Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

• This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#91 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 12 March 2014 - 21:59

Kreacher

Γκίλντεροι(Ody)... είναι δύο. Οι ένοχοι. Είναι δύο... (/Kreacher can't stand this anymore...)

Marjorie Eileen Dursley(Babba)

Όταν ένας δολοφόνος έχει αποκαλυφθεί, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σιωπά και να μη δίνει κανένα στοιχείο που μπορεί να αποκαλύψει οτιδήποτε για τους συνένοχούς του. Σωστά, Luna(keito);

Marjorie Eileen Dursley(Babba)

Ούτε ένα σχόλιο για το τι λέμε παραπάνω; Ούτε ένα σχόλιο για το γεγονός πως ο "δολοφόνος που έχει αποκαλυφθεί" και σου είναι τόσο προφανής φαίνεται να την γλυτώνει και ούτε μια προσπάθεια να γυρίσεις το ρεύμα πάνω του; Και εχθές τίποτα. Διάλεξες έναν συνομιλητή δεν ασχολήθηκες με κάνεναν άλλον πέρα από έμενα μόλις σε τσίγκλισα, ούτε καν καταδέχτηκες να ρωτησεις πως στο καλό σε αθώωσα, ούτε τίποτα. Ο θλιβερός μου αφέντης, ο Πόττερ, έτυχε να μιλήσει μια φορά για εσένα και είπε πόσο σου αρέσει να χώνεις την μούρη σου σε πράγματα ακόμα και αυτά που δεν σε αφορούν. Μπορείς να μου κάνεις ένα σχόλιο για το πως συμπεριφέρονται κάποια άτομα εδώ μέσα πέρα από την Luna(Keito);

Malfoy(demonic).

#92 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 12 March 2014 - 22:09

Kenneth-Branagh-as-Gilder-008.jpg

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

Ιδρυτής της Λέσχης Μονομάχων του Χόγκουαρτς

Δίδα Λάβγκουντ, το επαναλαμβάνω για τελευταία φορά!!! ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΨΗΦΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ;!

edit. τέλος οι υπότιτλοι σε 36άρια, μπας και σταματήσει αυτή η πληγή του Φαραώ. 24 και καλά είναι (?)

Edited by OdyMonaxos, 12 March 2014 - 22:17.

#93 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 12 March 2014 - 22:17

Luna Lovegood

Luna-luna-lovegood-hbp2.jpg

Κυρία Dursley (Babba), όταν πριν μίλησα, αμέσως όλοι βάλθηκαν να με κατηγορήσουν, και εσείς μαζί, για βιαστικά συμπεράσματα, ενώ είχα ήδη πει ποιός το πιστεύω πως είναι υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν και δεν συμπεριλαμβανόταν στην λίστα, με τα λιγοστά στοιχεία που είχαμε εκείνη την στιγμή.

Διότι θεωρούσα τον Πιβς (Φαντομ) ένοχο, και από το πουθενά κλήθηκα να διαλέξω ανάμεσα σε άτομα τα οποία δεν θεωρούσα ενόχους, οπότε προσπάθησα μέσω της μεθόδου αποκλεισμού, και χωρίς να σκεφτώ ότι ο κύριος Σνειπ δεν είχε δικαίωμα ψήφου, να βρω τον πιθανότερο ένοχο.

Το καταλάβατε; 

ψήφος σε Μουντι (The Gusmasha).

#94 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 12 March 2014 - 22:23

Alastor "Mad Eye" Moody
Moody.jpg

1) Πως συνδέεστε?
Ο Malfoy(demonicMC) ήταν το μόνο άτομο που έτρεξες να αθωώσεις δις κάθε φορά που έλεγες πως δε πιστεύεις πως είναι κάποιος από τους κλασσικούς εχθρούς του Potter. Ούτε λόγος για την Umbringe(Theodore). Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, το σημαντικότερο είναι αυτό που έκανες στην ισοψηφία.

Ψήφος στον μόνο που δεν είχε ψήφο και ΣΠΕΥΣΗ να αθωώσεις όλους τους άλλους που είχαν δικαίωμα ψήφου με ειδική αναφορά στη Σλιθεριν νυφιτσα(αφού σ μπερδεύει κιόλας).

