Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Game of Popes


  • This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#46 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 04 December 2013 - 13:14

Lee Hyunsik

 

 

7731_render_hei2_zps7e68e380.png

 

 

*Μπερδεμένος από τα λόγια της δεσποινίς* 

 

 

Φοράω μάσκες;

Mangaka;

*ανήσυχος*

Είστε καλά δεσποινίς Guura(Gunsmasha); Μήπως αυτός ο...κύριος; Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, mangaka σας κάνει κακό; Μια ο νευρικός κλονισμός πριν, μια η άμεση κατηγορία σας τώρα...Ο Άδης(Kai) είναι ο θεός του θανάτου*, πάντα θα είναι ύποπτος, αλλά ποτέ δεν τον έβαλα στόχο (ψιθυρίζει: τρελός είμαι; να σκοτώσει εμένα μετά;). Απ'την άλλη, δεν ήξερα ότι δε μπορώ να αλλάξω γνώμη αν κάποιος μου φαινόταν πιο ύποπτος...εσύ γιατί το κάνεις εξάλλου; Και πρέπει να ομολογήσεις πως αντέδρασες περίεργα. ναι; 

 

*γυρνάει στον Άδη απορημένος*

 

Δεν είναι πολύ λογικό να μου φαίνεται ο θεός των νεκρών ύποπτος; Και το ότι έτυχε να συμφωνούμε δε σημαίνει πως σε ακολούθησα! Με την ίδια λογική θα μπορούσες να πεις πως είχα ακολουθήσει τον κύριο Hazama(Cloudy), που μίλησε γι αυτόν πολύ νωρίτερα, αλλά και πάλι, εξέφρασα άλλες αποριες κι επιφυλάξεις από σένα...ακόμα μου φαίνεται ύποπτος ο τροφαντούλης(Babba), αλλά η δίδα από πάνω πλέον μου φαίνεται ένοχη, όχι απλώς ύποπτη.

 

*σκέφτεται λίγο*

 

Τώρα αν για σας συμπεριφέρομαι όπως κι εκείνη, καταλαβαίνω γιατί με ψηφίζετε.

 

*shinigami. Lol, γελούσα μόνη μου.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#47 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 04 December 2013 - 14:01

'Fuura Kafuka
Fuura_Kafuka_by_Eriasu_Shinigami.jpg


"Ας εξηγήσω την απάντηση μου λοιπόν άλλη μια φορά. Η υπέρτατη εισαγωγή μου στο post που κατηγορώ τον Alfred, όπως λέει και ο Wade, ήταν ως in-manga reference στο zetsubou sensei.
Για αυτό και η 'αυτόν ή αυτόν? Τελικά τον τρίτο' εισαγωγή μου.

Επιπλέον, ο λόγος που διάλεξα τους συγκεκριμένους 2 ως Α or B ήταν επειδή είχαν εκείνη την στιγμή τους περισσότερους ψήφους. Δεν τους ψήφισα όμως γιατί, όπως ξαναείπα, για μένα δεν είχαν δείξει κανένα σημάδι, η Valentino ακόμα κοίτα το ταβάνι!, οπότε ψήφισα ως C τον Alfred που φάνηκε ύποπτος όπως και η διπλωματική του απάντηση.

Οπότε, ήδη έχω απάντηση στον λόγο που με ψήφισε ο Wade. Τώρα όσον αφορά την πιο προσωπική μας κόντρα με τον Wade και Kaiser, που θεωρείται ως ξέσπασμα από ότι κατάλαβα. Ο λόγος ήταν επειδή είμαστε οι μόνοι εδώ που είμαστε γνωστοί για το να απευθυνόμαστε στο θεατή απευθείας, είναι και το μόνο μας κοινό ( Α και η τρέλα, άντε και η καλή καρδιά), και το θεώρησα ωραίο παιχνίδι μεταξύ μας.

Αν μπορείτε εσύ(Fallen_ Mpougatsa) και ο Άδης να μου βρείτε το σημείο της υστερίας μου στα προηγούμενα post συγκεκριμένα, με χαρά να απαντήσω. Ίσως ο τόνος και ο τρόπος παρουσίασης να φαίνονται επιθετικά, αλλά ο σκοπός δεν ήταν...

Και τώρα οι κατηγορίες μου προς εσένα, έδωσες μια ψήφο 'ρεύματος' στο Santa χωρίς να το εξηγήσεις τότε και μόνο όταν στο ζητήσαμε είπες το γιατί. Τώρα κανείς το ίδιο ακριβώς με εμένα, δίνεις μια σημαντική ψήφο, έστω 2, στηριζόμενος σε ένα παραλήρημα όπως λές εσύ και ο Άδης, η μάλλον μόνο ο Άδης καθώς εσύ απλά βρήκες σκαλοπάτι, για να ακολουθήσουν και άλλοι.
Μέχρι στιγμής δεν βλέπω μεγάλη συμπαράσταση πάντως αφού και ο Άδης με έχει ύποπτη και όχι κάτι παραπάνω (άντε τρελή) και υπάρχει πιθανότητα να θέλει να δει απλά ποιοι θα τσιμπήσουν.

Ήταν λάθος να με ψηφίζεις καθώς αποκαλύφθηκες εύκολα, υπάρχουν και άλλοι όμως που δεν έχουν μιλήσει ακόμα, τώρα που το λέω...1,2....7 άτομα(????). Για μένα είναι προφανές όμως."

"Ελπίζω η συμμετοχή και απαντήσεις μεγάλου όγκου να μην είναι σημάδι για ψήφο."

Πάει κοντά στον Haddock(ody) που έβλεπε ακούνητος και αμίλητος. Κούνησε το χέρι μπροστά στα μάτια του... τίποτα!

Edited by TheGunsmasha, 04 December 2013 - 14:18.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#48 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 04 December 2013 - 15:13

Rorschach

 

Rorschach-watchmen-20859832-500-281.gif

 

Scarlet Witch (Night Wizard Seal) Πάντα απορούσα τι κάνει ενα εργαλειο σαν και σενα με το διποδο κονσερβοκουτι. Φανταζομαι ο Ultron εβαλε καμια κρυφη λειτουργια να φυτρωνουν έξτρα μέλη. Δεν εξηγειται αλλιως. Αν θες καμια βοήθεια, παμε καμια βολτουλα απο πίσω στον ακαλυπτο νασε κανω να ξεχασεις τα παιδια σου, τον τενεκε, που ειμαστε και τι μηνα εχουμε.

 

Μανταμ Σουσού(Glykompoumpoukozouzounos - Bianca Castafiore) και αλμυρό τσιμπούκι(OdyMonaxos - Archibald Haddock) θέλετε ειδική πρόσκληση στα γαλλικά; Αμα ειναι να σας στείλω μια...

 

Theodore (Magica de Spell - Disney Universe) σε φανταζομαι με πορτοκαλι στη θρακα. Θα ήσουν σκετη μαγεία.

 

Και μιας και λέμε για τσιμπούκια, TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei)

εχεις κανει στροφή 180 μοιρες μεσα σε μια νυχτα. Λογικά εισαι δολοφόνος αλλα δε θα σε ψηφισω αν δε φτασεις τσιμα τσιμα να παιζεσαι με εναν αθωο.  Περιμενω πως και πως να ψοφησεις ομως για να ψοφησω και γω απο τα γελια. Πρεπει να εισαι μεγαλη αποτυχια για αν σε εντοπισουν απο την πρωτη μερα σε εικοσι ατομα. Ευτυχως που υπαρχεις και συ γιατι τελευταια ολοι οι κωμικοι πεθαινουν. Κατι παει να κανει ο Deadpool (Black Kaiser) αλλα μοιαζει με μαστουρωμενο αρλεκινο της αυλης που παει να αρμεξει γελιο απο το κομμενο του δαχτυλο για να μην του κοψει ο αφεντης του και τα αλλα 9. Θλιβερος.

