Alastor "Mad Eye" Moody
Ομολογώ πως απορροφημένος από την εμμονή μου με την
Luna(Keito) κύριε
Olivander(Osama) απέκλεισα τελείως τον
Lupin(Badboy) ενώ όντως έχει αντίστοιχη συμπεριφορά. Το κύριο που του προσάπτω εγώ προσωπικά είναι το πόσο επιδεικτικά μας αγνόησε ψηφίζοντας το άτομο με τις λιγότερες απαντήσεις. Λές και δε τον ενδιέφερε να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση.
Όμως όπως είπατε σε περίπτωση ενοχής του
Malfoy(demonicMC) το όλο επιχείρημα απορρίπτεται εκτός και αν οι 2 τους ήταν πρόθυμοι να πάρουν το ρίσκο της χρονιάς και να trollάρουν κόσμο και κοσμάκι. Πάντως αν όντως το σκέφτηκαν τότε το troll είναι διπλό:
1) Αν ο
Lockhart(Odymonaxos) ψήφιζε
Lupin(Badboy) και έφευγε ως ένοχος τότε όλοι θα λέγαμε well played
Draco(demonicMC), αφήνοντάς τον να δρα ανενόχλητος.
2) Ενώ αν ο
Lockhart(Odymonaxos) ψήφιζε κάτι άλλο που θα έβγαινε αθώος, ο
Malf(demonicMC) θα τράβαγε τα βλέμματα με τον λύκο να αθωώνεται, όπως και θα γίνει αν βγούμε σωστοί, και να αναλαμβάνει την σκυτάλη.
Αν ήταν τόσο ψαγμένοι που να το σκέφτηκαν αυτό τι να πώ? Συγχαρητήρια.
Ωστόσο σε περίπτωση που βγει αθώος ο
Draco(demonicMC) τότε η υποψία σου στέκει και μάλιστα ίσως περισσότερο από την ενοχή της
Luna(Keito).
Που με φέρνει στο πρόσωπο που θέλω να σχολιάσω πριν κλείσω για σήμερα: Την κυρία
Dursley(Babba). Είστε μια γυναίκα σκληραγωγημένη σε πολλές τέτοιες καταστάσεις και μάλιστα ένας συγγενής σας, ο Santa "Klause" Dursley, που θα έλεγε και ο
Olivander(Osama), φημίζεται για την εξαίρετη απόδοση του στην γνωστή περίπτωση του Βατικανού.
Εσείς όμως δε κάνετε τίποτα εκτός από το να στέκεστε πίσω από μια ψήφο χωρίς να δίνεται σημασία στα άλλα λεγόμενα. Αν αποδειχθεί αθώα φαντάζομαι θα πείτε άνθρωποι είμαστε, έτσι?
Επίσης το σοφό, αν και αθηροστομο,
ξωτικό(Black Kaiser) σας έκανε κάποιες ερωτήσεις που ακόμα να απάντησετε. Σας παρακαλώ μέχρι το τέλος της νύχτας να το κάνετε.
Εν κατακλείδι, συμφωνώ ότι ο
Malfoy(demonicMC) πρέπει να είναι ένοχος. Εφόσον βγει όντως τότε θα συνεχίσω με τις υποψίες μου προς τα άτομα που νομίζω.
Αν κάνουμε τόσο μεγάλο λάθος τότε εκτός από την διδα
Lovegood(Keito) θα έχω υπόψιν μου και το δίδυμο
Dursley(Babba)-
Lupin(Badboy).