περίμενε, πού πήγε το ξωτικό;»

«Δεν είναι--;»

Μία δυνατή λάμψη φωτός τους χτύπησε, όπως και την προηγούμενη φορά ΄ τυφλώθηκαν! Όμως ο Λούσιους δε θα τα παρατούσε, έστω κι αν αυτός, όποιος κι αν ήταν, ανακάλυψε το σχέδιό τους και ήρθε να σώσει τον Κρίτσερ. Με το ραβδί να μην χαμηλώνει ποτέ, άρχισε να πετάει δικές του ακτίνες φωτός και να κάνει ό,τι αμυντικό ξόρκι μπορούσε να σκεφτεί. Όταν τα μάτια του επιτέλους ξανασυνήθισαν, και μπορούσε να δει ξεκάθαρα που ήταν ο συνεργός του, άρχισε να σημαδεύει ΄ «Αβάντα…» βρήκε την ενόχληση «Κεντάβρα!»

«ΌΧΙ!»

Η πράσινη λάμψη ξεχύθηκε από το ραβδί του. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, αυτός που τους παρακολουθούσε έπεσε νεκρός.

«Μη φωνάζεις, είσαι εκτός εαυτού,» μάλωσε ο μεταμορφωμένος ξανθός Θανατοφάγος.

Με αργά βήματα, αλλά έτοιμος να τρέξει για να σωθεί σε περίπτωση που εμφανιζόταν ο Ρον, πήγε στο πτώμα. Καθώς πλησίαζε όμως μία γνώριμη φιγούρα που δεν ήθελε να δει άρχισε να εμφανίζεται. Μέχρι που είδε πως το θύμα του ήταν-

«Δεν καταλαβαίνεις—αυτός που μόλις σκότωσες ήταν…»

«Ο Κρίτσερ.»

Πανικός τάραξε όλο του το σώμα! Ο γιος του, τι θα γίνει ο γιος του; Άρχισε να κοιτάει από δω κι από κει, τρελαμένος, προσπαθώντας να προσανατολιστεί! Έπρεπε να πάει να βρει τώρα τον γιο του και να ανακαλύψει τι έπαθε!

«Πρέπει να ηρεμήσεις,» του ψιθύρισε η φωνή του συνεργού του σταθερά «γιατί σε λίγο θα εμφανιστεί ο άλλος φύλακας. Θα δούμε αύριο τι έγινε με τον Ντράκο.»

Αναστατωμένος μα φανερά πιο ήρεμος από πριν, έγνεψε μηχανικά ΄ με όση ενέργεια είχε μέσα του απομακρύνθηκε από το πτώμα και στο τέλος κατευθύνθηκαν πίσω στα κρεββάτια τους. Λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε ο Ρον στο δωμάτιο ΄ με θλίψη του ανακάλυψε το νεκρό σώμα του Κρίτσερ. Δεν το ανακοίνωσε στους άλλους μέχρι το επόμενο πρωί.

1996, 4 Μαρτίου…

Ο Ντάμπλντορ ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Είχε ήδη στείλει τα παιδιά πίσω στο παρελθόν και λογικά, είχαν ήδη κάνει αυτό που τους ζήτησε. Άρα το μόνο που του έμενε ήταν να ψάξει για να βρει εκείνο το σημείωμα που είχε μηνύσει στην δίδα Γκρέιντζερ να του αφήσει στις τουαλέτες των κοριτσιών, στον δεύτερο όροφο, μαζί με την Μυρτιά για να το προσέχει. Σηκώθηκε από την καρέκλα του λοιπόν κι άρχισε να περπατάει…

Πίσω στο παρελθόν, 6 Μαρτίου 1993…

(your president and GM, Neville Longbottom)

Neville-Longbottom-neville-longbottom-22

«Με λύπη μας σας ανακοινώνουμε πως ο Κρίτσερ δολοφονήθηκε εχθές το βράδυ. Ο Ρον βρήκε το πτώμα μέσα στο δωμάτιό του. Όπως μας ενημέρωσε, τον βοηθούσε με τις περιπολίες…δυστυχώς άλλη μία φορά, ανακαλύπτουμε πως βγάλαμε εκτός τους λάθος ανθρώπους.