Που σημαίνει τι?Πρώτον, αν ο Malfoy(demonicMC) είναι αθώος τότε τον χρησιμοποίησες έτσι ώστε να έχεις έναν αθώο να σε εμπιστεύεται που στη τελική δεν ασχολήθηκε καν μαζί σου και δεύτερον αν είναι όντως ένοχος, τότε πιθανόν να είσαι επίσης καθώς θα ήθελες τότε να τον ξεκαρφωσεις ως αθώο. Που να ήξερες ότι θα έκανε τέτοιο λάθος εξάλλου. Αλλά αν είναι ένοχος εγώ θασου έδινα μια πιθανότητα να ήσουν απλά κακιά παίκτρια. Τώρα όμως μετά από αυτόν τον λόγο σου(Keito) με τίποτα.

Αντίστροφα αν έβγαινες εσύ αθώα/ένοχη.
Αυτό που θεωρώ 100% δεδομένο είναι ότι ένας από 2 σας είναι δολοφόνος λόγο της συμπεριφορά σας που είναι άκρως ύποπτη. Αυτή είναι και η βασική μου θεωρία για τον πρώτο ένοχο, υπάρχει κάτι που δε πιάνεις?

2) Η απάντηση σου και τώρα περιορίζεται στην περίληψη των ήδη γνωστών δεδομένων, κανένα επιχείρημα. Ψηφίζεις αυτόν που σου έδωσε ψήφο, όπως και ο άλλος(demonicMC) έκανε με εμένα πριν. Ο μόνος λόγος που δε δίνεις την ψήφο σου στην κυρία Dursley είναι γιατί την είχατε επίσης αθωώσει πριν.

3) Ψηφίζεις εμένα? Γιατί? Επειδή βγήκα πρώτος πρώτος να πετάξω υποψίες και να δεχτώ άλλες τόσες ενώ θα έπρεπε να περνάω απαρατήρητος? Το δίδυμο μας είναι αυτό του χοντρού(εγώ με τα περισσότερα post και ερωτήσεις) και του λιγνού(εσύ με τα λιγότερα), ποιός είναι ποιός οπότε?

Θέλω να σκεφτούμε σοβαρά ποιόν από τους 2 θα βγάλουμε, αν υπήρχε vigilant θα ήταν εύκολο όσο δε πάει, αλλά είναι πολύ πιθανόν να τους πετύχαμε όλους.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#95 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 12 March 2014 - 22:30

Draco Malfoy

yoloswag_zps4ea2c98e.gif

Κυρίως, μαστρό-Moody (Gunsmasha) σαν τραινάκι αναφερόμουν στους δολοφόνους οι οποίοι θα με ψηφίσουν μαζί με όλους τους υπόλοιπους, όχι στα τρενάκια που "θα έρθουν", για ποιο ακριβώς πράγμα μιλάς; Επίσης, όπως είπα και πριν, η αναπόφευκτη αποκάλυψη της αθωότητας μου δε θα αποτελέσει απαραίτητα την αυτόματη ενοχοποίηση της Luna (Keito)  ,  μπορεί κάλλιστα να ισχύει και η περίπτωση να κάνει όπως προστάζει το RP. Γιατί ο Lupin (Badboy) να μπορεί να ξεφύγει με το να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ η Ξανθιά (Keito)  όχι; 

Όπως και να έχει, γλυκά τα one-liners σου βρώμικη Μαγκλ (Babba) αλλά με το να μη γράφεις τίποτα ουσιαστικό, κάνεις το ίδιο για το οποίο κατηγορείς την Luna (Keito). 

Επίσης, μη κατηγορείτε τον Γεράκο (Olivander) ,απλά συμφώνησε απόλυτα με τα επιχειρήματα του Ξωτικού (Kaiser) , αν δεν έχει κάτι να πει παραπάνω, απλά δεν θέλει να προσθέσει κάτι. 

Τέλος πάντων, πέρα από τα  call-outs, δεν έχω πλέον κάτι να προσφέρω στη συζήτηση, η οποία έτσι και αλλιώς έχει γίνει ένα circle-jerk γύρω από το πόσο δολοφόνος είμαι, κάτι που δε μου αρέσει έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα.