Ο μονος λόγος που δεν σε ψηφιζω αμεσως, ειναι οτι εχουμε και αλλους να ξετρυπωσουμε, και συνηθως ο πανικος της πρωτης μερας, αν παιξεις σωστα την τραπουλα μπορει να λειτουργησει ως την τελευταια. Μετρημενα κουκια η ανθρωπινη φύση. Μπορεις ομως να μετρας κανονικα και μενα αν σε βολεύει στα μαθηματικά σου. :hehehe:

Για την ωρα η ψηφος μου θα παει στο σκρουτζ (Maya-chan) που νομιζε οτι θα μου τσαλακωσει το καπελο και θα τη γλυτωσει χωρις να του φερμαρω το μπαστουνι στο πλουμιστο του κωλαρινο. Γνωριζω πολυ καλα οτι ο Ουγκο σε πηγαινε κοντρα στις συμφωνιες σου με τα πετρελαια και δεν ηταν γλοιωδης σαν και σενα που για το χρημα θα εριχνες και τον ανηψιο σου στα σκυλοψαρα. Παντα ηθελες να φυγει απο τη μεση με τον ενα η τον αλλο τροπο. Πριν φυγεις απο δω μεσα θα σε κανω να γεννησεις το πρωτο σου αυγο στα γεράματα σπαγγοραμμενε.

 

Dogbert(kalamaris) εσενα θελω να σε κανω αλοιφη. Μου τη σπαει πολυ η φατσα σου. Εχω πολυ ασχημο προαισθημα για σενα. Ψοφα να μην κουραζομαι.

 

 

 

Για χάρη του κοινού στόχου μας, άνθρωπε, θα κάνω πως δεν άκουσα το σχόλιο σου, και πως δε παρατήρησα τη μουτζούρα που έχεις για πρόσωπο. Οπότε μέτρα τα λόγια σου, για να μη χρειάζεται να μετράς τα δόντια σου.

 

Τhrall δεν εχω κανενα κοινο στοχο με την απαντηση του "τι ειναι πρασινο και εχει καφε βρακι".
Ενα θα σου πω και σενα και σε οσους νομιζουν εδω μεσα οτι οι απειλες τους μπορει να ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο κουφιες. Δε με νοιαζει αν ειστε θεοι, δαιμονες ή μικρα ερμαφροδιτα γκριζα κουταβια. Το χειροτερο πραγμα εδω μεσα δεν ειναι οι δολοφονοι και οσο νωρίτερα το καταλαβετε, τόσο καλύτερα θα τα παμε.

 

Youtube Video

 

Edit: δεν δουλευε η φωτογραφια


Edited by Lord Leon, 04 December 2013 - 16:05.

stasou%2520mygdala.jpg


#49 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 04 December 2013 - 15:47

Η Fuura Kafuka κούνησε το χέρι της μπροστά στα μάτια του καπετάνιου Χάντοκ. Τίποτα... Ο καπετάνιος ήταν καθισμένος στην καρέκλα του, αναίσθητος και βρωμοκοπούσε αλκοόλ. Τότε η Fuura είδε ένα μπουκαλάκι ουίσκι που ξεπρόβαλε από τη ζακέτα του καπετάνιου. Είχε κολλημένο ένα σημείωμα που έγραφε "για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης". Το άνοιξε αηδιασμένη για να το χύσει στο νεροχύτη, αλλά με το που ακούστηκε το "πομ" του φελλού, ο καπετάνιος τινάχτηκε, άρπαξε το μπουκάλι και το κατέβασε μονοκοπανιά.

 

Συγγνώμη, κύριοι. Αποκοιμήθηκα λίγο καθώς σας άκουγα. Θυμήστε μου λίγο τι λέγατε;

 

captain-haddock.gif

 

Καπετάνιος Haddock

 

 

 

ΧΙΛΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΟΥΚΑΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΗΣ ΒΡΕΣΤΗΣ!!!

 

Μάλιστα! Μέσα σ' αυτή τη συμμορία Ζουάβων υπάρχουν και κάποιοι δολοφόνοι! Καλά τα καταφέρατε, Πάπες, καρδινάλιοι, πρόεδροι, αναλφάβητοι με διπλώματα πολλά!

 

Fuura (Gunsmasha), Lee (FaMpou), συνεχίστε το γαϊτανάκι σας, λογάριθμοι, για να μας κάνετε τη ζωή πιο εύκολη! Δεν ξέρω ποιος από τους δύο κρετίνους είναι ένοχος, ο Βησιγότθος Lee που περνάει από ρευματάκι σε ρευματάκι, ή η Οστρογότθη Fuuka που κατηγορεί δίχως λογική! Όποιος και να είναι ένοχος όμως, μάλλον έχει ήδη αθωώσει τον Βάνδαλο τον Άγιο Βασίλη! Ο Lee ειδικά έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να του δώσει μια τρίτη ψήφο. Και το αγγουράκι η Fuura τον έβαλε μέσα στους "βασικούς υπόπτους" της, αν και δεν τον ψήφισε. 

 

Τι γνώμη έχεις για τον Άγιο τώρα, Fuuka, μπαγιαντέρα του καρναβαλιού; 

 

Επίσης περιμένω ν' ακούσω εσένα, ζώο, Haru (Vaggelio)!!! Δεν εμπιστεύομαι κανέναν από αυτούς που κάθονται μουγγοί και παρακολουθούν (δεν μετράω γιατί είχα γλαρώσει λίγο από το ποτό πριν) αλλά ένα ζώο που απλά κάθεται ακίνητο το βλέπω πάντα να έχει στήσει καρτέρι! Η σιωπή σου είναι η μακράν πιο ύποπτη για μένα, ορνιθόρυγχε!!!

 

@#$%^&*()__)(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%&^*_))&)&^^%#&$@*^%(*_)(&$@$

 

 

Edit: 2 σημειωσούλες. Πρώτον, δεν σας βρίζω. Αυτό που βλέπετε είναι το λεξιλόγιο του καπετάνιου Χάντοκ (βλ. αναλυτικός οδηγός), ο οποίος εκτοξεύει τις προσβολές του κατά ριπάς με αυτή την επιλογή ασυνήθιστων λέξεων. Απλά κάνω το roleplay του χαρακτήρα μου, δεν εννοώ καμία προσβολή και ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε παρεξήγηση. Δεύτερον, σόρυ για την μη συμμετοχή μέχρι τώρα, λείπω σε ταξίδι. Θα είμαι συνεπής, μην ανησυχείτε πως δεν θα γράφω.

Edit 2. ξέχασα το λινκ του οδηγού για τις προσβολές :P 


Edited by OdyMonaxos, 04 December 2013 - 15:53.


#50 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 04 December 2013 - 16:53

Bianca Castafiore

 

Untitled-1.png

 

images?q=tbn:ANd9GcQIX2pKfe7mRkpcqDRAoEI

 

 

A! Αγαπημενε μου Καπετανιε Fatstock (OdyMonaxos), τι θεσπεσια εκπληξη να σας συναντησω ξανα και μαλιστα εδω περα. Ημουν καλεσμενη για να δωσω μια παρασταση για την εξοχοτητα του παπα, αλλα πληροφορηθηκα οτι ακυρωθηκε και πρεπει να παραμεινω εδω περα για ενα διαστημα. Ξερετε τι εχει συμβει? Ευτυχως παντως, τωρα που συναντηθηκαμε οι ατελειωτες ωρες σας θα περασουν πολυ ευχαριστα με την παρεα μου. Αλφρεντ (Fandom) μετεφερε τις βαλιτσες μου στο δωματιο του Καπετανιου!