Α ναι, μάλλον έπρεπε να πω κι αυτό: ο καθηγητής Σνέιπ κι ο Μαλφόυ δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα. Αν και φοβόμαστε για το τι θα γίνει, θα περιμένουμε να περάσουν άλλες δύο μέρες για να δούμε αν οι φόβοι μας είναι δικαιολογημένοι ή όχι.

Φάτε πρωινό, και μετά θα ξαναρχίσουμε όλη τη διαδικασία από την αρχή…»

1. John Crabs – Severus Snape  αθώος
  2. Babba - Marjorie Dursley
  3. OdyMonaxos - Gildroey Lockhart
  4. TheGunsmasha - Alastor Moody
  5. Osama Bin Laden - Garrick Ollivander
  6. BadBoy - Remus Lupin
  7. demonicMC - Draco Malfoy  - αθώος
  8. Keito - Luna Lovegood
  9. Theodore  :D - Dolores Umbridge
  10. Fandom -  Peeves
  11. Black Kaiser – Kreacher -  healer
  12. Kai - Sybill Patricia Trelawney

Ξημέρωσε.

Πείτε αντίο στον healer σας.

Δε μπορείτε να πείτε, παλικάρι όμως.

Η νύχτα θα πέσει την Κυριακή στις 12 το βράδυ.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#108 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 14 March 2014 - 15:26

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Moody.jpg

Τελικά είναι πολύ πιο δύσκολο από οτι θα περίμενα χωρίς συμμάχους την νύχτα είμαστε αδύναμοι όσο και αν προσπαθεί ο Weasley.

Είμαι μπερδεμένος, Luna(Keito) και Lupin(Badboy) φαντάζουν το ίδιο ένοχη αλλά η πρώτη παραμένει η πιο ένοχη έστω και ελάχιστα.

Η συμπεριφορά της είναι η πιο "επαγγελματική". Δεν αντιδρά με νεύρα όπως κάνει ο άλλος, δεν υπερασπίζεται τον εαυτό της με μεγάλους λόγους όπως ο Malfoy(demonicMC) και πήρε τον λόγο πολύ αργότερα χθές αφού είχαμε μιλήσει όλοι μας και ψήφισε εμένα επειδή την έχω κατηγορήσει περισσότερες φορές. Για όλους τους άλλους κρατάει μια παθητικοί στάση. Το μεγάλο μου θέμα όμως με αυτήν είναι το πως έπαιξε στην ισοβαθμία, τρομερά ψαγμένα λόγια για να μη πάρει ψήφο από τους άλλους 3.

Ο Lupin(Badboy) ωστόσο επίσης δεν έχει πει τίποτα για να βοηθήσει, συμφώνησε με το ρεύμα και είπε αν με πείσετε θα συμφωνήσω να ψηφίσω και την Lovewood(Keito) στην επόμενη γύρα. Σιγά ρε μάγκα, άραξε λίγο. Παίρνει τον λόγο και πάντα τελευταίος χωρίς να προσθέτει τίποτα στα ήδη γνωστά.

Ξεκινάω με αυτήν την ψήφο.αλλά είναι πολύ πιθανόν να πάω στον άλλον. Θέλω να ακούσω και τους άλλους.

Κυρία Dursley(Babba) όταν έχετε την καλοσύνη πείτε μας τις σκέψεις σας.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#109 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 14 March 2014 - 15:48

Garrick Ollivander

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η επιλογή των δολοφόνων. Από την στιγμή που ο Kreacher ήταν όχι μόνο σχεδόν αποδεδειγμένα αθώος αλλά και μακροπρόθεσμα επικίνδυνος για αυτούς αθώος, ήταν λογικό να φύγει. Παρ'όλο το λάθος του, θα μας λείψει η διάθεσή του να μιλάει και να παροτρύνει και τους άλλους να μιλάνε, γιατί πραγματικά μόνο με την ανταλλαγή απόψεων θα μπορέσουν να βρεθούν οι θανατοφάγοι, όσο λάθος και αν μπορεί να αποδειχθούν αυτές οι απόψεις καμιά φορά. Στο κάτω-κάτω, όσο φταίει αυτός που έβγαλε ένα λάθος συμπέρασμα, άλλο τόσο φταίμε εμείς που τον ακολουθήσαμε.