Τι εννοείς όμως Gilderoy (Πόδι)  σχετικά με την ευρεσιτεχνία;

#96 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 12 March 2014 - 23:07

Kreacher

images?q=tbn:ANd9GcSaYiJ7vV2Omo_4ZaBbE0d

Luna(Keito), εμένα προσωπικά πια δεν μου κάνεις για ένοχος αλλά θέλω να σε ρωτήσω:

Διότι θεωρούσα τον Πιβς (Φαντομ) ένοχο, και από το πουθενά κλήθηκα να διαλέξω ανάμεσα σε άτομα τα οποία δεν θεωρούσα ενόχους, οπότε προσπάθησα μέσω της μεθόδου αποκλεισμού,

Γιατί εκείνη τη στιγμή σου φάνηκε περισσότερο ένοχος ο Πιβς(Fandom), του οποίου η συμπεριφορά είναι αναμενόμενο πως θα είναι αλλοπρόσαλλη έτσι και αλλιώς και μπορεί να είναι ένοχος όσο και αθώος, και όχι ο Malfoy ο οποίος επίσης το μόνο που έκανε ήταν να φροντίσει να περνά απαρατήρητος; Γιατί δεν σου φαίνεται καθόλου ένοχος ο Malfoy? Τουλάχιστον αν βλέπεις πως κινδυνεύεις θα τον ψηφίσεις;

Draco Malfoy(demonic), περίεργο. Εσύ δεν είπες πως ήσουν εκτός συζήτησης; Με τις καταραμένες ανοησίες που λένε όλοι εδώ μέσα έχεις και ελπίδες ε; Αν αρχίσετε να αμφιβάλλετε επειδή σας αραδιάζει πράγματα που θέλετε να ακούσετε, πηγαίνετε πάλι και δείτε πως δρα όταν δεν ήταν στο φως του προβολέα. Επίσης πηγαίνετε και δείτε το πως χάνει τη ψυχραιμία του στην αρχή της ημέρας και αντιδρά με ένταση δυσανάλογη των περιστάσεων όταν τρώει δύο ψήφους. Οι απειλες, οι δικαιολογίες τύπου "μα αν ήμουν δολοφόνος", η συνεχής αναφορά της τάχα-μετέπειτα αθωότητας του, όλα αυτά. Μην κάνετε καμιά ανοησία και δεν βγει η ντροπή του black αίματος σήμερα. Η Luna(Keito) τώρα που πιέζεται λιγάκι έχει πολύ πιο καλές αντιδράσεις από αυτόν.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ BLACK! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΑΙΜΑΤΟΥΣ! ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!  ~Κρίτσερ.

#97 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 13 March 2014 - 03:00

Garrick Ollivander

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

(συνειδητοποιεί ότι χωρίς να το έχει πάρει χαμπάρι, κρατάει στο χέρι του ένα αντίγραφο του βιβλίου "Ταξιδεύοντας με τους νάνους")

Εχμ, ναι, σας ευχαριστώ πολύ κύριε Lockhart. Έχω ένα ξύλινο ράφι στο μαγαζί που του έχει σπάσει ένα πόδι. Είμαι σίγουρος ότι το... βιβλίο σας θα είναι μια έξοχη προσωρινή λύση.

Συγχωρέστε την ησυχία μου σήμερα, αλλά το φάντασμα της οικογένειας, ο Osamaburg Ollivander ήταν πολύ απασχολημένος. Ήμουν έτοιμος να πω πολλά πράγματα λίγο πριν μιλήσει ο Kreacher (Black Kaiser) και απαντήσει o Moody (TheGunsmasha) αλλά αναγκάστηκα να κρατήσω τα λόγια μου, γιατί θα έπρεπε να ξανασκεφτώ (=να ξαναγράψω), πολλά από την αρχή, γιατί κυρίως απαντούσα σε αυτούς τους δύο.

