Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oshare Play! Open Season 2014-2015 Anime / Cosplay Party!

Oshare Play! Party Anisons Anime OP Anime ED k-pop j-pop j-rock asian dance Labrokratis

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 04 October 2014 - 02:12

We are back people!!!

10383551_10152731789703518_5283568576995

Νέα σεζόν για τους Oshare Play! και στις 11 Οκτωβρίου ξεκινάμε δυναμικά με το πρώτο Anime / Cosplay / Japan πάρτι μας, που θα γίνει στο La Vida Loca (Λεπενιώτου 12, Ψυρρή, Αθήνα).

Ξέρετε τι να περιμένετε από τις εκδηλώσεις μας: Non stop videomix με Anisons (Anime OP/ED/OSTs), επιλεγμένη j-pop και j-rock, ενώ αργότερα θα παίξει και kpop / asian dance για περισσότερο club καταστάσεις. Και αυτήν την φορά, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα έχουμε δύο βιντεοπροβολείς που θα δουλεύουν σωστά (και όχι με διακοπές και άλλα προβλήματα όπως στο τελευταίο πάρτι του Μαϊου :-P)

Για τους Cosplayers, όπως πάντα θα έχουμε συμβολικά δωράκια προσφορά του AnimeHouse.gr, που θα τους μοιραστούν με κλήρωση γύρω στα μεσάνυχτα.

Πριν το πάρτι, θα έχουμε την καθιερωμένη εξωτερική φωτογράφιση για τους Cosplayers, υπό την επιμέλεια του Mike Infernoaoz Agas Η συνάντηση θα γίνει στον σταθμό του ΗΣΑΠ "Θησείο", στις 18.45. Το θέμα του Cosplay σε αυτήν την εκδήλωση, είναι ελεύθερο!

Η βραδιά ξεκινά στις 21.00 και κρατά μέχρι αργά, με είσοδο 5 ευρώ (με αναψυκτικό, χυμό ή μπύρα)

Be There or Be Square!
The Oshare Play! & Friends team ^^v


Facebook Event: http://www.facebook.com/events/329245100589699

H σελίδα των Oshare Play! στο facebook: http://www.facebook.com/Oshare.Play





Also tagged with one or more of these keywords: Oshare Play!, Party, Anisons, Anime OP, Anime ED, k-pop, j-pop, j-rock, asian dance, Labrokratis