Κύριε Moody (TheGunsmasha) με προλάβατε για άλλη μια φορά. Διαφωνώ με την άποψή σας και εξηγώ το γιατί:

Από το ντουέτο Luna (Keito)-Lupin(badboy), θεωρώ πολύ πιο ύποπτο τον Lupin από την Luna. Πιστεύω ότι τώρα που φάνηκε ότι ο Malfoy (demonicMC) ήταν αθώος, ο Lupin δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία για την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια της προχθεσινής ισοβαθμίας. Μάλιστα, σχεδόν εφυσήχασε τόσο πολύ που ο Kreacher τον ανακήρυξε σίγουρα αθώο στις αρχές της προηγούμενης μέρας, που αντίθετα με την Luna που προσπαθεί να μιλήσει και να δικαιολογηθεί, μίλησε μια φορά χωρίς να λέει απολύτως τίποτα, και έπειτα όταν τον κατηγόρησα κράτησε σιγή ιχθύος. Ένας αθώος, μπροστά σε μια τόσο μεγάλη κατηγορία θα έβγαινε να πει κάτι, οτιδήποτε, για να σωθεί, γιατί ξέρει ότι ο πιθανός θανατός του μόνο κακό θα φέρει στο σύνολο, όπως έκανε η Luna. Δεν θα προσπαθούσε να κρυφτεί στις σκιές. Δεν βοηθάει τους αθώους και αυτό το ξέρει. 

Όσο για την Dursley (Babba), είμαι και εγώ πολύ περίεργος να δω τι έχει να πει, αν σταματήσει να καταβροχθίζει τα μπισκοτάκια και μας κάνει την τιμή να μιλήσει, βέβαια.

(edit: ορθογραφικά)

Edited by Osama Bin Laden, 14 March 2014 - 15:49.

#110 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 14 March 2014 - 16:45

Aunt_Marge.gif

Marjorie Dursley(Babba)

Τώρα εσύ, το φρικιό με το μάτι, θες κουβεντούλα; Καλά, θα σου κάνω το χατήρι...

Σε αντίθεση με τον μακρινό ξάδερφο Santa που έπαιζε εντός έδρας, εγώ είμαι εντελώς έξω από τα νερά μου.

Είμαι παγιδευμένη σε έναν κόσμο που γνωρίζω ελάχιστα και με ενδιαφέρει ακόμα λιγότερο να γνωρίσω. Ας μη γελιόμαστε, είμαι η πιο ξεκάρφωτη εδώ μέσα.

Έχω 5 εικονίτσες όλες κι όλες από τη μία υπέροχη σκηνή που έχω συμμετάσχει και δεν έχω ιδέα τι στην ευχή κάνει ο ανιψιός μου από εκείνη τη συνάντηση και μετά, αν και κάποιος από τους σιχαμένα τρομακτικούς τύπους εδώ γύρω φρόντισε να με ενημερώσει περιληπτικά για το τι συνέβη τα 3 πρώτα χρόνια της θητείας του μπελά που έχω για ανιψιό στην παιδική χαρά που αποκαλείτε σχολείο. Να με συγχωρείς λοιπόν που δεν έχω και πολλή διάθεση να ξεδιπλώσω τον υπέροχο χαρακτήρα μου.

Όσον αφορά την επίλυση του μυστηρίου, αν μη τι άλλο, εγώ σας έφερα με πολύ σοβαρά επιχειρήματα στην επιφάνεια το φρούτο που λέγεται Luna (Keito).

Επισήμανα 3 φορές, 3 λάθη που με πείθουν ότι δεν την ενδιαφέρει η επίλυση του μυστηρίου αλλά η επιβίωσή της. Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα με ακούσετε και θα στραφείτε προς την με διαφορά πιο ύποπτη από όλους μας.

Edited by Babba, 14 March 2014 - 16:48.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#111 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 15 March 2014 - 15:59

kenneth-branagh-as-conceited-fop-gildero

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

Εφευρέτης του πιο ισχυρού φίλτρου σαμπουάν

Εξ' ού και το θαυμάσιο μαλλί μου

Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται οι δολοφόνοι είναι να δώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα στοιχεία, σκοτώνοντας τον healer του οποίου την ταυτότητα ξέραμε.