 

Εσεις κυριε με την καμπαρντινα (Lord Leon) τι θελετε απο μενα? αν ειστε δημοσιογραφος μαθετε οτι βρικομαι εδω ινκογκνιτο και δεν επιθυμω δημοσιοτητα.

 

 



#51 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 04 December 2013 - 21:37

Deadpool

 

deadpool%20common%20sense.PNG
 

Fuκura Kafuka Kakatura (The Gunsmasha),

Έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα και η συμπεριφορά σου βρωμά σαν τις κάλτσες μου έπειτα από μέρα μαραθωνίου. Μια απλή ερώτηση πρώτα: μετράς λοιπόν τις ψήφους όπως είπες, alrighty then? Γιατί δεν πρόσεξες πως ο μπάτλερ, μέχρι το σημείο που σου μίλησα, είχε μόλις μια ψήφο και πως αν είναι δολοφόνος, δεν θα χρειαζόται καμιά βοήθεια από κάποιον σύνεργο του για να την σκαπουλάρει; Πόσο μάλλον μιας περίεργης έμπνευσης ηλίθια βοήθεια δηλαδή, μιας και η πραγματική βοήθεια ενός δολοφόνου στον συνεργό του είναι να ψηφίζει κάποιον αθώο με πολλές ψήφους και όχι να ανταλλάζει γαλλικά με τους κατήγορους του φίλου του. Μου λες λοιπόν πως ψηφίζοντας σε συνεχίζω να τον "βοηθώ" από τι ακριβώς; Από την τρομερή σου πίεση και τις θερμές σου κατηγορίες εναντίον του οι οποίες συσσώρευσαν τόσες πολλές ψήφους πάνω του; Κοπριές ταύρου. Έριξες απλά την κατηγορία για να την ρίξεις, το οποίο αν δεν σημάδι πανικού και δικαιολογία - delivery, εγώ είμαι η Ρογκ.

 

Μετά απο εμένα και τον (soon-to-be δικος μου) butler, σειρά παίρνει ο Hades(Kai) που ουσιαστικά με ρωτάς αν μου κάνει εντύπωση αυτό που έκανες εσύ και σχεδόν όσα άτομα είχαν μιλήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή: ψηφίζω και φεύγω και δεν κάθομαι ούτε για ένα καφεδάκι. Η μοναδική μου εντύπωση λοιπόν, δημιουργήθηκε από το πόσο άτσαλα το έκανες εσύ το "ψηφίζω και φεύγω" γιατί ουσιαστικά τόσο νωρίς στην πρώτη μέρα της παραμονής μας εδώ, το μόνο που προδίδει έναν δολοφόνο είναι ο τρόπος που το γράφει, όχι το ποιόν ψηφίζει. Και, μόλις ανέφερω την γνώμη μου για την κατηγορία σου φάτσα φόρα, (η οποία γνώμη μου, εδώ που τα λέμε, εκείνη την στιγμή δεν ήταν καθόλου ισχυρή όπως καμία δεν μπορεί να είναι σε εκείνο το σημείο) χωρίς ούτε καν να ανέφερω μια στιγμή τον Άλφρεντ αλλά μονάχα τον τρόπο με τον οποίο μιλάς, τρόμαξες και άρχισες να λες για συνεργασίες, για τρίτους κλπ και να συμπεριφέρεσαι όπως ένας νεόκοπος δολοφόνος. Σαν φωτοτυπία ενός. Σε τσίγκλισα και τσίμπησες. Και ήμαρτον, σε ψηφίζω επειδή πιστεύω πως είσαι δολοφόνος και όχι επειδή είσαι ο καινούριος. Τι βλακείες λες τώρα;

 

Επομένως, ζητώ ταπεινά συγνώμη που σε ψηφίζω, μικρούλα μου but...

 

fbbz.png

 

^Ok, not really. But dat pic is cool.

 

Επίσης, αν η Fuκu (Gunsmasha) βγει και είναι δολοφόνος τότε ο Μπατλερ (Fandom) και ειδικά o Lee Hyunsik (FAI) είναι 99% αθώοι μιας οι διάλογοι τους και η άποψη της πρώτης για αυτούς έτσι όπως την εκφέρει, αποκλείει συνεργασία μεταξύ τους. Και επειδή συνηθισμένα είναι τα βουνά στα χιόνια, ο Lee δίνει σημαντική ψήφο και όποιος δώσει δεύτερη ψήφο σε δολοφόνο σε τέτοιο σημείο, δεν είναι δολοφόνος και σίγουρα όχι πρώτος ύποπτος για έξοδο στον επόμενο γύρο goddamit! Μην δω λοιπόν κανέναν να με τρελαίνει (δηλαδή περισσότερο από όσο είμαι τώρα) πάλι. Θα φάει μπουνιά ή στοίχειωμα.

 

Carcrorschach(Lord Leon), πονηρούλη τώρα κατάλαβα το μυστήριο πίσω από την μάσκα σου. Στην πραγματικότητα δεν είναι μάσκα αλλά σώβρακο! Μόνο πορδές βγαίνουν από αυτό το σημείο άρα λογικά εκεί θα βρίσκεται ο πισινός σου. Πόσων ετών είναι αυτές οι... κηλίδες πάνω του άραγε; Yikes, man, πρέπει να το πλένεις πιο συχνά!

 

Yellow Box Says:

bjy4.png

 

Μωρέ-μωρέ. Αγάπη θέλει και αυτός. <3

 

nel2.png

 

 



#52 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 04 December 2013 - 22:58

Dogbert

dogbert.gif

 Καλησπέρα και καλοσήρθατε στην πρώτη επίσημη παρουσία του διοικητικού συμβουλίου της dogbert και σια.Όσοι από εσάς παρουσιάσετε ένσταση εντός των επόμενων 10 sec σχετικά με την ανυπαρξία των υπόλειπων συμβούλων μου θα θεωρηθείτε οριακά εφυή πλάσματα και θα σας δωθεί η ευκαιρία να παραμείνετε.Περιμένω...

 Καααι κανένας.Εκπληκτικά.Προσπερνόντας λοιπόν οποιαδήποτε κίνηση marketing μπαίνω στο ψητό.Είμαι εδώ για να σας πάρω τα λεφτά σας ενώ υποκρίνομαι πως σας παρέχω υπηρεσίες ωστέ να αποκτήσω το κατάλληλο badget για να κυριαρχήσω και πάλι τη γη.Συγκεκριμένα προσφέρω αναλύτικες οδηγίες για την πρέπουσα συμπεριφορά σε ανθρώπινους χώρους στους schroodge mc duck(maya-chan),thrall(demonic) και λοιπά ζώα,μία καλή σύσταση πλαστικού χειρουργού για τον wang ki(john- crubs),ειδικά sessions για την παράνοια για τον santa claus(demonic mc) και ένα σύντομο ταξίδι για την κόλαση για τον γνωστό κατα συρροήν δολοφόνο rorsarch(lord leon) που αποφάσησε να προκαλέσει προβλήματα για το έργο μου με μία ακόμα από τις self righteous δολοφονίες του.Όλα πληρώνονται προκαταβολικα και οποιοδήποτε παράπωνο μπορεί να αποσταλεί στο μειλ μου "parta@@moy@dogmail.com".
 


sc5bab.jpg


#53 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 04 December 2013 - 23:52

'Fuura Kafuka'
76638.jpg

Chapter 1: You can (not) persuade a fool

Λογικά εισαι δολοφόνος αλλα δε θα σε ψηφισω αν δε φτασεις τσιμα τσιμα να παιζεσαι με εναν αθωο.

