Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oshare Play! "We are Party Ninjas!" 11/01/2014@Ghost House (Αθήνα)

Oshare Play! party j-pop k-pop j-rock anisons asian dance Labrokratis

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 21 December 2013 - 00:56

Οι Oshare Play! επιστρέφουν στο Ghost House και διοργανώνουν το πρώτο θεότρελο anime flavored πάρτυ τους για το 2014, όπως πάντα με τρελές και κεφάτες διαθέσεις!

1528580_555008224591203_2028200899_n.jpg



Μουσικά ξέρετε πλέον τι να περιμένετε: Ένα πολύωρο Non stop videomix, που συνδιάζει anisons, j-pop, k-pop, j-rock και asian dance hits, με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας και πολύ δυνατή ένταση της μουσικής, για ξέφρενες alternative clubbing καταστάσεις, με πολύ χορό και κέφι!

Η πρότασή μας σε όσους θέλουν να ντυθούν κάτι για την εκδήλωση αυτού του μήνα, απλή και χαλαρή! Θέλεις να ντυθείς Νίντζα; Σαμουράϊ; Να φορέσεις υπερήφανα την Judo (ή της οποιασδήποτε ασιατικής πολεμικής τέχνης) στολή σου; Θέλεις να κάνεις Bruce Lee, Jackie Chan ή αντίστοιχο cosplay; Θέλεις απλά να φορέσεις ένα κιμονό και να έρθεις; Γενικά, θέλεις να γίνεις ένας Oshare Party Ninja; Ιδού η ευκαιρία!!!! We are all Ninja! Party - Party Ninja!!!!
Φυσικά, όπως γίνεται σε όλα τα Oshare Play! πάρτυ, όλα αυτά είναι προαιρετικά! Μπορεί να έρθει ο οποισδήποτε χωρίς να ντυθεί κάτι ή και με κάποιο άλλο άσχετο με την όλη θεματολογία cosplay! Εμείς σε κάθε περίπτωση, θα σας έχουμε συμβολικά δωράκια, όλα προσφορά του Animehouse.gr, ώστε να σας τα κληρώσουμε και να σας τα μοιράσουμε για να θυμοσαστε την βραδιά!

Επίσης, θα βγάλουμε πολλες φωτογραφίες και - γιατι όχι; - αν υπάρχει μεγάλο "Party Ninja" ενδιαφέρον, διοργανώνουμε και πριν την εκδήλωση εξωτερικό photoshooting, για να απαθανατήσουμε την τρέλα μας! Απλά αναρτήστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή σε εξωτερικό photoshooting εδώ στον τοίχο της εκδήλωσης και το διοργανώνουμε με συνοπτικές διαδικασίες! ;-)

Η τρελή Oshare Play! αυτή βραδιά, είναι για τις 11 Ιανουαρίου 2014, γινεται στον πρώτο όροφο του Ghost House, ξεκινά στις 21.00, έχει είσοδο 5 ευρώ και θα κρατήσει όσο έχουμε κόσμο στην εκδήλωση!

Τα πράγματα είναι απλά: Είσαι Νίτζα; Έλα Oshare! :-P
Be there, or be square!!!!
The Oshare Play! Team ^^v


H εκδήλωση στο facebook: http://www.facebook.com/events/420096221452906





Also tagged with one or more of these keywords: Oshare Play!, party, j-pop, k-pop, j-rock, anisons, asian dance, Labrokratis