Οπότε είναι πλέον πιθανό το ντουέτο της δίδας Λούνας και του κυρίου Φεγγαρογητεμένου (Λούπιν) να είναι απλά δύο βλάκες. Όμως έχουμε ακόμα χρόνο για να επιβεβαιώσουμε ή ν' αποκλείσουμε αυτή την πιθανότητα με τον πλέον πειστικό τρόπο, τον θάνατο ενός από τους 2.

Μέχρι τότε εγώ θα κοιτάω πολύ και προς τη μεριά της κυουρίας Άμπριτζ, της καθηγήτριας Τρελόνι και ίσως του Πιβς, αν και για τον τελευταίο το κάνω απλά και μόνο επειδή είναι τελείως αλλοπρόσαλλος. 

#112 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 15 March 2014 - 17:31

Πιβς

Χαχαχαχα πόσο μα πόσο έξυπνοι είστε όλοι.

Ήσασταν όλοι τόσο σίγουροι ότι ο ξανθός μορφονιός ήταν ικανός για φόνο.

Για να τα κάνει όλα αυτά θα έπρεπε να είναι έξυπνος και το ξεκαθαρίσαμε, είστε όλοι χαζοί.

Το IQ του έφτανε πιο κάτω και από του Λονγκμπότομ και μιλάμε για Λοοοοονγκμπότομ.

Με τις βλακείες σας φτάσαμε σε σημείο να αγωνιούμε όλοι για τις ζωές μας.

Όπα, μισό.

Εγώ δε ζω, άρα δεν κινδυνεύω.

χαχαχαχαχαχα

Ούτε κατάρες με πιάνουν ούτε τίποτα.

Σε αυτήν την περίπτωση έχει πλάκα να σας βλέπω.

Παρακαλών συνεχίστε, διασκεδάζω αφάνταστα.

Και εσύ τρελο-Λούνα(Keito) πολύ ξενέρωτη κατάντησες.

#113 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 15 March 2014 - 18:49

Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge

dNyOf1s.png

*πίνει μια γουλιά τσάι αγριοτριανταφυλλιά, φανέρα απτόητη*

«Έτσι είναι αυτά, κύριε Μαλφόι, παίζετε με την φωτιά όταν προφέρετε το όνομά μου! Δυστυχώς, δολοφόνος δεν είναι, αγαπητοί μου παρευρισκόμενοι. Άρα, μια τρύπα στο νερό, όπως τις προάλλες...

Φυσικά, το γραφείο ψυχολογικής στήριξής μου λειτουργεί ακόμη, κάθε βράδυ. Όποιος χρειάζεται, θα τον βοηθήσω όπως μπορώ! Είστε σχεδόν όλοι ευπρόσδεκτοι».

*εμφανίζεται πίσω από την ξανθιά κοπέλα και της χαϊδεύει τα μαλλιά*

«Δεσποινίς Λάβγκουντ, μια αλήθεια είναι πως μέχρι και εγώ, με την τρομερή κριτική μου ικανότητα, όντας και αναπληρώτρια δικαστής του Υπουργείου Μαγείας, βρίσκω πολλά ψεγάδια για να είστε αθώα αλλά μια τόσο γλυκιά ύπαρξη όπως εσείς, γλυκό μου κοριτσάκι, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα τολμούσατε κάτι τέτοιο! Απαπα!»

*προχωράει, κοιτώντας πάνω έντονα*

«Σε παρακολουθώ από την αρχή, άθλιο φάντασμα, είσαι άκρως σπαστικός και άχρηστος! Γιατί έπρεπε να είσαι εδώ; Είναι τόσο άκυρο όλο αυτό που απλώς δεν πιστεύω ότι γίνεται τυχαία...; Μίλα, Πιβς. Πες μου, ποιός σου έχει υποσχεθεί και τι;

Αυτός είναι, είμαι σίγουρη! Προσπαθεί να ξεγλιστρήσει, ο τρόπος μου μιλάει, ο τρόπους που ρίχνει έτσι στο τέλος μια ψήφο, σχεδόν μονολεκτικά... Μην αυταπατάστε. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια!

*σερβίρει τσάι*

«Και μην ξεχνάτε, το γραφείο μου λειτουργεί από τις 9μ.μ. εώς τις 11μ.μ. στο δωμάτιό μου!»