Πάλι καλά που υπάρχουν και λαγωνικά όπως εσύ που τους βρίσκεις όμως.


Περιμενω πως και πως να ψοφησεις ομως για να ψοφησω και γω απο τα γελια.

Normal...

"Για όλες, όλους και όλα μίλησε ο Rorschach στο post του, με τον μόνο που ξέχασε να αναφερθεί είναι ο Lee(Fallen_Mpougatsa). Μάλλον δεν τον παρατήρησες στη λίστα, ούτε και τα post και. Για να στον θυμίσω:

Όνομα: Lee Hyunsik
Αριθμός στην λίστα: 16
Σειρά : Darker than black

Με κατηγόρισες ότι έκανα 180 μοίρες μεταβολή, αλλά δεν είπες τίποτα για τον λόγω που έκανα, δηλαδή τα λεγόμενα του Κινέζου φίλου μας.

Από την άλλη είσαι pretty sure για την ενοχή μου αλλά πάς και ρίχνεις ψήφο στο πλέον άκυρο άτομο σε αυτήν την φάση του πρώτου γύρου. Γιατί να δώσεις ψήφο σε έναν από τους λιγότερο ύποπτους της συγκέντρωσης, και μάλιστα για λόγους παρελθόντος και όχι λεγόμενων του μέχρι στιγμής, ενώ μπορείς να με βγάλεις τώρα που είμαι με κάποιον αθώο(?) ?

Να απαντήσω εγώ στην θέση σου: Γιατί με το που φύγω και φανεί τι είμαι, ο Lee θα πάει από εκεί που ήρθε στο αμέσως επόμενο γύρο. Τι καλύτερο από το να φύγουν 1+1 στον πρώτο γύρο και μετά να με βγάλετε και εμένα με έναν άλλον στο δεύτερο..."

Chapter 2: Interview with a drunken (and a saint guest star)

Τι γνώμη έχεις για τον Άγιο τώρα, Fuuka, μπαγιαντέρα του καρναβαλιού;

@#$%^&*()__)(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%&^*_))&)&^^%#&$@*^%(*_)(&$@$

Ο Haddock είχε πάρει φορά και τα έχωνε. Που? Τρέχα γύρευε, ανθρώπους, θεούς, ποταμούς, σπίτια, οικογένειες, εκκλησίες (" Όχι και εκκλησίες μωρέ! ", ακούστηκε ένας ιερέας στον διάδρομο) και ότι άλλο του ερχόταν στο μυαλό. Γιατί? Γιατί μπορούσε...

Μετά από ένα πεντάλεπτο σταμάτησε κατακόκκινος να πάρει μια μεγάλη ανάσα. " Όχι άλλο", ακούστηκε μια φωνή από τους παρευρισκόμενους. Πριν ο ραψωδός συνεχίσει όμως η φόρα του σταμάτησε από τον λόγο της κοπελιάς που μόλις πρόλαβε να τον διακόψει.

"Αποκλείεται ένας τόσο έμπειρος και δοκιμασμένος καπετάνιος των θαλασσών να βγάζει τόσο κακία από μέσα του. Αυτά που πραγματικά λέει δεν είναι Γαλλικά αλλά τα πασίγνωστα Haddoκιανά!
Οπότε η φράση που είπε " %&ασδησβ%/*" σημαίνει " love for all people of the world" ενώ η "0@&%?" το πολύ συμβολικό "always keep believing", όπως και κάθε φράση του.

Εδώ και το ΑγγλοHaddoκιανό λεξικό από τον γνωστό φιλόλογο Itoshiki Nozomu. Με αγάπη και μεράκι από τον εκδοτικό οίκο Zetsubou.

Δεν πουλάμε λέμε, χαρίζουμε!"

" Τώρα σε αυτά που λέγαμε Archi. Με αμφισβητείς για την λογική μου στην ψήφο μου κάθε φορά, για τον Αlfred έχω πει γιατί τον ψήφισα, δεν χρειάζεται να το ξαναλέω. Για το αν ήμουν σίγουρη? Φυσικά και όχι, όπως δεν είναι κανείς. Είχα επιχείρημα? Όχι, απλά υποψίες, όπως και το 95% τον ψήφων.

Ρίξε μια μάτια στο ποιοι έχουν και από ποτέ έχουν ψήφο. Με εξαίρεση εμένα και τον Lee, Α και ο Rorschach που πήρε πριν από λίγο, όλοι άλλοι έχουν ψήφο υποψίας και μάλιστα σε σχέση με το παρελθόν τους, ούτε καν για το τι έχουν πει! Το χειρότερο είναι ότι ούτε καν ρωτάνε το γιατί!

Για την ψήφο στο Lee τίθεται κάποιο ερώτημα? Έχει ήδη δημιουργήσει 2 ρεύματα στηριζόμενος σε λόγια άλλων και οι λόγοι του είναι γελοίοι!

Τέλος, δες πόσοι δεν συμμετείχαν/συμμετέχουν και το πόσο καθορίζουν το παιχνίδι! Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν καν μιλήσει και κινδυνεύουν να βγουν! ενώ εσείς που μόλις ψηφίσατε επηρεάζεται όσο δεν πάει αυτήν την στιγμή μιας και οι άλλοι δεν αλλάζουν ψήφο. Αν σκεφτεί κανείς και το ότι ψηφίζεται τρίτους, τότε η ισχύς σας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αφού μια ψήφος αλλάζει το αποτέλεσμα αμέσως.
Για παράδειγμα η κυρία Castafiore έδωσε μεγάλη ψήφο στο Rorschach που θα τον οδηγήσει στην ψήφο προς εμένα, για λόγους επιβίωσης, και σε ακόμα σημαντικότερα αποτελέσματα αφού αποκαλυφθεί/ πεθάνει ένας από εμάς τους 3.
Όσο για τον Santa, μπαγάσα μια χαρά σε βόλεψε, όλοι σε έχουμε στην λίστα μας με τους αγαπημένους και όλοι σε σκεφτόμαστε. Αθάνατος!

Το γιατί δεν τον ψήφισα είναι γιατί το ρεύμα κατά του ήταν προφανώς φτιαχτό και δεν έχω κανένα στοιχείο για την συμπεριφορά του πέρα από το ότι ψηφίζει συνέχεια τον Dogbert και ο άλλος δεν αντιδρά.Αν όντως ο Lee είναι ένοχος τότε ναι όλα δείχνουν αθωότητα του Billy σε βαθμό κινδύνου, αλλά τι θές? Να βγάλεις κάποιον γιατί μπορεί να είναι ή κάποιον που φαίνεται πως είναι?