Για το μόνο με το οποίο διαφωνώ με αυτά που είπε ο Kreacher είναι αυτά σχετικά με την αθωότητα του Lupin (Badboy). Μάλιστα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να δηλώσω ότι η ψήφος μου ήταν έτοιμη να πάει σε αυτόν εάν δεν έβγαζε ο Kreacher τον λόγο που έβγαλε και ακόμα δεν τον θεωρώ τελείως αθώο. Οι λόγοι είναι οι εξής: Όταν τον κατηγόρησα πριν το κλείδωμα της ισοβαθμίας, αντί να απαντήσει υπερασπιζόμενος τον εαυτό του έστω και με τα σαθρά επιχειρήματα που αρμόζουν πολλές φορές στον πρώτο γύρο, απάντησε κατά την γνώμη μου υπερβολικά επιθετικά. Δεν θα είχα πρόβλημα με αυτό καθώς ο αντίλογός του ήταν με λίγα λόγια ότι "ούτε εσύ μιλάς, άρα ποιος νομίζεις ότι είσαι και ζητάς εξηγήσεις από άλλους που κάνουν το ίδιο;", κάτι το οποίο ήταν υπερβολικό αλλά "δίκαιο". Όμως, το γεγονός ότι αντί να δώσει μια κάποια σοβαρή απάντηση στον άλλο που τον κατηγορούσε, τον Kreacher, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει με το ίδιο επιχείρημα με εμένα αλλά χωρίς να έχει την άνεση να του απαντήσει όπως απάντησε σε εμένα, επίσης του επιτέθηκε, κάτι το οποίο με έβαλε σε σκέψεις.

Έπειτα άρχισε ο κλειδωμένος γύρος. Η Luna (Keito) ψηφίζει τον Snape, έπειτα ο Malfoy (demonicMC) ψηφίζει τον Lupin. Snape και Lupin είναι ισόβαθμοι με 1 ψήφο (δεν μετράω τις ψήφους πριν το κλείδωμα) και τα σχόλια άρχισαν να κατευθύνονται από τον Lupin στην Luna. Έπειτα από όλα αυτά, αργότερα αλλά όχι υπερβολικά αργότερα, αφού ο Lupin είδε ότι η ψήφος του Lockhart (Odymonaxos) δεν πήγε ούτε σε αυτόν ούτε στον Snape, βγαίνει και σπάει την ισοβαθμία, ψηφίζοντας τον Snape. Ναι, είναι λογικό αυτό που έκανε, απλώς το timing μου φάνηκε "στημένο", αν θα μπορούσε να μου επιτραπεί η έκφραση. Ρίσκαρε πολύ κατηγορώντας τελευταίος γιατί μια διαφορετική ψήφος από τον Lockhart θα τον έβαζε σε επικίνδυνο έδαφος αλλά βλέποντας ότι η συζήτηση έχει κυρίως φύγει από αυτόν, αποφάσισε να ρισκάρει ξέροντας ότι αν απέδιδε το ρίσκο του, θα έβγαζε έναν αθώο και θα θεωρούταν και ο ίδιος υπεράνω υποψίας. Το κυριότερα πρόβλημα με την θεωρία μου είναι ότι αν ο Malfoy είναι δολοφόνος, τότε παρ'ότι θα είχε, κατά την γνώμη μου, λογική να ψηφίσει τον Lupin στην παράταση για να τον βοηθήσει να φτάσει στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα, ξέροντας ότι θα θυσιάσει τον εαυτό του για να εξασφαλίσει σχεδόν την νίκη της ομάδας των θανατοφάγων, δεν έχει πολύ λογική να τον ψηφίζει με τόσο ζήλο τώρα, στον δεύτερο γύρο, πέρα από το ξεκάρφωμα (το οποίο θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι ικανοποιητικός λόγος).

Όταν όμως ο Kreacher έβγαλε τον λόγο του, άλλαξα την ψήφο μου και ψήφισα τον Malfoy, ξέροντας ότι υποστηρίζοντας το ρεύμα εναντίον του θα έβγαζα ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα για τον Lupin. Θεωρώ ένοχο τον Malfoy για όσα έχουν αναφερθεί κυρίως από τον Kreacher και θα ήταν η αμέσως επόμενη επιλογή μου, αλλά θεωρώ πιο ένοχο τον Lupin.

(edit: ορθογραφικά)

Edited by Osama Bin Laden, 13 March 2014 - 03:02.

#98 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 13 March 2014 - 16:54

Luna Lovegood

Luna-Lovegood-luna-lovegood-12377605-410

Kreacher

Γιατί εκείνη τη στιγμή σου φάνηκε περισσότερο ένοχος ο Πιβς(Fandom), του οποίου η συμπεριφορά είναι αναμενόμενο πως θα είναι αλλοπρόσαλλη έτσι και αλλιώς και μπορεί να είναι ένοχος όσο και αθώος, και όχι ο Malfoy ο οποίος επίσης το μόνο που έκανε ήταν να φροντίσει να περνά απαρατήρητος; Γιατί δεν σου φαίνεται καθόλου ένοχος ο Malfoy? Τουλάχιστον αν βλέπεις πως κινδυνεύεις θα τον ψηφίσεις;

Φυσικά και αν δω πως κινδυνεύω είτε εγώ, είτε κάποιος άλλος αθώος θα τον ψηφίσω. 