SykQKDj.gif

#114 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 15 March 2014 - 19:44

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Moody.jpg

"Το θέμα μου μαζί σας κυρία Dursley(Babba) είναι ότι μου λέτε αυτό που θέλω να ακούσω. Ξέρω ότι έχετε συμβάλει στην επιχειρηματολογία έναντι της διδας Lovewood(Keito) και θέλετε να είστε σωστή όπως και εγώ έχω σταθεί κατά της και Εεπιθυμώ η διαίσθησή μου να είναι σωστή, αλλά εσείς έχετε μείνει εκεί.
Δεν έχετε εκφράσει άποψη για άλλους και αν τελικά δεν επαληθευτείτε θα έχετε προσφέρει ένα τίποτα.

Δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σας για αυτόν τον γύρο επειδή πρώτον συμφωνούμε και δεύτερον το ναεπιμένω τώρα δε θα επιφέρει καμία αλλαγή. Εξάλλου αν έχουμε δίκιο θα είστε 100% αθώα όπως και ο Peeves(Fandom) ως παίκτες που έδωσαν/πήραν ψήφο από την Luna(Keito) στον πρώτο γύρο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ασχολούμεν με το φάντασμα μέχρι τώρα."

* Ο Moody είχε που άκουγε καιρό αυτές τις νέες μεθόδους ψυχολογίας που μπορούσαν να συμβάλουν στο να καλυτερέψει η ψυχική ευεξία ενός ατόμου. Τώρα που το άκουγε και από την Umbringe(Theodore) του γεννήθηκε η περιέργεια να δει τι στο καλό ήταν αυτό που άκουγε τόσο καιρό.
Τόσο καιρό δούλευε στο υπουργείο η γυναίκα εξάλλου κάτι θα είχε μάθει. Περίμενε λοιπόν και όταν ήρθε η ώρα που αναγραφόταν απ'έξω αποφάσισε να μπει.*

"Μέσα είναι?" *ρώτησε τον Olivander(Osama)*
"Ναι" *του έγνεψε καταφατικά εκείνος*

*Παίρνοντας μια μεγάλη ανάσα όρμησε θαρραλέα στο δωμάτιο που είχε στήσει η ροζ στριγγλα*

TO BE CONTINUED...

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#115 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 15 March 2014 - 19:48

Πιβς

Κανένας δε λέει τον Πιβς αθώωο ξεμωραμένε γουρλομάτη.

/*Ίδια ψήφος*/

#116 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 15 March 2014 - 23:27

Luna Lovegood

tumblr_n0jbhkraBs1qdab59o1_250.gif

*χαμηλώνει τον Quibbler που κρατούσε και κοιτάει τους πάντες χωρίς να μιλάει για ένα λεπτό*

Αυτές οι λίγες αλλά μακρές μέρες που πέρασαν δεν έμαθαν τίποτα σε κανέναν λοιπόν.

Δεν γνωρίζω πόσο μπορώ να αλλάξω την γνώμη πολλών από εσάς αυτή τη στιγμή, μιας και οι περισσότεροι έχετε ήδη πειστεί πως είμαι μέρος της ομάδας που τόσο ψάχνουμε.

Ίσως και να είμαι, ίσως και όχι, μπορεί να έχετε δίκιο, μπορεί και όχι, μπορεί να ζήσω, μπορεί και όχι.

Εσείς θα αποφασίσετε το τελευταίο.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θεωρώ καθήκον μου να σας πω τι πιστεύω εγώ η ίδια, όμως, πριν φύγω.

Έχουμε πολλά είδη δημιουργημάτων εδώ, με χαροποιεί πολύ αυτό.

tumblr_n19k4grhLi1qb5hljo3_250.gif

*χάνεται στις σκέψεις της για λίγα λεπτά*

Που ήμουν...; Α! Ναι. Λοιπόν, οι πολλοί καλοί και διαφορετικοί.

Και θα πρέπει μετά από άλλη μια νύχτα να δούμε ένα όνομα μουτζουρωμένο, και να ζήσουμε, ή να ζήσετε την αγωνία του τι θα αποκαλυφτεί.