Chapter 3: Τελευταία έξοδος- Osama bin Laden

Deadpool

deadpool%20common%20sense.PNG

Fuκura Kafuka Kakatura (The Gunsmasha),

Έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια[/s] τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα και η συμπεριφορά σου βρωμά σαν τις κάλτσες μου έπειτα από μέρα μαραθωνίου. Μια απλή ερώτηση πρώτα: μετράς λοιπόν τις ψήφους όπως είπες, alrighty then? Γιατί δεν πρόσεξες πως ο μπάτλερ, μέχρι το σημείο που σου μίλησα, είχε μόλις μια ψήφο και πως αν είναι δολοφόνος, δεν θα χρειαζόται καμιά βοήθεια από κάποιον σύνεργο του για να την σκαπουλάρει; Πόσο μάλλον μιας περίεργης έμπνευσης ηλίθια βοήθεια δηλαδή, μιας και η πραγματική βοήθεια ενός δολοφόνου στον συνεργό του είναι να ψηφίζει κάποιον αθώο με πολλές ψήφους και όχι να ανταλλάζει γαλλικά με τους κατήγορους του φίλου του. Μου λες λοιπόν πως ψηφίζοντας σε συνεχίζω να τον "βοηθώ" από τι ακριβώς; Από την τρομερή σου πίεση και τις θερμές σου κατηγορίες εναντίον του οι οποίες συσσώρευσαν τόσες πολλές ψήφους πάνω του; Κοπριές ταύρου. Έριξες απλά την κατηγορία για να την ρίξεις, το οποίο αν δεν σημάδι πανικού και δικαιολογία - delivery, εγώ είμαι η Ρογκ.

Μετά απο εμένα και τον (soon-to-be δικος μου) butler, σειρά παίρνει ο Hades(Kai) που ουσιαστικά με ρωτάς αν μου κάνει εντύπωση αυτό που έκανες εσύ και σχεδόν όσα άτομα είχαν μιλήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή: ψηφίζω και φεύγω και δεν κάθομαι ούτε για ένα καφεδάκι. Η μοναδική μου εντύπωση λοιπόν, δημιουργήθηκε από το πόσο άτσαλα το έκανες εσύ το "ψηφίζω και φεύγω" γιατί ουσιαστικά τόσο νωρίς στην πρώτη μέρα της παραμονής μας εδώ, το μόνο που προδίδει έναν δολοφόνο είναι ο τρόπος που το γράφει, όχι το ποιόν ψηφίζει. Και, μόλις ανέφερω την γνώμη μου για την κατηγορία σου φάτσα φόρα, (η οποία γνώμη μου, εδώ που τα λέμε, εκείνη την στιγμή δεν ήταν καθόλου ισχυρή όπως καμία δεν μπορεί να είναι σε εκείνο το σημείο) χωρίς ούτε καν να ανέφερω μια στιγμή τον Άλφρεντ αλλά μονάχα τον τρόπο με τον οποίο μιλάς, τρόμαξες και άρχισες να λες για συνεργασίες, για τρίτους κλπ και να συμπεριφέρεσαι όπως ένας νεόκοπος δολοφόνος. Σαν φωτοτυπία ενός. Σε τσίγκλισα και τσίμπησες. Και ήμαρτον, σε ψηφίζω επειδή πιστεύω πως είσαι δολοφόνος και όχι επειδή είσαι ο καινούριος. Τι βλακείες λες τώρα;

Επομένως, ζητώ ταπεινά συγνώμη που σε ψηφίζω, μικρούλα μου but...
Επίσης δεν αναφέρεις καν την συνέχεια και το γιατί άλλαξα ψήφο από τον Alfred στον Lee.
Αναφέρεις όμως το ότι ψήφισα τον Alfred, αν και η ψήφος μου ήταν απλά λόγω υποψιών,και το ότι αντέδρασα στην ψήφο σου χωρίς να έχω καμία ιδέα για το τι έχουν κανονίσει οι δολοφόνοι μεταξύ τους. Μιλάμε για 5 άτομα τα οποία μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει κάρφωμα του ενός ή και 2 για να νικήσουν οι άλλοι.

Αντέδρασα στην ψήφο σου εξηγώντας το γιατί και πως έγραψα ότι έγραψα στο post που βρήκες την αφορμή να με ψηφίσεις. Από κει και πέρα ο Άδης το πέρασε για ξέσπασμα, και ο Lee έτρεξε να δώσει λάδι στην φωτιά.

Όσο για τον Άδη και γιατί διάλεξα αυτόν για ύποπτο τότε από όλους, ήταν ο πρώτος που έδωσε δεύτερη ψήφο και γιατί όχι ο πρώτος να έκανε προσπάθεια για ρεύμα. Όπως λές και ξαναλές, η πρώτες κατηγορίες δεν έχουν σοβαρή επιχειρηματολογία, οπότε και εγώ στηρίχτηκα σε πρόχειρα σημεία.

Από την άλλη όμως δεν λές τίποτα για τις κατηγορίες μου προς και από τον Lee, λές και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου ούτε εσένα αυτός ο παίχτης. Καταλαβαίνεις πιστεύω πως αν αυτός είναι κλέφτης, αθωονομαι εγώ τότε, έτσι? Δεν πάει μόνο υπέρ του Lee.

( το τι που μαυρίσα στο post σου Kaiser αγνόησε το, το έσβησα καταλάθως)

Edited by TheGunsmasha, 05 December 2013 - 00:05.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#54 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 05 December 2013 - 01:37

Haru

Επίσης περιμένω ν' ακούσω εσένα, ζώο, Haru (Vaggelio)!!! Δεν εμπιστεύομαι κανέναν από αυτούς που κάθονται μουγγοί και παρακολουθούν (δεν μετράω γιατί είχα γλαρώσει λίγο από το ποτό πριν) αλλά ένα ζώο που απλά κάθεται ακίνητο το βλέπω πάντα να έχει στήσει καρτέρι! Η σιωπή σου είναι η μακράν πιο ύποπτη για μένα, ορνιθόρυγχε!!!

 

OmakeGifAnime-Gingitsune-Episode6_zpsbb0

-Zώο;! Ζώο;! Ο αγγελιοφόρος του θεού ΖΩΟ;!!! Αυθάδη άνθρωπε, θα την μετανιώσεις οικτρά την προσβολή ως προς την θεία ύπαρξη μου!
-Gintaro, άσε με κάτω αυτή τη στιγμή!

Η έξαλλη Haru θα είχε κάνει το πρόσωπο του μεθυσμένου καπετάνιου(Ody) αγνώριστο αν ο κουρασμένος από τις φασαρίες Gintaro(Jorg) δεν ήταν παρών στη σκηνή να την καταστείλει διακριτικά.
Αυτό όμως που την ενοχλούσε πραγματικά ήταν το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κατανοήσει όλες αυτές οι κατηγορίες που έπεφταν βροχή μεταξύ των παρευρισκόμενων, ή για την ακρίβεια δεν είχε μάθει να τις κατανοεί. Εδώ που τα λέμε, δεν είχε χρειαστεί να μπει ποτέ στον κόπο να σκεφτεί σενάρια ή να επιλύσει τέτοιου είδους υποθέσεις χάρη στις ικανότητες της να βλέπει γεγονότα που θα συνέβαιναν προτού συμβούν. Όμως το χάρισμα της είχε πάψει να λειτουργεί από την στιγμή που πάτησε στο Βατικανό.

Μετά από λίγα λεπτά και δυο-τρεις καρπαζιές από τον Gintaro(jorg) που αυτή τη φορά βρισκόταν σε babysitter ρόλο, η Haru ηρέμησε και επέστρεψε στο τυπικό κακομαθημένο της εαυτό, περιφρονώντας τους τριγύρω της δίχως να έχει κατανοήσει πλήρως τα λεγόμενα τους.

-Pfffffft κατηγόρησε όσο θες και σε ότι γλώσσα θες αυθάδη άνθρωπε(Ody), δεν έχω απολύτως τίποτα να κρύψω από κανέναν. Και αν δεν με πιστεύεις τότε προσπάθησε να με αφανίσεις για να το διαπιστώσεις. Μόνο που τότε μπορεί να το μετανιώσεις -αν δεν μας κρύβεις τίποτα που να σχετίζεται με όσα συμβαίνουν τριγύρω φυσικά-. 