Ο κύριος Πιβς (Φανδομ), μου φάνηκε πιο ικανός για να έχει κάνει κάτι τέτοιο, και περισσότερο ένοχος, από τον Μαλφοι (ΔεμονικοςMC). Ομολογώ κιόλας πως δεν παρατήρησα πολύ τις δηλώσεις του, αλλά γενικά δεν μου φαίνεται πολύ περιέργο το ότι ήθελε να περάσει απαρατήρητος, χωρίς φυσικά να τον αθωώνω εντελώς, διότι δεν νομίζω πως κάποιος ο οποίος έχει τέτοια προηγούμενα με τον Χάρι, ή και γενικά ο οποιοσδήποτε, θα ήθελε να τραβήξει την προσοχή στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα.

Επίσης, λάθος μου το ότι δεν θεωρώ τον Μαλφόι (ΔεμονικόςMC) καθόλου ένοχο. Απλά όχι τόσο όσο άλλοι εδώ, που ανέφερα σε προηγούμενες μου δηλώσεις. Εκτός αυτού, έχοντας βρεθεί μαζί του σε παλιότερα παλέρμο, παρόμοιες καταστάσεις, δεν βλέπω κάτι το οποίο να είναι πιο διαφορετικό από τον συνηθισμένο τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα.

Ψήφος ίδια: Moody (TheGusmasha)

Edited by Keito, 13 March 2014 - 16:55.

#99 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 13 March 2014 - 22:13

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Mad-Eye-Moody-mad-eye-moody-2883

Ομολογώ πως απορροφημένος από την εμμονή μου με την Luna(Keito) κύριε Olivander(Osama) απέκλεισα τελείως τον Lupin(Badboy) ενώ όντως έχει αντίστοιχη συμπεριφορά. Το κύριο που του προσάπτω εγώ προσωπικά είναι το πόσο επιδεικτικά μας αγνόησε ψηφίζοντας το άτομο με τις λιγότερες απαντήσεις. Λές και δε τον ενδιέφερε να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση.
Όμως όπως είπατε σε περίπτωση ενοχής του Malfoy(demonicMC) το όλο επιχείρημα απορρίπτεται εκτός και αν οι 2 τους ήταν πρόθυμοι να πάρουν το ρίσκο της χρονιάς και να trollάρουν κόσμο και κοσμάκι. Πάντως αν όντως το σκέφτηκαν τότε το troll είναι διπλό:
1) Αν ο Lockhart(Odymonaxos) ψήφιζε Lupin(Badboy) και έφευγε ως ένοχος τότε όλοι θα λέγαμε well played Draco(demonicMC), αφήνοντάς τον να δρα ανενόχλητος.
2) Ενώ αν ο Lockhart(Odymonaxos) ψήφιζε κάτι άλλο που θα έβγαινε αθώος, ο Malf(demonicMC) θα τράβαγε τα βλέμματα με τον λύκο να αθωώνεται, όπως και θα γίνει αν βγούμε σωστοί, και να αναλαμβάνει την σκυτάλη.

Αν ήταν τόσο ψαγμένοι που να το σκέφτηκαν αυτό τι να πώ? Συγχαρητήρια.

Ωστόσο σε περίπτωση που βγει αθώος ο Draco(demonicMC) τότε η υποψία σου στέκει και μάλιστα ίσως περισσότερο από την ενοχή της Luna(Keito).

Που με φέρνει στο πρόσωπο που θέλω να σχολιάσω πριν κλείσω για σήμερα: Την κυρία Dursley(Babba). Είστε μια γυναίκα σκληραγωγημένη σε πολλές τέτοιες καταστάσεις και μάλιστα ένας συγγενής σας, ο Santa "Klause" Dursley, που θα έλεγε και ο Olivander(Osama), φημίζεται για την εξαίρετη απόδοση του στην γνωστή περίπτωση του Βατικανού.
Εσείς όμως δε κάνετε τίποτα εκτός από το να στέκεστε πίσω από μια ψήφο χωρίς να δίνεται σημασία στα άλλα λεγόμενα. Αν αποδειχθεί αθώα φαντάζομαι θα πείτε άνθρωποι είμαστε, έτσι?
Επίσης το σοφό, αν και αθηροστομο, ξωτικό(Black Kaiser) σας έκανε κάποιες ερωτήσεις που ακόμα να απάντησετε. Σας παρακαλώ μέχρι το τέλος της νύχτας να το κάνετε.

Εν κατακλείδι, συμφωνώ ότι ο Malfoy(demonicMC) πρέπει να είναι ένοχος. Εφόσον βγει όντως τότε θα συνεχίσω με τις υποψίες μου προς τα άτομα που νομίζω.

Αν κάνουμε τόσο μεγάλο λάθος τότε εκτός από την διδα Lovegood(Keito) θα έχω υπόψιν μου και το δίδυμο Dursley(Babba)-Lupin(Badboy).

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#100 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 13 March 2014 - 22:19

Kreacher

Kreacher,_the_House-elf..jpg

Γιατί εκείνη τη στιγμή σου φάνηκε περισσότερο ένοχος ο Πιβς(Fandom),...

Εννoούσα "ύποπτος". Δεν υπάρχει περισσότερο ή λιγότερο ένοχος. "Αγραμματωσιά" του καημένου του Κρίτσερ, συγχωρέστε τον.

Εκτός αυτού, έχοντας βρεθεί μαζί του σε παλιότερα παλέρμο, παρόμοιες καταστάσεις, δεν βλέπω κάτι το οποίο να είναι πιο διαφορετικό από τον συνηθισμένο τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα.

Εντάξει, μιας και φέρνουμε αυτό το θέμα, μπορεί να μην τό έλεγξα εξαντλητικά αλλά όσο κοίταξα δεν είναι ίδιες οι αντιδράσεις του με τις προηγούμενες καταστάσεις που αναφέρεις. Δεν είναι στην καρδιά της έρευνας αλλά καμία σχέση με την συμπεριφορά του εχθές.

Garrick Ollivander δεν έχεις και πολύ άδικο για τον Badboy(Lupin). Ακόμα και στην τελευταία του θέση, εκφράζεται με τον πιο ύποπτο τρόπο. Και η πρώτη του τοποθέτηση έτσι ήταν για αυτό κιόλας και επέλεξα να ξεκινήσω με αυτόν. Τέλοσπάντων, ο Κρίτσερ είναι σχετικά σίγουρος για τον Malfoy(demonic) αλλά όπως είπες, ναι συμφωνώ πως δεν πρέπει να αποκλείω την πιθανότητα να έκαναν οι δυο τους ένα τρικ χθες το βράδυ. Με την απουσία ατόμων που να μπορούν να ελέγχουν μαγικά την νύχτα, είναι σχεδόν σίγουρο πως κάποια στιγμή θα στραφεί ο ένας δολοφόνος στον άλλον. Συνήθως δεν συμβαίνει τόσο νωρίς ούτε σε παράταση με ισοψηφία 4 ατόμων αλλά δεν αποκλείεται.

Τα παρακάτω συμπεράσματα του Κρίτσερ στηρίζονται καθαρά στη περίπτωση να είμαστε σωστοί σήμερα.

Αν ο Malfoy(demonic) βγει πράγματι δολοφόνος, τότε μου φαίνεται περίεργο να θέλει η Luna(Keito) να συνδεθεί τόσο στεγνά μαζί του:

Ο Malfoy (DemonicMC) δηλαδή μου φαίνεται λιγότερο πιθανό να είναι ο άνθρωπος που ψάχνουμε.

από την πρώτη κιόλας στιγμή.  Άσε που όπως είπα, η πιο πιθανή αντίδραση των ενόχων είναι να είναι εχθρικοί ο ένας στον άλλον για το ξεκάρφωμα. Αν μπεις στην θέση ενός ενόχου, φοβάσαι και δεν ρισκάρεις με τίποτα να γράψεις τέτοιο πράγμα ενώ το πιο σοφό είναι να μην ασχοληθείς. Άρα ο Κρίτσερ συμφωνεί με τον Τρελομάτη πως μόνο ένας από αυτούς μπορεί να είναι ένοχος. Αν ο Malfoy(demonic) είναι ένοχος, πέσετε πάνω στην μικρή, θα είναι η λιγότερο ύποπτος ακόμα και αν δεν βοηθά.