Η κυρία Dursley (Babba) ίσως να συνεχίσει να με κατηγορεί πως σκοτώνω, ακόμα και αφού με έχουν σκοτώσει, ο κύριος Lockhart (OdyMonaxos) ίσως να ανησυχήσει για την μπέρτα του, ο κύριος Moody (TheGusmasha) ίσως να συνεχίσει να αλλάζει τις κατηγορίες του συνέχεια κάνοντας δικούς του υπολογισμούς, ο κύριος Ollivander(OBL) θα συνεχίσει να προδίδει μια ζεστασιά στον αρκετά εχθρικό αυτό χώρο, αλλά να μην θέλει να τραβήξει πολύ την προσοχή και να μιλά μετρημένα, ο κύριος Πιβς (Φαντομ) να ενοχλεί και να πειράζει τους πάντες, χωρίς να δέχεται να βοηθήσει στο ελάχιστο, ο κύριος Λούπιν (ΚακόΑγόρι) να κρατάει μια μυστηριώδη παρουσία και να μην πολύεμφανίζεται, η κυρία Άμπριτζ (Θόδωρας) να δίνει στον χώρο μια τρομαχτική ροζ ατμόσφαιρα, και τέλος, την κυρία Τρελόνι (Και) να λέει γρίφους και αλλά να μην μπορεί να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση πάνω στις απόψεις της...

tumblr_n20okfAblA1tuwvboo1_500.jpg

Ίσως και να είναι λίγο όμορφα εδώ.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο πέρα από το ότι θεωρώ τον κύριο Πιβς (Φάντομ) την τέλεια κάλυψη για κάποιον δολοφόνο, αλλά ταυτόχρονα είναι περίεργο το ότι μιλάει τόσο άφοβα σε όλους.

Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη για τίποτα πια.

Α επίσης, κυρία Dursley (Babba), φυσικά και με ενδιαφέρει η επιβίωση όλων μας εδώ, και όχι μόνο η δική μου. Απλά μου φαίνεται λογικό να καταλάβετε πως από την στιγμή που ήμουν μέλος σε μια ψηφοφορία ζωής και θανάτου η βασική μου προτεραιότητα ήταν η δικιά μου επιβίωση και η επιτυχής ανακάλυψη ενός ατόμου που είναι βάρος στο σύνολο αυτό.

Δυστυχώς πέτυχα μόνο στο πρώτο.

Είμαι ανοιχτή σε ερωτήσεις, αν ενδιαφέρει κάποιον, και αν έχει κάποια απορία που πιστεύει πως χρειάζεται επίλυση και ίσως βοηθήσει στην εύρεση του πραγματικού ενόχου.

tumblr_n0fuxcOZWr1seiy98o1_250.gif

#117 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 16 March 2014 - 02:23

Garrick Ollivander

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

Πολύ καλά, μικρή Luna (Keito). Είχα κάποιες αμφιβολίες ακόμα για εσένα, αλλά με τα τελευταία σου λόγια ξεκαθάρισε τελείως η θέση σου. Εννοώ, κανείς που πιστεύει ότι θα πεθάνει σε λίγη ώρα και έχει κάτι να κρύψει δεν βάλλει κατά πάντων τόσο ξεδιάντροπα γιατί φοβάται μην καρφώσει καταλάθος τον συνεργό του με αυτήν την τακτική. Παρ'όλα αυτά, έχουμε περισσότερες από εννιά ώρες μέχρι να τελειώσει η μέρα, οπότε μην απελπίζεσαι. Μπορεί τίποτα να μην έχει τελειώσει ακόμα. Ας αρχίσω να μιλάω λοιπόν, γιατί κανείς άλλος, ίσως εκτός από τον κύριο Moody, δεν φαίνεται να είναι πλέον διατεθειμένος να το κάνει απ'ότι φαίνεται.

Όσον αφορά την επίλυση του μυστηρίου, αν μη τι άλλο, εγώ σας έφερα με πολύ σοβαρά επιχειρήματα στην επιφάνεια το φρούτο που λέγεται Luna (Keito).

Επισήμανα 3 φορές, 3 λάθη που με πείθουν ότι δεν την ενδιαφέρει η επίλυση του μυστηρίου αλλά η επιβίωσή της. Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα με ακούσετε και θα στραφείτε προς την με διαφορά πιο ύποπτη από όλους μας.