Untitled-1r4235_zpsaff37b98.jpg

Α, και Gintaro, μανταρίνια είναι απαίσια, δεν έχεις γούστο!


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#55 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 05 December 2013 - 02:28

Don Valentino (redqueen)

*καθως ολοι μιλανε/λογομαχουν μεταξυ τς ακουγεται ξαφνικα απο τν μπαρα ενας ηχος*

cuticle-detective-inaba-a-martini.jpg

* με ελιτσα παρακαλω γιατι ειμαι κι hardocre τυπος κι μου αρεσει να ζω στο επακρο*

Kαλο σας βραδυ , αντρες ,γυναικες κι λοιπα πλασματα *inserts proper music* .Εχετε την τιμη να εχετε μπροστα σας ενα μεγαλο αφεντικο της μαφιας που κι μονο με το ακουσμα του ονοματος του κανει τον κοσμακη να τρεμει ... *ταν ταν ταν ταν* Ονομαζομαι Don Valentino , χαρηκα για τν γνωριμια μας , εστω κι λιγο αργα ( αλλα ετσι θα εκανα μεγαλυτερη εντυπωση αρα...) .

* πινει μια γουλια απο το μαρτινι του, βεβαια στραβοκαταπινει κι αρχιζει να βηχει *

*γκουχου* Δεν καταλαβαινω προς τι ολος αυτος ο πανικος , ναι κατανοω οτι δεν ειστε ολοι συνηθισμενοι στις δολοφονιες κι στα παρανομα κυκλωματα οπως ειμαι εγω αλλα νταξει δεν χρειαζεται να πανικοβαλλεστε . Στην τελικη ομηρους μας κρατανε ,μπορουμε να το εκμεταλλευτουμε στο επακρο * πινει ακομα μια γουλια χωρις να πνιγει αυτην τν φορα* . Για να πω τν αληθεια ειχα ερθει εδω στην Ιταλια για να δω κατι ξαδερφια μου ,τα Κρι Κρι αλλα νομιζω μπορουν να ζησουν λιγο ακομα χωρις εμενα , ετσι κι αλλιως εχω στειλει τους subordinates μου.

*κοιταει τριγυρω κι βλεπει τν Lupin (ghost) να καθεται στο τελος της μπαρας *

 

-Ενα μαρτινι για τν κυριο εκει ,παρακαλω .


*πλησιαζει με to wannabe - serious attitude που προσπαθει να κρατησει τοση ωρα κι του λεει*


Ε Lupin βλεπω  εγω ειναι πλουσιο το μερος αν αποφασισεις να κλεψεις χρηματα ειτε απο εδω ειτε απο τν σπαγγοραμενη παπια (Maya-chan) πιο πισω να μου πεις, μην φυγουμε κι με αδεια χερια να παρουμε κι κανενα σουβενιρ για τους φουκαριαρηδες πυο εμειναν πισω .


(Νταξει ξερω οτι τα ευρω ειναι λιγο plain μπροστα στα yen σε γευση αλλα για αλλαγη μωρε δν θα με χαλασουν, να παρω λιγα για το σπιτι . Ασε που μαι κι περιεργος να δοκιμασω τα χαρτονομισματα της Λιμνουπολης , με λιγη σαλτσουλα μουρλια θα ναι , να θυμηθω να πω στν Lorenzo να κοιταξει συνταγη στο internet )

*καθως απομακρυνεται απο τν Lupin κι παει να φαει τν ελιτσα του , το ματι του πεφτει πανω στα αλεπουδια( Jorg and Vag) που καθονται στο βαθος του δωματιου*

3890041.jpg
FOXES???!!!!??!!!


*του καθεται η ελια στο λαιμο *

Οχι , οχι , δεν μπορει να ειναι αληθεια ... Απο εκει που προσπαθουσα να ξεφυγω απο τους λυκους τωρα πεφτω σε δικους τους συγγενεις? Η μικρη (Vag)φωναζει ολη τν ωρα κι ο μεγαλος(Jorg) ειναι τεραστιος για να ναι απλη αλεπου , καμια υπουλη διασταυρωση θα ναι.... Μεινετε μακρια ,  ακομα δεν εχω ξεπερασει αυτο που κανατε στα 7 μικρα κατσικακια , δεν ειναι να σας εμπιστευεται κανεις !!! Εμεις τα περηφανα κατσικια δεν ξεχναμε!!

* le shock is too big for him κι για να τα βγαλει περα αρχιζει το τραγουδι , στο οποιο εκδηλωνει ολο το παθος του *

Youtube Video


ΥΓ Αkουω κατι για butler .Τωρα που λειπει ο δικος μου δεν θα με χαλουσε ενας , οι υποψιου ας ερθουν απο εδω ωστε να περασουν απο casting .

 


74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#56 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 05 December 2013 - 12:48

Rorschach

 

Ποντικια. Βρωμερα μικρά τρισάθλια ποντικια. Βρωμερά σιχαμένα τρισάθλια ποντίκια. Βαζεις 40 ποντικια σε ένα κλουβι για δεκα, και ξαφνικά ξεσπαει ενας γενικός κανιβαλισμος. Τρώει το ένα το άλλο, μεχρι να μείνουν 10. Ενστικτο, (ανθρώπινη) φύση. Πολλά μπορείς να πεις. Σημασία εχει οτι ακομα και τοτε καποια ποντικια ειναι πιο σιχαμενα απο  τα αλλα. λουφαζουν στις γωνιες τους και προσπαθουν να περασουν  απαρατηρητα αφηνοντας τα αλλα ποντικια να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια. Οταν ολα τελειωσουν βγαινουν μπροστά και τρέφονται απο τα κουφαρια των ηττημενων μιλωντας για τα κατορθωματα τους στο πεδιο της μαχης.

 

images?q=tbn:ANd9GcRhl2h_9wWBFP8bGl00ciD

Από τις τέσσερεις ψηφους μου οι δυο τουλάχιστον προερχονται από τέτοια ποντικια. Ψηφοι από τον πάτο της τροφικής αλυσίδας χωρις επιχειρηματα να απαντησω.

Οσα χρονια και αν πολεμας το έγκλημα, όσο σκληρά και να το χτυπάς, παντα θα φυτρωνει κι άλλο. Οχι γιατι η ανθρωπινη φυση δεν αλλάζει, αλλά διότι παντα καποιοι απο αυτούς που το ισχυρίζονται, θα προσπαθούν να την "πολεμήσουν με τα όπλα της¨ και θα γίνουν ίδιοι με αυτούς που πολεμάνε. Τα γουρούνια της φαρμας. Για το "κοινο καλό". Το προβλημα δεν ήταν ποτέ ο Οζυμανδίας. Ειναι το ότι υπάρχουν πολλοί επίδοξοι οζυμανδίες εκει έξω. Πολλοί περισσότεροι απο όσους προλαβαινουν να κουμανταρουν δύο χερια. Δυο χέρια αποφασισμένα να μην συμβιβαστουν ποτέ ακόμα και με την γκιλλοτινα δυο ποντους πανω απο το σβερκο.

 

RorschachWatchmen.jpg?width=500&height=3

 

Fuura Kafuka  (The Gunsmasha) ήλπιζα να έχεις παραπάνω ψήφους για να παρακολουθησω τις αλλαγές που θα γινοντουσαν την τελευταία στιγμή. Αλλά τα ποντικια έκαναν το καθήκον τους με αποτέλεσμα να πρέπει να δουλεψω με ότι έχω στα χέρια μου. Σου χαρίζω λοιπόν ότι σου υποσχεθηκα και θα έχω το νου μου στους υπολοιπους πτωματοφάγους. Σημασία δεν εχει τι θα πετυχει ενας ανθρωπος μονος του, όσο το να παλεψει μεχρι τελευταια στιγμη.

