Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Animehouse.gr Presents: Oshare Play! Open Season Anime / Cosplay Party! (Θεσσαλονίκη)

Party Oshare Play! jpop kpop jrock anisons AMV Labrokratis Music

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 13 October 2014 - 00:39

Μετά την χαλαρή υποδοχή της νέας Season στην Αθήνα για τους Oshare Play!, σειρά έχει η Θεσσαλονίκη!

Το 
AnimeHouse σε συνεργασία με τους Oshare Play! και με την βοήθεια των Collectibles.gr και AnimeCast - Animanga Podcasting in Greece, έχει την χαρά να σας προσκαλέσει το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, στο 8Ball Club, για το Open Season Anime Cosplay Party! 

10697231_10152741394393518_7293005093954

Όπως πάντα, η βραδιά ξεκινά στις 19.00 και κρατά μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα και έχει ελεύθερη είσοδο! Το Animehouse.gr, θα κληρώσει δώρα για τους Cosplayers και το κοινό, γύρω στα μεσάνυχτα, με λαχνούς που όλοι θα προμηθεύονται από το bar με την αγορά μίας μπύρας, ενός αναψυκτικού, ενός χυμού ή οποιοδήποτε ποτού. Φυσικά, όσα περισσότερα ποτά καταναλώνει κάποιος, τόσους περισσότερους λαχνούς προμηθεύεται άρα αυξάνει και τις πιθανότητες να είναι ένας από τους μεγάλους τυχερούς της βραδιάς!

Όλα τα μουσικά είδη θα εναλλάσσονται συνεχώς σε ενότητες καθ' όλο το πρόγραμμα, για να ικανοποιηθούν όλοι οι fans της anime αλλά και των j / k μουσικών σκηνών της Θεσσαλονίκης! Επομένως οι Anime Fans ας μην έρθουν αργά όπως συνηθίζουν στην Θεσσαλονίκη, γιατί θα χάσουν αρκετό από το σχετικό πρόγραμμα, ενώ και οι kpopers δεν χρειάζεται να έρθουν και να φύγουν πρώτοι όπως τις προηγούμενες φορές, γιατί kpop θα παίζει διάσπαρτα καθ' όλη την βραδιά, μαζί βέβαια με jpop και κάποιες γνωστές jrock/krock επιτυχίες!
Το μουσικό πρόγραμμα το επιμελείται ο vj Labrokratis (των ομάδων Oshare Play! και Pop★Asia) και αποτελείτε από ασταμάτητο videomix, γεμάτο με anisons, jpop, kpop, jrock και krock μουσικές επιτυχίες, με έμφαση πάντα σε οτιδήποτε χορευτικό! Μάλιστα σε αυτό το πάρτι θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη ο νέος ηχητικός εξοπλισμός των Oshare Play! που αναμένεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα του ήχου στο 8ball! (Δοκιμάστηκε στην Αθήνα σε 2 απανωτές εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία!)

Be there or Be Square! The Animehouse / Oshare Play! team & Friends! ^^v

Η εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/377277489090881
H σελίδα των Oshare Play! στο Facebook: http://www.facebook.com/Oshare.Play





Also tagged with one or more of these keywords: Party, Oshare Play!, jpop, kpop, jrock, anisons, AMV, Labrokratis, Music