Κυρία Dursley (Babba), δηλαδή τo μόνο επιχείρημά σας είναι το ότι προσπαθεί να επιβιώσει; Μα συγγνώμη, εδώ και τρεις μέρες είναι πάντα ανάμεσα στους κύριους υπόπτους. Δεν σας φαίνεται λογικό το ότι προσπαθεί να το κάνει αυτό γιατί ξέρει ότι αν φύγει, θα είναι οι αθώοι που θα χάσουν; Την πρώτη μέρα, παρ'ότι η επιλογή της ήταν απαράδεκτα λάθος κατά την διάρκεια της κλειδωμένης ψηφοφορίας, η συμπεριφορά της ήταν εντούτοις δικαιολογημένη, γιατί αντίθετα με εμάς τους υπόλοιπους που ήμασταν στην "απέξω" και σχολιάζαμε εκ του ασφαλούς, εκείνη κινδύνευε να φύγει και, παρ'ότι ο Snape ήταν η λιγότερο λογική επιλογή, μόνο για τον εαυτό της ήξερε ότι ήταν σίγουρα αθώος έπειτα από μια μέρα με ελάχιστα λογικά επιχειρήματα. Η επιμονή της ψήφου της την επόμενη μέρα στον κυριότερο κατήγορο της, τον κύριο Moody (TheGunsmasha), δείχνει επίσης ότι είναι αθώα που θεωρεί τον Moody πολύ καλά κρυμμένο δολοφόνο που έχει βαλθεί να την σκοτώσει ακριβώς επειδή είναι αθώα. Είναι αλήθεια ότι όταν μιλάει δεν το κάνει με τρόπο αρκετά έξυπνο και καταλήγει να βλάπτει τον εαυτό της περισσότερο από ότι τον βοηθά, αλλά αυτό δεν την κάνει δολοφόνο τόσο σίγουρα όσο εσείς και ο κύριος Moody θέλετε να την κάνετε να φαίνεται. Υπάρχουν άλλοι, όπως ο Lupin (Badboy) που, αντίθετα με την Luna, από την αρχή της διαδικασίας δεν έχει προσπαθήσει να δικαιολογηθεί ούτε μισή φορά, παρ΄ότι οι περισσότερες κατηγορίες που του προσάπτονται είναι εξίσου λογικές και την έχει γλιτώσει μέχρι στιγμής ή ο Peeves (Fandom) ο οποίος δεν φαίνεται καν να τον νοιάζει η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Μπορεί ό,τι είπα να ήταν απάντηση στην κυρία Dursley αλλά πηγαίνουν σε όλους όσους κατηγορούν την Luna. Εάν κάποιος είναι δολοφόνος, τότε πλέον σίγουρα δεν είναι η Luna. Αλλάξτε γνώμη τώρα που μπορείτε γιατί δεν μας συμφέρει να χάσουμε άλλον έναν αθώο.

Οπότε είναι πλέον πιθανό το ντουέτο της δίδας Λούνας και του κυρίου Φεγγαρογητεμένου (Λούπιν) να είναι απλά δύο βλάκες. Όμως έχουμε ακόμα χρόνο για να επιβεβαιώσουμε ή ν' αποκλείσουμε αυτή την πιθανότητα με τον πλέον πειστικό τρόπο, τον θάνατο ενός από τους 2.

Άρα κύριε Lockhart (OdyMonaxos) υπονοείτε ότι εάν ο ένας αποδειχθεί αθώος τότε θα αποδειχθεί και ο άλλος αθώος; Αλήθεια, αναρωτιέμαι, αν αποδειχθεί ο Lupin ένοχος τότε τι θα πρέπει να υποθέσουμε για εσάς μετά από αυτό το σχόλιο;

(edit: ορθογραφικά)

Edited by Osama Bin Laden, 16 March 2014 - 02:26.

#118 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 16 March 2014 - 03:33

Πιβς

Γέρο(Osama bin Laden) μάλλον δεν ακούς καλά.

Δε φαίνεται ότι δε νοιάζομαι. Όντως δε νοιάζομαι.

Τι θα πάθω; Θα πεθάνω; Been there, done that.