Επίσης, κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να δώσουμε σημασία στον Πιβς(Fandom) ενώ εξαιρετικά περίεργα κινείται η Μαγκλ(Babba). Δεν ασχολείται καν με εμάς και αν πάμε με την λογική "των προηγούμενων περιστάσεων" αυτό είναι πολύ περίεργο. Αυτή και ο Malfoy(demonic) συνδέθηκαν την πρώτη μέρα άθελα τους, με την μαγκλ να μη του απαντά καν (σε αντίθεση με ότι έκανε σε εμένα φροντίζοντας να μου παραθέσει ένα κείμενο ανάλυσης μπροστά στην μούρη μου φωνάζοντας μου τελείως στεγνά: Κοίτα! Σκέφτομαι, δείχνω αβεβαιότητα και καταλήγω σε συμπεράσματα = είμαι αθώος). Το ελαφρυντικό είναι πως παραείναι άτσαλες οι κινήσεις της για δολοφόνο, θα πίστευε κάποιος πως θα καλυπτόταν καλύτερα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν την θεωρώ αθώα πια.

Ο Τρελομάτης(Gunsmasha) και Λόκχαρτ(Οδυ) μάλλον είναι αθώοι ενώ για τον Garrick Ollivander μπορεί να μην είμαι σίγουρος αλλά από όσο μιλάει δεν δημιουργεί στον Κρίτσερ την εντύπωση πως ζορίζεται όταν το κάνει και τα συμπεράσματα που βγάζει έχουν κάποια λογική και δεν φαίνονται να είναι προπέτασμα.

edit for typos

Edited by Black Kaiser, 13 March 2014 - 22:21.

#101 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 13 March 2014 - 22:43

Πιβς

Είχα ένα ξάδερφο που τα είχε με μια θηλυκιά ορεινή καλλικάντζαρο.

Μια φορά κοιμόντουσαν και τον πλάκωσε στον ύπνο της.

Μετά δεν είχα ξάδερφο.

Αυτό.

Το βρήκα σχετικό μιας και λέτε όλοι για συγγενείς σας και γεγονότα του παρελθόντος.

/*Ψήφος η ίδια.*/

#102 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 13 March 2014 - 22:50

20120606010222022.jpg

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ 

isn't the droid you are looking for

Το κόλπο έπιασε! Όταν είπα αφηρημένος πως οι δολοφόνοι είναι τρεις σας έκανα ένα ξόρκι πνευματικής σύγχυσης κι ένα Jedi mind trick και τώρα δεν θα καταλάβετε ποτέ πως το είπα επίτηδες για να σας μπερδέψω!!!

Νομίζω πως η σιωπή της Μάρτζι εξηγείται πολύ απλά. Δύο είναι οι λόγοι:

1) Ντρέπεται να μου ζητήσει αυτόγραφο επειδή είμαι κούκλος, είμαι μάγος και είμαι εγώ, ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ.

2) Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιοι είναι οι ένοχοι (δύο από την παρέα Μαλφόυ, Λάβγκουφ, Λούπιν) , και βαριέται τη ζωή της τώρα. Θα προτιμούσε να ταΐζει τα σκυλιά της παρά να κοπροσκυλιάζει εδώ περιμένοντας να καθαρίσω τους ενόχους σαν αυγό. 

Ποιος εκτός από αυτή την τριάδα δεν μου αρέσει καθόλου; Φυσικά αυτή ροζ μπάλα με το απαίσιο στυλ θείτσας που δουλεύει στο υπουργείο των άκαπνων, η κυρία Άμπριτζ!!!

#103 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 13 March 2014 - 23:09

Draco Malfoy

Draco.jpg

Το θέμα είναι, καλέ μου σκλάβε (Black Kaiser) ότι ποτέ δε βρέθηκα σε τόσο δύσκολη θέση ώστε να πρέπει να απαντήσω σε πολλούς για τις κινήσεις μου, οπότε η απειρία μου σχετικά με τις υποθέσεις μυστηρίου μπορούσε να περάσει σχετικά απαρατήρητη, έκανα τη δουλειά μου και έφευγα. 