Θα τα πούμε στην κολαση, όποιος και να φτασει πρωτος εκεί.

 

Never_Compromise_by_KingofInferi.jpg


stasou%2520mygdala.jpg


#57 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 05 December 2013 - 14:08

Deadpool

 

images?q=tbn:ANd9GcQWS0MAy4y4sj1nL7wAXIG

 

 

Και ξαφνικά, ο Deadpool έπαθε μια ζαλάδα και άρχισε να μιλά κανονικά:
------------------

Fuura Kafuka  (The Gunsmasha),

 

Επίσης δεν αναφέρεις καν την συνέχεια και το γιατί άλλαξα ψήφο από τον Alfred στον Lee.
Αναφέρεις όμως το ότι ψήφισα τον Alfred, αν και η ψήφος μου ήταν απλά λόγω υποψιών,και το ότι αντέδρασα στην ψήφο σου χωρίς να έχω καμία ιδέα για το τι έχουν κανονίσει οι δολοφόνοι μεταξύ τους. Μιλάμε για 5 άτομα τα οποία μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει κάρφωμα του ενός ή και 2 για να νικήσουν οι άλλοι.


Το ότι άλλαξες στον Lee(FAI) δεν μου λέει τίποτα άλλο πέρα από το ό,τι άλλαξες την ψήφο σου από ένα άτομο που είχε 1 ψήφο σε ένα άλλο που είχε δύο και υπήρχε πολύ πιο καλή αφορμή να κατηγορηθεί και να συγκεντρώσει ψήφους από τον Αλφρεντ. Δίχως να γνωρίζουμε στα σίγουρα τι είναι ο Lee, η αλλαγή σου πάνω του δεν σημαίνει τίποτα. Και όχι, οι δολοφόνοι δεν κάνουν ό,τι θέλουν, παίζουν για να μην βρεθούν και σίγουρα είναι τρομερά σπάνιο να καρφώσουν 1 ή 2 τόσο νωρίς. Η κυριότερη στρατηγική στα μέρη μας είναι "stay low" και άγιος ο Θεός. Πόσο μάλλον τον πρώτο γύρο.
 

Όσο για τον Άδη και γιατί διάλεξα αυτόν για ύποπτο τότε από όλους, ήταν ο πρώτος που έδωσε δεύτερη ψήφο και γιατί όχι ο πρώτος να έκανε προσπάθεια για ρεύμα. Όπως λές και ξαναλές, η πρώτες κατηγορίες δεν έχουν σοβαρή επιχειρηματολογία, οπότε και εγώ στηρίχτηκα σε πρόχειρα σημεία.


Δεν μου τα λες καθόλου καλά, μικρούλα. Θα μου πεις γιατί σου φαίνεται ύποπτο ένα ρεύμα δίχως θεωρητικά να γνωρίζεις ποιός είναι τι; Κάποιος, κάποια στιγμή, θα δώσει δεύτερη ψήφο, δεν υπάρχει πουθενά κάτι παράξενο σε αυτό. Και αφού ως αθώος δα δεν ξέρεις τίποτα για τον Santa(Babba) και για τον Hades(Kai) που τον κατηγόρησε, γιατί υπέθεσες πως είναι defacto "ύποπτο" το ρεύμα, και με έστρεψες προς τα εκεί; Σαν πρόχειρη δικαιολογία ακούγεται. Τα ρεύματα τα κοιτάς και τα έλεγχεις αφού δεις το αποτέλεσμα τους, όχι πιο πριν. Οι αθώοι για να βγάλουν έναν δολοφόνο, ρεύμα πρέπει να δημιουργήσουν. Τα ρεύματα τα κρίνεις πάντα εκ του αποτελέσματος και ακόμα και εκεί δεν πηδάς αμέσως σε συμπεράσματα.
 

Από την άλλη όμως δεν λές τίποτα για τις κατηγορίες μου προς και από τον Lee, λές και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου ούτε εσένα αυτός ο παίχτης. Καταλαβαίνεις πιστεύω πως αν αυτός είναι κλέφτης, αθωονομαι εγώ τότε, έτσι? Δεν πάει μόνο υπέρ του Lee.


Είπα δεν συνεργάζεστε. Επομένως αν είναι δολοφόνος εσύ είσαι αθώος, ναι. Αυτό ήθελες να πω;

Και αφού επιμένεις να μάθεις την γνώμη μου για αυτόν, Ο Lee(FAI) και ο τρόπος που κινείται είναι φωτοτυπία του εαυτού του σε προηγούμενες ζωές του (δηλ. παιχνίδια). Όταν είναι αθώος κινείται πάντα έτσι, μπαίνει σε ρεύματα, δίνει ψήφους που κατα βάση δεν είναι οι πρώτοι (μάλιστα τελευταία έχει μια λατρεία να επιλέγει τις μετεμψυχώσεις του Santa(Babba)), τις αλλάζει συνεχώς και πάρα πολύ συχνά και γενικά σου δίνει την εντύπωση πως κάτι τρέχει με την πάρτη του. Και όλα αυτά ενώ ήταν αθώος. Όταν έχει λερωμένη την φωλιά του παίζει ελάχιστα πιο προσεχτικά. Επειδή δεν είμαι ο θεός, δεν αποκλείω την πιθανότητα να έχει αυτογνωσία αυτής της κατάστασης και να έχει ρυθμίσει την συμπεριφορά του έτσι δεν πηδάω σε κανένα συμπέρασμα για τη πάρτη του, αλλά ακόμη και έτσι βρίσκω την συμπεριφορά του πολύ λιγότερο ύποπτη από τη δική σου και ό,τι μου έχεις δείξει ως τώρα. Εντάξει; Ευχαριστημένη; Έμαθες; Cool.

Και μια που μιλάμε για αυτό ξέρεις (και τώρα απευθύνομαι σε όλους) ποιός δεν ακολουθεί τα προηγούμενα του patterns; Ο Lupin (Ghost Prince). Σε προηγούμενες ζωές δεν βγάζει γλώσσα μέσα του και τώρα κάθεται ήσυχος στην γωνιά του.  Μάλιστα, τον Lupin τον "υπερασπίστηκες" εσύ όταν τον κατηγόρισε ο Άλφρεντ και άρα σύμφωνα με την δική σου λογική εγώ θα πρέπει να υποπτευθώ πως είστε σύνεργοι για αυτό, σωστά; Jizuz.

 

-----

--> Insert Deadpool chip again.

--> Deadpool installed

--> A Deadpool error occured

--> Killing process

--> Restart.

 


 

Νεαρέ κύριε Γουέιντ (Black Kaiser), πάλι καλά που υπηρέτησα στα τιμημένα σώματα της Αγγλίας. Πραγματικά τρέμω στην ιδέα του τι θα συνέβαινε στο Γκόθαμ αν ήμουν και εγώ Καναδός. Φοβάμαι για το τι επιρροή θα είχα σε κάποια άτομα και σε τι κατάσταση θα βρισκόταν τώρα η πόλη.

 

Όσο για την πολύ ελκυστική πρόταση σας, η ιδέα να υπηρετώ έναν σούπερ ήρωα με εξιτάρει είναι η αλήθεια, αλλά δυστυχώς υπερδυνάμεις όπως ο ναρκισσισμός, ο εγωκεντρισμός και η παράνοια με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Αφήστε που παρόλο που έχω εμπειρία από περίθαλψη τραυμάτων δυστυχώς δεν έχω γνώσεις πλαστικής χειρουργικής. Δε νομίζω να σας αρμόζει κάποιος τόσο ταπεινός.