Άλλοι πρέπει να ανησυχούν για τον Χάρο που βγήκε παγανιά.

Τρελό-Λούνα(Keito) να σε δω τώρα. Λούπιν(BadBoy).

#119 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 16 March 2014 - 11:12

Alastor "Mad Eye" Moody
Moody.jpg

*Μέσα από το δωμάτιο άρχισαν να ακούγονται φωνές και φωτεινές δέσμες φωτός να εκτοξεύονται προς κάθε μεριά. Κάποια στιγμή ένα ξόρκι χτύπησε με ορμή έναν από τους τοίχους του δωματίου αποκαλύπτοντας τους μαχόμενους μάγος. Το αφοπλίσιους της Umbringe(Theodore) πέτυχε τον στόχο με τον Moody να πηδάει από την άλλη για να ξαναπάρει το ραβδί του
Όλοι γύρισαν το βλέμμα τους προς αυτόν* "Fly fools!"*τους είπε καθώς ένα πύρινο μαστίγιο τον βούταγε από το πόδι.*

"I am servant of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor!!!" *αποκρίθηκε εκείνος με μια φλόγα με την μορφή φοίνικα να τον περιβάλει διαλύοντας κάθε τοίχο του δωματίου.
"Φτάνει πια αυτή η βλακεία αποκρίθηκε ο Harry!" *με τους 2 τους μαύρους από την στάχτη να σταματούν προς απογοήτευση του Ron που είχε ποντάρει σωστά στον Moody, αλλά δεν είμαι εγώ ο GM.*

" Αφήνοντας το trolling απ'έξω για τώρα. Δε θα αλλάξω γνώμη Olivander(Osama) ο λόγος είναι το τι θα κερδίσουμε από την χειρίστη περίπτωση αντίστοιχα, δηλαδή του να επιλέξουμε έναν από τους 2 και να βγει αθώος. Εδώ είναι αυτά που προκύπτουν:

Έστω ότι φεύγει η Luna(Keito).
->Αν είναι ένοχη, τότε:
-Αθωόνονται Peeves(Fandom) και Dursley(Babba) καθώς και εγώ για τον λόγο που εξήγησα πριν.

-> Αν είναι εντέλει αθώα, τότε:
- Η μαγκλ θα υποχρεωθεί να έρθει στο φως και να δικαιολογήσει την εμμονή της να κολλήσει σε μια αθώα.
- Ο λύκος δε θα έχει άλλη δικαιολογία
- Τα φώτα θα πέσουν στο φάντασμα
- Και αν θέλετε σε εμένα αν δε σας έχω πείσει ακόμα

Από την άλλη, αν επιλέξουμε τον λύκο:

-> Και είναι ένοχος:
- Ο μόνος που δικαιώνεται, εκτός του ότι βγάλαμε ένοχο έτσι, είσαι εσύ ραβδοποιέ.

-> Αν είναι αθώος δεν έχουμε κανένα επιπλέον στοιχείο(!) και τα άτομα που ψηφίζουν κάτι άλλο θα συνεχίσουν να το κάνουν επιμένοντας.

Όπως έχω ξαναπεί η αποχώρηση της ως αθώα θα βοηθήσει περισσότερο από την αντίστοιχη αποχώρηση του λύκου. Η χοντρή μαγκλ θα πρέπει να μιλήσει και αυτό το γαϊτανάκι μεταξύ συγκεκριμένων προσώπων να τελειώσει.

Αν φύγει η διδα Lovewood(Keito) και βγει αθώα, για εμένα η κυρία Dursley(Babba) γίνεται η πλέον ύποπτη. Από τους άλλους και εγώ μεταξύ του λύκου και της ροζ στριγγλας είμαι.
Θέλω να ελπίζω πως είστε αθώος κύριε Olivander(Osama) και όχι ένας δολοφόνος που μας έχει πιάσει κοτσους. Θα ήταν εξαιρετική κάλυψη εξάλλου ο ένας δολοφόνος να ψηφίζει συνεχώς μια αθώα και ο άλλος να την υπερασπίζεται με μένος.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#120 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 16 March 2014 - 15:13

Πιβς

Γουρλομάτη(TheGunsmasha), μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... NOT!

/*Ψήφος ίδια*/

Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter