Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

End of Summer Anime / Asia Party (Oshare Play! 12/09/2015 @ 7Times)

Oshare Play! Party Anisons Anime OP Kpop Jpop Jrock Labrokratis Summer Party Dance

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 02 September 2015 - 14:02

Ναι, έφτασε η ώρα για την επιστροφή στα σχολεία, αλλά προλαβαίνουμε για ένα "End Summer" Oshare Play! πάρτι! 
11167968_990101531024400_802982928648572
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο 7Times (Μιαούλη 13, Ψυρρή) για το τελευταίο καλοκαιρινό πάρτι της χρονιάς! Μια βραδιά γεμάτη Anisons, Jpop, Jrock και αργά (από τα μεσάνυχτα και μετά) Kpop και Asian Dance, σε ένα non stop videomix υπό την επιμέλεια του Vj Labrokratis V. Athinaios, την φωτογραφική κάλυψη του Mike Agas, τους τρελούς χορούς των Oshare Nyan Boys, δυνατή μουσική, πολύ και ασταμάτητη τρέλα και όλα τα γνωστά που περιμένετε από ένα "Oshare" Party!
Η είσοδος παραμένει καλοκαιρινή, στα 4 ευρώ, με την τιμή να έχει μπύρα, αναψυκτικό ή ένα ποτήρι κρασί! 
Η βραδιά επίσημα δεν είναι cosplay, αλλά αν θέλετε να έρθετε με το cosplay σας είσαστε καλοδεχούμενοι και ο Michael Infernoaoz Agas θα είναι εκεί, παρέα με την φωτογραφική του μηχανή να σας απαθανατίσει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει!

Αν έχετε Anisons, Jpop, Jrock ή Kpop request, μπορείτε να τα αναρτήσετε στον τοίχο της εκδήλωσης! 

Be There or Be Square! 
The Oshare Play! Team & Friends!

Η εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/886304294772629

 





Also tagged with one or more of these keywords: Oshare Play!, Party, Anisons, Anime OP, Kpop, Jpop, Jrock, Labrokratis, Summer Party, Dance