Όπως και να έχει, είναι κρίμα που θα πρέπει να πεθάνει τουλάχιστον ένας αθώος για να το καταλάβετε. 

Τέλος πάντων, πριν τελειώσει η μέρα, αραδιάζω τους δικούς μου υπόπτους, γιατί βλέπω είναι πολύ ιν και κουλ τελευταία

1) Ο Lupin (Badboy) γιατί στο ένα σοβαρό μεγάλο κείμενο που πήγε να γράψει σχετικά με τη κατηγορία του προς εμένα πάλι κατάφερε να πει ένα μεγάλο τίποτα μόνο με κούφιες απειλές και όπως σας είπα ανέβηκε στο τραινάκι με προορισμό το κεφάλι μου

2) Η Μαγκλ (Babba)  για το ότι έχει χαθεί από προσώπου γης σε αυτό το γύρο, χωρίς να προσπαθεί να συνεχίσει τη συζητήση, αντίθετα ρίχνει one-liner μπηχτές, πιθανότατα μόνο και μόνο για να μη χάσει το 1 day grace που έχει πριν αυτοκτονήσει. Το χειρότερο είναι ότι με την όλη κατάσταση την αφήνουμε να κάνει ακριβώς αυτό γράψε άκυρο, μόλις αρχίσαμε να της δίνουμε σημασία.

3) και τέλος για σχεδόν ακριβώς τον ίδιο λόγο την λιγδιάρα του Υπουργείου (Theodore : D ). 

Ο Lupin (Badboy) βέβαια δε θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με τις άλλες δύο γιατί είχε ήδη μπει στο ταψί και το ένιωσε ο πισινός του ήδη από την παράταση λόγω της ισοψηφίας, γι'αυτό και τώρα πετάει μεγάλα λόγια και μιλάει με φανφάρες εναντίον μου και για λάθος παιγμένα χαρτιά και τιμωρία με ψήφο για τα λάθη μου.

#104 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 14 March 2014 - 00:08

Lockhart-2.jpg

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

Ο μεγάλος ποιητής haiku

Μαλφόυ εσύ

πρώτος θα φύγεις νεκρός

σε λίγη ώρα

#105 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 14 March 2014 - 11:00

Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge

e5h9na.png

*κοιτάζει τον μάγο με αδιαφορία*

«Τι νόημα έχει, ανόητε νεαρέ, να με μπλέξεις παραπάνω σε αυτό το χάος λίγο πριν καταδικαστείς για την ενοχή σου; Άκουσε, Ντράκο, δεν ξέρω για ποιό πράγμα μιλάς όταν αναφέρεσαι σε one day grace; Τι είναι αυτό, ακούγεται σαν μουσικό συγκρότημα ή κάποια κολόνια... Σίγουρα δεν με ενδιαφέρουν αυτά, κούνα το κεφάλι σου, άρχισες τις ασυναρτησίες καθώς τρέπεσαι σε φυγή, καημενούλη μου! *το βλέμμα της άλλαξε σε συγκαταβατικό για λίγο και αμέσως σκλήρυνε» ---Αλλά προσέχετε, κύριε Μαλφόι, τα κοσμητικά επίθετα προς το άτομό μου δεν περνάνε έτσι. Και έχω πολλή βρώμα κρατημένη για την οικογένειά σας, δεν θέλετε για έχθρό την Ντολόρες Άμπριτζ. Δεν την θέλετε».

*αναστενάζει*

«Κανείς δεν προσφέρθηκε για το σωματείο μου, εσείς χάνετε, δυστυχώς! Από απόψε το βράδυ και καθ' όλη την παραμονή μας εδώ (σύντομη να 'ναι Θεέ μου) θα λειτουργεί στο δωμάτιο μου γραφείο ψυχολογικής στήριξης, καθώς και κοινωνική λειτουργός και σύμβουλος. Ναι, εγώ θα παρέχω όλες αυτές τις άκρως πολύτιμες υπηρεσίες, φυσικά. Έχω τοποθετήσει ειδικό μαγικό φυτό έξω από την πόρτα, κάθε φύλλο του έχει πάνω έναν αριθμό προτεραιότητας, ευχαριστώ πολύ».

Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter