Είμαι ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ
Δείτε με τι λατρεία με κοιτάει!
Για να δούμε λοιπόν τι έγινε στην τρίτη ψηφοφορία πριν στείλω τον προδότη τον σιδερά στα θυμαράκια για δεύτερη φορά.

1. Η Λούνα μαζεύει 4 ψήφους με ταχύτητα αστραπής. (Σειρές 1-8 )
2. Ο Πιβς μαζεύει 2 ψήφους από την Άμπριτζ και τη Λούνα, γυρίζει στον Λούπιν. 3-2-2 με τη Λούνα μπροστά. (σειρές 9-14)
3. Ο Μούντι βγαίνει από την ψηφοφορία ουσιαστικά ψηφίζοντας τον εαυτό του, τριπλή ισοβαθμία. (σ. 15)
4. Η Τρελόνι δίνει 3η ψήφο στο Λούπιν (σειρά 17)
5. Ο Λούπιν δίνει 3η ψήφο στον Πιβς. Ισοβαθμούν. (σειρά 18)
Αν δεν έκανα τη θεαματική εμφάνιση για να εκδικηθώ τον μακρινό συγγενή του φίλου μου του Τόνυ Στάρκ, θα είχαμε ισοψηφία του Λούπιν με τον Πιβς και θα ψήφιζαν οι 2 εκείνη τη στιγμή που ψηφίζαμε τη Λούνα (εγώ και η Μάρτζ) και ο Μούντι.
Λύση 1. Ο Λούπιν είναι αθώος. Κανένας ένοχος δεν προσπάθησε να χειραγωγήσει τα γεγονότα ώστε να ζήσει ο Λούπιν ή να έχει καλές προοπτικές στην ισοψηφία.
Λύση 2. Ο Λούπιν είναι δολοφόνος. Κανένας ένοχος δεν προσπάθησε να χειραγωγήσει τα γεγονότα ώστε να ζήσει ο Λούπιν ή να έχει καλές προοπτικές στην ισοψηφία.
Λύση 3. Ο Λούπιν είναι δολοφόνος. Ο συνεργός του προσπάθησε να να χειραγωγήσει τα γεγονότα ώστε να ζήσει ο Λούπιν ή να έχει καλές προοπτικές στην ισοψηφία.
Ποιες πιθανές χειραγωγήσεις από δολοφόνους είχαμε; 1. Την αρχή του ρεύματος Πιβς από την Άμπριτζ. 2. Την κίνηση του Μούντι να ψηφίσει τον εαυτό του.
Η πρώτη δεν βοηθούσε εκείνη την ώρα κανέναν πέρα από την Άμπριτζ που προσπαθεί να ξεμπερδεύει όσο πιο αθόρυβα γίνεται και γλιτώνει έτσι την κατηγορία πως ακολούθησε ρεύμα.
Η δεύτερη εξασφάλιζε πως σε οποιαδήποτε ισοψηφία, ο Μούντι θα ήταν παρών με δικαίωμα ψήφου.
Συμπέρασμα: Αν ο Λούπιν είναι δολοφόνος, ο Μούντι είναι επίσης. Αν ο Μούντι είναι δολοφόνος, ο Λούπιν έχει καλές πιθανότητες να είναι επίσης. Επίσης ο Μούντι ούτε να τον αναφέρει πλέον δεν τολμά τον Λούπιν.
Στο ζευγάρι Ολλιβάντερ και Λούπιν: ο πρώτος έχει ρίξει τόσο κυνήγι στο δεύτερο που δεν νομίζω να είναι συνεργοί. Η αθωότητα του ενός κάνει πιθανή την ενοχή του άλλου.
Άμπριτζ και Μούντι: Πιθανό ζευγάρι. Θεωρώ καραμπινάτη ύποπτο την Άμπριτζ που κρύβεται συνεχώς και προσέχει πάρα πολύ μην φανεί. Επαναλαμβάνω! Στον πρώτο γύρο ο Μούντι και η Άμπριτζ αλληλοκατηγορούντουσαν, είχαν 2 ψήφους έκαστος, και λίγο πριν τη λήξη και οι δύο άλλαξαν.
Μάρτζ Ντάρσλι: Θέλω να δω λίγο περισσότερο ζήλο!
Τρελόνι: Θέλω να κοιτάξω ακριβώς ακριβώς τι διάολο γράφει πριν βγάλω συμπεράσματα.
Γενικώς όμως κανένας πέρα από μένα δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να σκαλίσει τα πράματα. Η Μάρτζ μπορεί και καλύτερα, η Τρελόνι πουλάει τρέλα, ο Ολλιβάντερ παίζει το ραβδί του, ο Μούντι χοροπηδάει από 'δώ κι από 'κεί αλλά τελείως επιφανειακά και ακούει όποιον μιλήσει τελευταίος, ο Λούπιν απών όπως πάντα,
Το περιθώριο λάθους είναι μηδέν. Ένα λάθος και η τελευταία ψηφοφορία θα είναι δύο αθώοι προς έναν δολοφόνο, η καλύτερη αναλογία που μπορούν να έχουν!!!
Μίλα μωρή ροζ κατσίκα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 18 Μάρτιος 2014 - 20:58