 

Και μια ερώτηση, γιατί να θέλω να δολοφονήσω τον RR; Τουλάχιστον αυτός έχει μία βάση για να γίνει υπερήρωας.

Πάντως, αν ήταν να βλάψω κάποιον ηθοποιό, αυτός θα ήταν ο Μπεν Άφλεκ. Δεν ξέρω, κάτι πάνω του δε μου αρέσει τους τελευταίους μήνες.

 

 

Alfred κουκλίτσα μου, τι βάση έχει ο RR?

 

Σοβαρά τώρα;

 

images?q=tbn:ANd9GcTtM65mZGQbiKbbfns-pd2

 

Αυτό το έκτρωμα

 

thmb_deadpool_mashup_trailer.jpg

 

είναι βάση

 

wgty.jpg

 

γiα σούπερ ήρωα; ΕΜΕΝΑ???

 

Αντίθετα ο Ben ήδη έχει αποδείξει ότι αξίζει την κάπα

 

Για θαύμασε αγορίνα:

 

 

Δώρο από εμένα

Spoiler:

 

Τέσπα. Η προσφορά μου για να γίνεις σκλάβος μου είναι ακόμα ανοιχτή (τα yaoi fangirls έχουν ήδη λιώσει με αυτήν την πρόταση). Πες μου τους δικούς σου όρους. Εγώ υπόσχομαι να σταματήσω να είμαι εγωκεντριστής (βασικά δεν είμαι, είμαστε τρεις εδώ που ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον!)...

 

Quote Box says:

 

^Κάποιος να τον σκοτώσει, πλιζ

 

... και ούτε νάρκισσος. Απλά είμαι γαμάτος αντικειμενικά. Ο γλόμπος στο καρότσι μου έχει δώσει και βραβείο αν δεν το πιστεύεις! Επίσης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεις τις δυνάμεις περίθαλψη σου. Ο healing factor μου - better than that of Wolvy-wolvy) υπόσχεται πως μόνο θα λουφάρεις ότι αφορά όσον αφορά αυτό.

 

Λοιπόν τι λες; Σκέψου το και πες μου τους όρους σου, φρεντάκο! <3

 

edit for spelling


Edited by Black Kaiser, 05 December 2013 - 14:10.


#58 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 05 December 2013 - 14:56

Άλφρεντ Πέννυγουορθ

 

e7xu.jpg

 

Είσαι μικρή γιαυτό κάνεις λάθη. Εγώ υπήρξα πολλά χρόνια ντετέκτιβ και έχω μεγαλύτερη εμπειρία.

 

Ίσως βέβαια να μην κάνεις λάθη αλλά να προσπαθείς να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια.

 

Το θέμα είναι ότι κατηγορείς τους πάντες για τα ίδια πράγματα που κάνεις εσύ.

 

Κατηγόρησες τον Lee (Fallen Mpougatsa) ότι δεν είναι σταθερός στις απόψεις του. Κατηγόρησες εμένα ότι θεωρώ κάποιον ύποπτο για αβάσιμους λόγους. Κατηγόρησες αρκετούς ότι είναι δολοφόνοι.

 

Για όλα τα παραπάνω έχεις κατηγορήσει και τους υπόλοιπους μικρή μου, αλλά τα κάνεις και εσύ. Θα μου πεις βέβαια ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για τις πράξεις τους ενώ εσύ έχεις καλύψει τα πάντα. Γιαυτό άλλωστε δε σε θεωρεί κανείς ύποπτη.

 

Παρ' όλα αυτά εγώ δε συμμερίζομαι την άποχη των υπολοίπων και πιστεύω πως είσαι αθώα. Αλλά είσαι μια αθώα που κάνει πιο πολύ κακό παρά καλό.

 

Αν καταφέρεις και γλυτώσεις σήμερα ξέρεις τι θα γίνει αύριο;

 

Θα ασχολιούνται όλοι πάλι με εσένα ενώ οι πραγματικοί ένοχοι θα γλυτώνουν. Οπότε προτιμώ να φύγεις από την παρέα μας εσύ μικρή Fuuka (TheGunsmasha) παρά κάποιος άλλος. Με το "κάποιος άλλος" εννοώ φυσικά τους συνένοχους μου, τον νεαρό παράφρονα Wade (Black Kaiser) και τον απεχθή Rorschach (Lord Leon). Μιας και οι τρεις μας αποφασίσαμε να σε διώξουμε για να σώσουμε την ομάδα μας.

 

Θα κατηγορηθώ επίσης για το ότι το κάνω αυτό τελευταία στιγμή. Δυστυχώς είμαι ηλικιωμένος. Αυτά έχει η ηλικία.

 

Όσο αφορά εσένα αξιολάτρευτε νεαρέ Wade Wilson(Black Kaiser), ο RR έχει τη βάση για υπερήρωας. Σκέψου το λίγο, είτε εσύ είτε κάποιος άλλος από τους τρελούς εκεί μέσα.

 

Δυστυχώς πρέπει να αρνηθώ την πρόταση σου. Ίσως να ήθελες να απευθυνθείς σε κάποιον από τους σεναριογράφους του Nip/Tuck. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι είναι, είναι μια σειρά του τρισδιάστατου κόσμου που ανακάλυψα χθες το βράδυ στον υπολογιστή του ποντίφικα στα "Αγαπημένα". Εκείνοι πιστεύω έχουν την κατάλληλη εμπειρία να σου φτιάξουν τον σκλάβο που θες.

 

Άσε που εγώ είμαι απλά ένας συνηθισμένος και ταπεινός πρώην ντετέκτιβ-πρώην πεζοναύτης-πρώην πράκτορας-νυν μπάτλερ. Θα ντρεπόμουν δίπλα σε κάποιον τόσο - γαμάτο το είπες; - αχ αυτή η νεολαία.



#59 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 05 December 2013 - 15:31

Τέλος της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε.

 

-------------------------------------------------------------


Συγχαρητήρια, παιδιά! Δεν το περίμενε κανείς αυτό, αλλά έχουμε ισοψηφία!

 

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

 

Youtube Video

 

Παράταση, of course!

 

 

Lord Leon: 4 (Night Wizard Seal, Glykosomething, Theodore, Kalamaris)

The Gunsmasha: 4 (Black Kaiser, Fandom, Lord Leon, Fallen_Mpougatsa)

 

Όσοι έχουν ψηφίσει έναν από τους δύο, δεν μπορούν να αλλάξουν την ψήφο τους κατά την διάρκεια της παράτασης αλλά μπορούν να μιλήσουν και να επιχειρηματολογήσουν.

 

 

Οι υπόλοιποι καλούνται να αλλάξουν την ψήφο τους και να ψηφίσουν έναν από τους δύο.

 

 

 

Η παράταση τελειώνει αύριο Παρασκευή στις 11:00 το πρωί


Edited by Osama Bin Laden, 05 December 2013 - 15:31.


#60 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 05 December 2013 - 15:47

Wang Qi

 

 

Kingdom+2+-+07+-1.jpg

 

 

Κοκοκοκο!!! 

 

Ποιος απο τους δυο αραγε εκανε το εγκλημα? 

Κανενας απο τους δυο σας δεν εχει αρκετα ισχυρη επιχειρηματολογια να με πεισει να ταχθω με το μερος του. Ωστοσο Fuuka (Gunsmaha) εισαι αρκετα αδυναμη για να σου δανεισω τη δυναμη του στρατου μου.